Gość: olka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 08:15 prawne.Dziękuję za wszelkie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
diakon Re: 03.01.07, 17:13 Zakochując w sobie lub zaprzyjaźniając się z jakimś prawnikiem. Inna opcja to studencka poradnia prawna w centrum (zastrzegam że "studencka", wiec należy porady brać z dystansem...). Kolejna opcja to obywatelska poradnia prawna czy jakoś tak się to nazywało (mieściło się kiedyś w CEiKu), ale to trzeba sprawdzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cis Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 20:48 na Wojska Polskiego 8 - tylko musisz się umówić telefonicznie. A jak coś to: ja też moge ci pomóc. sama sie rozwiodłam a teraz walcze o swoje z zakładem pracy mój mail ulee@neostrada.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CIS Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 20:55 Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej Miejski Ośrodek Poradnictwa Specjalistycznego i Socjalnego Olsztyn, Al. Wojska Polskiego 8 Tel. 521 04 52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lkder654 Re: IP: *.ols.vectranet.pl 03.01.07, 23:12 za darmo to marne porady.Dobry prawnik słono kosztuje.Chyba że to rozwodówka, wiele specjalistek moze jest na forum. Odpowiedz Link Zgłoś