Dodaj do ulubionych

Wymuszone zmiany w Vectrze

IP: *.ols.vectranet.pl 01.07.03, 17:08
a gdzie TVN 24? Wczoraj włączyłem telewizor i znalazłem trzy
programy katolickie. Czy to nie przesada??
Obserwuj wątek
    • Gość: Krzysiek I dostaniesz jeszcze jeden IP: *.usu.edu / 172.16.3.* 01.07.03, 20:46
      Moze nie katolicki ale "chrzescijansko poprawny". Fox News to
      jeden z najbardziej konserwatywnych programow informacyjnych.
      Przez 24 godziny na dobe bedziesz mogl ogladac "postepy"
      w "Wojnie z Terrorem" i ksztalcic sie jak zostac amerykanskim
      patriota. Wspolczuje.
      • Gość: theedge Re: I dostaniesz jeszcze jeden IP: *.tvk.tpsa.pl 01.07.03, 21:12
        Nie wiem co gorsze katolickie strachy czy lewicowe bzdury dla matolow w
        publicznej TV ;-)
        • Gość: alf Re: I dostaniesz jeszcze jeden IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.03, 23:07
          Niestety tez jestem skazany na tfu..Vectre i już wolę chyba współpracę z tpsa
          niż z tymi naciągaczami.Szlag mnie trafia jak ten chłam wrzucają do oferty.Nie
          ma Eurosportu-nie ogladam już więc transmisji z rajdów(DSF też zabrali więc
          jest ZERO motoryzacji),nie ma MTV(polskiego) a obietnice o włączeniu do oferty
          TVN24 słyszę już od pamiętnego 11 września.Tam gdzie nie ma konkurencji
          jest...dupa.Jak kabel tpsa wykupi Vectra to dopiero zacznie się jazda.Będziemy
          mieli 3 X Niepokalanowy, 5 X Polonię1 i inne Tele5.Kiedyś pytałem się montera
          kabla tepsy czy w mojej okolicy będzie szansa wpięcia się ale powiedział,że to
          dopiero w XXIII wieku będzie możliwe - no a teraz jak tepsa chce opchnąć
          kablówkę to nic już nie zrobią.
    • Gość: julioortiz Re: Wymuszone zmiany w Vectrze IP: *.ols.vectranet.pl 01.07.03, 23:01
      JA CHCEM TVN24!!!
    • Gość: michal Ankiety? IP: *.ols.vectranet.pl 01.07.03, 23:18
      Od kiedy jestem abonentem vectry, to nie przypominam sobie, zeby
      kiedykolwiek ktos robil jakies ankiety co do preferencji
      odnosnie nadawanych programow. Ja tam sie upominalem o TVN 24
      np. i nic... poza tym, zamiast Fox Kids lepsze byloby Cartoon
      Network i Hyper, uwielbiany przez fanow mangi, poza tym moze
      przydaloby sie pare programow radiowych, moze jakies TOK FM,
      albo inne niedostepne naziemnie, a nadawane satelitarnie, a
      obowiazkowo _dobrej jakosci_ sygnal stacji lokalnych no ale...
      tak to jest z monopolista, a takim vectra jest na naszym
      lokalnym rynku... Obsluga klienta w vectrze lezy i kwiczy,
      niestety. Poza tym mimo wylaczenia na poczatku roku tylu
      programow, nie pokuszono sie o obnizenie abonamentu... a teraz
      nowych programow nie ma jeszcze w ofercie, w ogole jest jakas
      sieczka, a pewnie na dniach zostana nam przyslane rachuneczki z
      podniesionym abonamentem. :->
      Nigdy nie lubilem vectry... Petrus byl fajniejszy... :-(
      • Gość: alf Re: Ankiety? IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.03, 23:31
        Podwyżka to została już dawno ogłoszona za to zmienią nam nazwy pakietów:)
        Ja też się pytam jakie qfa ankiety-Vectrę mam chyba od początku jej
        działalności w Olsztynie i nikt się o zmiany nie pytał.Jak dzwoniłem do Vectry
        napyskować komuś za wyłączanie w miarę dobrych programów to siedział tam
        kompletnie niezorientowany facet i polecił zadzwonić do kierownika który takich
        skarg słucha w każdą trzecią środę miesiąca pomiędzy 12:33 a 12:37 czy jakoś
        tak:)
        • Gość: theedge Re: Ankiety? IP: *.tvk.tpsa.pl 02.07.03, 10:04
          Podobno TePS'a sprzedaje swoja kabowke, i ma ja kupic jakas forma z zawnatrz.
          Jest wiec nadzieja ze Vectra bedzie po prostu zmuszona do dbania o swoich
          klientow poprzez JEDYNY skuteczny srodek - "KONKURENCJE" ;-)
          • Gość: alf Re: Ankiety? IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.03, 11:31
            Gość portalu: theedge napisał(a):

> Podobno TePS'a sprzedaje swoja kabowke, i ma ja kupic jakas forma z zawnatrz.
            > Jest wiec nadzieja ze Vectra bedzie po prostu zmuszona do dbania o swoich
            > klientow poprzez JEDYNY skuteczny srodek - "KONKURENCJE" ;-)
            Albo po prostu Vecyra kupi kablówkę tepsy i będzie klops.
          • Gość: borol Re: Ankiety? IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.03, 23:21
            Dupa zbita Panowie i Panie
            Kabel TPSA wykupilo jakies badziewie pod nazwa MULTIMEDIA. Poszperalem po necie
            i wiecie...? Jeden wielki szmelc (podobno). Ceny z kosmosu. Ciekaw jestem jak
            bedzie w Olsztynie. Bardzo mnie to interesuje poniewaz mam teraz TPSA. Podobno
            wszedzie gdzie wszedl MULTIMEDIA podrozal abonament i wynosi srednio 40 zetow!
            Internet? Razem z tv 104 zety! Ile kosztuje 128kb w Vectrze (razem z full
            pakiet tv)? Czy sa szybsze lacza? Prosze w miare mozliwosci o odp na maila:
            zadorys@wp.pl
            Pozdrawiam
    • Gość: 136548 Oddam połowę kanałów za TVN24 IP: *.kulki.olnet.pl 01.07.03, 23:38
    • Gość: rdat Re: Wymuszone zmiany w Vectrze IP: *.one.pl 02.07.03, 19:33
      national geografic jest kodowane i tyle
      • Gość: alf Re: Wymuszone zmiany w Vectrze IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.03, 20:47
        Nie wiem czy jest kodowane czy nie,ale właśnie zastąpiło Discovery( te normalne
        a nie Sci-teki i inne)co mnie silnie wpienia #@**^%
        • Gość: ska Re: Wymuszone zmiany w Vectrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.03, 13:25
          Najśmieszniejsze jest to, że w Vektrze nie wiedzą, które bloki mają
          przyłączone ;) Mieszkam od kilku miesięcy w nowym mieszkanku - Vectra
          podłączyła każdemu lokatorowi gratisowo (narazie) 6 programów (badziewie).
          Zadzwoniłem do nich tydzień temu z pytaniem, kiedy będzie można oglądać szerszy
          zakres programowy. Dodałem też oczywiście, gdzie mieszkam. Na to pani z wielkim
          zdziwieniem odpowiedziała, że "oni tam chyba wcale nie mają swojej sieci, a w
          ogóle to odda, słuchawkę koledze, może on coś wie" Kolega po dłuższej chwili
          zastanowienia się stwierdził, że rzeczywiście coś tam "pociągnęli" ;). Dobre
          sobie. I dalej nic nie wiem ;)
          • Gość: detritus Re: Wymuszone zmiany w Vectrze IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 14.07.03, 07:53
            A ja prawie od poltora roku dzwonie regularnie do Vectry i sie pytam, kiedy u
            mnie bedzie mozliwosc korzystania z netu przez kablowke... I za kazdym razem mi
            mowia, ze za trzy miesiace :o/

A ze zmian programowych to mnie wpienila jedynie zmiana Discovery na NG :o)
            • Gość: pioter Re: Wymuszone zmiany w Vectrze IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 14.07.03, 20:01
              Detritus, spoko. U mnie wczoraj Discovery wróciło - nie wiem, czy to skutek
              mojej wizyty z ulubionymi zabawkami Rambo. ;o)
              • Gość: detritus Re: Wymuszone zmiany w Vectrze IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 15.07.03, 08:36
                Dzieki za pocieszenie, sprawdze dzis kanaly ;o)))
                • Gość: pioter Re: Wymuszone zmiany w Vectrze IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 15.07.03, 23:03
                  Nu i cu, est?
                  • Gość: detritus Re: Wymuszone zmiany w Vectrze IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 17.07.03, 08:27
                    Jeeeeeeeeest!!! :o))))
    • Gość: pioter Re: Wymuszone zmiany w Vectrze IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 13.07.03, 15:38
      Dramat i tragedia. Wywalili mi MTV, CNN, wszystkie niemieckie. Co w zamian -
      Arirang (jakiś azjatycki), Kler TV po angielsku (bo Trwam i Plus to za mało),
      Extreme - na którym w kółko surferzy i deskorolkowcy, Club po angielsku (o co
      tam chodzi?). No i oczywiście abonament 25% wyżej. Panowie z Vectry - za tą
      chałę ppodaję was do urzędu antymonopolowego - bno niby za co mam więcej
      płacić?
    • Gość: BaTsA Re: Wymuszone zmiany w Vectrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.03, 08:55
      Nie ma już kablówki TP SA, nowy operator - Multimedia, jak się wydaje poziomem
      swoich usług będzie równał raczej w dół ( Vectra ). Prawdopodobnie przyjdzie
      się nam - byłym abonentom TP, pożegnać z programami Minimax, Discovery, Animal
      Planet i Viva ( mogą je zakodować ) :(
      www.multimedia.pl/mm_tele.php
      • Gość: MobyDick Re: Wymuszone zmiany w Vectrze IP: 195.115.131.* 22.07.03, 13:42
        Baco ! A cóżeście tacy niestali. Z kwiatka na kwiatek, z forum na forum ?
        Hej !, Pozdrawiam
    • Gość: bartek212@o2.pl Re: Wymuszone zmiany w Vectrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.03, 11:36
      Wspolczuje wszystkim uztykowniko Vectry jak czytam co tam sie u nich wyprawia.

Swoja droga - ile kosztuje miesiecznie lacze 128/256 kbps w Vectrze? Nawet na
      www.vectranet.pl nie pisza, coz... pelen profesjonalizm. Ale tak to przewaznie
      jest jak sie gowno sprzedaje, najlepiej, zeby nikt nie wiedzial co za ile bo to
      jeszcze klientow zniecheci.

P.S.

Sam korzystam z Neostrady Plus TP S.A. 512 kbps, zero ograniczen, 100 mb na
      strone WWW (niezle) + skrzynke pocztowa (zenada), no a do telewizorni to S.P.
      Wizja TV, obecna Cyfra Plus i Dekoder Polsatu i... klade lache na cala Vectre i
      cala ta ich szopke.
      • lichurec Re: Wymuszone zmiany w Vectrze 05.08.03, 14:29
        Gość portalu: bartek212@o2.pl napisał(a):
        > Swoja droga - ile kosztuje miesiecznie lacze 128/256
        kbps w Vectrze?

Niewiem jakie sa koszta 256 kbps, ale za moj pakiet
        128kbps + najwiekszy zakres programowy place niecale 118
        zl. (dokladnie 117 i ilestam groszy)

Porownujac oferty dostepowe "z okolicy Olsztyna" to
        niestety nie znajde innej, na tyle kozystnej (taniej!)
        oferty.
        A na uslugi nie narzekam.. :) Ani odnosnie lacza, ani TV
        (choc TV Trwam & Club [nota bene po polsku to "cos" jest]
        jest IMVHO zbedne :P) Pakiet Discovery, HBO (na razie)
        gratis =] nie jest zle.. Jak slysze, co sie gdzie indziej
        dzieje.. powinnismy sie cieszyc.. :_

Z powazaniem,
        Towarzysz L.
        • Gość: alf Re: Wymuszone zmiany w Vectrze IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.03, 17:06
          Sorki,ale czy ktoś może znalazł w Vectrze MTV Polska?Miało być...
    • Gość: Yuma Vectra - gdzie do cholery jest Eurosport IP: *.pl 07.08.03, 21:26
      To przechodzi wszelkie granice. W ofercie same badziewie. Tylko to co za darmo
      dostają. Tam gdzie trzeba choć trochę zapłacić - nie ma. Piszą, że oferują 59
      kanałów. Śmiechu warte. Kilkanaście powtarza się po kilka razy. Niepokalanów,
      Trwam - myślą, że ich biskup ochroni. Zwykłych ludzi mają w d... W razie czego
      i tak się nie obronią, nie wiedzą naiwni że biskupi mają w głębokim poważaniu.
      Żeby nie było chociaż jednego porządnego kanału sportowego? Myślą, że jak dali
      Polsat Sport, gdzie wszystko leci odgrzane i bez przerwy powtórki, to nas
      wielce uszczęśliwili. Mam bez przerwy oglądać ligę niemiecką? Durnie.
      Teraz jeszcze zabrali i RTL i TF1 i ZDF i DSF już o Formule 1 nie ma co marzyć.
      Także o najwyższej rangi imprezach na Eurosporcie. Tłumaczą się, że Nadawcy
      zagraniczni nie chcą z nimi podpisać umowy. Trzeba zapłacić panowie, to
      podpiszą. Ciekawe, że Multimedia podpisała z Eurosportem i nadaje.
      Za to, że nie ma Eurosportu to wam nigdy nie wybaczę i pies was..., kupuję
      sobie talerz i wszystkich do tego namawiam, niech bankrutują i pod most
      nocować, czego im serdecznie życzę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka