Dodaj do ulubionych

Zapraszam na imprezę cz.II

02.05.03, 22:49
dzisiaj eNka w domu i na forum -zdrowie pań
Obserwuj wątek
    • mika_1 Re: Zapraszam na imprezę cz.II 02.05.03, 22:50
      No, to trzeba opić część drugą;)))
      Zdrowie pań:))))
    • angela-rt Re: Zapraszam na imprezę cz.II 02.05.03, 22:51
      no to jeszcze raz co kto pije i za co pomijając nasze zdrowie forumowych bab,
      Rita przyłącz sie!!!!
      • angela-rt Re: Zapraszam na imprezę cz.II 02.05.03, 22:55
        ja piwko i pije za nas dziewczyny,aby usmiech goscił na naszych buziach jak
        najczesciej,abysmy były dobre na wiosne dla nich,no i za nasze dzisiejsze
        spotkanie takie babaskie fajne i nietypowe:)))
        • mika_1 Re: Zapraszam na imprezę cz.II 02.05.03, 22:57
          Może i nietypowe...
          No i za nasze spotaknie Lipcowe:))) Oby w komplecie:)
          Zdrowie(wznoszę przy pomocy martini)
          • angela-rt Re: Zapraszam na imprezę cz.II 02.05.03, 23:01
            no nietypowe bo facetow ani widu ani słychu,tak to nigdy nie było na Olsztynie
            bo na Lidzbarku to norma,ale na LW imprez nie organizowałysmy:))))
            • Gość: rita Re: Zapraszam na imprezę cz.II IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.05.03, 23:04
              czekacie na nocnych Marków ?
            • mika_1 Re: Zapraszam na imprezę cz.II 02.05.03, 23:05
              No tak, ale jak ich nie ma to niech żałują;)))
              takie dzis kameralne towarzycho:)))
              • mika_1 Re: Zapraszam na imprezę cz.II 02.05.03, 23:05
                No własnie, a co z Oso? Angela, był w eNce??
              • Gość: rita Re: Zapraszam na imprezę cz.II IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.05.03, 23:07
                ja już też lecę i zawijam kiecę
                bawcie się dobrze, tylko nie padnijcie na klawiaturkę
                • mika_1 Re: Zapraszam na imprezę cz.II 02.05.03, 23:08
                  Ja z plecami mam łóżeczko, więc jestem bezpieczna:) W razie czego prosto do łóżeczka:))) Ale fajnie:)
                • angela-rt Re: Zapraszam na imprezę cz.II 02.05.03, 23:08
                  Ritka w takim razie Twoje zdrowie!!!!!!!!!!
                  • angela-rt Re: Zapraszam na imprezę cz.II 02.05.03, 23:10
                    Fajnie taka impra gdzie nie trzeba sie martwic jak do domu wracać gdy sie
                    człowiek sponiewiera,lozko blisko
                    • mika_1 Re: Zapraszam na imprezę cz.II 02.05.03, 23:12
                      angela-rt napisała:

> Fajnie taka impra gdzie nie trzeba sie martwic jak do domu wracać gdy sie
                      > człowiek sponiewiera,lozko blisko

:))))))))))))
                      • angela-rt Re: Zapraszam na imprezę cz.II 02.05.03, 23:13
                        juz spadasz????Sama mam tu imprezować????
                        • angela-rt Re: Zapraszam na imprezę cz.II 02.05.03, 23:42
                          Zdrowie pieknych pań forumowiczek
                          • mika_1 Re: Zapraszam na imprezę cz.II 02.05.03, 23:56
                            No i sobie popiłyśmy i podyskutowałyśmy - miły był ten wieczór:)
                            • koobra Re: Zapraszam na imprezę cz.II 03.05.03, 00:55
                              Cześć dziewczyny wieczor sie nie kończy,niech sie świeci 3 maja to teraz moze
                              Cobetckoe igristotoje-my z angelą pijemy zdrowie wszystkich forumowiczow:)))
                              • mika_1 Re: Zapraszam na imprezę cz.II 03.05.03, 01:06
                                Ha, Koobra, no to zdrowie:)))
                                Ty lepiej szykuj eNkę, co tu już było mówione.... Bo to dzisiejsze picie to tylko przygrywka przed lipcową imprezą w Olsztynie:)))
                                oj się będzie działo:)))))
                                Zdrowie:)))))))))))
                                • angela-rt Re: Zapraszam na imprezę cz.II 07.05.03, 22:30
                                  No to co 3000 padło zapraszam na impreze forumową:)))
                                  • mika_1 Re: Zapraszam na imprezę cz.II 07.05.03, 22:32
                                    Wyciągajcie - co kto ma do picia i toast:)))
                                    • brzoza2 Re: Zapraszam na imprezę cz.II 07.05.03, 22:34
                                      Niech się święci Trzy Tysiące:))))
                                      Ja pije czerwone wytrawne.
                                      <<<~~~~~~~~~~~>>>
                                      • mika_1 Re: Zapraszam na imprezę cz.II 07.05.03, 22:35
                                        Dobra Brzoza, to przy takim święcie zdradź nazwę... Nikogo nie ma - nie masz się co stresować;))))
                                        • angela-rt Re: Zapraszam na imprezę cz.II 07.05.03, 22:37
                                          Ja mam tradycyjnie pifffko,az do lodowy pobiegłam jak padło 30000:)))))
                                          • brzoza2 Re: Zapraszam na imprezę cz.II 07.05.03, 22:42
                                            No dobra, Mika, niech mnie wyklucza z towarzystwa, trudno - Sophia Gamza.
                                            Rita dobrze trafiła z ta Sophią. Nic na to nie poradze, że w tym własnie winie
                                            gustuję. Co nie znaczy, ąe niektórych innych - także czerwonych wytrawnych -
                                            nie uzywam. Ale Gamza, to jest Gamza - kto nie zna niech spróbuje. Nie pożałuje.
                                            <<<~~~~~~~~~~~>>>
                                            • angela-rt Re: Zapraszam na imprezę cz.II 07.05.03, 22:44
                                              Sophia Melnik jest pyszna do tego jakies sery plesniowe,winogrona,ubiegłe
                                              wakacje mi sie przypominają ja z Koobrą sie raczyliśmy
                                              • mika_1 Re: Zapraszam na imprezę cz.II 07.05.03, 22:47
                                                Brzoza, a czego tu się wstydzić??? Sophia jest dobra i tyle, też lubię:))) Pijmy zdrowie;)))
                                              • brzoza2 Re: Zapraszam na imprezę cz.II 07.05.03, 22:47
                                                Sophia melni tez jest super, ale ona juz jest półwytrawna. Dlatego pozwalam
                                                sobie na nią rzedziej, co nie znaczy, że bez przyjemnosci. Nie przepadam
                                                natomiast za Merlotem - jest zbyt cierpki, bywa że i kwasny.
                                                <<<~~~~~~~~~~~>>>
                                                • brzoza2 Re: Zapraszam na imprezę cz.II 07.05.03, 22:49
                                                  Mika - ja oczywiscie żartuje, kryguje sie, wygłupiam. W tym gronie moge sobie
                                                  na to pozwolic. Ale usłyszałam juz kiedys komentarz, ze Sophia to wino dla
                                                  plebsu.
                                                  Dlatego wypijmy zdrowie plebsu!
                                                  <<<~~~~~~~~~~~>>>
                                                  • mika_1 Re: Zapraszam na imprezę cz.II 07.05.03, 22:51
                                                    brzoza2 napisała:

> Mika - ja oczywiscie żartuje, kryguje sie, wygłupiam. W tym gronie moge sobie
                                                    > na to pozwolic. Ale usłyszałam juz kiedys komentarz, ze Sophia to wino dla
                                                    > plebsu.
                                                    > Dlatego wypijmy zdrowie plebsu!
                                                    > <<<~~~~~~~~~~~>>>

Brzoza, przecież tu wszystko (no większość) jest jak te reklamy z "Puszczaniem oka"... ;) A ja już kiedyś mówiłam, że najważniejsze jest to, że ma % i można tym wznieść toast:)))
                                                  • angela-rt Re: Zapraszam na imprezę cz.II 07.05.03, 22:54
                                                    No to zdrowie 30000 i wiecej bo liczba swiadczy o tym ile mowimy ze sobą
                                                  • brzoza2 Re: Zapraszam na imprezę cz.II 07.05.03, 22:55
                                                    Za zdrowie Olsztyna i Ludzi z Olsztynem Związanych:)))))
                                                    <<<~~~~~~~~~~~>>>
                                                  • angela-rt Re: Zapraszam na imprezę cz.II 07.05.03, 22:55
                                                    A NO
                                                  • mika_1 Re: Zapraszam na imprezę cz.II 07.05.03, 22:56
                                                    Siup:)))
                                                  • mika_1 Re: Zapraszam na imprezę cz.II 07.05.03, 22:57
                                                    Beeeeing!!! A Ty gdzie? Z wrażenia już się upiłeś i padłeś???
                                                    Wracaj tu do nas szybko - z % oczywiście:)))
                                                  • mika_1 Re: Zapraszam na imprezę cz.II 07.05.03, 22:55
                                                    angela-rt napisała:

> No to zdrowie 30000 i wiecej bo liczba swiadczy o tym ile mowimy ze sobą

Duuużo, bo się baaardzo lubimy:))) Bo tu sami fajni ludzie som:)))
                                                  • being28 Re: Zapraszam na imprezę cz.II 07.05.03, 23:02
                                                    Jestem, jestem. Tylko od godziny klikam i klikam i juz sie pogubilem troche.
                                                    Zreszta wszyscy pisza rownoczesnie na 10 watkach i tylko skacze od jednego do
                                                    drugiego:))) Nie pije, oszczedzam sie na jutrzejsze juwenalia w pyrlandii.

Slyszalem, ze jedziesz do usa. Do pracy czy na wakacje? Jezeli jest to temat
                                                    intymny to nie pisz i udaj, ze nie przeczytalas i napisz jakies bzdurki.
                                                  • mika_1 Re: Zapraszam na imprezę cz.II 07.05.03, 23:04
                                                    being28 napisał:

>
                                                    > Slyszalem, ze jedziesz do usa. Do pracy czy na wakacje? Jezeli jest to temat
                                                    > intymny to nie pisz i udaj, ze nie przeczytalas i napisz jakies bzdurki.

Bzduerk nie musze pisać... - żadna tajemnica. Jadę do pracy w ramach programu szkoleniowego/ stypendium... Coś w tym stylu.. :))
                                                    aaaaa - jadę akurat w wakacje;)))
                                                  • brzoza2 Re: Zapraszam na imprezę cz.II 07.05.03, 23:05
                                                    Being - gdzie jest Pyrlandia?
                                                  • mika_1 Re: Zapraszam na imprezę cz.II 07.05.03, 23:07
                                                    brzoza2 napisała:

> Being - gdzie jest Pyrlandia?

Przywieź na Zlot globus Pyrlandii, pliss, wtedy wszyscy się dowiedza:)))
                                                  • angela-rt Re: Zapraszam na imprezę cz.II 07.05.03, 23:10
                                                    brzoza pyrlandia to Poznań i okolice-pyrki,ziemniaczki,kartofelki krak
                                                    kwitnącej bulwy
                                                  • being28 Re: Zapraszam na imprezę cz.II 07.05.03, 23:11
                                                    Prosze Panstwa!!! Prosze o powage. Matura byla dawno, kazdy sciagal, ale
                                                    jakies pozory nalezy zachowac. Pyrlandia to oczywiscie kraina Lecha,
                                                    Volkswagena/Skody, targow i wiele, wiele innych, tej.
                                                  • mika_1 Re: Zapraszam na imprezę cz.II 07.05.03, 23:12
                                                    No - nie uogólniaj... Brzoza sciągała, to pewne... ale jak z resztą????
                                                  • angela-rt Re: Zapraszam na imprezę cz.II 07.05.03, 23:13
                                                    Ptrlandia to chipsowy kraj;))))
                                                  • brzoza2 Re: Zapraszam na imprezę cz.II 07.05.03, 23:21
                                                    Przodkowie mojego małżonka pochodzą w takim razie z Pyrlandii - pamietam, jak
                                                    na początku naszego małżeństwa mój mąż poprosił, żebym mu przyrządziła na obiad
                                                    GZIKĘ. To jest twarożek z cebulą, doprawiany pieprzem, ze smietana ( w ersji
                                                    dietetycznej z jogurtem), a do tego ziemniaki w mundurkach.
                                                    Ja oczywiście zrozumiałam jak zwykle na opak, czyli nie Gzika, a Bzika. I od
                                                    tamtego, dawnego juz czasu, Poznań kojarzy mi sie nieodłąćznie z Targami
                                                    Poznańskimi, "Najdłuższą wojną nowoczesnej Europy" oraz ową BZIKĄ.
                                                  • angela-rt Re: Zapraszam na imprezę cz.II 07.05.03, 23:22
                                                    A widzisz ja ta potrawe znam jako gzik a nie gzike
                                                  • mika_1 Re: Zapraszam na imprezę cz.II 07.05.03, 23:23
                                                    Bzika.... Pewnie fajnie smakowało;))))
                                                  • brzoza2 Re: Zapraszam na imprezę cz.II 07.05.03, 23:24
                                                    Troche za bardzo spieprzyłam....
                                                  • mika_1 Re: Zapraszam na imprezę cz.II 07.05.03, 23:26
                                                    brzoza2 napisała:

> Troche za bardzo spieprzyłam....

Oj, nie ma Bpkw - bo zraz by krzyknął: Cenzura!!!! :))))
                                                  • brzoza2 Re: Zapraszam na imprezę cz.II 07.05.03, 23:33
                                                    Ale pieprzem, tylko pieprzem!
                                                  • mika_1 Re: Zapraszam na imprezę cz.II 07.05.03, 23:37
                                                    I co??? Mąż już potem nie chciał tego dania???
                                                    Sprytnie rozegrałaś sprawe...
                                                    Mój mąz jada sznycle!! Mnie to doprowadza do furii, bo ja umiem tylko mielone zrobić;))))
                                                  • brzoza2 Re: Zapraszam na imprezę cz.II 07.05.03, 23:47
                                                    Żeby nie chciał!!
                                                    Tak sie rozsmakował, że pieprzył ponad miarę przez całe następne lata ową G(B)
                                                    zikę twierdząc, że tylko mocno spieprzona ma smak.
                                                    Mozna z tego wysnuc jakąś myśl głęboką, na przykład: Tylko z pieprzem będzie
                                                    lepsze, albo: Pieprzone,to w samku nieskończone...
                                                  • brzoza2 Re: Zapraszam na imprezę cz.II 07.05.03, 23:49
                                                    mika - a co do tych mielonych to się nie przejmuj. Z czasem przychodzi
                                                    perfekcja w siekanych....
                                                  • mika_1 Re: Zapraszam na imprezę cz.II 07.05.03, 23:56
                                                    Brzoza, Ty się może zatrudnij jako copywriter:))) Niezłe hasła:))
                                                    Siekane??? Tego pewnie nie jada... ;))) Tylko weki i golonko;)))
                  • mika_1 Re: Zapraszam na imprezę cz.II 02.05.03, 23:11
                    Angela, zawodniczki wymiękły, zostałysmy same...
                    W takim razie proponuję "zdrówko" i też do spania:)
                    jutro trzeba rano wstać:)))
            • angela-rt Re: Zapraszam na imprezę cz.II 02.05.03, 23:06
              zdrowie!!!!!raz...kolejny eNty lub eNki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka