Dodaj do ulubionych

szanowna redakcjo

IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 17.04.03, 12:25
prosze o usunięcie wątku "Wicemarszałek Majchrzak powiedział" z uwagi na fakt
iż narusza dobre imię Pana Wicemarszałka Andrzeja Majchrzaka.
Obserwuj wątek
    • iznota33 Re: szanowna redakcjo 17.04.03, 12:26
      poproszę o uzasadnienie.
    • iznota33 Re: szanowna redakcjo ja się tylko pytam 17.04.03, 12:27
      czy członek samoobrony może mieć dobre imię?
      • higreg Re: szanowna redakcjo ja się tylko pytam 17.04.03, 12:32
        Zapewniam szanowną panią, że człowiek Samoobrony może mieć dobre imię. A
        odnośnie podstaw usunięcia wątku to powołuję się na pkt 4 i 5 regulaminu. Z
        góry dziekuję.
        • redakcja Re: szanowna redakcjo ja się tylko pytam 17.04.03, 12:55
          Pan marszalek jest osobą publiczną i z tej racji musi być przygotowany na
          większa dawkę krytyki, niz zwykły obywatel - nawet niesprawiedliwej. Podobnie
          jego partia - tutaj granice są jeszcze dalej posunięte. Absolutnie nie
          sugerujemy, że pan marszałek nie jest postacią honorową, ale naszym zdaniem
          wpis uzytkownika ”iznota33” nie kwalifikuje się do usunięcia, jest najwyżej
          ostro wyrażoną manifestacją jego poglądów politycznych, a tego przeciez nie
          możemy zabraniać.
          Roman Antonowicz
          • iznota33 Re: szanowna redakcjo ja się tylko pytam 17.04.03, 14:11
            dziękuję. to nie może być tak,że wódz samoobrony bije i upokarza publicznie
            urzędników wykonujących swoje obowiązki, systematycznie narusza prawo, kpi z
            wymiaru sprawiedliwości. członkowie jego partii organizują bojówki naruszające
            porządek publiczny, fałszują dokumenty, uciekają od wymiaru sprawiedliwości
            przy pomocy sztuczek prawnych lub kłamliwych oswiadczen i chcą być uważani za
            ludzi honoru i tak traktowani.
            samoobrona nie jest partią ludzi honoru - wprost przeciwnie!
      • Gość: detritus Re: szanowna redakcjo ja się tylko pytam IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 17.04.03, 12:53
        iznota33 napisał:

> czy członek samoobrony może mieć dobre imię?

Nie generalizujmy. Uzywajac porownania - wsrod towarzystwa AA tez moze znalezc
        sie abstynent ;o)

• bpkw Re: szanowna redakcjo ja się tylko pytam 17.04.03, 17:05
          Gość portalu: detritus napisał(a):

Nie generalizujmy. Uzywajac porownania - wsrod towarzystwa AA tez moze znalezc
          sie abstynent ;o)

... przy prawdopodobiństwie zbliżającym się do zera.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka