Dodaj do ulubionych

Wyrzucona za 2,77 zł

• Gość: piotro Wyrzucona za 2,77 zł IP: *.jgora.dialog.net.pl 11.01.07, 15:06
      i w świecie konsumpcji rodzi się komunizm, ku.. jego
    • Gość: iza Wyrzucona za 2,77 zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 15:07
      chcialabym zeby wszyscy frajerzy jak ten ktory doniusl na ta kobiete dostal
      porzadnego kopa od zycia.I jak w tej polsce ma byc lepiej
      sami konfidenci
    • Gość: ja Re: Wyrzucona za 2,77 zł IP: 62.29.133.* 11.01.07, 15:11
      rodzine to ma sie w domu, a nie w pracy. swoja droga chyba od dzisiaj nie odejde
      od kasy zanim nie otrzymam reszty co do grosza. przeciez nie moge narazac
      kasjerek na to, ze maja za duzo pieniedzy w kasie i zostana dyscyplinarnie
      zwolnione, gdyz nie zgadza sie stan kasy :). takie praktyki sa nagminne wszedzie
      tam, gdzie ceny koncza sie na magiczne 99 groszy.
      wracajac do tematu - jesli ten kolega byl po sluzbie, to jego postepowanie jest
      nieetyczne, ale jesli to byla prowokacja - coz, dostanie swoja premie kosztem
      innych...
      btw: ten, co krzyczy ze po odejsciu od kasy reklamacji nie uwzglednia sie -
      informacja taka jest sprzeczna z prawem i wprowadza klienta w blad.
    • Gość: yul Wyrzucona za 2,77 zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 15:12
      Nastepny będzie ten ochroniarz, bo sam sie dał sprowokować pracodawcy na taki dziecinny fortel. Ale cóż, jak pisał Fredro w Zemście 'mózgu we łbie za trzy grosze"
    • Gość: Daga Wyrzucona za 2,77 zł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 15:17
      Wg mnie to bardzo przykre, kiedy ktoś starający się nam pomóc - zostaje za to
      ukarany. jak widać czasami ludzka życzliwość się nie opłaca.
    • Gość: Kasjer z banku Re: Wyrzucona za 2,77 zł IP: 80.48.171.* 11.01.07, 15:18
      I bardzo dobrze, pracuję na kasie już ponad 4 lata i jeszcze mi się nigdy
      zdarzyło żeby mieć manko czy superatę.

jest dużo zawodów gdzie matematyka nie jest potrzebna

kasier
    • Gość: jolka Re: Wyrzucona za 2,77 zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 15:19
      to nie czytaj ćwoku jeden, widać zainteresował Cie temat jesli zdobyles sie
      nawet na komentarz
    • Gość: emes Nie róbmy zakupów w całej sieci Metro AG ! ! ! ! ! IP: 62.29.248.* 11.01.07, 15:19
      Makro, Saturn, Real, Praktiker, MadiaMarkt - to marki tej samej firmy.
      Gdy ludzie zaczna bojkotowac firmy nieodpowiedzialne i łamiące prawa
      pracowników, wtedy te nauczą sie ich szanować.

Z resztą konkurencja nie lepsza - w Selgrosie wywalili na zbity pysk
      załozycieli związku zawodowego.
      • cynozura Re: Nie róbmy zakupów w całej sieci Metro AG ! ! 11.01.07, 15:30
        Gość portalu: emes napisał(a):

> Makro, Saturn, Real, Praktiker, MadiaMarkt - to marki tej samej firmy.
        > Gdy ludzie zaczna bojkotowac firmy nieodpowiedzialne i łamiące prawa
        > pracowników, wtedy te nauczą sie ich szanować.
        >
        > Z resztą konkurencja nie lepsza - w Selgrosie wywalili na zbity pysk
        > załozycieli związku zawodowego.
        Słusznie,niech gnoje nie zarabiają!
    • Gość: exe Wyrzucona za 2,77 zł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 15:20
      TO MAKRO GŁUPOTA LUB HIPERGŁUPOTA !!!!!!!!!
    • cynozura Ciekawe,czy ten sk...rwiel-kapuś czuje się dobrze? 11.01.07, 15:29
      ...
      • raveness1 Re: Ciekawe,czy ten sk...rwiel-kapuś czuje się do 11.01.07, 15:36
        No to tylko pogratulowac dobremu "koledze". Bardzo pomyslowe to bylo, i rodzice
        sa tez pewnie dumni z zaradnego synalka.
        Znam ja dobrze to uczucie, bo tez mnie kiedys zakapowano w podobny sposob. Nie
        mam slow na okreslenie takiej gnidy i pasozyta. Jest to najgorsze swinstwo i
        upodlenie do jakiego mozna sie stoczyc.
        Scierwo pozostanie na zawsze scierwem...ale fortuna kolem sie toczy. Wedlug
        zasady Karmy - ktoregos dnia to co od niego wyszlo, to do niego powroci i to z
        podwojna sila odplacajc sie pieknym za nadobne.

Dziwi mnie tylko, ze nikt nie chce ujawnic nazwiska tej przekletej lajzy. Coz
        to pracownicy TESCO nie maja w domu komputerow? A moze trzymaja strone swoje
        szlachetnego kolesia?

• kapitan_stopczyk Zapewniam Cie, że czuje sie dobrze. 11.01.07, 17:18
        Takie szuje nie mają żadnych refleksji nad sobą.
        NIGDY.

-------------------------------------------------------
        - Czy jest pan gotów stać na straży porządku prawnego odnowionej,
        demokratycznej Rzeczypospolitej Polskiej?
        - Bezapelacyjnie. Do samego końca. Mojego lub jej.
    • Gość: antyfaszysta Kiedy ofiary Simona Mola na forum IP: 80.50.255.* 11.01.07, 15:55
      inforamowały przez wiele miesięcy o jego zbrodniczych praktykach dziennikarze GW
      machneli palcem w bucie,a teraz proszę bardzo.
    • Gość: Herman Wyrzucona za 2,77 zł IP: *.crowley.pl 11.01.07, 16:14
      "A on złożył potem szefom raport o popełnieniu przeze mnie błędu kasjerskiego,"
      - powinno zbić mu mordę ciekawe co z jego sumieniem ,czy czuje się lepiej a
      rodzina jak ma zyc z takim ..... .
    • Gość: Herman Wyrzucona za 2,77 zł IP: *.crowley.pl 11.01.07, 16:18
      Makro powinno zwolnic kierowniczke ! Bo to wstyd dla firmy przynoszą tacy
      ludzie a może mieszkancy powinni ogłosić bojkot firmy?
      • Gość: wanda Wyrzucić pracownika monitoringu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 16:22
        A ja na miejscu dyrekcji wyrzuciłabym pracownika monitoringu, że przychodzi
        na skargę i to w tak śmiesznej sprawie jak 2.77 zł. Gdyby chodziło o grubszy
        przekręt, to co innego. Ale tak się podlizać za marne 2.77 zł? Wstyd, panie
        z monitoringu! Dowiedzcie się, jak ten gagatek się nazywa. Należy takich na-
        piętnować. I oczywiście bojkotować to podłe Makro!!!
    • Gość: oburzony Re: Wyrzucona za 2,77 zł IP: *.nat.rsk.pl 11.01.07, 16:21
      do paki tego dziada pracodawce,ale chołota zwalniać człowieka za 2,70 zł
      • Gość: ja_polka wyścig szczurów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 16:34
        Najgorsze, że to Polak robi Polakowi.
        Najczęściej w takich firmach z kapitałem zagranicznym, dopóki jest zagraniczny
        management, układy ludzkie są ok. Jak zaczynają kierować ludźmi Polacy, robi
        się piekło i wyścig szczurów.
        Nie dziwię się, że ludzie pryskają na Zachód; i nawet jeśli ich praca nie
        zgodna z ambicjami, przynajmniej są za nią szanowani.To smutne...
        • Gość: iku Re: wyścig szczurów IP: *.kolornet.pl 12.01.07, 13:01
          To jest wlasnie kwestia -szacunku-o ktorej w wielu polskich firmach zapomniano,
          a takze ogolnej uprzejmosci i zyczliwosci miedzyludzkiej, wszyscy chca byc
          potrzebni a ten kraj uczy wlasnie bycia cwaniakiem, bo inaczej uczciwą praca
          niewiele sie zdziala. Przekonali sie o tym Ci którzy wyjechali i wykonujac
          nawet prace nie zwiazana z zawodem byli szanowani.
          Ja bedac w IE pewnego dnia robilem zakupy w duzej sieci konkurencyjnej dla
          Tesco i zaplacilem juz w kasie, dochodzilem do drzwi wyjsciowych kiedy przez
          rozerwana siatke wypadly mi jajka w opakowaniu za 3 euro. Podszedl do mnie
          pracownik zapytal czy wszystko ok, po czym przyniosl mi z polki nowy kartonik z
          jajkami i wreczyl, po czym usmiechnal sie i powiedzial milego dnia. Nie
          musialem za to placic i sklep jak widac tez nic nie stracil.Ja pozastalem
          zdziwiony i mile zaskoczony i wiele razy robilem tam pozniej zakupy.
          Zycze wszystkim by mimo wszystko byli dla siebie zyczliwi a sa ludzie ktorzy
          potrafia to docenic na pewno sa, a jesli nie udaje sie wam tutaj to jedzcie tam
          gdzie beda was cenic i szanowac za to co potraficie robic i bedziecie sie czuc
          potrzebni.
    • Gość: cosmo-pl Wyrzucona za 2,77 zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 16:30
      bueheheh Polska.. sami sobie zgotowaliśmy ten los, jeden drugiemu oprawcą i
      ekonomem. Za to nie nawidzę tego społeczeństwa, a zwłaszcza szemranych pań
      dyrektor z hipermarketów. W każdym normalnym społeczeństwie za takie
      potraktowanie pracownika, bez właściwego zbadania sprawy przez kierownictwo,
      należałoby się tej pani milionowe odszkodowanie. Imbecylasty rzecznik wtedy
      mógłby się tłumaczyć z własnego idiotyzmu i niezrozumienia. Ughhh wyjeżdżam stąd.
      • Gość: koza Re: Wyrzucona za 2,77 zł IP: *.ols.vectranet.pl 13.01.07, 10:17
        napewno kierownictwo zanim wyrzuciło tę panią z pracy sprawdziło wszystko bardzo
        solidnie!!!i niech ta pani cieszy się że wobec niej nie wszczęto innego
        postępowania-prokuratorskiego!!!!Zapewne wcześniej też się zdarzały jakieś
        nieprawidłowości ze strony tej pani i dlatego ochrona miała ją na oku.Bo niby
        skąd matkę samotnie wychowującą dwoje dzieci stać na markowe ciuchy????jestem
        pewien ze ta pani kombinowała wcześniej a wpadła dopiero teraz.I co niby teraz
        taka poszkodowana??niech prokurator się temu przyjrzy!!!
        • Gość: malamisia Re: Wyrzucona za 2,77 zł IP: *.orange.pl 28.01.07, 20:20

Ja chyba śnię..Skąd się biorą takie upierdliwe istoty jak koza?Postępowanie
          prokuratorskie za noszenie markowych ciuchów???
          Weź ty sie gościu za siebie .Idż do psychologa albo jeszcze lepiej do
          psychiatry...Może nie jest za późno

Polecam wizytę w sklepie z odzieżą na wagę.Tam firmowych ciuchów jest pełno..
          Nie przyszło to do rogatej główki??

• Gość: dziennikarz Re: Wyrzucona za 2,77 zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 14:23
            Bardzo proszę panią o kontakt e-mailowy : uwaga@tvn.pl
    • kalilajoyce Re: Wyrzucona za 2,77 zł 11.01.07, 16:31
      Ludzie w Polsce to chamy, a jak juz ktos jest mily, to trzeba mu wbic noz w
      plecy, by go tej uprzejmosci oduczyc. A temu, co na nia nakablowal, to bym rece
      i nogi polamala. Nadgorliwiec sie znalazl - a przeciez sam zgodzil sie na jej
      oferte - bo chyba nie zmusila go do tego przy uzyciu broni??? Zenada.
    • Gość: aman Wyrzucona za 2,77 zł IP: *.olsztyn.mm.pl 11.01.07, 16:32
      Moim zdaniem Makro to najgorszy sklep w Olsztynie.Wystarczy spojrzeć na parking
      ilu mają klientów.
    • panizaba Wyrzucona za 2,77 zł 11.01.07, 16:36
      ze tez ktos sie zgadza zeby mu placili za manipulowanie i donoszenie na kolegow
      z pracy... ciekawe, gdzie sie ten pan tego nauczyl... a moze by go tak
      zlustrowac? hehehe... (smiech nieszczery, smutno mi, ze sie tak dzieje)
    • Gość: mlekota a co z zaufaniem do pracownika monitoringu? IP: 62.29.137.* 11.01.07, 16:45
      skłamał, podwazył zaufanie tej kobiety - jutro podważy zaufanie makro,
      okradajac na 10000000000000000PLN. i co wtedy zrobi pracodawca?
      debile, jak pragnę zdrowia, debile
    • Gość: starski Bojkot IP: *.cable.ubr05.croy.blueyonder.co.uk 11.01.07, 16:46
      Po prostu olac ta siec. Sa inne hurtownie. Udalo sie skruszyc Orlen, w sprawie
      pieska, powinno poskutkowac, gdy w gre wchodzi los ludzi.Swoja droga to niezly
      s...syn z tego fiuta od monitorigu.Mentalnosc Pawki Morozowa.
    • Gość: juhchuj Re: Wyrzucona za 2,77 zł IP: *.sgh.waw.pl 11.01.07, 16:49
      Ale fajny ten "kolega" z pracy.
    • Gość: wic Pan inspektor pracy się myli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 16:49
      Podpis wymuszony szantażem z mocy prawa nie jest ważny.Z takimi inspektorami
      pracy to pracownicy zawsze będą stali na straconej pozycji.
    • Gość: Kawasaki Re: Wyrzucona za 2,77 zł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 16:51
      Pracowałem w makro i sam się zwolniłem to g....na firma dobrze mają tylko kierownicy działów i dyrekcja oni pilnują stołków reszta się nie liczy.
    • Gość: felix Re: Wyrzucona za 2,77 zł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 16:53
      ten koles to straszna gnida. Za kratkami codziennie by musial obciagac za
      kapusiostwo.
    • balcerpl Wyrzucona za 2,77 zł 11.01.07, 17:04
      ZOL jak tak można !!!! Ona chciała być dobra i uczciwa !!!! Jak oni takie coś
      mogli zrobić, to nie są ludzie tylko jakiej dziwaki !!!! JUŻ NIE BĘDZIEMY
      CHODZIĆ DO TEGO SKLEPU !!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka