Dodaj do ulubionych

Nianię polecam!!!

IP: *.* 27.08.02, 13:03
Witam mamy!Jeśli potrzebujecie od września opiekunki do dziecka (najchętniej Jaroty Pieczewo)polecam rewelacyjną dziewczynę! Będzie studiowała zaocznie w Olsztynie więc w tygodniu chce zajmować się dzieckiem żeby zarobić na studia. Moją Madzią zajmowała się od 6 miesiąca życia. Dziecko pozostawiałam bez żadnych obaw pomimo że nie nie należało do istotek łatwych które śpi, nie płacze i "bawi się paluszkami":)) Potem miałyśmy przerwę bo musiała wracać do domu (jest spoza Olsztyna) i zajmować się 2 letnim siostrzeńcem. W tym czasie kiedy tylko miałam taką potrzebę zajmowała się Madzią od czasu do czasu w weekendy kiedy gdzieś chcieliśmy wyjść czy nawet wyjechać. Nie zdarzyło mi się żeby robiła coś innego poza zajmowaniem się dzieckiem, nie było oglądania tasiemców w TV czy włączania telewizji dziecku bez opamiętania. Bez żadnych obaw zostawiałam też mieszkanie. Dziewczyna jest uczciwa, pracowita no i co najważniejsze lubi dzieci! Chcę jej pomóc bo wiem że na to zasługuje a i nasze dzieciaczki zasługują na dobre opiekunki! Co tu dużo mówić jeśli potrzebujecie niani dzwońcie do mnie, pogadamy, dam Wam jej namiary itd. 543 11 77 po 19. Duża buźka Isiak
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka