Gość: higreg IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 17.04.03, 12:25 prosze o usunięcie wątku "Wicemarszałek Majchrzak powiedział" z uwagi na fakt iż narusza dobre imię Pana Wicemarszałka Andrzeja Majchrzaka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iznota33 Re: szanowna redakcjo ja się tylko pytam 17.04.03, 12:27 czy członek samoobrony może mieć dobre imię? Odpowiedz Link Zgłoś
higreg Re: szanowna redakcjo ja się tylko pytam 17.04.03, 12:32 Zapewniam szanowną panią, że człowiek Samoobrony może mieć dobre imię. A odnośnie podstaw usunięcia wątku to powołuję się na pkt 4 i 5 regulaminu. Z góry dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja Re: szanowna redakcjo ja się tylko pytam 17.04.03, 12:55 Pan marszalek jest osobą publiczną i z tej racji musi być przygotowany na większa dawkę krytyki, niz zwykły obywatel - nawet niesprawiedliwej. Podobnie jego partia - tutaj granice są jeszcze dalej posunięte. Absolutnie nie sugerujemy, że pan marszałek nie jest postacią honorową, ale naszym zdaniem wpis uzytkownika ”iznota33” nie kwalifikuje się do usunięcia, jest najwyżej ostro wyrażoną manifestacją jego poglądów politycznych, a tego przeciez nie możemy zabraniać. Roman Antonowicz Odpowiedz Link Zgłoś
iznota33 Re: szanowna redakcjo ja się tylko pytam 17.04.03, 14:11 dziękuję. to nie może być tak,że wódz samoobrony bije i upokarza publicznie urzędników wykonujących swoje obowiązki, systematycznie narusza prawo, kpi z wymiaru sprawiedliwości. członkowie jego partii organizują bojówki naruszające porządek publiczny, fałszują dokumenty, uciekają od wymiaru sprawiedliwości przy pomocy sztuczek prawnych lub kłamliwych oswiadczen i chcą być uważani za ludzi honoru i tak traktowani. samoobrona nie jest partią ludzi honoru - wprost przeciwnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: szanowna redakcjo ja się tylko pytam IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 17.04.03, 12:53 iznota33 napisał: > czy członek samoobrony może mieć dobre imię? Nie generalizujmy. Uzywajac porownania - wsrod towarzystwa AA tez moze znalezc sie abstynent ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: szanowna redakcjo ja się tylko pytam 17.04.03, 17:05 Gość portalu: detritus napisał(a): Nie generalizujmy. Uzywajac porownania - wsrod towarzystwa AA tez moze znalezc sie abstynent ;o) ... przy prawdopodobiństwie zbliżającym się do zera. Odpowiedz Link Zgłoś