Dodaj do ulubionych

Problem narkotykow

IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 27.11.01, 18:22
Wyrazcie swoja opinie na ten temat oraz co myslicie o ludziach ktorzy to
rozprowadzaja.Czy robia to tylko dla kasy?Jak bys pomogl(a) osobie uzaleznionej?
Obserwuj wątek
    • Gość: tobe Re: Problem narkotykow IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 27.11.01, 22:57
      to ze dealerzy robia to dla kasy nie ulega watpliwosci, innego powodu nie
      widze. szybki zarobek, to ich interesuje. znam goscia ktory przez narkotyki
      stoczyl sie na dno. oczywiscie przez pewnien czas byl totalnym luzakiem ktory w
      ten sposob rozladowywal stres zycia codziennego. teraz jest na kolejnym
      detoxie, wyniosl z domu wszystko co mogl, posprzedawal na dzialke. nigdy nie
      dostal ode mnie kasy na zadne narkotyki, przez to stwierdzil ze nie jestem juz
      jego kolega. i mimo tego ze wywinal mi niezly numer po ktorym musialem sie
      bardzo tlumaczyc zal mi go bo widze jak wyglada i jak sie zachowuje. wiem
      przeciez jak wygladal kiedys i jak razem gralismy w pilke. przestrzegam
      wszystkich przed narkotykami, tylko ze w wiekszosci przypadkow to nic nie daje,
      czlowiek taki juz jest, jak sam sie nie przekona to nie uwierzy. niestety.
      • Gość: Gabi Re: Problem narkotykow IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 28.11.01, 16:29
        Wazne ze sa ludzie ktorzy sie przed tym wystrzegaja i tym samym ratuja swoje
        zycie
    • rosasharn Re: Problem narkotykow 28.11.01, 20:22
      Narkotyki rozprowadza się przeważnie dla kasy, ale czasem też po to, żeby mieć
      dostęp do towaru, a czasem żeby być cool. Jeśli chodzi o pomoc osobie
      uzależnionej, to prawda jest taka, że jak ćpun sam sobie pomóc nie chce, to
      rodzina, znajomi, lekarze nic nie zdziałają.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka