21.02.07, 09:48
Obserwuj wątek
    • viktoria.s Re: Zezolog 21.02.07, 09:51
      Sorry pospieszyłam!
      Mam pytanie o panią zezolog w szpitalu dziecięcym w Olsztynie czy ktoś ma z nią
      jakieś doświadczenia?
      Słyszałam że jest dobra i bardzo długo czeka się u niej na wizyte.
      Czekam na wieści
      Pozdrawiam
      • viktoria.s Re: Zezolog 21.02.07, 13:01
        Dodam,że chodzi o specjalistę w tej dziedzinie dla mojego 2 letniego
        siostrzeńca, to pilna sprawa kto wie czy nie przedawniona.
        Piediatra powiedziała siostrze, że to nie za późno i dzieciom oczy uciekają do
        dwóch lat, ale ona ma wrażenie ,że z tygodnia na tydzień jest coraz gorzej.
        • anet0 Re: Zezolog 02.03.07, 12:04
          witam, nie wiem czy mamy na mysli ta sama doktor, ja chodze prywatnie z roczna
          córka do dr Sankowskiej, ona jest wlasnei ze Szpitala Dzieciecego i jest
          specjalistka w tej dziedzinie. W sumie bylysmy tylko raz u Niej, teraz w marcu
          mamy isc na kontrol, bo córeczke dostala od Niej zlecenie na okularki,
          posluchalysmy sie Jej, zaufalysmy i mamy okularki, Dr wydawala mi sie rzeczowa
          i znajaca sie na sprawie.
          • viktoria.s Re: Zezolog 05.03.07, 11:07
            Dokładnie chodzi o tą p. doktor.
            Dziękuje za posta, mam nadzieje że siostra podzieli Twój entuzjazm o p.Ewie
            Sankowskiej. Najważniejsze żeby pomogła małemu. Wizytę mają na 16.03.2007 r.
            więc już nie długo
            Pozdrawiam
    • ariete1 Re: Zezolog 05.03.07, 15:50
      Jeśli można zapytać gdzie prywatnie przyjmuje pani doktor Sankowska?
      Basia
      • adzia450 Re: Zezolog 16.03.07, 23:27
        W ogóle to od tego trzeba zacząć że w Olsztynie nie ma innego specjalisty
        okulisty dla dzieci niż doktor Sankowska. Przyjmuje tylko prywatnie na ulicy
        Partyzantów w Lens Optyk.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka