Dodaj do ulubionych

Olsztyn jest piękny cz.XIV

IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.05.03, 21:24
Na wstępie chcemy powiedzieć, że wątek ten, nie jest rywalizacją na części z
wątkiem "Szkoły Nr 7", ale lużną rozmową ludzi kochających Olsztyn.

Przy okazji spotkania się w częściach pozdrawiamy Szkołę Nr 7 i życzymy jej
Wszystkiego Najlepszego

Proszę, wejdż
bądż gościem
Olsztyna Pięknego,
który odlicza dni
do I Zjazdu Forumowiczów

"Olsztynie ty domie szlachetny
Wywieś chorągiew swoją,
Każ jej na wietrze wiać,
Olsztyn musi wiecznie trwać "

Założycielem wątku jest czarnyadam:
"Urodziłem się w Olsztynie i bardzo za nim tęsknię "
Obserwuj wątek
    • being28 Re: Olsztyn jest piękny cz.XIV 14.05.03, 21:32
      Ja tez powiem, ze jestem na TAK!
      • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.XIV IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.05.03, 21:39
        a linki zostały w tamtych wątkach, moze by je zebrać razem ?
        • angela-rt Re: Olsztyn jest piękny cz.XIV-odliczanie 51 dni 14.05.03, 21:53
          No to ja tu dodam swoje 3 grosze ciągnąc odliczanie pozostało 51 dni:)
          • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.XIV-odliczanie 51 dni IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.05.03, 22:46
            Pytałam się wcześniej , czy trzeba coś wam dostarczyć do Olsztyna , bpkw
            przyjeżdza, myślę co wam podać i chyba stanie na szampanie - może macie jakieś
            prośby lub zyczenia ?
            • angela-rt Re: Olsztyn jest piękny cz.XIV-odliczanie 51 dni 14.05.03, 22:48
              Nie Rito nie przesadzaj,bedziemy sie cieszyć jak przyjedziesz,mamy za to dla
              Ciebie niespodzianke,tylko jak ją przekazać,gdyby bpkw przed wyjazdem wstąpił
              na minutke do eNki nie byloby problemu,moze sie uda,jesli nie pomyslimy jak
              inaczej to rozwiązać
              • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.XIV-odliczanie 51 dni IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.05.03, 23:05
                co tak pusto dziś na forum - mika śpi ?
                Olsztyn jest piękny - równiez idę spać - dobranoc, włącz licznik Angela
                rowery też są piękne, właśnie też wprowadzę wekeendy na rowerach
                • being28 Re: Olsztyn jest piękny cz.XIV-odliczanie 50 dnii 14.05.03, 23:58
                  Ja dzis przekrece licznik. Cos dzisiaj kiepsko idzie pisanie na forum.
                  Miekkie buly!!!
                  • mika_1 Re: Olsztyn jest piękny cz.XIV-odliczanie 50 dnii 15.05.03, 00:01
                    being28 napisał:

> Ja dzis przekrece licznik. Cos dzisiaj kiepsko idzie pisanie na forum.
                    > Miekkie buly!!!

:PPPP
                    Being - znowu falstart!!!!
                • mika_1 Re: Olsztyn jest piękny cz.XIV-odliczanie 50 dni 15.05.03, 00:00
                  Mika nie śpi, ale ma strasznie duuuuu żo roboty i, niestety, forum trochę zaniedbane...:(
                  Ale odliczanie, hmmm, na to znalazłam chwilkę czasu...
                  Słuchajcie, to już tylko 50 dni!!! Taka okrągła liczba:)))
                  • being28 Re: Olsztyn jest piękny cz.XIV-odliczanie 50 dni 15.05.03, 00:02
                    Zegarek caly czas mi sie spieszy:)
                    Mika, mam nadzieje, ze dostalas maila, troche nabazgralem, ale bylo pozno i
                    juz nie widzialem klwaiszow w kompie:)
                    • mika_1 Re: Olsztyn jest piękny cz.XIV-odliczanie 50 dni 15.05.03, 00:05
                      Being - trzeba Ci kupić nowy zegarek!!! Zdecydowanie!!!
                      Słuchaj, dzieki za maila, bardzo jesteś pomocny, po prostu kopalnia wiedzy!!!! Ja Cię jeszcze pomęczę, ale dzisiaj, nistety, nie miałam czasu "zasiąść" do kompa:(
                      Ale dzięki ogromne za to, co już napisałeś:)))
                      Mam nadzieję, że exam do przodu:)))
                      • being28 Re: Olsztyn jest piękny cz.XIV-odliczanie 50 dni 15.05.03, 00:07
                        Z examem to jeszcze musze powalczyc:) Najgorsze jest to, ze sciagneli ode mnie
                        2 kumple i zdali, a ja musze jeszcze isc na dopytke, ale bedzie OK.
                        Ide juz spac, jak cos jeszcze chcesz to napisz, chetnie odpisze, pa, pa...
                        • mika_1 Re: Olsztyn jest piękny cz.XIV-odliczanie 50 dni 15.05.03, 00:29
                          No to Ci nie zazdroszczę z tym examem:(
                          A co putań, to mam tysiące - mam nadzieję, że jutro będzie już luźniejszy dzień, zasiądę więc spokojnie i napiszę. Ale jeszcze raz dzięki za to, co już mi napisałeś:)
                          Pa, kolorowych snów:)))
                          • mika_1 Re: Olsztyn jest piękny cz.XIV-odliczanie 50 dni 15.05.03, 00:42
                            A tu są zdjęcia:
                            www.moje-fotografie.olsztyn.pl/
                            home.tiscali.de/rootebene/nka/001.html
                            www.album.com.pl/album.php?id=1533
                            • Gość: zbyszek Re: Olsztyn jest piękny cz.XIV-odliczanie 50 dni IP: 213.25.179.* 15.05.03, 07:03
                              Witam w Pieknym Olsztynie!!!
                              Wszystkiego najlepszego wszystkim Zosiom, Zofiom i Zofijom !!!

:-)
                              • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.XIV-odliczanie 50 dni IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.05.03, 21:48
                                Typowo zimna Zośka zawitała, siedzenie w domu to najlepsze co można było zrobić.
                                Postanowiłam jechać do Olsztyna pociągiem aby nie martwić męża i żeby nie
                                martwić się o samochód. Czy w Olsztynie jest wypożyczalnia rowerów ?
                                Mika, żebym tak mogła swoje lata odliczać i zatrzymać sie na 18-tce ;-)
                                • mika_1 Re: Olsztyn jest piękny cz.XIV-odliczanie 50 dni 15.05.03, 22:02
                                  rita - 18-tka wcale nie jest tak fajna... Zedcydowanie fajniesza jest "podwudziestka";)
                                  ja też jadę pociągiem, w końcu chcę wznieść toast, a nie tak o suchym pysku siedzieć:)
                                  Zośka jest zimna - przeraźliwie:(
                                  Ale tradycji stało się zadość - kolejne Juwenalia w deszczu:((( To już chyba 8 rok z rzędu:(( Myślę jednak, że studentom to nie przeszkodzi;)))
                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.XIV-odliczanie 50 dni IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.05.03, 22:10
                                    w takim razie dzrzewko szczęścia trzeba będzie podać bpkw , bo jak wezmę do
                                    pociągu, może jeszcze poczta kurierską ale ona w lipcu ma wolne - trzeba
                                    koniecznie zdecydowanie podać bpkw, może dadzą rady wsadzić na trawniku na
                                    przeciwko Komendy Policji , tzn na ul. Partyzantów 81 - niech się wypowiedzą
                                    ludzie.
                                    • angela-rt Re: Olsztyn jest piękny cz.XIV-odliczanie 50 dni 15.05.03, 22:14
                                      Rita sto lat dzisiaj dla Ciebie-wiesz jaki powod:)))))
                                      • being28 Re: Olsztyn jest piękny cz.XIV-odliczanie 50 dni 15.05.03, 22:22
                                        Wlasnie!!! Ja tez dodam od siebie:
                                        STO LAT!!!
                                        • bpkw Re: DO ANGELI... 15.05.03, 22:27
                                          Właściciel niebieskiego parasola, pozostawionego na wieszaku w Ence prosi o
                                          troskliwą opiekę nad zgubą. Jutro zgłoszę się po godz.16.00.
                                          • mika_1 Re: DO ANGELI... 15.05.03, 22:31
                                            Bpkw - brak lecytyny:( - masz na mailu dalsze ustalenia
                                            Rita - sto, a nawet 200 lat:)))
                                            being - wyreguluj swój zegarek:)))
                                            • Gość: rita Re: DO ANGELI...i parasola IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.05.03, 22:35
                                              Angela - mozesz się droczyć z tym parasolem, niech juz zostanie na szczęście,
                                              zrobimy aukcję zostawionych rzeczy - ;-)
                                              • angela-rt Re: DO ANGELI...i parasola 15.05.03, 22:36
                                                Rita ja nie kpw z jakim parasolem???:)))))))))))))
                                                • angela-rt Re: DO ANGELI...i parasola 15.05.03, 22:57
                                                  oj sorki nie doczytałam:)))o parasol zadbam,nie zginie:))))))))
                                              • mika_1 Re: DO ANGELI...i parasola 15.05.03, 22:38
                                                Gość portalu: rita napisał(a):

> Angela - mozesz się droczyć z tym parasolem, niech juz zostanie na szczęście,
                                                > zrobimy aukcję zostawionych rzeczy - ;-)
                                                Patrzcie - co za łatwośc rozporządzania cudzym mieniem;) Oj rita, rita;)))

• bpkw Re: DO ANGELI...i parasola 15.05.03, 22:45
                                                  Jak to z jakim parasolem. Z tym który wisi w eNce na wieszaku. W kolorze
                                                  niebieskim....oczywiście parasol, a nie wieszak.
                                                  • brzoza2 Re: DO ....Niezapominajek:))) 15.05.03, 22:57
                                                    Dzisiaj święto wszystkich Zosiek i Niezapominajek:))))
                                                    STO LAT W OLSZTYNIE:))))
                                                    A jak Piekny Olsztyn uczcił niezapominajki?
                                                  • brzoza2 Re: DO ....Niezapominajek:))) 15.05.03, 22:58
                                                    Bpkw - a kiedy jedziesz do Krakowa? I czy w ogóle wiesz, na co sie narazasz?
                                                  • mika_1 Re: DO ....Niezapominajek:))) 15.05.03, 23:03
                                                    brzoza2 napisała:

> Bpkw - a kiedy jedziesz do Krakowa? I czy w ogóle wiesz, na co sie narazasz?

Brzoza - co masz na myśli???
                                                  • brzoza2 Re: DO ....Niezapominajek:))) 15.05.03, 23:06
                                                    hm....
                                                    Oczywiście mam na mysli wyłącznie seeerdeeeczne przywitanie Krakowianek:)))
                                                  • angela-rt Re: DO ....Niezapominajek:))) 15.05.03, 23:00
                                                    mokrą Zośke-obmoczyliśmy i podarki dla Niej przekazaliśmy;))))))
                                                  • brzoza2 Re: DO ....Niezapominajek:))) 15.05.03, 23:01
                                                    Oj mokra ona dzisiaj była, oj była!
                                                  • brzoza2 Re: DO ....Niezapominajek:))) 15.05.03, 23:02
                                                    A jakie podarki?
                                                  • angela-rt Re: DO ....Niezapominajek:))) 15.05.03, 23:04
                                                    Niech sie "Zośka" chwali,ale nie sądze,aby tak na forum,kiedyś sama powie na
                                                    zywca:),jak juz je dostanie i .......
                                            • bpkw Re: DO ANGELI... 15.05.03, 22:57
                                              mika_1 napisała:

> Bpkw - brak lecytyny:( - masz na mailu dalsze ustalenia
                                              > Rita - sto, a nawet 200 lat:)))
                                              > being - wyreguluj swój zegarek:)))

Mika radzi sobie jak sierżant na pododdziale : bpkw to, Rita tamto, a Being
                                              jeszcze coś innego. Aż strach jechać do tego Krakowa. Jeszcze będę musiał
                                              chodzić po Rynku krokiem defiladowym...
                                              • mika_1 Re: DO ANGELI... 15.05.03, 23:04
                                                bpkw napisał:

>
                                                > Mika radzi sobie jak sierżant na pododdziale : bpkw to, Rita tamto, a Being
                                                > jeszcze coś innego. Aż strach jechać do tego Krakowa. Jeszcze będę musiał
                                                > chodzić po Rynku krokiem defiladowym...
                                                Bpkw - my tu już z Inką i Tymone ćwiczymy... Rita bedzie musiała improwizować;)
                                                A Ty - jak już kiedyś wspomniałyśmy - odtańczyć krakowiaka:) Nić się nie bój - będzie dobrze:)))

• Gość: rita Re: DO ANGELI... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.05.03, 23:04
                                                trzeba chyba właczyć licznik !-
                                                kto tu ma sie bać Krakowa , to wyjątkowo ja , to będzie Orwell 84 dla mnie
                                                • Gość: rita Re: DO ANGELI... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.05.03, 23:07
                                                  przepraszam ale nic nie pisze , bo chicham ze śmiechu !
                                              • bpkw Re: Do Brzozy... 15.05.03, 23:08
                                                Zupełnie z innej beczki. Pamiętasz moje pytanie, o fragment wiersza "...synku,
                                                niebo się chmurzy, osłonię cię od burzy... ". Dla ułatwienia podałem dwa
                                                słowa : Niemiec i romantyzm. Ty odnalazłaś ten fragment w Gałczyńskim. Prawdę
                                                mówiąc zgłupiałem. Wydawało mi się, że Goethe i "Król olch / lub olszyn / ".
                                                Ganiałem trochę po literaturze i okazało się, że oboje mamy rację. Ale nagroda
                                                czeka...wystarczy przyjechac.
                                                • mika_1 Re: Do Brzozy... 15.05.03, 23:11
                                                  bpkw napisał:

> Zupełnie z innej beczki. Pamiętasz moje pytanie, o fragment wiersza "...synku,
                                                  > niebo się chmurzy, osłonię cię od burzy... ". Dla ułatwienia podałem dwa
                                                  > słowa : Niemiec i romantyzm. Ty odnalazłaś ten fragment w Gałczyńskim. Prawdę
                                                  > mówiąc zgłupiałem. Wydawało mi się, że Goethe i "Król olch / lub olszyn / ".
                                                  > Ganiałem trochę po literaturze i okazało się, że oboje mamy rację. Ale nagroda
                                                  > czeka...wystarczy przyjechac.
                                                  W pierwszej chwili pomyslałam Goethe - bo to nie była podpowiedź, a odpowiedź praktycznie... Ale Brzoza mnie zabiła, więc doszłam do wniosku, że niewiele wiem i się załamałam... A tu prosze...;)

• bpkw Re: Do Brzozy... 15.05.03, 23:17
                                                    mika_1 napisała:

Ale Brzoza mnie ....zabiła...

Pobicie to powazna sprawa. Powinnaś to zgłosić na Policję.Tak dalej być nie
                                                    może. Wszędzie tylko przemoc i przemoc. Swoją drogą tego po Brzozie się nie
                                                    spodziewałem...ciekawe czy ma ogoloną główkę, ABS i potężną lagę ?.

• brzoza2 Re: Do Brzozy... 15.05.03, 23:26
                                                    bpkw napisał:
                                                    > Pobicie to powazna sprawa. Powinnaś to zgłosić na Policję.Tak dalej być nie
                                                    > może. Wszędzie tylko przemoc i przemoc. Swoją drogą tego po Brzozie się nie
                                                    > spodziewałem...ciekawe czy ma ogoloną główkę, ABS i potężną lagę ?.
                                                    >
                                                    Zabójstwa, przemoc i gwałt to moja specjalność, z tego zyje i im gorzej, tym
                                                    dla mnie lepiej! No!
                                                    A w wolnych chwilach szumie sobie cichutko, ekologicznie, pokojowo:)))
                                                    Głowy ogolonej nie ma, ABS mam, a i laga by sie znalazła w arzie potrzeby.
                                                  • angela-rt Re: Do Brzozy... 15.05.03, 23:29
                                                    No to sie wszystko wyjaśniło:))))))))))))))
                                                  • mika_1 Re: Do Brzozy... 15.05.03, 23:42
                                                    brzoza2 napisała:

> Zabójstwa, przemoc i gwałt to moja specjalność, z tego zyje i im gorzej, tym
                                                    > dla mnie lepiej! No!
                                                    > A w wolnych chwilach szumie sobie cichutko, ekologicznie, pokojowo:)))
                                                    > Głowy ogolonej nie ma, ABS mam, a i laga by sie znalazła w arzie potrzeby.
                                                    Brzoza - to pakuj się w pociąg i gnaj do Krakow na imprezkę:)) A Twoje zdolności zaprezentujesz na miejscu:) Wszyscy jesteśmy ciekawi... A może jeszcze umiesz odtańczyć krakowiaka??;)

• brzoza2 Re: Do Brzozy... 15.05.03, 23:49
                                                    Hołubce kiedys wywijałam, ale to dawno temu było.
                                                    Z Krakowiaczka to mi sie jeno korale ostały...
                                                  • angela-rt Re: Do Brzozy... 15.05.03, 23:52
                                                    no to Brzozo razem wywijac holubce bedziemy tyz mnie tego w
                                                    mojej "artystycznej" szkole uczyli
                                                  • mika_1 Re: Do Brzozy... 15.05.03, 23:54
                                                    Brzoza, to znaczy, że przyjeżdżasz??????!!!!!!!!!
                                                    Jeśli tak - to środa o 17.00 pod Adasiem w Rynku:) Zapraszamy:)))
                                                • bpkw Re: Do Rity... 15.05.03, 23:12
                                                  Mówi się dosyć głośno o Twoich imieninach. Zajrzałem do kalendarza a tam tylko
                                                  Zofia i Nadzieja. Ani jednego słowa o Ricie...ale, wszystkiegooooooooo
                                                  najjjjjjjjjjjjlepszego.
                                                  • Gość: sud Re: Do Rity... IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.03, 23:14
                                                    Przyłączam się do życzeń również.
                                                  • Gość: rita Re: Do Rity... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.05.03, 23:16
                                                    dziękuję - byłaby balanga , ale miałam mieć wymieniany dysk, który wymieniają
                                                    juz parę miesiecy i powiedzieli , że dziś wieczorem napewno i tak zostałam na
                                                    lodzie bez imprezy, nie przygotowałam mocnych trunków
                                                  • angela-rt Re: Do Rity... 15.05.03, 23:19
                                                    Nic to Rita przy herbacie Twoje zdrowie!!!!!
                                                  • Gość: rita Olsztyn jest piekny cz.XIV - odliczanie - 50 dni IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.05.03, 23:21
                                                    Znów włączam licznik juz za chwilę czterczieści kilka dni !!!!!
                                                  • angela-rt Re: Olsztyn jest piekny cz.XIV - odliczanie - 50 15.05.03, 23:22
                                                    a jak pieknie brzmi -juz tylko czterdzieści pare dni
                                                  • being28 Re: Olsztyn jest piekny cz.XIV - odliczanie - 49 15.05.03, 23:56
                                                    Prewencyjnie odejme kolejny dzien. Wiem, wiem, jest jeszcze za wczesnie, ale
                                                    moj zwierzecy instynkt niepozwala mi czekac...
                                                  • mika_1 Re: Olsztyn jest piekny cz.XIV - odliczanie - 49 15.05.03, 23:57
                                                    being - wielkie dzięki:))))) Jesteś nieoceniony:)
                                                    Jutro napiszę zdecydowanie wcześniej - obiecuję. Nie chcę mieć Cię na sumieniu;))))
                                                  • angela-rt Re: Olsztyn jest piekny cz.XIV - odliczanie - 49 15.05.03, 23:59
                                                    kochani u mnie na liczniku dopiero za dwie minutki wiec wg mojego zegara -
                                                    pierwsza-hahha
                                                  • angela-rt Re: Olsztyn jest piekny cz.XIV - odliczanie - 49 16.05.03, 00:00
                                                    i juz!!!!!!!!!!!!!!!
                                                  • being28 Re: Olsztyn jest piekny cz.XIV - odliczanie - 49 16.05.03, 00:05
                                                    mika_1 napisała:

> being - wielkie dzięki:))))) Jesteś nieoceniony:)
                                                    > Jutro napiszę zdecydowanie wcześniej - obiecuję. Nie chcę mieć Cię na
                                                    sumieniu;
                                                    > ))))

Dzieki za maila, ale wczoraj byl lepszy. Wole jednak mlodszych chlopcow i
                                                    postaraj sie nastepnym razem.

:)))

Zrobie moze stronke ze zdjeciami niedlugo, ale mam 4000zdjec i nie wiem co
                                                    wybrac:)
                                                  • mika_1 Re: Olsztyn jest piekny cz.XIV - odliczanie - 49 16.05.03, 00:09
                                                    O jeżu - nie było mnie chwilę, a tu takie wyścigi!! Trzy osoby o godzinie 00.00:) Może redakcja rozstrzygnie, kto tym razem był pierwszy???? ;)
                                                  • brzoza2 Re: Do Bpkw i Miki.... 15.05.03, 23:23

Żeby było smieszniej, ja tez w pierwszej chwili pomyslałam o Goethem...
                                                    Ale jeszcze cos mi sie kołatało w pamieci, więc poszłam tropem bardziej
                                                    szkolnym.
                                                    Tak czy inaczej nagroda pozostaje w eNce!
                                                  • angela-rt Re: Do Bpkw i Miki.... 15.05.03, 23:25
                                                    i jak zwykle ja-ups przepraszam-Lady wychodzi na swoje
                                                  • Gość: rita Re: Do Bpkw i Miki.... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.05.03, 23:30
                                                    mówiłam - zbieraj fanty Angela - będzie aukcja - kto najwięcej piw wypije ?
                                                  • angela-rt Re: Do Bpkw i Miki.... 15.05.03, 23:31
                                                    Tak zrobie ale piwo za podwojną stawke
                                                  • Gość: rita Re: Do sud.. IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.05.03, 23:40
                                                    Gość portalu: sud napisał(a):

> Przyłączam się do życzeń również.

Mam nadzieję , że oglądnę na zjeżdzie te 240 zdjęć - moze sobie wybiore
                                                    niektóre, będzie można ?
                                                  • being28 Re: Olsztyn jest piekny cz.XIV - odliczanie - 49 15.05.03, 23:57
                                                    Teraz tytul jest w dobrym niejscu...
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.XIV - odliczanie 49 dni IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.05.03, 23:57
                                                    pierwsza !
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.XIV - odliczanie 49 dn IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.05.03, 23:58

> pierwsza !
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.XIV - odliczanie 49 dn IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.05.03, 23:59

> Gość portalu: rita napisał(a):
                                                    >
                                                    > > pierwsza !
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.XIV - odliczanie 49 dn IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.05.03, 23:59
                                                    jest
                                                  • being28 Re: Olsztyn jest piękny cz.XIV - odliczanie 49 dn 16.05.03, 00:00
                                                    Drugi
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.XIV - odliczanie 49 dn IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.05.03, 00:00
                                                    pierwsza w walce z samą sobą - being się poddał
                                                  • angela-rt Re: Olsztyn jest piękny cz.XIV - odliczanie 49 dn 16.05.03, 00:01
                                                    wyscig jak po 30000
                                                  • angela-rt Re: Olsztyn jest piękny cz.XIV - odliczanie 49 dn 16.05.03, 00:02
                                                    zobaczymy jak bedziecie odliczac w dniu 5.07.03-to bedzie walka-godzina zero
                                                  • brzoza2 Re: Olsztyn jest piękny cz.XIV - odliczanie 49 dn 16.05.03, 00:03
                                                    A teraz Piekny Olsztyn zamruga do nas gwiazdeczkami i pozyczy nam dobrej nocki.
                                                    A jemu tez:)))
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.XIV - odliczanie 49 dn IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.05.03, 00:03
                                                    dobranoc Olsztynowi pięknemu - dziś zostałam zwycięzcą z beingiem na spółkę
                                                    , a walczyłam sama - jak to sie stało ?

rannym ptaszkom olsztyńskim mówię dzień dobry !
                                                    Zbyszek - szukaj wypozyczalni rowerów w Olsztynie , bo w Krakowie jest - chcę
                                                    wypozyczyć rower
    • kutasuwa Re: Olsztyn jest piękny cz.XIV 16.05.03, 00:30
      Z dużym rozżaleniem wspominam swój krótki pobyt w Olsztynie, ponieważ podczas
      pierwszego poranka, w hotelowym pokoju zorientowałem się, że rajstopy noszone
      porzedniego dnia śmierdzą tak nieludzko, że trzeba było je wyprać i poczekać aż
      wyschną na kaloryferze. Jedyną fajną rzeczą w tym dziwnym, oropiałym mieście
      jest Maciek M., bardzo zdolny aktor i komiwojażer, kierownik literacki
      pornograficznego teatru lalkowego "Nagi Adonis", znany krytyk i poeta.
      • Gość: zbyszek Re: Olsztyn jest piękny cz.XIV IP: 213.25.179.* 16.05.03, 07:36
        Co kto lubi!
        Rowery sie znajdą, ile trzeba?
        i na kiedy?
        ale wiesz ze nie wolno jezdzic po pijaku?
        - to kiedy bedziesz jezdziła????
        Witam w Pieknym Słonecznym choc zimnym Olsztynie!
        • Gość: lustro Re: Olsztyn jest piękny cz.XIV IP: 213.76.143.* 16.05.03, 07:52
          Rowerem gdzieś pomknąć w świat ... fajnie, a Olsztyn jest piękny :)
          • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.XIV IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.05.03, 20:49
            przeciez nie opłaca się jechać na jeden dzień taki kawał drogi i po tylu
            latach, planuję tydzień was mordować , a finał zakończyć w eNce. Więc marzę
            sobie co będę robiła, a zwiedzanie okolic i samego Olsztyna na rowerze to
            wspaniała przygoda - prowiant i w drogę, może trochę cyrkowej sztuki i tak z
            mola hop do jezoiorka - też fajne, ognisko z gitarą też może być, gra na
            kortach też musze zaliczyć - no i rozbić lustro na szczęście - po co patrzeć na
            minione lata - dobry program ?
            • Gość: Andulka Re: Olsztyn jest piękny cz.XIV IP: *.chello.pl 16.05.03, 20:59
              Cześć rita!.
              Co do rozbijania lustra - nie wiem, co Ona na to
              ;)))
              • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.XIV IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.05.03, 21:08
                fajnie , że jesteś - myślę , że w eNce powinni wszystkie lustra schować przede
                mną - moze nazwiemy ja lustereczko - to tak ciepło brzmi
                • mika_1 Re: Olsztyn jest piękny cz.XIV 16.05.03, 21:09

> fajnie , że jesteś - myślę , że w eNce powinni wszystkie lustra schować przede
                  > mną - moze nazwiemy ja lustereczko - to tak ciepło brzmi

A co? Bazyliszek jesteś, boisz się, że zamienisz się w kamień???? ;)))

• Gość: Andulka Re: Olsztyn jest piękny cz.XIV IP: *.chello.pl 16.05.03, 21:16
                  Nie, ona zdecydowanie woli lustro, zdrobnienia nie lubi
                  • mika_1 Re: Olsztyn jest piękny cz.XIV 16.05.03, 21:20
                    Rita - u mnie chodzi jak burza:)
              • mika_1 Re: Olsztyn jest piękny cz.XIV 16.05.03, 21:08
                Rita - wariatka z Ciebie, ale dobry:))))
                • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.XIV IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.05.03, 21:14
                  u mnie bardzo pomału otwierają sie posty , a u was - długo czekam
                  • Gość: Andulka Re: Olsztyn jest piękny cz.XIV IP: *.chello.pl 16.05.03, 21:24
                    Moja córka ma teraz lux torpedę turbo, płaski monitor i bezprzewodową mysz.
                    Więc sie otwiera jako-tako ale też nie rewelacyjnie.
                    Będę teraz musiała Maryśkę za każdym razem prosić, żeby mnie dopuściła do
                    SWOJEGO komputera, hi, hi
                    • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.XIV IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.05.03, 21:49
                      sprawdzona metoda to przekupstwo - pójdzie Marysia na słodycze ?
                      • Gość: Andulka Re: Olsztyn jest piękny cz.XIV IP: *.chello.pl 16.05.03, 21:51
                        Tylko na chwilę...
                        • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.XIV IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.05.03, 21:59
                          a nie musi lektur czytać, pogoń ją do nauki albo ustal z nią godziny i problem
                          z glowy
                          Olsztyn jest piękny
                          Widziałaś zdjęcia Olsztyna sub - są doskonałe
                          • being28 Re: Olsztyn jest piękny cz.XIV 16.05.03, 22:02
                            Ja sie wtrace do ciekawej dysputy. Ja tez mam komputer i nawet 3 myszki:)
                            Dzisiaj jest troche kiepsko na forum bo piatek, a ponadto w TV matrix.
                            • Gość: Andulka Re: Olsztyn jest piękny cz.XIV IP: *.chello.pl 16.05.03, 22:08
                              Myślę że nic złego by się nie stało, gdyby ojciec jej tak nie rozpuszczał.
                              Smarkata ma już wszystko...
                              Ale, ale - czy zieleń w Olsztynie w pełni rozwinięta? wyobrażam sonie jak teraz
                              musi być PIĘKNIE nag jeziorami, mmmmmm
                              W Warszawie zauważyłam niestety pierwsze objawy ataku tej francy, która w
                              ubiegłym roku zaatakowała kasztanowce - już pierwsze liście, jeszcze nie
                              całkiem wyrośnięte, rudzieją i zaczynają sie zwijać :(((
                              • mika_1 Re: Olsztyn jest piękny cz.XIV 16.05.03, 22:12
                                W Krakowie, szczęsliwe, kasztanowce mają się dobrze:)) Pięknie wkitną i są dalej zielone:)))
                                • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.XIV IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.05.03, 22:20
                                  ale w tamtym roku to było z nimi tragicznie, myślałam ,że wogóle zanikną z
                                  planety.
                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.XIV- odliczanie 49 dni IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.05.03, 23:07
                                    włączam licznik - ciekawe kto teraz go przekręci ?
                                    Zwyciężcy dedykuję kołysankę dla Olsztyna

A gdy usmiech zobaczę Olsztyna
                                    A ja ciebie zobaczę we śnie
                                    i opowiedzą mi wszystko gdy wrócę
                                    w kołysance dla Olsztyna i mnie

stawiam teraz na Mikę !
                                    • being28 Re: Olsztyn jest piękny cz.XIV- odliczanie 49 dni 16.05.03, 23:17
                                      Przyjmuje wyzwanie. Zegar atomowy odpalony, tym razem bede dokladny. Chyba, ze
                                      zasne wczesniej...
                                    • bpkw Re: Olsztyn jest piękny cz.XIV- odliczanie 49 dni 16.05.03, 23:18
                                      Niestety. To tylko ja...
                                      • being28 Re: Olsztyn jest piękny cz.XIV- odliczanie 49 dni 16.05.03, 23:20
                                        Czas konczyc ta czesc i zaczac nowa. Rity, gdzie jestes!!!!!
                                        • bpkw Re: Olsztyn jest piękny cz.XIV- odliczanie 49 dni 16.05.03, 23:24
                                          being28 napisał:

> Czas konczyc ta czesc i zaczac nowa. Rity, gdzie jestes!!!!!

Rita kombinuje nad mottem kolejnej "setki" Pięknego Olsztyna.
                                          • mika_1 Re: Olsztyn jest piękny cz.XIV- odliczanie 49 dni 16.05.03, 23:46
                                            Being - czy aby na pewno masz dokładny czas????
                                            • Gość: being28 Re: Olsztyn jest piękny cz.XIV- odliczanie 49 dni IP: *.icpnet.pl 16.05.03, 23:58
                                              Jak zawsze bede strzelal:)
                                              • mika_1 Re: Olsztyn jest piękny cz.XIV- odliczanie 48 dni 17.05.03, 00:00
                                                Nieważne, kto pierwszy!
                                                Najważniejsze, że to już tylko 48 dni!!!!!!!!!!!!!!
                                                Ale będzie impreza:))))))))))))))
                                              • Gość: being28 Re: Olsztyn jest piękny cz.XIV- odliczanie 50 dni IP: *.icpnet.pl 17.05.03, 00:00
                                                Chyba teraz:)
                                                • mika_1 Re: Olsztyn jest piękny cz.XIV- odliczanie 48 dni 17.05.03, 00:01
                                                  Being - zegarek może i OK, ale licznik z tego wszystkiego nawalił;))))
                                                  • Gość: being28 Re: Olsztyn jest piękny cz.XIV- odliczanie 48 dni IP: *.icpnet.pl 17.05.03, 00:03
                                                    Nie przesadzaj:) Poprawie sie jutro. Chyba juz wszyscy wymiekli, ja tez powoli
                                                    koncze na dzis, tzn. na dzis wieczor.
    • Gość: being28 Re: Olsztyn jest piękny cz.XIV IP: *.icpnet.pl 16.05.03, 23:59
      Jeszcze 25 sekund...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka