Gość: typ IP: *.ols.vectranet.pl 11.04.07, 18:45 2900 pln = 3 miesieczne zarobki. no comment! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: typ Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: *.ols.vectranet.pl 11.04.07, 18:50 a swoja droga z tego "pracownika monitoringu" to niezla ciota, pewnie ma brazowy jezyk od lizania rowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: *.chello.pl 12.04.07, 09:56 Ja bym nazwała tego gościa wprost - kapuś, konfident, menda. Nie robi się takich rzeczy kolegom. Sprawdziła się tu zasada: każdy dobry uczynek będzie ukarany. Pomóż, zlituj się nad bliźnim to ci jeszcze nóż w plecy wsadzi. Odpowiedz Link Zgłoś
parazyd Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? 12.04.07, 14:19 Ja bym nazwał tego gościa - WZOROWY OBYWATEL IV RP. Poza tym wszystko się zgadza (kapuś, konfident, menda). Odpowiedz Link Zgłoś
swistak336 Czy gościu z monitoringu należy do PiS? 12.04.07, 18:35 Gościu z monitoringu nieźle podkablował tą kobitkę. Wzorowy obywatel IV RP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Czy gościu z monitoringu należy do PiS? IP: *.ipslin.dsl-w.verizon.net 12.04.07, 18:41 Większość Amerykanów zrobiłaby to samo. Tylko w Polsce jest to "podkablowanie", "zdrada", itp. Tylko w Polsce 90% pracowników popiera okrywanie wzajemne własnych działań w pracy przed pracodawcą. Nie ma to nic wspólnego z numerem RP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaaja Re: Czy gościu z monitoringu należy do PiS? IP: *.grs-k0.g1.pl 12.04.07, 19:08 No chyba w US byłeś tylko na wycieczce. Pozdrawaiam. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr363 On niestety ma racje... tylko ze 13.04.07, 08:19 Amerykanie na tzw. "kasie" czy w ochronie to zwykle buraki, ktore maja problem z tabliczka mnozenia. Poza tym oni maja wpajane od szkoly podstawowej ze donosicielstwo jest cnota! Zrobiliby to dla "kariery", i z obowiazku! Osobiscie znam jednego, ktory specjalnie zaczal palic, zeby czestowac swojego szefa papierosami.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neo1113 Re: Czy gościu z monitoringu należy do PiS? IP: 62.233.185.* 12.04.07, 22:25 Taa... i "Tylko w Polsce" można zarobić takie grosze za gów.aną robotę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gross "Tomek", ty chyba jestes... IP: *.e-wro.net.pl 13.04.07, 09:26 ..."kolega" tego ochroniarza, albo po prostu klepiesz te bzdury ze sluzbowego kompa sieci Makro? Raczej to drugie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: *.ipslin.dsl-w.verizon.net 12.04.07, 18:39 Taka to będzie dalej ta rzeczpospolita, skoro człowieka mówiącego komuś *prawdę* o tym, co dzieje się z *jego* pieniędzmi, nazywa się "kapusiem". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: *.net.autocom.pl 13.04.07, 01:07 gośc był podstawionym kontrolerem i wywiązywał sie ze swoich zobowiazan słuzbowych, tym nie mniej histeryczna reakcja zarządu zwalniająca za to pracownicę jest dziwna... jezeli to pierwszy przypadek to nie wystarczylo upomnienie??? qrcze,jak w tym sklepie zwalniaja za bycie uczciwym i uczynnym, choć jest to wbrew ich wewnętrznemu regulaminowi (nie napisze co o nim myślę), to juz chyba nic wiecej w Makro nie kupie.... przecież kobieta nic nie ukradła... :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienek Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: *.ipt.aol.com 14.04.07, 13:56 Pamiętajcie litość to zbrodnia!! Kobieta chciała uczciwie, dobrze i co? W domu mąż i zapewne dwójka dzieci w wieku szkolnym... no ale kogo to obchodzi? Napewno nie szefa makro. A pamiętacie co się robi z kapusiami?... Niech se w d... wsadzi te 2,77. Język brązowy? eeetam cała ręka w szefa g...nie.... Brawo kolega!!! Serdecznie Pani współczuje, mam nadzieje że ugoda będzie na Pani korzyść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwolniona kasjerka Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 16:03 prawie Pan zgadł................. w domu ja i dwoje dzieci w wieku: 6 i 4.5 latka, a prócz tego FULLL długów......za mieszkanie przedszkole, nie wspomnę o życiu..........czy szefa Makro to obchodzi???? Hmm....obchodziło.......dzieci z szefostwem i innymi pracownikami mieli bardzo dobrze....nikt o nich nie zapomianał...moje godziny były takie bym zawsze zdąrzyła odebrać dzieci z przedszkola, na święta podostawali prezenty, a na dzień dziecka...noszeni na rękach........... Dyrekcja dba nie tylko o pracownika ale także o dzieci pracownika.............. I DLATEGO NIE ROZUMIEM CO SIĘ STAŁO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cc Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: 80.240.172.* 12.04.07, 11:44 to zwykle byli SB-cy to czego sie można spodziewać. A ona go nazwyka kolegą. Odpowiedz Link Zgłoś
3krotek Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? 12.04.07, 16:21 > to zwykle byli SB-cy to czego sie można spodziewać. A ona go nazwyka kolegą. Nie obrażaj pracowników Służby Bezpieczeństwa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baroni Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: *.catv.net.pl 13.04.07, 00:38 W markecie gdzie pracowałem szefem ochrony był były zomowiec i jeszcze sie tym chwalił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bord Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 11:53 Ale ty jestes burak IVligowcu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaaja Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: *.grs-k0.g1.pl 12.04.07, 19:07 Fajny gość, warto by go przećwiczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikro Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: 80.54.5.* 11.04.07, 18:53 wywalili babę z roboty, ich sprawa; nie chcą takiego pracownika, ich sprawa. Co komu do tego? może Wyborcza ją zatrudni, skoro taka czuła na los łamiących przepisy firmy kasjerek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gieroj kommunizma Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 20:08 Odpowiadasz na : Gość portalu: mikro napisał(a): > wywalili babę z roboty, ich sprawa; nie chcą takiego pracownika, ich sprawa. > Co komu do tego? > może Wyborcza ją zatrudni, skoro taka czuła na los łamiących przepisy firmy > kasjerek... Po co wchodzisz tu na forum i się wypowiadasz? Co Tobie do tego? Odpowiedz Link Zgłoś
balsaminka Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? 11.04.07, 21:55 Najgorsze jest chyba to,że za 2,77 -duża liczba osób nabawi się wrzodów żołądka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: *.ipslin.dsl-w.verizon.net 12.04.07, 18:29 Gdyby ktoś mi próbował zabrać 50 groszy z portfela, też bym chciał, żeby nabawił się wrzodów żołądka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: *.ipslin.dsl-w.verizon.net 12.04.07, 18:29 A nawet "pożyczyć" 50 gr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: *.ipslin.dsl-w.verizon.net 12.04.07, 18:28 > Po co wchodzisz tu na forum i się wypowiadasz? Co Tobie do tego? Wypowiada się słusznie w obronie prawdopodobnie niesłusznie oskarżonych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: *.chello.pl 12.04.07, 09:59 Mam nadzieję, że i ciebie kiedyś ktoś wywali bez tłumaczenia, no, ale podejrzewam, że to ty możesz być pracodawcą, bo zbyt łatwo przyszła ci ten zjadliwy komentarz. Kopa w tyłek i po sprawie? Tak się rozwiązywało sprawy w epoce kamienia łupanego, można było jeszcze dowalić pałą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: *.ipslin.dsl-w.verizon.net 12.04.07, 18:34 Nie chodzi o to, czy to było dla wszystkich miłe i przyjemne, tylko czy legalne. Z artykułu wynika, że firma nie zobowiązała się do zatrudniania tej pani i płacenia jej, tak więc sprawa sądowa nie istnieje. Gdy ja się do czegoś nie zobowiążę, to również nie chciałbym, aby mnie sąd do tego zmuszał, ponieważ ktoś będzie płakał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: 80.48.9.* 13.04.07, 00:03 Słodki reprezentant firmy, tak się zaprzedał,że nie jest w stanie samodzielnie myśleć, włazid-pa. A nie bądż mądrzejszy niż ustawa przewiduje bo sam wpadniesz w swoje sidła, czego ci życzę wazelino. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baronii Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: *.catv.net.pl 13.04.07, 00:41 Zawsze powinien liczyć się na pierwszym miejscu zdrowy rozsadek i zdrowe podejście do regulaminu. A tu to poprostu był pewnie standardowy test kasjerek jaki sobie ochrona urządza we wszystkich marketach. Ochrona za to plusuje u dyrcia marketu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: John S Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: *.hsd1.ma.comcast.net 13.04.07, 01:36 Tomek ty idiota nie osmieszaj Polakow wUSA . Twoje pojecie o stylu american to kompletna niwiedza jak my trakujemy ludzi .Bez zlosliwosci tylko zyczliwosci Odpowiedz Link Zgłoś
raveness1 Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? 12.04.07, 08:36 2900 zl? To smieszne. Kara nie powinna byc nizsza jak 10000 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobiczek Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 10:19 polska to kraj wrogi obywatelowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: *.ipslin.dsl-w.verizon.net 12.04.07, 19:57 Jeśli artykuł mówi prawdę o treści umowy, to gdyby sąd zasądził jakąkolwiek karę lub odszkodowanie, to wtedy byłby to kraj wrogi obywatelowi jako kraj niepraworządny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ała Ugoda = market może mieć za uszami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.07, 21:09 Jest wątpliwe, by hipermarket mówił prawdę o treści umowy - gdyby "był w prawie", nie chciałby ugody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Ugoda = market może mieć za uszami IP: *.ipslin.dsl-w.verizon.net 12.04.07, 21:31 Niekoniecznie. Ugoda nie oznacza wcale przyznania się do winy. W tym przypadku firma może wypłacić niewielkie pieniądze w ramach ugody aby uniknąć kosztów procesu i aby uniknąć hałasu na ten temat w mediach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olsztynianin Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: *.olsztyn.mm.pl 12.04.07, 10:22 Wszyscy szefowie tych supermarketow to pozoranci i czekaja tylko na sensacje.Makro ale mi wielki sklep.hihhi.temu gosciowi ktory ja podpieprzyl zycze zeby jego zone wysiudali z roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
poland234 Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? 12.04.07, 10:35 jakby były w tym Makro związki to by nie było takiego chamstwa dyrekcji! Brońcie sie ludzie i zakładajcie związki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesiu Re: Makro to Niemiecki Piece of Shit? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 23:25 Makro to niemieckie piece of shit. Wszystko maja drogie, wykorzystuja do roboty kogo chca i robia z ludzi głupka ja tego nie chce w POLSCE. !!! WON RAUS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Makro to Niemiecki Piece of Shit? IP: *.ipslin.dsl-w.verizon.net 12.04.07, 23:47 Widocznie aż tak strasznie ta pani nie była tam wykorzystywana skoro dalej chce tam pracować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: Makro to Niemiecki Piece of Shit? IP: 80.48.9.* 13.04.07, 00:07 A więc jednak jesteś wazelino przedstawicielem Macro.Mam pytanie dlaczego tak ich bronisz, płacą ci od słowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Makro to Niemiecki Piece of Shit? IP: *.ipslin.dsl-w.verizon.net 13.04.07, 00:23 Mylisz się droga Mario. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Makro to Niemiecki Piece of Shit? IP: *.ipslin.dsl-w.verizon.net 13.04.07, 00:25 Odpowiadając na pytanie: bronię ich, bo widzę na forum nieusprawiedliwione ataki, a chciałbym żeby Polska przemieniła się w praworządny kraj, do którego mógłbym kiedyś przyjechać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obi7 Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: *.toya.net.pl 12.04.07, 11:16 w makro sa zwiazki "solidarnosc"-wystrczy wejsc na strone........ dzialacze zwiazkowi mysla tylko o swojej dupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom UK wyjezdzaj z chorego kraju ... IP: 193.130.182.* 12.04.07, 11:56 ... chocby na sezon a potem zlapiesz cos przez agencje w krajach UE. Przebiedujesz jakis czas a potem sama cos znajdziesz bezposrednio u pracodawcy. W Polsce nigdy nie bylo godnie i po ludzku i nigdy nie bedzie! Tam tylko dobrze zyje sie zyjacym z ludzkiej krzywdy! Tu (UK) tylko wynajem mieszkan jest drogi, zywnosc kosztuje tyle co w polance, odziez za poldarmo. Dzieci szybko przestawiaja sie na jezyk obcy. Niech chory system sam sie zjada a nie kosztem ludzkiej krzywdy. Glowa do gory i za granice! Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wk Re: wyjezdzaj z chorego kraju ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.07, 12:43 też uważam,że beznadzieja tu, jak pracowałam, to cała rodzinka rządziła, tylko donosy, na szczęsie już jestem na emeryturce, a ten facet daleko nie zajdzie swoim podlizywaniem a praca w makro to nie jest szczyt wszystkiego, szkoda mi tej Pani, taka piękna, chciała pracować i żyć napewno spokojnie, ale tu się nie da w tym naszym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eq Re: wyjezdzaj z chorego kraju ... IP: *.isw.intel.com 12.04.07, 14:22 Nie rozumiem dlaczego jestes na forum gazety wyborczej, jest to gazeta polska, a wiec po co tutaj brudzisz swoje czyste lapki. Jak mowia, piss off. Polecam The Sun, lub inne podobne czasopisma, jak ulal dla ciebie. I, patrz slowa klucz - "from UK". PS. Jezeli to prowokacja - ignore Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: testowy A ponoc to nie pracodawcy juz rzadza... IP: 89.174.255.* 12.04.07, 12:42 A ponoc to nie pracodawcy juz rzadza... jak widac, maja sie calkiem niezle, zeby pozwolic sobie na luksus wywalania ludzi z pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wk Re: A ponoc to nie pracodawcy juz rzadza... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.07, 12:45 Pozdrawiam serdecznie Panią i życzę powidzenia, żeby Pani wygrała tą sprawę. Też mam dzieci w Pani wieku, wyjechały do Anglii są tam szczęśliwi, tylko mi smutno bez nich. Odpowiedz Link Zgłoś
olias Macro gratulujemy szpicli 12.04.07, 12:53 trzeba przyznać że szpicli Macro ma wyśmienitych. Odpowiedz Link Zgłoś
alex-alexander Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? 12.04.07, 13:03 Kapus. Jakby mogl, to by do UB kapowal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bord Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 12:00 Ty to jesteś kopnięty..masz pojazd ,kradną Ci,ja widze i nie zgłaszam policji..przecież nie będe kapował ani donosił chociaz Ciebie zanm bo przecież bys się obraził Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 14:53 chore............... co da ugoda????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Me Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: 82.139.9.* 12.04.07, 13:12 Niezły sku..syn z tego pracownika monitoringu.Sorry za wyraz ale chyba oczywiste że inaczej go nie da sie go nazwać.Jakby dyrektor miał jaja to powinien wyrzycić go na pysk. W głowie mi się nie mieści! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAKRO_TYP Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: *.range81-153.btcentralplus.com 12.04.07, 13:55 Gdybym mial taka kolerzanke w pracy bylbym wdzieczny i dziekowal jej za pomoc a nei donosil na nia. Moze dostal od dyra jakas premie za wytropienie wielkiej przestepczyni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio te 2,77 pewnie dostał jako prowizja IP: *.eranet.pl 12.04.07, 15:15 do pensji, za dobrą robotę szpicla; pewnie se kupił wybielającą pastę do butów, i posmarował sobie język, bo już taki miał brązowy od lizania rowa ; niezły konfident, fakt... żeby go też kiedyś wy..i z roboty za takie "wykroczenia" - że zużył w łazience dwa ręczniki jednorazowe zamiast jednego, albo coś w tym stylu; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: *.ipslin.dsl-w.verizon.net 12.04.07, 18:48 > Jakby dyrektor miał jaja to powinien wyrzycić go na pysk. A jednak dyrekcja miała inne zdanie - czyli widocznie dyrekcja miała inne zdanie niż Ty (i inni tutaj) na temat zachowania tej pracownicy i tego pracownika. Widocznie mieli powody, żeby tą panią wywalić. Widocznie z jakiegoś powodu wysoko cenili sobie zasady obsługi kasy i uznali, że ta "pożyczka" była dla nich szkodliwa na tyle, że aż się zakłopotali z wymianą pracownika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: 80.48.9.* 13.04.07, 00:09 Następnym możesz być ty więc się zastanów co wypisujesz. Włazimy, włazimy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baronii Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: *.catv.net.pl 13.04.07, 00:50 To ochrona w takich sytuacjach naciska na zwolnienie. Nie zdziwił bym się gdyby to w kanciapce ochrona nakłoniła kasjerkę do napisania podania o rozwiązanie umowy. To standard. A ochrona ma wtedy wynik. Swego czasu ochrona chciała mi zwolnić pracownika za nic. Wydeptałem niezłą ścieżkę do dyra (na zmianę z szefem ochrony :-) )aby tak się nie stało. A prawda jest taka, że to ochrona rąbie towar najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: knur Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: *.zeto.opole.pl 12.04.07, 14:20 Nie wiem czy świnie mozna nzwać kolegą? Wziął kobiete pod włos, zachował sie jak ostatni cham wazeliniarz.Mdłości biora od takich nieludzi.Takiego bym od razu wyrzuciła na pysk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo 2900 w trzy miesiące IP: *.171.76.162.crowley.pl 12.04.07, 14:22 porażająca wiadomość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo widać że lalka za bystra nie jest IP: *.171.76.162.crowley.pl 12.04.07, 14:23 ale zwalniać za coś takiego to chyba przesada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: end Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: *.idzik.pl 12.04.07, 14:30 rane co za ubecka menda, to był naprawdę FACET ? kobieto daj namiar na tego donosiciela obiecuję Ci, że się nim zajmę.............. już nigdy nikogo nie skrzywdzi a jeśli kiedykolwiek w życiu sam wyciągnie łapę o pomoc to mu się ją utnie ot tak po chrześcijańsku.Różne mendy i kanalie człowiek w życiu widział ale czegoś takiego jeszcze nie widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micro Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: *.aster.pl 12.04.07, 14:32 Niezły kapuś. Niestety coraz ich więcej. Ja w każym razie więcej temu człowieczkowi ręki nie podam. Odpowiedz Link Zgłoś
moped26 Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? 12.04.07, 14:54 Pozdro Ulka.Ja mu też nie podam , co najwyżej nogę jego tylnej części ciała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100PLN Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 15:11 Czesto żartowałem, że ci "ochroniarze" z Makro pomdleliby ze strachu gdybym głośno krzyknął. Teraz widze, że byłem głupi sądząc, ze oni mają coś lub kogoś chronic fizycznie. Ich zadaniem jest ryć pod swoimi współpracownikami... Chyba w Makro na zakupach już mnie nie zobaczą. Jak powiedział kierownik sklepu jako klient wyrobiłem sobie fatalne zdanie o tej firmie. Nie bedę kupować gdzie promuje się s...syństwo kosztem ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
moped26 Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? 12.04.07, 15:46 Sorry , nie ubliżaj "ochroniarzom" z Makro , przynajmniej tym byłym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwolniona kasjerka Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 22:04 to prawda.............wszystkich których znam........a jest ich troche............jeśli chodzi o ochroniarzy....to faktycznie SĄ KOLEDZY!!!! prócz takiego jednego ciołka...............no ale cóż.w każdym mrowisku trafi się męda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 15:02 Gość portalu: typ napisał(a): > 2900 pln = 3 miesieczne zarobki. no comment! takie są niestety zarobki większości ludzi, tylko mniejszość zarabiająca dużo więcej nie przyjmuje do wiadomości, że można zarabiać tak mało, tylko patrzą na średnią krajową Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LumberJack Kolega z pracy .... IP: 83.71.162.* 12.04.07, 15:11 Takiego skurczybyka tylko na pieniek i ciach toporkiem wzdluz glowy ... zeby duzej cierpial. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Evka Re: Makro tylko dla idiotow IP: *.diamond.pl 12.04.07, 15:18 Dyrekcja to ludzie pozbawieni czlowieczenstwa tfu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klijent Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: *.chello.pl 12.04.07, 15:45 Zwolnic tego JUDASZA co donosi na b.ludzi.On jest bohaterem-fe to SB-ek.Juz nie zawitam do MAKRO i namawiam moich przyjaciol,by to samo uczynili.Adio ' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poganin co tu dużo gadać ten kapuś to bezmózgi sku..el IP: 213.17.140.* 12.04.07, 15:46 na miejscu jego rodziny i znajomych w ogóle nie przyznawałbym się do jakiejkolwiek znajomości z tym palantem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: *.devs.futuro.pl 12.04.07, 17:04 po tym artykule nigdy więcej nie kupie w Makro choćby paczki zapałek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiunia Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: *.chello.pl 12.04.07, 18:07 znam kogos kogo zwolnili za 7 zl, takie historie sie zdarzaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: *.ipslin.dsl-w.verizon.net 12.04.07, 18:50 Hmm, co to znaczy "za 7zł"? Za kradzież 7 zł? Jeśli za kradzież, to ja bym zwolnił nawet za 1 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Ludzie w Macro już wiedzą co zrobić z kapusiem IP: 193.194.132.* 12.04.07, 18:41 mam taką skromną nadzieję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Makro logistyka Re: Ludzie w Macro już wiedzą co zrobić z kapusie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 22:18 WIEDZĄ WIEDZĄ WIEDZĄ ....................I ZROBILI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POZDROWIENIA ULA DLA CIEBIE I TWYCH SMYCZKÓW JESTEŚMY Z TOBA - ALE TY TO WIESZ :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: *.ipslin.dsl-w.verizon.net 12.04.07, 18:56 Wypowiedź Andrzeja Słodkiego bardzo dobrze wyjaśnia, dlaczego to zachowanie było wysoce naganne. "Nigdy bym tego nie zrobiła, gdybym wiedziała, że tak się to wszystko skończy." - Haha, oczywiście że nie, próbowała bowiem pani robić to w tajemnicy przed pracodawcą. Ale chyba znała pani zasady, które wyraźnie zakazywały tego zachowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olifffka Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: *.adsl.inetia.pl 12.04.07, 22:13 Drogi Tomku, tak sobie czytam Twoje wypowiedzi... Własną piersią bronisz tej wyzyskującej ludzi firmy i tej kablującej na koleżankę kanalii. Czy Ty przypadkiem nie jesteś oddanym pracownikiem MAKRO? Czy nie przypadkiem z ochrony? Monitoring? Wielki Brat patrzy? Szkoda że na ręce przyjaciół, zamiast wrogów... (współpracowników, a nie klientów-złodziei) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: *.ipslin.dsl-w.verizon.net 12.04.07, 23:50 Powiedzmy, że jestem oddanym, wiernym pracownikiem MAKRO. Czy od tego zależy to, moje słowa są prawdziwe? Dyskutuje się argumentami, a nie życiorysami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: 80.48.9.* 13.04.07, 00:11 Nic nie wyjaśnia ponad to ,że bronisz kapusia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: *.ipslin.dsl-w.verizon.net 13.04.07, 00:27 Wyjaśnij mi, w którym miejscu ta konkretna wypowiedź tego pana mówi o mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baronii Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: *.catv.net.pl 13.04.07, 00:56 Miałem do czynienia raz z takim s.... z ochrony, co podczas prywatnego spotkania na piwie (przyplątała sie menda) wykręcił numer tel do dyra i zostawił telefon na blacie stołu. Tacy ludzie w ochronie marketu to norma. Można napisac książkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwolniona kasjerka Re: Zwolniona z Makro za grosze. Będzie ugoda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 22:13 uważam że nie złamałam ŻADNEJ zasady...........koleżeńskość w pracy, uprzejmość rzyczliwość i serdeczność wobec współpracowników - to atuty premiowane przez Makro w regulaminie. A pieniądze były z mojej kieszeni. znam kasjerkę - która już nie pracuje, ale nie została zwolniona,po prostu zmądrzała i wyjechała- u której klient robił zakupy i zabrakło mu....300 zł. Ale w ciagu 3 godzin dowiózł jej pieniądze. I było oki. Odpowiedz Link Zgłoś