Dodaj do ulubionych

Figlolandia - Olsztyn

IP: *.* 20.01.03, 15:07
Właśnie dostałam ulotkę w Olsztynie otwierany jest nowy salon zabaw dla dzieci Nowe miejsce spotkań. Przy ul. Barcza 12 ( za kościołem) czynne od 9-20 zwariowana zabawa na modułach ciekawej konstrukcji rur zjeżdżalni, suche baseny z piłkami, pontonami, labirynt wielopoziomowych galerii, samochodziki itp. kawiarenka, sala urodzinowa itp. Myślę, że fajna sprawa My z Michałkiem spróbujemya moze jakas mama dołaczy do nas któregoś dnia Buziaki :hello:
Obserwuj wątek
    • Gość: EdytaK Re: Figlolandia - Olsztyn IP: *.* 25.01.03, 12:38
      Napisz jak było. :-)
    • Gość: Betucha Re: Figlolandia - Olsztyn IP: *.* 01.04.03, 15:17
      Hej Laseczki,no to na kiedy sie umawiamy ? Wiosna idzie czas wyjsc z domku , choróbska sie skonczyły, jakies spotkanko by sie przydało.Edytka jeszcze nie byłam , a moze któras z was juz odwiedziła ten lokal i jak tam było? pOzdraiwam i czekam na odzew
      • Gość: EdytaK Re: Figlolandia - Olsztyn IP: *.* 01.04.03, 16:44
        Czekałam na te opinie, czekałam, az stwierdziałam, że szybciej będzie pójść samej i sprawdzić. Plusy wg mnie to cena, sprzęt nie jest zużyty, brak zapachu potu unoszącego się w powietrzu, jako że nie jest tak rozreklamowana jak Małpi Gaj nie ma tłumów. A minusy - mam daleko od centrum (ale to plus dla mieszkańców Jarot, Nagórek i Pieczewa), za mało atrakcji dla maluszków ( nie ma huśtawek, a to mojemu synkowi 11 miesięcy, podobało się w Małpim Gaju najbardziej) i obsługa jakby mniej symapatyczna.Córce (3 latka) najbardziej podobał się domek z naczyniami i zlewem.PozdrawiamEdyta
        • Gość: asia.d.d Re: Figlolandia - Olsztyn IP: *.* 02.04.03, 06:58
          My tez się wybraliśmy-plusem było mało dzieci, więc Ania (16 m) mogła się wybiegać bez kolizji, ale wyposażenie dla maluchów raczej ubogie, w Małpim Gaju jest tego o wiele więcej. Ale jak na 6 zeta mogło być..;) pozdrawiamy Olsztyniaków :hello:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka