Gość: jacek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 16:15 Witam Chciałbym teraz wymienić okna w mieszkaniu na plastikowe. Czy znacie jakieś firmy, które polecacie. Oczywiście, chodzi o cenę, ale przede wszystkim o fachowy montaż. Dajcie namiary. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: Wymiana Okien IP: *.tktelekom.pl 18.03.07, 17:00 Technika okienna ul.Jagiellończyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iksińska Re: Wymiana Okien IP: 88.156.63.* 19.03.07, 09:11 NIE polecam Przeds.SZUMIEL mieszczącej się w CENTRUM Handlowym H&B na ul.Wilczyńskiego.Ze strony tej firmy spotkałam się z nie szanowaniem klienta,lekceważeniem,niesolidnością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tt Re: Wymiana Okien IP: *.olsztyn.mm.pl 19.03.07, 13:49 ALUTECH-ul.lubelska.Sam u nich robilem i nie bylo zastrzezen(bynajmiej u mnie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iksińska Re: Wymiana Okien IP: 88.156.63.* 20.03.07, 19:19 Dzisiejsza ulotka reklamująca Salon Stolarki Okiennej i Drzwiowej w Olsztynie przy ul.Janowicza 3F przypomniała mi właśnie,że w pażdzierniku 2005 r.byli ze mną umówieni fachowcy z tej firmy na dokonanie pomiarów okien i do tej pory się nie pojawili.Jeśli nie chcesz tak dlugo czekać to umów się z inną firmą Odpowiedz Link Zgłoś
troll29 Re: Wymiana Okien 21.03.07, 18:53 dokladnie tak jak piszesz, Szumiela unikac jak ognia, firma niesolidna , nie wywiazuje sie z terminow , ogolnie ujmujac partacze jakich malo !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba Re: Wymiana Okien IP: *.gdynia.mm.pl 21.03.07, 17:46 polecam sprawdzoną firmę OKNOS na ulicy SKŁADOWEJ 3. kupiłem tam okna 2 lata temu do jednego pokoju i teraz zamówiłem znów!!!! polecam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Wymiana Okien IP: *.olsztyn.mm.pl 21.03.07, 20:25 Z daleka od Szumiela!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiatowy Re: Wymiana Okien IP: *.lns4-c13.telh.dsl.pol.co.uk 21.03.07, 23:24 Znacie jakas dobra firme gdzie zrobia to w przeciagu tygodnia?Ja sie dowiadywalem to jakies zaliczki ,umowy a start za jakies trzy tygodnie Odpowiedz Link Zgłoś
gietpe Re: Wymiana Okien 22.03.07, 08:26 Sprawdż kolo Uranii tam gdzie biura byl przedstawiciel firmy Amex-Bączek z Iławy mam kilka lat i nie narzekam :) Odpowiedz Link Zgłoś