Dodaj do ulubionych

ci lekarze....

IP: *.ols.vectranet.pl 03.07.07, 21:31
Witam ,trafilam dzis do ginekologa w przychodni na Nagorkach,zaznaczam, ze
prywatnie, do poradni "Zdrowie Kobiety". Slyszalam od kolezanki, ze gabinet
jest ladny, nowoczesny, a ceny dosc przystepne. I to sie zgadzalo, ale
lekarz... nie chce tu uzywac niecenzuralnych okreslen... Problem z jakim
przyszlam zostal calkowicie zignorowany, pytania jakie zadawalam tylko go
denerwoawaly, a udzielane odpowiedzi byly po prostu bezczelne, aroganckie i
ignoranckie. Moglo to wynikac z braku kompetencji... Moze facet mysli, ze jak
ma ladny gabinet, to to wystarczy, a mily byc juz nie musi. Pierwszy raz
spotkalm sie z takim podejsciem do pacjenta, a wydawaloby sie, ze prywatnie
znaczy "lepiej". Pewno nie zalezy mu na pacjentach, za 10min pracy bierze i
tak 50-100 zl. Czy spotykacie sie tez z takim traktowaniem?
Obserwuj wątek
    • maretina Re: ci lekarze.... 03.07.07, 21:34
      nie. chodze do prywatnego gabinetu dr Przybyłowicza.sprzet( usg) nowoczesne,
      facet z wysoka kultura osobista,duza wiedza, doswiadczeniem. wyczerpujaco
      odpowiada na pytania....i rozumie kobiety!:)
      • Gość: mamamia Re: ci lekarze.... IP: *.ols.vectranet.pl 03.07.07, 21:40
        a gdzie przyjmuje? potrzebny mi kompetentny lekarz, ktory nie bagatelizuje
        problemow. Poprzednio chodzilam do dr Kuli - bardzo dobry lekarz, ale czesto
        moje watpliwosci (dotyczace ciazy) byly dla niego bardzo przyziemne i zbywal
        smiechem wiekszosc pytan...
        • muraszka1 Re: ci lekarze.... 03.07.07, 21:45
          Kula,Przylowicz,Malarkiewicz,to chyba ten sam rok studiow,pewnie niepotrzebnie
          sie denerwujesz,mozesz oczywiscie pojsc do innego lekarza,to nie zawadzi,moze
          poczytaj troche na temat ciazy,to dobrze,ze dbasz o siebie i przyszlego
          maluszka :)
          • Gość: mamamia Re: ci lekarze.... IP: *.ols.vectranet.pl 03.07.07, 21:57
            ja juz rok po porodzie... :) teraz mam inne problemy, ale dzieki :)
            • leszczynka33 Re: ci lekarze.... 03.07.07, 22:06
              my to się mamy: jak nie ciąża, to antykoncepcja, a jak dosięgnie w końcu
              ktimakterium, to też nie ma się z czego cieszyć...
              • maretina Re: ci lekarze.... 03.07.07, 22:10
                trafna uwaga. cale zycie mamy przerabane:)
                • Gość: detergent Re: ci lekarze.... IP: *.centertel.pl 04.07.07, 22:43
                  A ja jestem facetem i jest czadzik. Właśnie róciłem do domu
                  narąbany, żona jutro rodzi i jest OK.Byłem na piłce. Trzy strzeliłem.
                  • bystra2000 Beata Boczkowska 04.07.07, 22:49
                    tel. 0605281127
                    proszę bardzo :)
        • maretina Re: ci lekarze.... 03.07.07, 21:46
          wyszynskiego 6/40.
          kilka dni temu na tym forum pisalam nr telefonu do jego gabinetu. poszukaj, nie
          mam teraz czasu szukac. pozdrawiam. powodzenia.
    • leszczynka33 Re: ci lekarze.... 03.07.07, 21:45
      Witm! Odnośnie tego gabinetu to od dawna mam wrażenie, że jest tam przerób
      masowy! Dr Łaganowski nie jest specjalnie zainteresowany problemem pacjentki,
      tylko na zasadzie:"następna , proszę". Tabletki antykoncepcyjne przepisuje bez
      jakiegokolwiek wywiadu, a przy długotrwałym stosowaniu nie proponuje żadnych
      badań (!)Ja od dawna tam nie chodzę, bo z dużo większym zainteresowaniem
      spotkałam, np. w przychodni Binpol (umowa z NFZ), gdzie w ramach ubezpieczenia
      robiłam różne badania oraz USG piersi. Gabinet jest czysty i zadbany, a lekarze
      uprzejmi i nie traktują pacjenta jak intruza. Jak widać nie zawsze gabinet
      prywatny jest wyznacznikiem profesjonalizmu. Pozdrawiam!
      • maretina Re: ci lekarze.... 03.07.07, 21:48
        odradzam binpol. w ramach badan nfz badala mnie tam pani ginekolog, leciwa
        wiekiem. wg niej ylo wszystko ok, tydzien pozniej bylam na wizycie u swojego
        gina i okazalo sie, ze nic nie bylo ok i pani doktor musiala miec wyjatkowo
        kiepski wzrok, by nic nie zauwazyc.generalnie nfz w moim wypadku wywalil kase w
        bloto. jaka profilaktyka, jesli pani twierdzila, ze jest ok? gdybym to
        zostawila dzis pewnie mialabym raka szyjki macicy.
        • leszczynka33 Re: ci lekarze.... 03.07.07, 21:59
          No to faktycznie, wyszło nie bardzo. Trochę mnie nastraszyłaś tym wynikiem
          badań, ale jak widać trzeba mieć się na bacznośći...
          • mimilan Re: ci lekarze.... 04.07.07, 14:27
            no z przybyłowiczem to chyba tylko prywatnie takie superlatywy, w szpitalu to
            cham bezczelny, ale swoje prywatne pacjentki traktuje zupełnie inaczej.....
            prostak mówiac krótko.
            A z tymi ginekologami to jak tam komu pasuje, Hoppe podobno super fachowiec ja
            bym z nim minuty nie wytrzymała, wanczyk ze super dla mnie bezczelny dziad no
            itd
            a tak po prawdzie i tak im nigdy nic nie udowodnisz bład w sztuce lajarskiej
            chyba nigdy nie został przez nikogo potwierdzony, tyle ze sie naszarpiesz.
            • Gość: Dana Re: ci lekarze.... IP: 88.156.63.* 04.07.07, 14:50
              A ja chodzę do dr Kuli i jestem zadowolona. To świetny facet i lekarz
              • maretina Re: ci lekarze.... 04.07.07, 15:00
                tylko zaden szpital go nie chce zatrudnic.
                • Gość: Dana Re: ci lekarze.... IP: 88.156.63.* 04.07.07, 23:08
                  to twoja opinia. Prowadził moją ciążę, był przy porodzie, jako jedyny
                  interesowal sie tym co sie dzieje po porodzie. Pokaz mi takiego lekarza...
                  kiedys chodziłam do roznych, szukałam. teraz od 9 lat tylko do dr.Kuli. A ty
                  mów co chcesz...i tak nie zmienie go na innego.Wszystkie moje znajome
                  podzielajątę opinie
              • bystra2000 Re: ci lekarze.... 04.07.07, 15:05
                Co człowiek to opinia :)
                ja polecam Beatę Boczkowską ,przyjmuje
                na Warszawskiej .Kompetentna ,kontaktowa
                nie zbywa twoich pytań :)
                koszt wizyty 80 zł za godzinną wizytę !!! :)
                • Gość: mamamia Re: ci lekarze.... IP: *.ols.vectranet.pl 04.07.07, 21:25
                  a moge prosic Cie o numer telefonu? moze do niej sprobuje, nigdy nie bylam u
                  kobiety ginekologa,a moj problem dobrze zrozumie chyba tylko druga kobieta...
                  pozdrawiam

• Gość: fila Re: ci lekarze.... IP: *.olsztyn.mm.pl 04.07.07, 19:48
                Ja też chodze do Kuli.Mam o nim bardzo dobre zdanie.Zresztą jak wiele moich
                koleżanek.Nie sądzę,by dr Kula w ogóle zabiegał o pracę w szpitalu.Aby dostać
                się do niego trzeba umawiać sie kilka dni wcześniej,to mówi samo za siebie.A
                będąc lekarzem i tak musi być na bieżąco ze wszystkimi nowinkami itp
                itp ...więc praktyka szpitalna mu nie jest potrzebna.
            • maretina Re: ci lekarze.... 04.07.07, 15:02
              poszlam prywatnie, bo na wizytach panstwowych zuwazylam, ze to wspanialy
              lekarz.
              • Gość: MIKUSIA Re: ci lekarze.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 20:24
                Ja polecam dr Mielocha, przyjmuje na ul Zołnierskiej(obok gastronomika) super
                lekarz, naprawde polecam.
            • Gość: tinna771 Re: ci lekarze.... IP: *.reszel.arkusnet.pl 04.07.07, 21:16
              Oj coś niezbyt pochlebnie się wyrażasz, ja tam akurat tych trzech lekarzy
              chwalę sobie, leżałam w szpitalu 5 tygodni i nie mogę narzekać - no może
              mało "przystępnie", ale na pewnonie chamscy i aroganccy.
    • Gość: Pacjent Podaj nazwisko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.07, 09:32
      zaraz mu rura zmięknie!
    • heksa4 Re: Kula to burak!!!! jakich mało 06.07.07, 12:33
      Jak można wypowiadać się w ten sposób o tym lekarzu,nie rozumiem niektórych
      kobiet.Przecież to kawał wyrosniętego buca któremu z butów wystaje słoma.Jego
      wygląd i zachowanie nijak ma się do wykonywanego przez niego zawodu.Jedna z
      wyzej napisała,ze jako jedyny lekarz był przy porodzie i interesował sie po,już
      nie przesadzaj! ja i w trakcie i po miałam fachową opiekę przez jednego z
      olsztynskich lekarzy,i na pewno jeszcze wielu innych kobiet i nie robią z tego
      sensacji,tak jak ty:P jak chcesz to do niego chodź i go dorabiaj,bo jest miły
      jak płacisz,on lubi takie pacjentki:P:P z resztą jak inny tacy jak on sam:)

Pozdrawiam
    • Gość: elka Re: ci lekarze.... IP: 88.156.63.* 06.07.07, 18:37
      a moze na Pieczewie przyhmuje tam miły lekarz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka