angela-rt 02.05.03, 22:49 dzisiaj eNka w domu i na forum -zdrowie pań Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika_1 Re: Zapraszam na imprezę cz.II 02.05.03, 22:50 No, to trzeba opić część drugą;))) Zdrowie pań:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Zapraszam na imprezę cz.II 02.05.03, 22:51 no to jeszcze raz co kto pije i za co pomijając nasze zdrowie forumowych bab, Rita przyłącz sie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Zapraszam na imprezę cz.II 02.05.03, 22:55 ja piwko i pije za nas dziewczyny,aby usmiech goscił na naszych buziach jak najczesciej,abysmy były dobre na wiosne dla nich,no i za nasze dzisiejsze spotkanie takie babaskie fajne i nietypowe:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Zapraszam na imprezę cz.II 02.05.03, 22:57 Może i nietypowe... No i za nasze spotaknie Lipcowe:))) Oby w komplecie:) Zdrowie(wznoszę przy pomocy martini) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Zapraszam na imprezę cz.II 02.05.03, 23:01 no nietypowe bo facetow ani widu ani słychu,tak to nigdy nie było na Olsztynie bo na Lidzbarku to norma,ale na LW imprez nie organizowałysmy:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Zapraszam na imprezę cz.II IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.05.03, 23:04 czekacie na nocnych Marków ? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Zapraszam na imprezę cz.II 02.05.03, 23:05 No tak, ale jak ich nie ma to niech żałują;))) takie dzis kameralne towarzycho:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Zapraszam na imprezę cz.II 02.05.03, 23:05 No własnie, a co z Oso? Angela, był w eNce?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Zapraszam na imprezę cz.II IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.05.03, 23:07 ja już też lecę i zawijam kiecę bawcie się dobrze, tylko nie padnijcie na klawiaturkę Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Zapraszam na imprezę cz.II 02.05.03, 23:08 Ja z plecami mam łóżeczko, więc jestem bezpieczna:) W razie czego prosto do łóżeczka:))) Ale fajnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Zapraszam na imprezę cz.II 02.05.03, 23:08 Ritka w takim razie Twoje zdrowie!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Zapraszam na imprezę cz.II 02.05.03, 23:10 Fajnie taka impra gdzie nie trzeba sie martwic jak do domu wracać gdy sie człowiek sponiewiera,lozko blisko Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Zapraszam na imprezę cz.II 02.05.03, 23:12 angela-rt napisała: > Fajnie taka impra gdzie nie trzeba sie martwic jak do domu wracać gdy sie > człowiek sponiewiera,lozko blisko :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Zapraszam na imprezę cz.II 02.05.03, 23:13 juz spadasz????Sama mam tu imprezować???? Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Zapraszam na imprezę cz.II 02.05.03, 23:42 Zdrowie pieknych pań forumowiczek Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Zapraszam na imprezę cz.II 02.05.03, 23:56 No i sobie popiłyśmy i podyskutowałyśmy - miły był ten wieczór:) Odpowiedz Link Zgłoś
koobra Re: Zapraszam na imprezę cz.II 03.05.03, 00:55 Cześć dziewczyny wieczor sie nie kończy,niech sie świeci 3 maja to teraz moze Cobetckoe igristotoje-my z angelą pijemy zdrowie wszystkich forumowiczow:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Zapraszam na imprezę cz.II 03.05.03, 01:06 Ha, Koobra, no to zdrowie:))) Ty lepiej szykuj eNkę, co tu już było mówione.... Bo to dzisiejsze picie to tylko przygrywka przed lipcową imprezą w Olsztynie:))) oj się będzie działo:))))) Zdrowie:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Zapraszam na imprezę cz.II 07.05.03, 22:30 No to co 3000 padło zapraszam na impreze forumową:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Zapraszam na imprezę cz.II 07.05.03, 22:32 Wyciągajcie - co kto ma do picia i toast:))) Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza2 Re: Zapraszam na imprezę cz.II 07.05.03, 22:34 Niech się święci Trzy Tysiące:)))) Ja pije czerwone wytrawne. <<<~~~~~~~~~~~>>> Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Zapraszam na imprezę cz.II 07.05.03, 22:35 Dobra Brzoza, to przy takim święcie zdradź nazwę... Nikogo nie ma - nie masz się co stresować;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Zapraszam na imprezę cz.II 07.05.03, 22:37 Ja mam tradycyjnie pifffko,az do lodowy pobiegłam jak padło 30000:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza2 Re: Zapraszam na imprezę cz.II 07.05.03, 22:42 No dobra, Mika, niech mnie wyklucza z towarzystwa, trudno - Sophia Gamza. Rita dobrze trafiła z ta Sophią. Nic na to nie poradze, że w tym własnie winie gustuję. Co nie znaczy, ąe niektórych innych - także czerwonych wytrawnych - nie uzywam. Ale Gamza, to jest Gamza - kto nie zna niech spróbuje. Nie pożałuje. <<<~~~~~~~~~~~>>> Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Zapraszam na imprezę cz.II 07.05.03, 22:44 Sophia Melnik jest pyszna do tego jakies sery plesniowe,winogrona,ubiegłe wakacje mi sie przypominają ja z Koobrą sie raczyliśmy Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Zapraszam na imprezę cz.II 07.05.03, 22:47 Brzoza, a czego tu się wstydzić??? Sophia jest dobra i tyle, też lubię:))) Pijmy zdrowie;))) Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza2 Re: Zapraszam na imprezę cz.II 07.05.03, 22:47 Sophia melni tez jest super, ale ona juz jest półwytrawna. Dlatego pozwalam sobie na nią rzedziej, co nie znaczy, że bez przyjemnosci. Nie przepadam natomiast za Merlotem - jest zbyt cierpki, bywa że i kwasny. <<<~~~~~~~~~~~>>> Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza2 Re: Zapraszam na imprezę cz.II 07.05.03, 22:49 Mika - ja oczywiscie żartuje, kryguje sie, wygłupiam. W tym gronie moge sobie na to pozwolic. Ale usłyszałam juz kiedys komentarz, ze Sophia to wino dla plebsu. Dlatego wypijmy zdrowie plebsu! <<<~~~~~~~~~~~>>> Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Zapraszam na imprezę cz.II 07.05.03, 22:51 brzoza2 napisała: > Mika - ja oczywiscie żartuje, kryguje sie, wygłupiam. W tym gronie moge sobie > na to pozwolic. Ale usłyszałam juz kiedys komentarz, ze Sophia to wino dla > plebsu. > Dlatego wypijmy zdrowie plebsu! > <<<~~~~~~~~~~~>>> Brzoza, przecież tu wszystko (no większość) jest jak te reklamy z "Puszczaniem oka"... ;) A ja już kiedyś mówiłam, że najważniejsze jest to, że ma % i można tym wznieść toast:))) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Zapraszam na imprezę cz.II 07.05.03, 22:54 No to zdrowie 30000 i wiecej bo liczba swiadczy o tym ile mowimy ze sobą Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza2 Re: Zapraszam na imprezę cz.II 07.05.03, 22:55 Za zdrowie Olsztyna i Ludzi z Olsztynem Związanych:))))) <<<~~~~~~~~~~~>>> Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Zapraszam na imprezę cz.II 07.05.03, 22:57 Beeeeing!!! A Ty gdzie? Z wrażenia już się upiłeś i padłeś??? Wracaj tu do nas szybko - z % oczywiście:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Zapraszam na imprezę cz.II 07.05.03, 22:55 angela-rt napisała: > No to zdrowie 30000 i wiecej bo liczba swiadczy o tym ile mowimy ze sobą Duuużo, bo się baaardzo lubimy:))) Bo tu sami fajni ludzie som:))) Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: Zapraszam na imprezę cz.II 07.05.03, 23:02 Jestem, jestem. Tylko od godziny klikam i klikam i juz sie pogubilem troche. Zreszta wszyscy pisza rownoczesnie na 10 watkach i tylko skacze od jednego do drugiego:))) Nie pije, oszczedzam sie na jutrzejsze juwenalia w pyrlandii. Slyszalem, ze jedziesz do usa. Do pracy czy na wakacje? Jezeli jest to temat intymny to nie pisz i udaj, ze nie przeczytalas i napisz jakies bzdurki. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Zapraszam na imprezę cz.II 07.05.03, 23:04 being28 napisał: > > Slyszalem, ze jedziesz do usa. Do pracy czy na wakacje? Jezeli jest to temat > intymny to nie pisz i udaj, ze nie przeczytalas i napisz jakies bzdurki. Bzduerk nie musze pisać... - żadna tajemnica. Jadę do pracy w ramach programu szkoleniowego/ stypendium... Coś w tym stylu.. :)) aaaaa - jadę akurat w wakacje;))) Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza2 Re: Zapraszam na imprezę cz.II 07.05.03, 23:05 Being - gdzie jest Pyrlandia? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Zapraszam na imprezę cz.II 07.05.03, 23:07 brzoza2 napisała: > Being - gdzie jest Pyrlandia? Przywieź na Zlot globus Pyrlandii, pliss, wtedy wszyscy się dowiedza:))) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Zapraszam na imprezę cz.II 07.05.03, 23:10 brzoza pyrlandia to Poznań i okolice-pyrki,ziemniaczki,kartofelki krak kwitnącej bulwy Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: Zapraszam na imprezę cz.II 07.05.03, 23:11 Prosze Panstwa!!! Prosze o powage. Matura byla dawno, kazdy sciagal, ale jakies pozory nalezy zachowac. Pyrlandia to oczywiscie kraina Lecha, Volkswagena/Skody, targow i wiele, wiele innych, tej. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Zapraszam na imprezę cz.II 07.05.03, 23:12 No - nie uogólniaj... Brzoza sciągała, to pewne... ale jak z resztą???? Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Zapraszam na imprezę cz.II 07.05.03, 23:13 Ptrlandia to chipsowy kraj;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza2 Re: Zapraszam na imprezę cz.II 07.05.03, 23:21 Przodkowie mojego małżonka pochodzą w takim razie z Pyrlandii - pamietam, jak na początku naszego małżeństwa mój mąż poprosił, żebym mu przyrządziła na obiad GZIKĘ. To jest twarożek z cebulą, doprawiany pieprzem, ze smietana ( w ersji dietetycznej z jogurtem), a do tego ziemniaki w mundurkach. Ja oczywiście zrozumiałam jak zwykle na opak, czyli nie Gzika, a Bzika. I od tamtego, dawnego juz czasu, Poznań kojarzy mi sie nieodłąćznie z Targami Poznańskimi, "Najdłuższą wojną nowoczesnej Europy" oraz ową BZIKĄ. Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Zapraszam na imprezę cz.II 07.05.03, 23:22 A widzisz ja ta potrawe znam jako gzik a nie gzike Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Zapraszam na imprezę cz.II 07.05.03, 23:23 Bzika.... Pewnie fajnie smakowało;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza2 Re: Zapraszam na imprezę cz.II 07.05.03, 23:24 Troche za bardzo spieprzyłam.... Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Zapraszam na imprezę cz.II 07.05.03, 23:26 brzoza2 napisała: > Troche za bardzo spieprzyłam.... Oj, nie ma Bpkw - bo zraz by krzyknął: Cenzura!!!! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza2 Re: Zapraszam na imprezę cz.II 07.05.03, 23:33 Ale pieprzem, tylko pieprzem! Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Zapraszam na imprezę cz.II 07.05.03, 23:37 I co??? Mąż już potem nie chciał tego dania??? Sprytnie rozegrałaś sprawe... Mój mąz jada sznycle!! Mnie to doprowadza do furii, bo ja umiem tylko mielone zrobić;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza2 Re: Zapraszam na imprezę cz.II 07.05.03, 23:47 Żeby nie chciał!! Tak sie rozsmakował, że pieprzył ponad miarę przez całe następne lata ową G(B) zikę twierdząc, że tylko mocno spieprzona ma smak. Mozna z tego wysnuc jakąś myśl głęboką, na przykład: Tylko z pieprzem będzie lepsze, albo: Pieprzone,to w samku nieskończone... Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza2 Re: Zapraszam na imprezę cz.II 07.05.03, 23:49 mika - a co do tych mielonych to się nie przejmuj. Z czasem przychodzi perfekcja w siekanych.... Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Zapraszam na imprezę cz.II 07.05.03, 23:56 Brzoza, Ty się może zatrudnij jako copywriter:))) Niezłe hasła:)) Siekane??? Tego pewnie nie jada... ;))) Tylko weki i golonko;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Zapraszam na imprezę cz.II 02.05.03, 23:11 Angela, zawodniczki wymiękły, zostałysmy same... W takim razie proponuję "zdrówko" i też do spania:) jutro trzeba rano wstać:))) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Zapraszam na imprezę cz.II 02.05.03, 23:06 zdrowie!!!!!raz...kolejny eNty lub eNki Odpowiedz Link Zgłoś