Dodaj do ulubionych

Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda?

IP: *.ols.vectranet.pl 11.04.07, 18:45
2900 pln = 3 miesieczne zarobki. no comment!
Obserwuj wątek
    • Gość: typ Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: *.ols.vectranet.pl 11.04.07, 18:50
      a swoja droga z tego "pracownika monitoringu" to niezla ciota, pewnie ma brazowy
      jezyk od lizania rowa
      • Gość: Ela Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: *.chello.pl 12.04.07, 09:56
        Ja bym nazwała tego gościa wprost - kapuś, konfident, menda. Nie robi się
        takich rzeczy kolegom. Sprawdziła się tu zasada: każdy dobry uczynek będzie
        ukarany. Pomóż, zlituj się nad bliźnim to ci jeszcze nóż w plecy wsadzi.
        • parazyd Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? 12.04.07, 14:19
          Ja bym nazwał tego gościa - WZOROWY OBYWATEL IV RP. Poza tym wszystko się
          zgadza (kapuś, konfident, menda).
          • swistak336 Czy gościu z monitoringu należy do PiS? 12.04.07, 18:35
            Gościu z monitoringu nieźle podkablował tą kobitkę. Wzorowy obywatel IV RP.
            • Gość: Tomek Re: Czy gościu z monitoringu należy do PiS? IP: *.ipslin.dsl-w.verizon.net 12.04.07, 18:41
              Większość Amerykanów zrobiłaby to samo. Tylko w Polsce jest to "podkablowanie",
              "zdrada", itp. Tylko w Polsce 90% pracowników popiera okrywanie wzajemne
              własnych działań w pracy przed pracodawcą. Nie ma to nic wspólnego z numerem RP.
              • Gość: Jaaja Re: Czy gościu z monitoringu należy do PiS? IP: *.grs-k0.g1.pl 12.04.07, 19:08
                No chyba w US byłeś tylko na wycieczce.

Pozdrawaiam.
                • piotr363 On niestety ma racje... tylko ze 13.04.07, 08:19
                  Amerykanie na tzw. "kasie" czy w ochronie to zwykle buraki, ktore maja problem z tabliczka mnozenia. Poza tym oni maja wpajane od szkoly podstawowej ze donosicielstwo jest cnota! Zrobiliby to dla "kariery", i z obowiazku! Osobiscie znam jednego, ktory specjalnie zaczal palic, zeby czestowac swojego szefa papierosami....
              • Gość: Neo1113 Re: Czy gościu z monitoringu należy do PiS? IP: 62.233.185.* 12.04.07, 22:25
                Taa... i "Tylko w Polsce" można zarobić takie grosze za gów.aną robotę.
              • Gość: gross "Tomek", ty chyba jestes... IP: *.e-wro.net.pl 13.04.07, 09:26
                ..."kolega" tego ochroniarza, albo po prostu klepiesz te bzdury ze sluzbowego kompa sieci Makro? Raczej to drugie.
          • Gość: Tomek Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: *.ipslin.dsl-w.verizon.net 12.04.07, 18:39
            Taka to będzie dalej ta rzeczpospolita, skoro człowieka mówiącego komuś *prawdę*
            o tym, co dzieje się z *jego* pieniędzmi, nazywa się "kapusiem".
          • Gość: heh Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: *.net.autocom.pl 13.04.07, 01:07
            gośc był podstawionym kontrolerem i wywiązywał sie ze swoich zobowiazan
            słuzbowych, tym nie mniej histeryczna reakcja zarządu zwalniająca za to
            pracownicę jest dziwna... jezeli to pierwszy przypadek to nie wystarczylo
            upomnienie???
            qrcze,jak w tym sklepie zwalniaja za bycie uczciwym i uczynnym, choć jest to
            wbrew ich wewnętrznemu regulaminowi (nie napisze co o nim myślę), to juz chyba
            nic wiecej w Makro nie kupie.... przecież kobieta nic nie ukradła...
            :|
        • Gość: gienek Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: *.ipt.aol.com 14.04.07, 13:56
          Pamiętajcie litość to zbrodnia!! Kobieta chciała uczciwie, dobrze i co? W domu
          mąż i zapewne dwójka dzieci w wieku szkolnym... no ale kogo to obchodzi?
          Napewno nie szefa makro.
          A pamiętacie co się robi z kapusiami?... Niech se w d... wsadzi te 2,77. Język
          brązowy? eeetam cała ręka w szefa g...nie....
          Brawo kolega!!!
          Serdecznie Pani współczuje, mam nadzieje że ugoda będzie na Pani korzyść.
          • Gość: zwolniona kasjerka Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 16:03
            prawie Pan zgadł................. w domu ja i dwoje dzieci w wieku: 6 i 4.5
            latka, a prócz tego FULLL długów......za mieszkanie przedszkole, nie wspomnę o
            życiu..........czy szefa Makro to obchodzi???? Hmm....obchodziło.......dzieci z
            szefostwem i innymi pracownikami mieli bardzo dobrze....nikt o nich nie
            zapomianał...moje godziny były takie bym zawsze zdąrzyła odebrać dzieci z
            przedszkola, na święta podostawali prezenty, a na dzień dziecka...noszeni na
            rękach........... Dyrekcja dba nie tylko o pracownika ale także o dzieci
            pracownika..............

I DLATEGO NIE ROZUMIEM CO SIĘ
            STAŁO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: cc Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: 80.240.172.* 12.04.07, 11:44
        to zwykle byli SB-cy to czego sie można spodziewać. A ona go nazwyka kolegą.
        • 3krotek Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? 12.04.07, 16:21
          > to zwykle byli SB-cy to czego sie można spodziewać. A ona go nazwyka kolegą.

Nie obrażaj pracowników Służby Bezpieczeństwa!
          • Gość: baroni Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: *.catv.net.pl 13.04.07, 00:38
            W markecie gdzie pracowałem szefem ochrony był były zomowiec i jeszcze sie tym
            chwalił.
        • Gość: bord Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 11:53
          Ale ty jestes burak IVligowcu...
      • Gość: Jaaja Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: *.grs-k0.g1.pl 12.04.07, 19:07
        Fajny gość, warto by go przećwiczyć.
    • Gość: mikro Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: 80.54.5.* 11.04.07, 18:53
      wywalili babę z roboty, ich sprawa; nie chcą takiego pracownika, ich sprawa.
      Co komu do tego?
      może Wyborcza ją zatrudni, skoro taka czuła na los łamiących przepisy firmy
      kasjerek...
      • Gość: gieroj kommunizma Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 20:08
        Odpowiadasz na :

Gość portalu: mikro napisał(a):

> wywalili babę z roboty, ich sprawa; nie chcą takiego pracownika, ich sprawa.
        > Co komu do tego?
        > może Wyborcza ją zatrudni, skoro taka czuła na los łamiących przepisy firmy
        > kasjerek...

Po co wchodzisz tu na forum i się wypowiadasz? Co Tobie do tego?
        • balsaminka Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? 11.04.07, 21:55
          Najgorsze jest chyba to,że za 2,77 -duża liczba osób nabawi się wrzodów żołądka.
          • Gość: Tomek Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: *.ipslin.dsl-w.verizon.net 12.04.07, 18:29
            Gdyby ktoś mi próbował zabrać 50 groszy z portfela, też bym chciał, żeby nabawił
            się wrzodów żołądka.
            • Gość: Tomek Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: *.ipslin.dsl-w.verizon.net 12.04.07, 18:29
              A nawet "pożyczyć" 50 gr.
        • Gość: Tomek Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: *.ipslin.dsl-w.verizon.net 12.04.07, 18:28
          > Po co wchodzisz tu na forum i się wypowiadasz? Co Tobie do tego?

Wypowiada się słusznie w obronie prawdopodobnie niesłusznie oskarżonych.
      • Gość: Ela Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: *.chello.pl 12.04.07, 09:59
        Mam nadzieję, że i ciebie kiedyś ktoś wywali bez tłumaczenia, no, ale
        podejrzewam, że to ty możesz być pracodawcą, bo zbyt łatwo przyszła ci ten
        zjadliwy komentarz. Kopa w tyłek i po sprawie? Tak się rozwiązywało sprawy w
        epoce kamienia łupanego, można było jeszcze dowalić pałą.
        • Gość: Tomek Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: *.ipslin.dsl-w.verizon.net 12.04.07, 18:34
          Nie chodzi o to, czy to było dla wszystkich miłe i przyjemne, tylko czy legalne.
          Z artykułu wynika, że firma nie zobowiązała się do zatrudniania tej pani i
          płacenia jej, tak więc sprawa sądowa nie istnieje.

Gdy ja się do czegoś nie zobowiążę, to również nie chciałbym, aby mnie sąd do
          tego zmuszał, ponieważ ktoś będzie płakał.
          • Gość: maria Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: 80.48.9.* 13.04.07, 00:03
            Słodki reprezentant firmy, tak się zaprzedał,że nie jest w stanie samodzielnie
            myśleć, włazid-pa. A nie bądż mądrzejszy niż ustawa przewiduje bo sam wpadniesz
            w swoje sidła, czego ci życzę wazelino.
        • Gość: baronii Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: *.catv.net.pl 13.04.07, 00:41
          Zawsze powinien liczyć się na pierwszym miejscu zdrowy rozsadek i zdrowe
          podejście do regulaminu. A tu to poprostu był pewnie standardowy test kasjerek
          jaki sobie ochrona urządza we wszystkich marketach. Ochrona za to plusuje u
          dyrcia marketu
        • Gość: John S Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: *.hsd1.ma.comcast.net 13.04.07, 01:36
          Tomek ty idiota nie osmieszaj Polakow wUSA . Twoje pojecie o stylu american to
          kompletna niwiedza jak my trakujemy ludzi .Bez zlosliwosci tylko zyczliwosci
    • raveness1 Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? 12.04.07, 08:36
      2900 zl? To smieszne. Kara nie powinna byc nizsza jak 10000 zl.
      • Gość: dobiczek Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 10:19
        polska to kraj wrogi obywatelowi
        • Gość: Tomek Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: *.ipslin.dsl-w.verizon.net 12.04.07, 19:57
          Jeśli artykuł mówi prawdę o treści umowy, to gdyby sąd zasądził jakąkolwiek karę
          lub odszkodowanie, to wtedy byłby to kraj wrogi obywatelowi jako kraj
          niepraworządny.
          • Gość: ała Ugoda = market może mieć za uszami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.07, 21:09
            Jest wątpliwe, by hipermarket mówił prawdę o treści umowy - gdyby "był w prawie", nie chciałby ugody.
            • Gość: Tomek Re: Ugoda = market może mieć za uszami IP: *.ipslin.dsl-w.verizon.net 12.04.07, 21:31
              Niekoniecznie. Ugoda nie oznacza wcale przyznania się do winy.

W tym przypadku firma może wypłacić niewielkie pieniądze w ramach ugody aby
              uniknąć kosztów procesu i aby uniknąć hałasu na ten temat w mediach.
    • Gość: olsztynianin Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: *.olsztyn.mm.pl 12.04.07, 10:22
      Wszyscy szefowie tych supermarketow to pozoranci i czekaja tylko na
      sensacje.Makro ale mi wielki sklep.hihhi.temu gosciowi ktory ja podpieprzyl
      zycze zeby jego zone wysiudali z roboty.
    • poland234 Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? 12.04.07, 10:35
      jakby były w tym Makro związki to by nie było takiego chamstwa dyrekcji!
      Brońcie sie ludzie i zakładajcie związki.
      • Gość: czesiu Re: Makro to Niemiecki Piece of Shit? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 23:25
        Makro to niemieckie piece of shit. Wszystko maja drogie, wykorzystuja do roboty
        kogo chca i robia z ludzi głupka ja tego nie chce w POLSCE. !!! WON RAUS
        • Gość: Tomek Re: Makro to Niemiecki Piece of Shit? IP: *.ipslin.dsl-w.verizon.net 12.04.07, 23:47
          Widocznie aż tak strasznie ta pani nie była tam wykorzystywana skoro dalej chce
          tam pracować.
          • Gość: maria Re: Makro to Niemiecki Piece of Shit? IP: 80.48.9.* 13.04.07, 00:07
            A więc jednak jesteś wazelino przedstawicielem Macro.Mam pytanie dlaczego tak
            ich bronisz, płacą ci od słowa?
            • Gość: Tomek Re: Makro to Niemiecki Piece of Shit? IP: *.ipslin.dsl-w.verizon.net 13.04.07, 00:23
              Mylisz się droga Mario.
            • Gość: Tomek Re: Makro to Niemiecki Piece of Shit? IP: *.ipslin.dsl-w.verizon.net 13.04.07, 00:25
              Odpowiadając na pytanie: bronię ich, bo widzę na forum nieusprawiedliwione
              ataki, a chciałbym żeby Polska przemieniła się w praworządny kraj, do którego
              mógłbym kiedyś przyjechać.
    • Gość: obi7 Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: *.toya.net.pl 12.04.07, 11:16
      w makro sa zwiazki "solidarnosc"-wystrczy wejsc na strone........
      dzialacze zwiazkowi mysla tylko o swojej dupie.
    • Gość: Tom UK wyjezdzaj z chorego kraju ... IP: 193.130.182.* 12.04.07, 11:56
      ... chocby na sezon a potem zlapiesz cos przez agencje w krajach UE.
      Przebiedujesz jakis czas a potem sama cos znajdziesz bezposrednio u pracodawcy.
      W Polsce nigdy nie bylo godnie i po ludzku i nigdy nie bedzie!
      Tam tylko dobrze zyje sie zyjacym z ludzkiej krzywdy!
      Tu (UK) tylko wynajem mieszkan jest drogi, zywnosc kosztuje tyle co w polance,
      odziez za poldarmo. Dzieci szybko przestawiaja sie na jezyk obcy.
      Niech chory system sam sie zjada a nie kosztem ludzkiej krzywdy.
      Glowa do gory i za granice! Powodzenia!
      • Gość: wk Re: wyjezdzaj z chorego kraju ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.07, 12:43
        też uważam,że beznadzieja tu, jak pracowałam, to cała rodzinka rządziła, tylko
        donosy, na szczęsie już jestem na emeryturce, a ten facet daleko nie zajdzie
        swoim podlizywaniem a praca w makro to nie jest szczyt wszystkiego, szkoda mi
        tej Pani, taka piękna, chciała pracować i żyć napewno spokojnie, ale tu się nie
        da w tym naszym kraju.
      • Gość: Eq Re: wyjezdzaj z chorego kraju ... IP: *.isw.intel.com 12.04.07, 14:22
        Nie rozumiem dlaczego jestes na forum gazety wyborczej, jest to gazeta polska,
        a wiec po co tutaj brudzisz swoje czyste lapki. Jak mowia, piss off.

Polecam The Sun, lub inne podobne czasopisma, jak ulal dla ciebie. I, patrz
        slowa klucz - "from UK".

PS. Jezeli to prowokacja - ignore
    • Gość: testowy A ponoc to nie pracodawcy juz rzadza... IP: 89.174.255.* 12.04.07, 12:42
      A ponoc to nie pracodawcy juz rzadza... jak widac, maja sie calkiem niezle,
      zeby pozwolic sobie na luksus wywalania ludzi z pracy.
      • Gość: wk Re: A ponoc to nie pracodawcy juz rzadza... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.07, 12:45
        Pozdrawiam serdecznie Panią i życzę powidzenia, żeby Pani wygrała tą sprawę.
        Też mam dzieci w Pani wieku, wyjechały do Anglii są tam szczęśliwi, tylko mi
        smutno bez nich.
    • olias Macro gratulujemy szpicli 12.04.07, 12:53
      trzeba przyznać że szpicli Macro ma wyśmienitych.
    • alex-alexander Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? 12.04.07, 13:03
      Kapus. Jakby mogl, to by do UB kapowal.
      • Gość: bord Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 12:00
        Ty to jesteś kopnięty..masz pojazd ,kradną Ci,ja widze i nie zgłaszam
        policji..przecież nie będe kapował ani donosił chociaz Ciebie zanm bo przecież
        bys się obraził
        • Gość: xxx Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 14:53
          chore............... co da ugoda?????????
    • Gość: Me Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: 82.139.9.* 12.04.07, 13:12
      Niezły sku..syn z tego pracownika monitoringu.Sorry za wyraz ale chyba oczywiste że inaczej go nie da sie go nazwać.Jakby dyrektor miał jaja to powinien wyrzycić go na pysk.

W głowie mi się nie mieści!
      • Gość: MAKRO_TYP Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: *.range81-153.btcentralplus.com 12.04.07, 13:55
        Gdybym mial taka kolerzanke w pracy bylbym wdzieczny i dziekowal jej za pomoc a
        nei donosil na nia. Moze dostal od dyra jakas premie za wytropienie wielkiej
        przestepczyni.
        • Gość: Pio te 2,77 pewnie dostał jako prowizja IP: *.eranet.pl 12.04.07, 15:15
          do pensji, za dobrą robotę szpicla;
          pewnie se kupił wybielającą pastę do butów, i posmarował sobie język, bo już
          taki miał brązowy od lizania rowa ;

niezły konfident, fakt... żeby go też kiedyś wy..i z roboty za
          takie "wykroczenia" - że zużył w łazience dwa ręczniki jednorazowe zamiast
          jednego, albo coś w tym stylu;

• Gość: Tomek Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: *.ipslin.dsl-w.verizon.net 12.04.07, 18:48
        > Jakby dyrektor miał jaja to powinien wyrzycić go na pysk.

A jednak dyrekcja miała inne zdanie - czyli widocznie dyrekcja miała inne zdanie
        niż Ty (i inni tutaj) na temat zachowania tej pracownicy i tego pracownika.
        Widocznie mieli powody, żeby tą panią wywalić. Widocznie z jakiegoś powodu
        wysoko cenili sobie zasady obsługi kasy i uznali, że ta "pożyczka" była dla nich
        szkodliwa na tyle, że aż się zakłopotali z wymianą pracownika.
        • Gość: maria Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: 80.48.9.* 13.04.07, 00:09
          Następnym możesz być ty więc się zastanów co wypisujesz. Włazimy, włazimy....
        • Gość: baronii Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: *.catv.net.pl 13.04.07, 00:50
          To ochrona w takich sytuacjach naciska na zwolnienie. Nie zdziwił bym się gdyby
          to w kanciapce ochrona nakłoniła kasjerkę do napisania podania o rozwiązanie
          umowy. To standard. A ochrona ma wtedy wynik.
          Swego czasu ochrona chciała mi zwolnić pracownika za nic. Wydeptałem niezłą
          ścieżkę do dyra (na zmianę z szefem ochrony :-) )aby tak się nie stało. A
          prawda jest taka, że to ochrona rąbie towar najbardziej.
    • Gość: knur Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: *.zeto.opole.pl 12.04.07, 14:20
      Nie wiem czy świnie mozna nzwać kolegą? Wziął kobiete pod włos, zachował sie jak
      ostatni cham wazeliniarz.Mdłości biora od takich nieludzi.Takiego bym od razu
      wyrzuciła na pysk.
    • Gość: leo 2900 w trzy miesiące IP: *.171.76.162.crowley.pl 12.04.07, 14:22
      porażająca wiadomość
    • Gość: leo widać że lalka za bystra nie jest IP: *.171.76.162.crowley.pl 12.04.07, 14:23
      ale zwalniać za coś takiego to chyba przesada
    • Gość: end Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: *.idzik.pl 12.04.07, 14:30
      rane co za ubecka menda, to był naprawdę FACET ? kobieto daj namiar na tego
      donosiciela obiecuję Ci, że się nim zajmę.............. już nigdy nikogo nie
      skrzywdzi a jeśli kiedykolwiek w życiu sam wyciągnie łapę o pomoc to mu się ją
      utnie ot tak po chrześcijańsku.Różne mendy i kanalie człowiek w życiu widział
      ale czegoś takiego jeszcze nie widziałem.
    • Gość: micro Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: *.aster.pl 12.04.07, 14:32
      Niezły kapuś. Niestety coraz ich więcej. Ja w każym razie więcej temu
      człowieczkowi ręki nie podam.
      • moped26 Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? 12.04.07, 14:54
        Pozdro Ulka.Ja mu też nie podam , co najwyżej nogę jego tylnej części ciała.
        • Gość: 100PLN Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 15:11
          Czesto żartowałem, że ci "ochroniarze" z Makro pomdleliby ze strachu gdybym
          głośno krzyknął. Teraz widze, że byłem głupi sądząc, ze oni mają coś lub kogoś
          chronic fizycznie. Ich zadaniem jest ryć pod swoimi współpracownikami...
          Chyba w Makro na zakupach już mnie nie zobaczą. Jak powiedział kierownik sklepu
          jako klient wyrobiłem sobie fatalne zdanie o tej firmie. Nie bedę kupować gdzie
          promuje się s...syństwo kosztem ludzi.
          • moped26 Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? 12.04.07, 15:46
            Sorry , nie ubliżaj "ochroniarzom" z Makro , przynajmniej tym byłym?
            • Gość: zwolniona kasjerka Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 22:04
              to prawda.............wszystkich których znam........a jest ich
              troche............jeśli chodzi o ochroniarzy....to faktycznie SĄ KOLEDZY!!!!
              prócz takiego jednego ciołka...............no ale cóż.w każdym mrowisku trafi
              się męda
    • Gość: xxx Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 15:02
      Gość portalu: typ napisał(a):

> 2900 pln = 3 miesieczne zarobki. no comment!

takie są niestety zarobki większości ludzi, tylko mniejszość zarabiająca dużo
      więcej nie przyjmuje do wiadomości, że można zarabiać tak mało, tylko patrzą na
      średnią krajową
    • Gość: LumberJack Kolega z pracy .... IP: 83.71.162.* 12.04.07, 15:11
      Takiego skurczybyka tylko na pieniek i ciach toporkiem wzdluz glowy ... zeby
      duzej cierpial.
    • Gość: Evka Re: Makro tylko dla idiotow IP: *.diamond.pl 12.04.07, 15:18
      Dyrekcja to ludzie pozbawieni czlowieczenstwa tfu...
    • Gość: klijent Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: *.chello.pl 12.04.07, 15:45
      Zwolnic tego JUDASZA co donosi na b.ludzi.On jest bohaterem-fe to SB-ek.Juz nie
      zawitam do MAKRO i namawiam moich przyjaciol,by to samo uczynili.Adio '
    • Gość: poganin co tu dużo gadać ten kapuś to bezmózgi sku..el IP: 213.17.140.* 12.04.07, 15:46
      na miejscu jego rodziny i znajomych w ogóle nie przyznawałbym się do
      jakiejkolwiek znajomości z tym palantem
    • Gość: pawel Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: *.devs.futuro.pl 12.04.07, 17:04
      po tym artykule nigdy więcej nie kupie w Makro choćby paczki zapałek
      • Gość: asiunia Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: *.chello.pl 12.04.07, 18:07
        znam kogos kogo zwolnili za 7 zl, takie historie sie zdarzaja
        • Gość: Tomek Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: *.ipslin.dsl-w.verizon.net 12.04.07, 18:50
          Hmm, co to znaczy "za 7zł"? Za kradzież 7 zł? Jeśli za kradzież, to ja bym
          zwolnił nawet za 1 zł.
    • Gość: Jaro Ludzie w Macro już wiedzą co zrobić z kapusiem IP: 193.194.132.* 12.04.07, 18:41
      mam taką skromną nadzieję.
      • Gość: Makro logistyka Re: Ludzie w Macro już wiedzą co zrobić z kapusie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 22:18
        WIEDZĄ WIEDZĄ WIEDZĄ ....................I ZROBILI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

POZDROWIENIA ULA DLA CIEBIE I TWYCH SMYCZKÓW JESTEŚMY Z TOBA - ALE TY TO
        WIESZ :*
    • Gość: Tomek Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: *.ipslin.dsl-w.verizon.net 12.04.07, 18:56
      Wypowiedź Andrzeja Słodkiego bardzo dobrze wyjaśnia, dlaczego to zachowanie było
      wysoce naganne.

"Nigdy bym tego nie zrobiła, gdybym wiedziała, że tak się to wszystko skończy."
      - Haha, oczywiście że nie, próbowała bowiem pani robić to w tajemnicy przed
      pracodawcą. Ale chyba znała pani zasady, które wyraźnie zakazywały tego zachowania.
      • Gość: Olifffka Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: *.adsl.inetia.pl 12.04.07, 22:13
        Drogi Tomku, tak sobie czytam Twoje wypowiedzi... Własną piersią bronisz tej
        wyzyskującej ludzi firmy i tej kablującej na koleżankę kanalii. Czy Ty
        przypadkiem nie jesteś oddanym pracownikiem MAKRO? Czy nie przypadkiem z
        ochrony? Monitoring? Wielki Brat patrzy? Szkoda że na ręce przyjaciół, zamiast
        wrogów... (współpracowników, a nie klientów-złodziei)
        • Gość: Tomek Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: *.ipslin.dsl-w.verizon.net 12.04.07, 23:50
          Powiedzmy, że jestem oddanym, wiernym pracownikiem MAKRO. Czy od tego zależy to,
          moje słowa są prawdziwe? Dyskutuje się argumentami, a nie życiorysami.
      • Gość: maria Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: 80.48.9.* 13.04.07, 00:11
        Nic nie wyjaśnia ponad to ,że bronisz kapusia.
        • Gość: Tomek Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: *.ipslin.dsl-w.verizon.net 13.04.07, 00:27
          Wyjaśnij mi, w którym miejscu ta konkretna wypowiedź tego pana mówi o mnie?
      • Gość: baronii Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: *.catv.net.pl 13.04.07, 00:56
        Miałem do czynienia raz z takim s.... z ochrony, co podczas prywatnego
        spotkania na piwie (przyplątała sie menda) wykręcił numer tel do dyra i
        zostawił telefon na blacie stołu. Tacy ludzie w ochronie marketu to norma.
        Można napisac książkę.
      • Gość: zwolniona kasjerka Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 22:13
        uważam że nie złamałam ŻADNEJ zasady...........koleżeńskość w pracy, uprzejmość
        rzyczliwość i serdeczność wobec współpracowników - to atuty premiowane przez
        Makro w regulaminie. A pieniądze były z mojej kieszeni.

znam kasjerkę - która już nie pracuje, ale nie została zwolniona,po prostu
        zmądrzała i wyjechała- u której klient robił zakupy i zabrakło mu....300 zł.
        Ale w ciagu 3 godzin dowiózł jej pieniądze. I było oki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka