Gość: Fibi IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 27.11.01, 18:22 Wyrazcie swoja opinie na ten temat oraz co myslicie o ludziach ktorzy to rozprowadzaja.Czy robia to tylko dla kasy?Jak bys pomogl(a) osobie uzaleznionej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tobe Re: Problem narkotykow IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 27.11.01, 22:57 to ze dealerzy robia to dla kasy nie ulega watpliwosci, innego powodu nie widze. szybki zarobek, to ich interesuje. znam goscia ktory przez narkotyki stoczyl sie na dno. oczywiscie przez pewnien czas byl totalnym luzakiem ktory w ten sposob rozladowywal stres zycia codziennego. teraz jest na kolejnym detoxie, wyniosl z domu wszystko co mogl, posprzedawal na dzialke. nigdy nie dostal ode mnie kasy na zadne narkotyki, przez to stwierdzil ze nie jestem juz jego kolega. i mimo tego ze wywinal mi niezly numer po ktorym musialem sie bardzo tlumaczyc zal mi go bo widze jak wyglada i jak sie zachowuje. wiem przeciez jak wygladal kiedys i jak razem gralismy w pilke. przestrzegam wszystkich przed narkotykami, tylko ze w wiekszosci przypadkow to nic nie daje, czlowiek taki juz jest, jak sam sie nie przekona to nie uwierzy. niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: Problem narkotykow IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 28.11.01, 16:29 Wazne ze sa ludzie ktorzy sie przed tym wystrzegaja i tym samym ratuja swoje zycie Odpowiedz Link Zgłoś
rosasharn Re: Problem narkotykow 28.11.01, 20:22 Narkotyki rozprowadza się przeważnie dla kasy, ale czasem też po to, żeby mieć dostęp do towaru, a czasem żeby być cool. Jeśli chodzi o pomoc osobie uzależnionej, to prawda jest taka, że jak ćpun sam sobie pomóc nie chce, to rodzina, znajomi, lekarze nic nie zdziałają. Odpowiedz Link Zgłoś