Gość: Isiak
IP: *.*
27.08.02, 13:03
Witam mamy!Jeśli potrzebujecie od września opiekunki do dziecka (najchętniej Jaroty Pieczewo)polecam rewelacyjną dziewczynę! Będzie studiowała zaocznie w Olsztynie więc w tygodniu chce zajmować się dzieckiem żeby zarobić na studia. Moją Madzią zajmowała się od 6 miesiąca życia. Dziecko pozostawiałam bez żadnych obaw pomimo że nie nie należało do istotek łatwych które śpi, nie płacze i "bawi się paluszkami":)) Potem miałyśmy przerwę bo musiała wracać do domu (jest spoza Olsztyna) i zajmować się 2 letnim siostrzeńcem. W tym czasie kiedy tylko miałam taką potrzebę zajmowała się Madzią od czasu do czasu w weekendy kiedy gdzieś chcieliśmy wyjść czy nawet wyjechać. Nie zdarzyło mi się żeby robiła coś innego poza zajmowaniem się dzieckiem, nie było oglądania tasiemców w TV czy włączania telewizji dziecku bez opamiętania. Bez żadnych obaw zostawiałam też mieszkanie. Dziewczyna jest uczciwa, pracowita no i co najważniejsze lubi dzieci! Chcę jej pomóc bo wiem że na to zasługuje a i nasze dzieciaczki zasługują na dobre opiekunki! Co tu dużo mówić jeśli potrzebujecie niani dzwońcie do mnie, pogadamy, dam Wam jej namiary itd. 543 11 77 po 19. Duża buźka Isiak