tiotulek 26.07.07, 14:34 Poradźcie proszę jakiegoś dobrego ginekologa ze szpitala miejskiego,który poprowadziłby moją ciążę.Oczywiście mam na mysli wizyty prywatne.z góry dziekuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ojasia Re: Ginekolog IP: 80.54.233.* 26.07.07, 15:53 Witam. Moim zdaniem dobra jest dr Schrandt-Litepło. Jak nadal jesteś zainteresowana do podam Ci namiary. Ma gabinet na Jarotach. Ja do niej chodzę od paru lat i jestem zadowolona- chociaż ciąży mi nie prowadziła, bo jeszcze nie było takiej potrzeby.Acha, ona pracuje w Szpitalu Miejskim. Telefon: 603 782 648. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 00:22 Witam.ja polecam DR.Mielocha, pracuje w szpitalu miejskim i przyjmuje prywaTNIE NA UL ŻOŁNIERSKIEJ.SUPER LEKARZ, NAPRAWDE POLECAM...A JEŚLI CHODZI O PROWADZENIE CIĄŻY TO SZCZEGÓLNIE...JEŚLI BEDZIE TRZEBA TO PODAM NAMIARY... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 07:57 ja też polecam Piotra Mielocha na Wyszyńskiego 20. 0502 556 780 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba696 Re: Ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 09:37 A ja też polecam doktor Lucyne Schrandt-Litepło przyjmuje na Wiecherta 15 we wtorki i środy od 15, tel. domowy: 089 541 22 26. Śmiało dzwoń wieczorem bo w ciągu dnia różnie jest. Pani Lucyna prowadziła moją ciąże a wcześniej uratowała mi życie przeprowadzając skomplikowaną operacje. Lekarze nie dawali szans na utrzymanie ciąży ale ona była pewna że sie uda. Kacper jutro kończy 4 lata. A jeszcze jedno Pani doktor dostała ostatnio nagrodę przyznawaną przez miesięcznik Twój Styl. Dostała tytuł "Lekarza przyjaciela kobiet", na ten tytuł głosują pacjentki tak więc to coś znaczy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś