Gość: anna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.07, 14:53 czy trzeba sie do Pani Frąckowiak rejestrować czy można iść z biegu i po prostuu czekac na swoją kolejke? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monika Re: dr Frąckowiak. dermatolog. pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.07, 15:39 Hehe, trzeba sie rejestrować a czeka sie baaardzoooo długooooooo............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: dr Frąckowiak. dermatolog. pytanie IP: 213.17.181.* 02.07.07, 16:02 ale WARTO !!!!! warto poczekac. na ew. zabiegi mozna potem chodzic "wstrzelajac" sie miedzy pacjentow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIKUSIA Re: dr Frąckowiak. dermatolog. pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 00:10 trzeba czekać. ja także polecam dr. Frąckowiak bo naprawdę warto:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacjent A ile bierze za wizytę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.07, 09:30 i czemu tak drogo???? Piszcie zawsze ceny! To się zrobi konkurencja u lekarzy! Oni strasznie nie lubią ujawniać swoich zarobków! Wiem że za dentystę -jeden ząb 70! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIKA Re: A ile bierze za wizytę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 13:46 nic nie bierze za wizyte bo to przychodnia państwowa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIKUSIA Re: A ile bierze za wizytę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 23:21 nie słyszałam żeby przyjmowała prywatnie, raczej nie...ale u Pani dr nie jest tak jak u niektórych lekarzy, że jak zapłacisz to zostaniesz lepiej potraktowana/y. Odpowiedz Link Zgłoś