26.07.07, 14:34
Poradźcie proszę jakiegoś dobrego ginekologa ze szpitala miejskiego,który
poprowadziłby moją ciążę.Oczywiście mam na mysli wizyty prywatne.z góry
dziekuję i pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: ojasia Re: Ginekolog IP: 80.54.233.* 26.07.07, 15:53
      Witam.
      Moim zdaniem dobra jest dr Schrandt-Litepło. Jak nadal jesteś zainteresowana do
      podam Ci namiary. Ma gabinet na Jarotach. Ja do niej chodzę od paru lat i
      jestem zadowolona- chociaż ciąży mi nie prowadziła, bo jeszcze nie było takiej
      potrzeby.Acha, ona pracuje w Szpitalu Miejskim. Telefon: 603 782 648.
      Pozdrawiam
      • Gość: mika Re: Ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 00:22
        Witam.ja polecam DR.Mielocha, pracuje w szpitalu miejskim i przyjmuje prywaTNIE
        NA UL ŻOŁNIERSKIEJ.SUPER LEKARZ, NAPRAWDE POLECAM...A JEŚLI CHODZI O
        PROWADZENIE CIĄŻY TO SZCZEGÓLNIE...JEŚLI BEDZIE TRZEBA TO PODAM NAMIARY...
        • Gość: anka Re: Ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 07:57
          ja też polecam Piotra Mielocha na Wyszyńskiego 20. 0502 556 780
          • Gość: ryba696 Re: Ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 09:37
            A ja też polecam doktor Lucyne Schrandt-Litepło przyjmuje na Wiecherta 15 we
            wtorki i środy od 15, tel. domowy: 089 541 22 26. Śmiało dzwoń wieczorem bo w
            ciągu dnia różnie jest. Pani Lucyna prowadziła moją ciąże a wcześniej uratowała
            mi życie przeprowadzając skomplikowaną operacje. Lekarze nie dawali szans na
            utrzymanie ciąży ale ona była pewna że sie uda. Kacper jutro kończy 4 lata. A
            jeszcze jedno Pani doktor dostała ostatnio nagrodę przyznawaną przez miesięcznik
            Twój Styl. Dostała tytuł "Lekarza przyjaciela kobiet", na ten tytuł głosują
            pacjentki tak więc to coś znaczy. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka