Dodaj do ulubionych

Kto to jest Pan Szostek J. radny miasta ?

IP: *.ols.vectranet.pl 09.07.07, 00:23
Czy naprawdę jest tak święty i świetny jak się kreuje ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Pacynka [...] IP: 212.2.99.* 09.07.07, 08:03
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: NANA Re: Kto to jest Pan Szostek J. radny miasta ? IP: *.ols.vectranet.pl 09.07.07, 08:12
        No widzisz radny?Z taką przeszłością to tylko podwinąć ogon i frugo,a nie
        zapraszać porządnych ludzi na spotkania.I dość tego udawania,że się coś robi
        dla ludzi i naszego miasta.I tak większość postępuje na tych małych stołeczkach
        i tych wyższych.Nie ubliżając pojedyńczym jednostkom,bo pewnie takie są,ale co
        mogą zrobić w pojedynkę.A radny Szostek buszuje po internecie/chyba jak zaden z
        nich/.
      • Gość: tm [...] IP: 212.2.99.* 09.07.07, 08:19
        • Gość: Malamut [...] IP: 213.184.19.* 09.07.07, 08:55
      • Gość: diana Re: Kto to jest Pan Szostek J. radny miasta ? IP: *.ols.vectranet.pl 09.07.07, 09:08
        Obrzucanie kogoś stekiem wulgarnych oszczerstw ,w dodatku z błędami
        ortograficznymi ,zazwyczaj przynosi odrotny skutek od zamierzonego.Więc nie
        rób przysługi temu panu, jeśli rzeczywiście jest taki jakim go przedstawiłaś.Bo
        ja po ocenie poziomu kultury jego i twoich postów postawiłabym na niego.
        • Gość: Malamut Re: Kto to jest Pan Szostek J. radny miasta ? IP: 213.184.19.* 09.07.07, 10:26
          No to stawiaj na niego. I jemu też. Twój wybór. Tylko gdzie ten stek wyzwisk
          itp? Szostek o innych może? A o Szostku nie można? No to nie pytajcie kto to
          jest!! O faktach nie dyskutuj. Tylko oceniaj.
      • Gość: Pacynka Kto to taki pan Sz.J? IP: *.gprspla.plusgsm.pl 09.07.07, 10:44
        W zwiazku z tym, ze moja poprzednia wypowiedz zostala usunieta wypowiem sie
        jeszcze raz - otoz pan Sz. jest to czlowiek(bez urazy dla rodzaju ludzkiego),
        ktory nie potrafi sam ze soba dojsc do ladu a co dopiero zarzadzac potencjalem
        ludzkim, szkoda ze zostal radnym, brak mi slow, a jak widac po usunietych
        postach - szkalowac go nie wolno.
        • Gość: polon Re: Kto to taki pan Sz.J? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 11:17
          Gość portalu: Pacynka napisał(a):

> brak mi slow, a jak widac po usunietych
          > postach - szkalowac go nie wolno.

Nikogo nie wolno szkalować, przyswój sobie tą podstawową zasadę kultury
          osobistej.

słownik jęz. polskiego
          szkalować (Wilga)
          cz. ndk Ia, ~any - oszkalować dk Ia ‘rozgłaszać o kimś lub o czymś, złe,
          nieprawdziwe informacje, rzucać oszczerstwa; oczerniać, obmawiać’

portalwiedzy.onet.pl/polszczyzna.html?qs=szkalowa%E6&tr=pol-all&ch=1&x=0&y=0
        • Gość: diana Re: Kto to taki pan Sz.J? IP: *.ols.vectranet.pl 09.07.07, 13:32
          Oj pacynko ,czy ty czasem wczoraj nie obchodziłaś imienin ? jeżeli tak to życzę
          ci, wyrzuć z pamięci tego pana ,dla twojego zdrowia .
          • bystra2000 Re: Kto to taki pan Sz.J? 09.07.07, 16:29
            Oj nieładnie moderator :(
            post Malamut nie był wulgarny ani obrażliwy .
            Zaczynam nabierać podejrzeń ,że .....
            Pan Jarek ma tu swoich ludzi .
            Sądziłam ,że ''oskarżony''bedzie miał możliwość
            odparcia zarzutów !!
            • Gość: j.sz. Re: Kto to taki pan Sz.J? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 23:19
              nie był wulgarny, ale zawierał fałszywe informacje. Moderator wiedząc o tym
              miał obowiązek zdjąć go z forum. Zapewniam nie mam swoich ludzi w GW, ale
              sznuję ich pracę i oni o tym wiedzą /sam też pisuję felitony do ogólnopolskiego
              tygodnika/.Zdecydowałem się na ten wpis z jednego powodu - "oskarżonym" jest
              ktoś komu prokurator postawi zarzuty. Oskarżyciel jest osoba jawną, Malamut to
              zwykły tchorzliwy szczekacz, który w odwecie za podane przeze mnie fakty,
              próbował mnie zza płotu "obrzucić swoimi odchochdami".
              Wierzcie mi Państwo - nie dziwię się atakom. Są one wynikiem właściwie
              pojmowanej przeze mnie roli radnego. występuję w interesie mieszkańców i nie
              mam zamiaru być tylko kukła do głosowania. Właśnie za taką postawę płacicie mi
              Państwo niemałą dietę. Jeśli macie państwo ochotę kontrolowac moją pracę -
              zachęcam do wchodzenia na BIP - wszystko jest tam widoczne.... Obecnie
              przygotowuje się do kolejnej batalii o obniżenie cen wywozu śmieci....
              • wyfjukana_jola Re: Kto to taki pan Sz.J? 10.07.07, 08:12
                mMderator nie ma obowiązku oceniać co jest prawdą a co fałszem. Zrozumiałabym
                takie działanie, jeśli moderator miałby wiedzę na temat poruszony w wątku. No
                chyba, że moderator, to Pański kolega...
                Jeśli tak, to przepraszam bardzo. Rozumiem "układy":-)
                • Gość: po Re: Kto to taki pan Sz.J? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.07, 08:16
                  treści wpisów w róznych miejscach tego forum wnioskuje , ze "wyfjukana" ciągle
                  insynuuje, ale cóż widocznie taki charakter
                  • wyfjukana_jola Re: Kto to taki pan Sz.J? 10.07.07, 08:32
                    Gość portalu: po napisał(a):

> treści wpisów w róznych miejscach tego forum wnioskuje , ze "wyfjukana"
                    ciągle
                    > insynuuje, ale cóż widocznie taki charakter
                    W przeciwieństwie do Pana mam jeden pseudonim. Nie polemizuje sama ze sobą.:-)
              • Gość: Hemerytka Re: Kto to taki pan Sz.J? IP: *.ols.vectranet.pl 10.07.07, 09:18
                Och!BATALIA!Jak to szumnie brzmi.Nasze władze toczą batalie w naszym
                interesie/jak twierdzą/,a my i tak za wszystko zapłacimy.
              • Gość: Malamut [...] IP: 213.184.19.* 10.07.07, 12:27
                • Gość: Malamut Ha ha IP: 213.184.19.* 10.07.07, 15:22
                  To wskaż ba..nie złamane punkty regulaminu.
    • Gość: info Re: Kto to jest Pan Szostek J. radny miasta ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 11:12
      Sam sobie zadajesz pytania i na nie odpowiedasz (sądząc po IP)??
      • Gość: oj oj Re: Kto to jest Pan Szostek J. radny miasta ? IP: *.ols.vectranet.pl 09.07.07, 22:36
        Zalatuje tu manipulacją.Informator GW pod ochroną.
        • Gość: bin Re: Kto to jest Pan Szostek J. radny miasta ? IP: *.mofnet.gov.pl 10.07.07, 13:36
          A kim naprawdę jest pan Jarosław Szostek?
    • Gość: Malamut (kończąc) Re: Kto to jest Pan Szostek J. radny miasta ? IP: 213.184.19.* 10.07.07, 14:52
      Czy pisząc poniższe wątki był Pan panie Radny na urlopie? Bo sądząc po datach i
      godzinach był to pański czas urzędowania w Szpitalu Dziecięcym. Tylko chwilkę
      zajęło żeby znaleźć dowody na to że to nie kłamią ci co piszą o Panu tylko Pan.
      Nie oczekuję tłumaczenia. Tradycyjnie. Jak pamiętam na tym forum informował
      Pan, że zamiast zalogować się używa Pan nicków: jars21, j.szostek - radny,
      j.sz, radny? A więc wszystko się zgadza? To ja kłamałam czy Pan?
      Odszczekaj "odchody" itp.
      • Re: Ach ten radny :))) - jars21 10.07.07, 09:01
      Re: darowizny prezydenta JCM - jars21 10.07.07, 09:05
      przypadek, czy próba zastraszenia ????? - Gość: j. szostek - radny 18.06.07,
      12:25
      Re: przypadek, czy próba zastraszenia ????? - Gość: radny 19.06.07, 09:13
      • Re: przypadek, czy próba zastraszenia ????? - Gość: j.sz. 19.06.07,
      09:37
      Re: przypadek, czy próba zastraszenia ????? - jars21 19.06.07, 11:48
      Re: Myślę, że to nie przypadek. - Gość: j.sz 22.06.07, 08:34
      Re: Myślę, że to nie przypadek. - Gość: j.sz. 22.06.07, 09:34
      • Gość: kontroler Re: Kto to jest Pan Szostek J. radny miasta ? IP: *.ols.vectranet.pl 10.07.07, 23:21
        A biedny szpital dla dzieci za taką pracę płaci?Tak wygląda szlachetność i
        uczciwość Pana Radnego.
        • Gość: Sąsiad Szostka Re: Kto to jest Pan Szostek J. radny miasta ? IP: 213.184.19.* 11.07.07, 07:57
          Nie macie nic do roboty? Zajmować się tym "Panem" to strata czasu i ujma dla
          każdego kto choć trochę myśli i ma minimum zasad moralnych. Nawet teraz kiedy
          pyta się Go o konkretne sprawy nie jest w stanie odpowiedzieć. A co dopiero
          żeby sam z siebie powiedział cokolwiek konkretnego. O prawdzie już nie wspomnę.
          Co On robi w RM? Ale to przecież Platforma. Jej jest wart!!!! Zdążyłem
          przeczytać przed usunięciem tekst Malamuta. Oburzające jest to, że został
          usunięty. Nie było w nim nic nieprawdziwego!!!!!! Ten pajac ma układ też w GW?
          To dobrze zaraz was też skręci. Jak każdego kto mu uwierzy.
      • Gość: ratuszowy Re: Kto to jest Pan Szostek J. radny miasta ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.07, 08:08
        widać po wpisach, ze pan prezydent mocno dostał po łapkach - więc teraz świta
        zaatakowała. panie jarku niech pan się nie da. nas tez ciągle zastrają...
        • bystra2000 Re: Kto to jest Pan Szostek J. radny miasta ? 11.07.07, 08:31
          OOOOOO ,post Malamut znowu skasowany :(
          Panie Jarku ,a miałam Pana za porządnego człowieka !!!!
          trzeba było ustosunkować się do zarzutów stawianych
          przez Malamut .
          A Pan poleciał na skargę do moderatora ,wstyd !!!!
      • dym11 Re: Kto to jest Pan Szostek J. radny miasta ? 11.07.07, 15:23
        Malamut - święta prawda! dziękuję ci za ten wpis. Właśnie zanotowałem 6 postaci
        Jarosława. Musi się coś dziać, Panie Radny, prawda?
        • Gość: cv Re: Kto to jest Pan Szostek J. radny miasta ? IP: *.ols.vectranet.pl 12.07.07, 00:08
          Brak stosunku.
    • Gość: Giertych Roman Re: Kto to jest Pan Szostek J. radny miasta ? IP: *.tpca-cz.com 12.07.07, 04:44
      Pan J. Szostek to ceniony i wybitny dzialacz
      Ligi Polskich Rodzin. Ma mature, regularnie oplaca skladki
      czlonkowskie i zasluguje na pochwale za swoja
      dzialalnošč spoleczno-polityczna
      Przewidziany jest dla P. J. Szostka awans
      na eksponowane stanowisko w Warszawie.
    • Gość: Pan Szostek J. Kto to jest Pan Szostek J. radny miasta ? To ja. IP: *.tpca-cz.com 13.07.07, 01:35
      • Gość: c v Re: Kto to jest Pan Szostek J. radny miasta ? T IP: *.mofnet.gov.pl 16.07.07, 09:02
        Kto?
        • Gość: cv Re: Kto to jest Pan Szostek J. radny miasta ? T IP: *.mofnet.gov.pl 17.07.07, 13:49
          Czyżby Pan Jarek się wyciszył?
          • Gość: qsl Re: Kto to jest Pan Szostek J. radny miasta ? T IP: *.ols.vectranet.pl 17.07.07, 14:56
            Chyba dostał w końcu jakąś propozycję i się nie wychyla.
            • Gość: NANA Re: Kto to jest Pan Szostek J. radny miasta ? T IP: *.ols.vectranet.pl 17.07.07, 16:34
              NIE,zauważcie,ze na ten temat to on się wogóle nie wypowiada,bo wszyscy HUZIA
              NA JÓZIA.Tutaj on nie ma o czym wymądrzać się i zapraszac do dyskusji.{Wielki
              pan - radny}.Zbawca naszego społeczeństwa.HA HA HA!!!
              • Gość: cv Re: Kto to jest Pan Szostek J. radny miasta ? T IP: *.mofnet.gov.pl 18.07.07, 11:37
                Dajcie już chłopu spokój. Wychylił się, to dostał za swoje, ale już chyba
                wystarczy. Od kobitki pewnie też, nb. bardzo ładnej i miłej.
    • Gość: j.szostek Re: Kto to jest Pan Szostek J. radny miasta ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 14:29
      z głupimi wpisami się nie dyskutuje - stad brak reakcji. Ciagle powtarzam -
      dyskuję mogę podjąć z osobnikiem, który ma odwagę podpisując się własnym
      nazwiskiem, powiedzieć zrobiłeś to i to i wytłumacz się. Jak widać ja podpisuję
      się z pełną świadomością, iz narażam się w szczególności Prezydentowi. Nie
      będę dyskutować z tchórzliwym kundelkiem chowającym się pod nickiem. Zresztą
      nie muszę się wstydzić swojego życia.
      Nie piszę bo okres ogórkowy. Przyjdzie czas napiszę i proszę mi wierzyć - nie
      wystraszy mnie tego rodzaju "opluwanie"
      • Gość: niemowa Re: Kto to jest Pan Szostek J. radny miasta ? IP: *.ols.vectranet.pl 19.07.07, 22:40
        ?
        • Gość: jim Re: Kto to jest Pan Szostek J. radny miasta ? IP: *.mofnet.gov.pl 20.07.07, 07:10
          ......!
          • Gość: xxx Re: Kto to jest Pan Szostek J. radny miasta ? IP: *.ols.vectranet.pl 20.07.07, 08:54
            ???
            • Gość: jim Re: Kto to jest Pan Szostek J. radny miasta ? IP: *.mofnet.gov.pl 20.07.07, 09:36
              ...........!!!!!!!!
              • Gość: io Re: Kto to jest Pan Szostek J. radny miasta ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 23:22
                picuś od autokreacji, populizer bez pomysłów, krytyk bez własnych idei
                jakoś nie widzę u radnego osiągnięć?
    • Gość: po Re: Kto to jest Pan Szostek J. radny miasta ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 23:39
      ha ma facet z was ubaw. dwa typki, które śledzą kazdy krok, a on i tak robi
      swoje. a te wasz pytajniki, wielokropki, igłupawe wpisy. żenada. intelektem nie
      grzeszycie. intelekt wysysa sie z mlekiem matki. Słabo ssaliście, adios
      • Gość: Wyborca Przyszły Poseł i Prezydent Olsztyna. Człowiek z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.07, 08:34
        zasadami. Nie dał się kupić.
    • Gość: matka teresa Re: Kto to jest Pan Szostek J. radny miasta ? IP: *.olsztyn.mm.pl 17.08.07, 10:45
      Każdy z radnych pełni dyżury,mozna się umówic,przyjsc,pogadac,stanąc
      twarzą w twarz,przedstawic sie,pokazac swoją facjatę.Ilu z
      was,forumowiczów,ma odwagę to zrobic???Jestescie mocni i odwazni
      tylko wtedy,gdy jesteście anonimowi.Można wtedy dowalic z grubej
      rury każdemu.Znacie się dosłownie na wszystkim,politykierzy...Za 3
      lata stańcie sami do wyborów,może i wam sie uda dopchac do koryta,o
      którym marzycie.Przeciez znacie sie na wszystkim.
      Nie bronie P.Szostka.Ale wkurza mnie totalna negacja wszystkiego i
      wszystkich.To chyba charakterystyczne dla polskich forów.Napiszę o
      Matce Teresie,to znajdą się i tacy,którzy wyzwą ją od
      najgorszych.Anonimowo.
      • Gość: j.szostek Re: Kto to jest Pan Szostek J. radny miasta ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.07, 11:23
        dziękuję za wpis... chociaż być może za chwilę pojawi się wpis
        któregoś z odważnych ze stwierdzeniem ze Pani/Pan to ja i w taki oto
        sposób kreuję swój wizerunek.
        zgadzam się z Panią. Pisałem już o tym kilkakrotnie. Najbliższy
        dyżur mam w przyszłym tygodniu. sala nr 220 Ratusza godz. 14. Proszę
        przyjść choćby z "kubłem POMYJ - ów" :).
        A może porozmawiać i wymienić swoje punkty widzenia w olsztyńskich
        sprawach.
        na marginesie - w trakcie swoich juz 9 -mcy bycia radnym załatwiłem
        kilka waznych problemów i w dalszym ciągu pracuje nad takimi jak
        np. :Rozwój sportu - finansowanie sportu w mieście, przygotowanie
        inwestycji sportowych, działalność ZGOK, Wspólnoty mieszkaniowe -
        sprawa uregulowania własności gruntów....
        Spotkania z mieszkańcami, nawet z takimi wiecznie niezadowolonymi,
        to dla mnie źródło wiedzy o problemach miasta i jego mieszkańców.
        zapraszam do podzielenia sie swoją wiedzą. opluwanie problemów nie
        rozwiązuje. Pozdrawiam
        • Gość: Ola Re: Kto to jest Pan Szostek J. radny miasta ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.07, 11:49
          W jaki dzień Pan przyjmuje?
    • Gość: j.sostek - radny Re: Kto to jest Pan Szostek J. radny miasta ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.07, 11:55
      Ups !!!
      Przepraszam za niepełny wpis - dzisiaj piątek, to chyba dlatego..
      Najbliższy dyżur mam też w piątek tyle, ze w przyszłym tygodniu.
      Sala nr 220 Ratusza godz. 14.
      Jeśli wybiera się Pani z "pomyjami" proszę uprzedzić - zabiorę
      ręcznik i koszyulę do przebrania :).
      Pozdrawiam
      • Gość: Ola Re: Kto to jest Pan Szostek J. radny miasta ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.07, 12:06
        Nie ta półka Proszę Pana. Czy czytał Pan moje wpisy na forum? Ola
        przez wielkie "O", proszę nie mylić z olą przez małe "o". Nie jestem
        aż taka bezpośrednia.
        • Gość: cv Re: Kto to jest Pan Szostek J. radny miasta ? IP: *.mofnet.gov.pl 17.08.07, 12:53
          To może p. Jarku trzeba przygotować jakiegoś drinka?
          • Gość: Ola Re: Kto to jest Pan Szostek J. radny miasta ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.07, 13:28
            Zapytałam tylko o brakującą informację. Nie wybieram się. Sama
            załatwiam swoje "sprawy" bez pośredników. Pozdrawiam
            • Gość: cv Re: Kto to jest Pan Szostek J. radny miasta ? IP: *.mofnet.gov.pl 17.08.07, 13:32
              Sorry. Również serdecznie pozdrawiam.
    • Gość: kinga Re: Kto to jest Pan Szostek J. radny miasta ? IP: *.ols.vectranet.pl 17.08.07, 21:00
      znam tego pana osobiście, nigdy w zyciu nie zaglosuje na PO, bo przedstawicieli
      tej partii znam wiecej w Olsztynie(osobiscie) i nie chce, zeby ludzie tego
      pokroju rządzili krajem, wystarczy, ze rzadził mna pan Szostek, a teraz dalej
      pozostaje pod rzadami PO ,
      • Gość: j.szostek Re: Kto to jest Pan Szostek J. radny miasta ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 11:05
        przyznaję, ze tego rodzaju wpisy "nakręcają" mnie do pozytywnego
        myślenia o polityce... Wystarczy mieć własne zdanie, nie dać się
        stłamsić przez grupę oczekującą uległości, potrafić wyławiać róznego
        rodzaju drobne oszustwa kierujących miastem i .... popularność wśród
        przeciwników zapewniona :). zapewniam - sypiam spokojnie do
        opluwania można się przyzwyczaić, choć wolałbym przyzwyczajać się do
        innego rodz. okazywania emocji / np serdecznych uścisków/.
        Co zaś się tyczy ostatniego wpisu - nie przypominam sobie, bym
        rządził niejaką Kingą .. :). Co do kobiet, którymi kierowałem - dwie
        mogą mi źle życzyć - jedna Małgorzata, która wylałem dyscyplinarnie
        z pracy, bo nie wykorzystała kilku danych jej wcześniej szans
        rehabiltacji, druga anna, która o mały włos nie wyleciałaby za...
        nieważne. dzisiaj ta druga jest urzędniczką, kierownikiem nikomu
        niepotrzebnej /może poza Prezydentem i samą panią Anną/ komórki
        organizacyjnej ratusza, która kosztuje podatników około 300tys. zł.
        rocznie. No ale jak się promować - to "na bogato" zwłaszcza, że to z
        publicznego grosza
        • Gość: Leon radny J. Szostek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.07, 10:26
          Normalnie niedobrze się robi jak się czyta Pana wypowiedzi.
          Wszystkich nie przeczytałem bo dopiero pierwszy raz od dawien dawna
          jestem na forum ale te co zdążyłem przeczytać to żenada. Jest Pan
          radnym a wchodzi Pan w głupie polemiki na poziomie pewnej partii,
          która w "Lisa" się zamieniła. W pańskich wypowiedziach aż się wylewa
          od populizmu i co najgorsze kipi od buty i samouwielbienia. Dialog z
          wyborcami jest bardzo potrzebny ale przecież to ma być "dialog" a
          nie wlaka na szabelki na forum. Żenada jak na radnego. Pozdrawiam i
          życze powodzenia, bo mimo wszystko myśle że jest Pan inteligentym i
          chcącym coś zrobić dla miasta radnym.
          • Gość: j.szostek Re: radny J. Szostek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.07, 20:53
            rozumiem, ze odpowiedź na pański wpis jest takze głupią
            polemiką. ...'
            Dialog z
            > wyborcami jest bardzo potrzebny ale przecież to ma być "dialog" a
            > nie wlaka na szabelki na forum.
            o jakim dialogu pan pisze ? Do dialogu potrzebny jest KONKRETNY
            partner. Pan tez nim nie jest, bo nie odwazył się Pan podpisać.
            Nie jest więc moje pisanie machanie szablą, bo nie ma przeciwnika...
            Jakiś nick to nie przeciwnick.
            Piszę - powtarzam po raz kolejny, bo chcę... moje tak jak i Pańskie
            prawo. pan tez nie musi, a jednak... obawiam się, że taką odpowiedź,
            też uzna Pan za butną, cóż prawo kazdego do oceny innych. Pozdrawiam
            forumowiczów / z Panem na czele/.
            • Gość: h Re: radny J. Szostek IP: *.ols.vectranet.pl 20.08.07, 23:51
              ,
              • Gość: Bio Ale o co tak naprawdę chodzi ?! Kampania wyborcza? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.07, 09:52
                Żałosne.
                • Gość: Ola Re: Ale o co tak naprawdę chodzi ?! Kampania wybo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 10:46
                  Żałosne wg Pana/Pani? Ciekawe spostrzeżenie. A może jednak to dobrze, że są
                  wśród Rady Miasta jeszcze ludzie patrzący decydentom na ręce, po to zostali
                  wybrani. Nikt nie jest samowładny a właśnie Ci Państwo dostali od nas wyborców
                  kredyt zaufania. Teraz to od ich pracy i postawie w Radzie zależy, czy uzyskają
                  go ponownie. Cenię uczciwośc i odpowiedzialność za wykonywanie swoich zadań i
                  obowiązków. Pozdrawiam Pana Szostka.
                  • Gość: do leo Re: Ale o co tak naprawdę chodzi ?! Kampania wybo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 23:30
                    "W pańskich wypowiedziach aż się wylewa
                    od populizmu i co najgorsze kipi od buty i samouwielbienia."
                    dobra cytata
                    • Gość: alkapone Re: Ale o co tak naprawdę chodzi ?! Kampania wybo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.07, 13:36
                      Ta rada to bieda.Jak PIS ,nic nie robić tylko za łby się brać.Bicie piany na
                      prywatny uzytek i partyjny.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka