viktoria.s Re: Zezolog 21.02.07, 09:51 Sorry pospieszyłam! Mam pytanie o panią zezolog w szpitalu dziecięcym w Olsztynie czy ktoś ma z nią jakieś doświadczenia? Słyszałam że jest dobra i bardzo długo czeka się u niej na wizyte. Czekam na wieści Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
viktoria.s Re: Zezolog 21.02.07, 13:01 Dodam,że chodzi o specjalistę w tej dziedzinie dla mojego 2 letniego siostrzeńca, to pilna sprawa kto wie czy nie przedawniona. Piediatra powiedziała siostrze, że to nie za późno i dzieciom oczy uciekają do dwóch lat, ale ona ma wrażenie ,że z tygodnia na tydzień jest coraz gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
anet0 Re: Zezolog 02.03.07, 12:04 witam, nie wiem czy mamy na mysli ta sama doktor, ja chodze prywatnie z roczna córka do dr Sankowskiej, ona jest wlasnei ze Szpitala Dzieciecego i jest specjalistka w tej dziedzinie. W sumie bylysmy tylko raz u Niej, teraz w marcu mamy isc na kontrol, bo córeczke dostala od Niej zlecenie na okularki, posluchalysmy sie Jej, zaufalysmy i mamy okularki, Dr wydawala mi sie rzeczowa i znajaca sie na sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
viktoria.s Re: Zezolog 05.03.07, 11:07 Dokładnie chodzi o tą p. doktor. Dziękuje za posta, mam nadzieje że siostra podzieli Twój entuzjazm o p.Ewie Sankowskiej. Najważniejsze żeby pomogła małemu. Wizytę mają na 16.03.2007 r. więc już nie długo Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ariete1 Re: Zezolog 05.03.07, 15:50 Jeśli można zapytać gdzie prywatnie przyjmuje pani doktor Sankowska? Basia Odpowiedz Link Zgłoś
adzia450 Re: Zezolog 16.03.07, 23:27 W ogóle to od tego trzeba zacząć że w Olsztynie nie ma innego specjalisty okulisty dla dzieci niż doktor Sankowska. Przyjmuje tylko prywatnie na ulicy Partyzantów w Lens Optyk. Odpowiedz Link Zgłoś