Dodaj do ulubionych

najtansze laptopy

IP: *.man.olsztyn.pl 09.03.07, 19:28
Witam, gdzie w Olsztynie można najtaniej kupić laptopy? chodzi mi o to zeby miec jak najlpeszego laptopa za jak najniższa cene (do 2500 zl)prosze wypowiedzi... z gory dzieki (w gre wchodza tez malo uzywane)
Obserwuj wątek
    • Gość: ktosiek Re: najtansze laptopy IP: *.olsztyn.mm.pl 09.03.07, 19:40
      Zdecyowanie najtaniej kupisz w sklepie Onyks (www.onyks.org), jest to jeden ze
      sklepow sieci MTS (www.notebooki.pl)
      • Gość: gosciu Re: najtansze laptopy IP: *.man.olsztyn.pl 09.03.07, 20:10
        dzieki, chodzi mi jednak o kupno laptopa na ternie olsztyna zeby nie bawic sie w w wysylki poniewaz to za drogi sprzet i balbym sie og stracic przy wysylkach np do servisu, zalezy mi na servisie gwarancyjnym tu na miejscu, zreszta ceny tam nie sa rewelacyjne az tak bardzo, wiem jakie sa ceny w sl, MM moze gdzies sa inne s2klepy z tanimi laptopami?
        • Gość: ktosiek Re: najtansze laptopy IP: *.olsztyn.mm.pl 10.03.07, 07:25
          gosciu: ten sklep wlasnie jest w Olsztynie. Znajduje sie on na ulicy
          Pilsudskiego naprzeciwko Planetarium, w domu jednorodzinnym pod sklepem z
          bagaznikami.
    • Gość: gość Re: najtansze laptopy IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 10.03.07, 00:58
      Czy za 2500 tys może być dobry laptop ? Myślę że to będzie laptop najprostszy z
      możliwych na wyprzedaży w MM .
    • Gość: oki Re: najtansze laptopy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 10:05
      Hej sprawdz w Avansie i w Media Markcie,polecam F-su simens sa naprawde dobre w
      konkurencyjnej cenie, ewentualnie toshiby ale te juz sa drozsze a maja mniej
      bajerow.Sam mam F.S. i nie narzekam dodam ze pracuje w serwisie komputerowym
      najmniej trafia do nas do naprawy wlasnie FS, niezle sa
      • Gość: gosciu Re: najtansze laptopy IP: *.man.olsztyn.pl 10.03.07, 11:30
        znalazlem w onyxie takiego lapka

Benq Joybook R55EG CM430 /60GB /512MB /DVDRW /15,4 Glare

Procesor: Intel® Celeron® M430, 1,73 Ghz (1 MB L2 cache/533 Mhz)
        Matryca: szklana typu Crystal Glare 15.4 cali WXGA (1280x800)
        Pamięć RAM: 512 MB DDR II, 533Mhz Max. 2 GB
        Dysk twardy: 60 GB SATA, 5400RPM
        Napęd: DVD Super Multi (Double Layer)
        Karta graficzna: NVidia GeForce Go7400 256MB TurboCache

za 2400 zl , co myslicie czy sie oplaca? jest w promocji z 2700zl
        • Gość: laktok Re: najtansze laptopy IP: *.eranet.pl 10.03.07, 18:10
          Jak za elektroniczną maszynę do pisania to trochę drogo :)
        • Gość: salve Re: najtansze laptopy IP: *.olsztyn.mm.pl 10.03.07, 18:27
          zwroc uwage rowniez na inne rzeczy - wifi, svideo, ilosc usb, ile trzyma
          bateria, czytnik kart, mam laptopa i wiem ze to przydaje sie
          • Gość: gosciu Re: najtansze laptopy IP: *.man.olsztyn.pl 10.03.07, 21:13
            wifi jest , usb wystarczajaca ilosc, bateria trzyma 3 h w uzytkowaniu biurowym, chce rozbuydowac pamiec do 1 gb
            wydaje sie ze jest tu dobra grafa, slaby punkt to proc, lap ma byc do ACada internetu, filmow czasami w cos zagrac...
            • Gość: M Re: najtansze laptopy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.07, 14:35
              Kupuj jakieś znane marki (choć trochę) a o BENQ mam jak majgorsze zdanie
              (monitory).
              • Gość: gosciu Re: najtansze laptopy IP: *.man.olsztyn.pl 11.03.07, 20:12
                akurat benq to znana marka ale nie w polsce tak samo jak DELL nie znany jest w polsce ... polska jeszcze jest zacofana niestety. ludzie mysla jak nie jest populrana w polsce marka to jest lipna. Tyle ze na zachodzie cieszy sie duzym powodzeniem:/ przykladem jest dell a na rynku benq jest dlugo obecny co in nego gdybym chcial kupic lapa MEDION ktorych duzo na allegro... nie popadajmy w paranoje ze markowe= drogie= dobdre a reszta to szit... nie stac mnie na toshibe chyba ze chce kupic sobie slabego lapa...w niektorych firmach placi sie za firme nie za jakosc...
                • Gość: M Re: najtansze laptopy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.07, 20:17
                  1.Owszem BENQ znana jest ....ale w monitorach.
                  2.TOSHIB-y są mocno przereklamowane.
                  3.Są też inne (a znane marki) HP,FUJITSU SIEMENS,ACER,ASUS (ostatnio),ARISTO...
                  4.Prowadzę serwis (od kilkunastu lat) notebooków (i nie tylko) więc mam na ten
                  temat zdanie już trochę wyrobione.
                  • Gość: anka Re: najtansze laptopy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 11:02
                    ja kupowałam laptopa w onyksie, niestety jedna z pań nie jest za bardzo
                    kompetenta- doradziła laptopa, którego nie można było zamówić, radzę raczej
                    rozmawiać z mężczyzną (chyba właściciel) niestety nie znam ich imion, jak nie ma
                    u nich na stanie tego sprzętu który cię interesuje to oni go zamawiają i trzeba
                    czekać do dwóch dni, mają najlepszy wybór i ceny też są brdzo konkurencyjne w
                    porównaniu do innych firm, a jeżeli chodzi o kupno w MM to nie zawsze parametry
                    są takie jakie widnieją na opisie.
                    • Gość: Wypaiony laptop Re: najtansze laptopy IP: 212.160.172.* 12.03.07, 11:26
                      Najlepiej kupić sprzęt za granicą, gdyż wypasiony na maksa laptop kosztuje tyle
                      co w Polsce zdecydowanie uboższa wersja.
                      • Gość: gosciu Re: najtansze laptopy IP: *.man.olsztyn.pl 14.03.07, 12:54
                        tyle ze za granica to i ja wiem , tylko co z tego, jak kupie lapa za granica mieszkajac w Olsztynie? dlatego pytanie jest o Olsztynie, wiec dziekuje osobom co odpowiadaja na temat. PS chyba skusze sie na sklep onyx
    • Gość: Gościk Re: najtansze laptopy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 14:29
      Sprawdź w Video-lux ul. Przemysłowa 2 jak nie mają na stanie od ręki to
      nastepnego dnia jest do odbioru to co zamówiłeś do godz 15 poprzedniego.
      Stosuja niskie marże i dobiorą ci co trzebe.
      Pozdrawiam
      zadowolony klient

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka