Dodaj do ulubionych

AKTORZY Z WĄSAMI!!!

15.05.03, 09:50
Proponujemy Państwu zabawę integracyjną, której celem jest uspokojenie
rewolucyjnych i kontrrewolucyjnych nastrojów w naszym teatrze! Na początek
RANKING AKTORÓW Z WĄSAMI. kat.NAJLEPSZY AKTOR: Poleszak, Mydlak, Kowalski
kat.NADZIEJA WĄSATEGO AKTORSTWA: Mydlak,Kropiwnicki,Wąsiński
kat.NAJLEPSZA AKTORKA: Feldman, Ćwiklińska, Bielicka
ZAPRASZAMY DO ZABAWY!!!!
Obserwuj wątek
    • angela-rt Re: AKTORZY Z WĄSAMI!!! 15.05.03, 10:30
      Ja stawiam na Maniusia Czarkowskiego,świetny aktor i dobry człowiek
      • kutasuwa Re: AKTORZY Z WĄSAMI!!! 15.05.03, 11:19
        M. Czarkowski, na drugim miejscu M.Mydlak! Obaj są najlepszymi aktorami w
        Olsztynie i Mydlak jest też super człowiekiem
        • angela-rt Re: AKTORZY Z WĄSAMI!!! 15.05.03, 22:24
          A Steranko-mistrzostwo aktorstwa,tylko wasow niet
          • weuen Re: AKTORZY Z WĄSAMI!!! 16.05.03, 00:11
            Zgadzam się z tymi co głosują na Mydłaka. Dla mnie jest najlepszy i do tego
            bardzo ładny
          • kutasuwa Re: AKTORZY Z WĄSAMI!!! 16.05.03, 00:15
            Taki jak Steranko mógłby robić pedicure Wąsinskiemu czy Mydlakowi i uczyć się
            od nich jak dobrze grać
            • Gość: ARTUREK WASINSKI CO TO ZA JEDEN.POLESZAK NAJLADNIEJSZA IP: *.skane.se 16.05.03, 03:24
              kutasuwa napisał:

> Taki jak Steranko mógłby robić pedicure Wąsinskiemu czy Mydlakowi i uczyć się
              > od nich jak dobrze grać
              • angela-rt Re: WASINSKI CO TO ZA JEDEN.POLESZAK NAJLADNIEJSZ 16.05.03, 09:59
                Odnosze wrazenie ze rozmawiam z jedną osobą logujacą sie pod wieloma nikami to
                niemozliwe,aby gusta ludzkie były tak wypaczone i jak mozna wypowiadać sie na
                temat aktorstwa nie mając o tym zielonego pojecia?!!!!!!!
                • kutasuwa Re: WASINSKI CO TO ZA JEDEN.POLESZAK NAJLADNIEJSZ 16.05.03, 17:25
                  Obrażliwe słowa Pani traktuję bez należnego jej płci szacunku, ale nadal będę
                  się upierał, że moja wiedza na temat teatru, aktorstwa i sztuki w ogóle jest
                  wystarczająca żeby bronić stanowiska, że najbardziej wąsatym i najlepszym
                  aktorem będącego w podłej kondycji artystycznej olsztyńskiego teatru jest
                  Maciej Mydlak, pseudonim "Dzik ardeński". Zawsze gotów jestem służyć Pani swoją
                  wiedzą na temat teatru i sztuki aktorskiej oraz ewentualnym, najświeższym
                  informatorem rządowym na temat inwigilacji środowisk twórczych Olsztyna przez
                  pozarządowe organizacje szerzące rasizm, seksizm i ksenofobię. Odmieńcy
                  typu "dzik ardeński" osadzani są w rezerwatach, uwierzy Pani w tę niezręczność?!
                  • Gość: jarek Re: WASINSKI CO TO ZA JEDEN.POLESZAK NAJLADNIEJSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.03, 01:02
                    najlepszy mydlak, mydlak, mydlak!!! wzrusza mnie ta świnka, ten prosiak, to
                    słodkie, paskudne, dziwne zwierzątko! myślałem o nim dzisiaj robiąc pedicure
                    • Gość: rumor Re: WASINSKI CO TO ZA JEDEN.POLESZAK NAJLADNIEJSZ IP: 194.204.168.* 01.06.03, 19:47
                      co to za pedały??? pokręciło was? zamiast zalecać się do siebie, weżcie się do
                      roboty!!!
                      • Gość: korpol Re: WASINSKI CO TO ZA JEDEN.POLESZAK NAJLADNIEJSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.03, 23:03
                        mydlak jest faciem o kręgosłupie ze sznurka. zawsze umie się ustawić, jak każdy
                        z tej "branży"!
                        • Gość: ARTUREK DARIUSZ POLESZEK WYBITNY AKTOR.HAS WYBITNY REZYSER IP: 195.67.149.* 05.06.03, 16:11
                          • Gość: rita Re: DARIUSZ POLESZEK WYBITNY AKTOR.HAS WYBITNY RE IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.06.03, 23:12
                            • Gość: ARTUREK Re: DARIUSZ POLESZEK WYBITNY AKTOR.HAS WYBITNY RE IP: *.swipnet.se 11.06.03, 15:40
                              • kutasuwa Re: DARIUSZ POLESZEK WYBITNY AKTOR.HAS WYBITNY RE 22.06.03, 03:14
                                te wasze puste listy świadczą o pustych łbach. Mydlak bezapelacyjnie najlepszy!
                                • wunsch Re: DARIUSZ POLESZEK WYBITNY AKTOR.HAS WYBITNY RE 22.06.03, 14:52
                                  co wam się stało z tym mydlakiem? kto to jest mydlak???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka