Dodaj do ulubionych

Ile posłowie wydali na swoje biura

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 19:58
Poseł Plawgo - siła spokoju
Obserwuj wątek
    • Gość: jacjat Re: Ile posłowie wydali na swoje biura IP: *.olsztyn.mm.pl 05.04.07, 20:22
      poseł Aszkiełowicz potrafi docenić pracowników po za tym jak sam powiedział w
      wywiadzie dla jednej z gazet nie poszedł do sejmu dla Kasy ma z czego życ w
      końcu gospodarsto Jego bardo dobrze prosperuje i po tym mozna poznac dobrego
      Menagera.
      • Gość: Zbuk Re: Ile posłowie wydali na swoje biura IP: *.olsztyn.mm.pl 05.04.07, 20:26
        Na co Oni wydaja tyle kasy? Z tego co doświadczyłem to jedynym posłem u którego
        biuro jest zawsze otwarte i którego mozna zastac w biurze Jest Poseł
        Aszkiełowicz.
        • Gość: ktoś Re: Ile posłowie wydali na swoje biura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 21:21
          jak to ładnie napisane: "posłanka Gajewska wydała tylko tyle, a posłowi Gorczycy
          zostało tylko tyle", a czemu nie napisano: "...a poseł Gorczyca wydał aż
          tyle..." byłoby to zbyt rażące w zestawieniu z wydatkami posłanki? ot,
          obiektywizm wybiórczej!
      • Gość: dżozi mietek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 07:41
        Kolego Jacjat tak chwalisz posła aszkiełowicza.ja go nie znam ale powiedz
        dlaczego utrwala stary układ personalny w różnych instytucjach powiatowych
        naszego wojewwództwa?czy on jest winny psl-owi i sld jakąś przysługę że tak ich
        foruje?przecież kopie dołek pod samym sobą i samoobroną!
        • Gość: jacjat Re: mietek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.07, 10:09
          dżozi Aszkiełowicz nikoga ani niczego nie utrwala. Przeciez nawet wyborcza
          pisała o zmianach w Agencjii. Poa tym nie mozna niszczyć ludzi tak jak to robił
          SLD. Oni przeciez maja rodziny. Po za tym jak sa fachowcami i dobrze pracuja
          nie bawia się w polityke i rozgrywki to dlaczego ich wywalać na zbity bruk.Nie
          mozna upolityczniać w 100% instytucji które maja służyc społeczeństwu. Pamietaj
          liczy sie człowiek. Ty też dżozi chciałbyś zeby nowa ekipa przyszła i zwolniła
          Ciebie bez przyczyn do tego twoją zonę/męża też. No jak tak mozna Ci ludzie
          dobrze wykonują swoją pracę.
          • Gość: dżozi mietek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 11:07
            myślę,że to co piszesz wynika raczej z Twojej niewiedzy niż naiwności.
    • edico Re: Dołożył bym im drugie tyle 06.04.07, 00:31
      gdyby były z tego jakieś efekty.
      Są po prostu urzednikami funkcjonującymi pod dyktando Kaczorów dbających o
      własne siedzenie.

Od Haliny Konopczyny wcale nie wiele odstali poza kadencją ;(
      • Gość: sed Re: (Raczej nie) Dołożyłbym im drugie tyle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 09:34
        edico napisał:

> gdyby były z tego jakieś efekty.
        > Są po prostu urzednikami funkcjonującymi pod dyktando Kaczorów dbających o
        > własne siedzenie.
        >
        > Od Haliny Konopczyny wcale nie wiele odstali poza kadencją ;(

Zaraz zaraz. Czy ja dobrze rozumiem? To posłowie Gorczyca i Iwiński są też
        urzędnikami działajacy pod dyktando Prezesa Rady Ministrów Jarosława
        Kaczyńskiego oraz Prezydenta RP Lecha Wałęsy. Ciekawe?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka