Gość: sed IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 19:58 Poseł Plawgo - siła spokoju Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jacjat Re: Ile posłowie wydali na swoje biura IP: *.olsztyn.mm.pl 05.04.07, 20:22 poseł Aszkiełowicz potrafi docenić pracowników po za tym jak sam powiedział w wywiadzie dla jednej z gazet nie poszedł do sejmu dla Kasy ma z czego życ w końcu gospodarsto Jego bardo dobrze prosperuje i po tym mozna poznac dobrego Menagera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbuk Re: Ile posłowie wydali na swoje biura IP: *.olsztyn.mm.pl 05.04.07, 20:26 Na co Oni wydaja tyle kasy? Z tego co doświadczyłem to jedynym posłem u którego biuro jest zawsze otwarte i którego mozna zastac w biurze Jest Poseł Aszkiełowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Ile posłowie wydali na swoje biura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 21:21 jak to ładnie napisane: "posłanka Gajewska wydała tylko tyle, a posłowi Gorczycy zostało tylko tyle", a czemu nie napisano: "...a poseł Gorczyca wydał aż tyle..." byłoby to zbyt rażące w zestawieniu z wydatkami posłanki? ot, obiektywizm wybiórczej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżozi mietek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 07:41 Kolego Jacjat tak chwalisz posła aszkiełowicza.ja go nie znam ale powiedz dlaczego utrwala stary układ personalny w różnych instytucjach powiatowych naszego wojewwództwa?czy on jest winny psl-owi i sld jakąś przysługę że tak ich foruje?przecież kopie dołek pod samym sobą i samoobroną! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacjat Re: mietek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.07, 10:09 dżozi Aszkiełowicz nikoga ani niczego nie utrwala. Przeciez nawet wyborcza pisała o zmianach w Agencjii. Poa tym nie mozna niszczyć ludzi tak jak to robił SLD. Oni przeciez maja rodziny. Po za tym jak sa fachowcami i dobrze pracuja nie bawia się w polityke i rozgrywki to dlaczego ich wywalać na zbity bruk.Nie mozna upolityczniać w 100% instytucji które maja służyc społeczeństwu. Pamietaj liczy sie człowiek. Ty też dżozi chciałbyś zeby nowa ekipa przyszła i zwolniła Ciebie bez przyczyn do tego twoją zonę/męża też. No jak tak mozna Ci ludzie dobrze wykonują swoją pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżozi mietek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 11:07 myślę,że to co piszesz wynika raczej z Twojej niewiedzy niż naiwności. Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: Dołożył bym im drugie tyle 06.04.07, 00:31 gdyby były z tego jakieś efekty. Są po prostu urzednikami funkcjonującymi pod dyktando Kaczorów dbających o własne siedzenie. Od Haliny Konopczyny wcale nie wiele odstali poza kadencją ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sed Re: (Raczej nie) Dołożyłbym im drugie tyle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 09:34 edico napisał: > gdyby były z tego jakieś efekty. > Są po prostu urzednikami funkcjonującymi pod dyktando Kaczorów dbających o > własne siedzenie. > > Od Haliny Konopczyny wcale nie wiele odstali poza kadencją ;( Zaraz zaraz. Czy ja dobrze rozumiem? To posłowie Gorczyca i Iwiński są też urzędnikami działajacy pod dyktando Prezesa Rady Ministrów Jarosława Kaczyńskiego oraz Prezydenta RP Lecha Wałęsy. Ciekawe? Odpowiedz Link Zgłoś