Gość: olo IP: *.ols.vectranet.pl 01.07.03, 17:08 a gdzie TVN 24? Wczoraj włączyłem telewizor i znalazłem trzy programy katolickie. Czy to nie przesada?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krzysiek I dostaniesz jeszcze jeden IP: *.usu.edu / 172.16.3.* 01.07.03, 20:46 Moze nie katolicki ale "chrzescijansko poprawny". Fox News to jeden z najbardziej konserwatywnych programow informacyjnych. Przez 24 godziny na dobe bedziesz mogl ogladac "postepy" w "Wojnie z Terrorem" i ksztalcic sie jak zostac amerykanskim patriota. Wspolczuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theedge Re: I dostaniesz jeszcze jeden IP: *.tvk.tpsa.pl 01.07.03, 21:12 Nie wiem co gorsze katolickie strachy czy lewicowe bzdury dla matolow w publicznej TV ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alf Re: I dostaniesz jeszcze jeden IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.03, 23:07 Niestety tez jestem skazany na tfu..Vectre i już wolę chyba współpracę z tpsa niż z tymi naciągaczami.Szlag mnie trafia jak ten chłam wrzucają do oferty.Nie ma Eurosportu-nie ogladam już więc transmisji z rajdów(DSF też zabrali więc jest ZERO motoryzacji),nie ma MTV(polskiego) a obietnice o włączeniu do oferty TVN24 słyszę już od pamiętnego 11 września.Tam gdzie nie ma konkurencji jest...dupa.Jak kabel tpsa wykupi Vectra to dopiero zacznie się jazda.Będziemy mieli 3 X Niepokalanowy, 5 X Polonię1 i inne Tele5.Kiedyś pytałem się montera kabla tepsy czy w mojej okolicy będzie szansa wpięcia się ale powiedział,że to dopiero w XXIII wieku będzie możliwe - no a teraz jak tepsa chce opchnąć kablówkę to nic już nie zrobią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julioortiz Re: Wymuszone zmiany w Vectrze IP: *.ols.vectranet.pl 01.07.03, 23:01 JA CHCEM TVN24!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Ankiety? IP: *.ols.vectranet.pl 01.07.03, 23:18 Od kiedy jestem abonentem vectry, to nie przypominam sobie, zeby kiedykolwiek ktos robil jakies ankiety co do preferencji odnosnie nadawanych programow. Ja tam sie upominalem o TVN 24 np. i nic... poza tym, zamiast Fox Kids lepsze byloby Cartoon Network i Hyper, uwielbiany przez fanow mangi, poza tym moze przydaloby sie pare programow radiowych, moze jakies TOK FM, albo inne niedostepne naziemnie, a nadawane satelitarnie, a obowiazkowo _dobrej jakosci_ sygnal stacji lokalnych no ale... tak to jest z monopolista, a takim vectra jest na naszym lokalnym rynku... Obsluga klienta w vectrze lezy i kwiczy, niestety. Poza tym mimo wylaczenia na poczatku roku tylu programow, nie pokuszono sie o obnizenie abonamentu... a teraz nowych programow nie ma jeszcze w ofercie, w ogole jest jakas sieczka, a pewnie na dniach zostana nam przyslane rachuneczki z podniesionym abonamentem. :-> Nigdy nie lubilem vectry... Petrus byl fajniejszy... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alf Re: Ankiety? IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.03, 23:31 Podwyżka to została już dawno ogłoszona za to zmienią nam nazwy pakietów:) Ja też się pytam jakie qfa ankiety-Vectrę mam chyba od początku jej działalności w Olsztynie i nikt się o zmiany nie pytał.Jak dzwoniłem do Vectry napyskować komuś za wyłączanie w miarę dobrych programów to siedział tam kompletnie niezorientowany facet i polecił zadzwonić do kierownika który takich skarg słucha w każdą trzecią środę miesiąca pomiędzy 12:33 a 12:37 czy jakoś tak:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theedge Re: Ankiety? IP: *.tvk.tpsa.pl 02.07.03, 10:04 Podobno TePS'a sprzedaje swoja kabowke, i ma ja kupic jakas forma z zawnatrz. Jest wiec nadzieja ze Vectra bedzie po prostu zmuszona do dbania o swoich klientow poprzez JEDYNY skuteczny srodek - "KONKURENCJE" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alf Re: Ankiety? IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.03, 11:31 Gość portalu: theedge napisał(a): > Podobno TePS'a sprzedaje swoja kabowke, i ma ja kupic jakas forma z zawnatrz. > Jest wiec nadzieja ze Vectra bedzie po prostu zmuszona do dbania o swoich > klientow poprzez JEDYNY skuteczny srodek - "KONKURENCJE" ;-) Albo po prostu Vecyra kupi kablówkę tepsy i będzie klops. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borol Re: Ankiety? IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.03, 23:21 Dupa zbita Panowie i Panie Kabel TPSA wykupilo jakies badziewie pod nazwa MULTIMEDIA. Poszperalem po necie i wiecie...? Jeden wielki szmelc (podobno). Ceny z kosmosu. Ciekaw jestem jak bedzie w Olsztynie. Bardzo mnie to interesuje poniewaz mam teraz TPSA. Podobno wszedzie gdzie wszedl MULTIMEDIA podrozal abonament i wynosi srednio 40 zetow! Internet? Razem z tv 104 zety! Ile kosztuje 128kb w Vectrze (razem z full pakiet tv)? Czy sa szybsze lacza? Prosze w miare mozliwosci o odp na maila: zadorys@wp.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rdat Re: Wymuszone zmiany w Vectrze IP: *.one.pl 02.07.03, 19:33 national geografic jest kodowane i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alf Re: Wymuszone zmiany w Vectrze IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.03, 20:47 Nie wiem czy jest kodowane czy nie,ale właśnie zastąpiło Discovery( te normalne a nie Sci-teki i inne)co mnie silnie wpienia #@**^% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ska Re: Wymuszone zmiany w Vectrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.03, 13:25 Najśmieszniejsze jest to, że w Vektrze nie wiedzą, które bloki mają przyłączone ;) Mieszkam od kilku miesięcy w nowym mieszkanku - Vectra podłączyła każdemu lokatorowi gratisowo (narazie) 6 programów (badziewie). Zadzwoniłem do nich tydzień temu z pytaniem, kiedy będzie można oglądać szerszy zakres programowy. Dodałem też oczywiście, gdzie mieszkam. Na to pani z wielkim zdziwieniem odpowiedziała, że "oni tam chyba wcale nie mają swojej sieci, a w ogóle to odda, słuchawkę koledze, może on coś wie" Kolega po dłuższej chwili zastanowienia się stwierdził, że rzeczywiście coś tam "pociągnęli" ;). Dobre sobie. I dalej nic nie wiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: Wymuszone zmiany w Vectrze IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 14.07.03, 07:53 A ja prawie od poltora roku dzwonie regularnie do Vectry i sie pytam, kiedy u mnie bedzie mozliwosc korzystania z netu przez kablowke... I za kazdym razem mi mowia, ze za trzy miesiace :o/ A ze zmian programowych to mnie wpienila jedynie zmiana Discovery na NG :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: Wymuszone zmiany w Vectrze IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 14.07.03, 20:01 Detritus, spoko. U mnie wczoraj Discovery wróciło - nie wiem, czy to skutek mojej wizyty z ulubionymi zabawkami Rambo. ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: Wymuszone zmiany w Vectrze IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 15.07.03, 08:36 Dzieki za pocieszenie, sprawdze dzis kanaly ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: Wymuszone zmiany w Vectrze IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 15.07.03, 23:03 Nu i cu, est? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: Wymuszone zmiany w Vectrze IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 17.07.03, 08:27 Jeeeeeeeeest!!! :o)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: Wymuszone zmiany w Vectrze IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 13.07.03, 15:38 Dramat i tragedia. Wywalili mi MTV, CNN, wszystkie niemieckie. Co w zamian - Arirang (jakiś azjatycki), Kler TV po angielsku (bo Trwam i Plus to za mało), Extreme - na którym w kółko surferzy i deskorolkowcy, Club po angielsku (o co tam chodzi?). No i oczywiście abonament 25% wyżej. Panowie z Vectry - za tą chałę ppodaję was do urzędu antymonopolowego - bno niby za co mam więcej płacić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BaTsA Re: Wymuszone zmiany w Vectrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.03, 08:55 Nie ma już kablówki TP SA, nowy operator - Multimedia, jak się wydaje poziomem swoich usług będzie równał raczej w dół ( Vectra ). Prawdopodobnie przyjdzie się nam - byłym abonentom TP, pożegnać z programami Minimax, Discovery, Animal Planet i Viva ( mogą je zakodować ) :( www.multimedia.pl/mm_tele.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MobyDick Re: Wymuszone zmiany w Vectrze IP: 195.115.131.* 22.07.03, 13:42 Baco ! A cóżeście tacy niestali. Z kwiatka na kwiatek, z forum na forum ? Hej !, Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek212@o2.pl Re: Wymuszone zmiany w Vectrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.03, 11:36 Wspolczuje wszystkim uztykowniko Vectry jak czytam co tam sie u nich wyprawia. Swoja droga - ile kosztuje miesiecznie lacze 128/256 kbps w Vectrze? Nawet na www.vectranet.pl nie pisza, coz... pelen profesjonalizm. Ale tak to przewaznie jest jak sie gowno sprzedaje, najlepiej, zeby nikt nie wiedzial co za ile bo to jeszcze klientow zniecheci. P.S. Sam korzystam z Neostrady Plus TP S.A. 512 kbps, zero ograniczen, 100 mb na strone WWW (niezle) + skrzynke pocztowa (zenada), no a do telewizorni to S.P. Wizja TV, obecna Cyfra Plus i Dekoder Polsatu i... klade lache na cala Vectre i cala ta ich szopke. Odpowiedz Link Zgłoś
lichurec Re: Wymuszone zmiany w Vectrze 05.08.03, 14:29 Gość portalu: bartek212@o2.pl napisał(a): > Swoja droga - ile kosztuje miesiecznie lacze 128/256 kbps w Vectrze? Niewiem jakie sa koszta 256 kbps, ale za moj pakiet 128kbps + najwiekszy zakres programowy place niecale 118 zl. (dokladnie 117 i ilestam groszy) Porownujac oferty dostepowe "z okolicy Olsztyna" to niestety nie znajde innej, na tyle kozystnej (taniej!) oferty. A na uslugi nie narzekam.. :) Ani odnosnie lacza, ani TV (choc TV Trwam & Club [nota bene po polsku to "cos" jest] jest IMVHO zbedne :P) Pakiet Discovery, HBO (na razie) gratis =] nie jest zle.. Jak slysze, co sie gdzie indziej dzieje.. powinnismy sie cieszyc.. :_ Z powazaniem, Towarzysz L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alf Re: Wymuszone zmiany w Vectrze IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.03, 17:06 Sorki,ale czy ktoś może znalazł w Vectrze MTV Polska?Miało być... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yuma Vectra - gdzie do cholery jest Eurosport IP: *.pl 07.08.03, 21:26 To przechodzi wszelkie granice. W ofercie same badziewie. Tylko to co za darmo dostają. Tam gdzie trzeba choć trochę zapłacić - nie ma. Piszą, że oferują 59 kanałów. Śmiechu warte. Kilkanaście powtarza się po kilka razy. Niepokalanów, Trwam - myślą, że ich biskup ochroni. Zwykłych ludzi mają w d... W razie czego i tak się nie obronią, nie wiedzą naiwni że biskupi mają w głębokim poważaniu. Żeby nie było chociaż jednego porządnego kanału sportowego? Myślą, że jak dali Polsat Sport, gdzie wszystko leci odgrzane i bez przerwy powtórki, to nas wielce uszczęśliwili. Mam bez przerwy oglądać ligę niemiecką? Durnie. Teraz jeszcze zabrali i RTL i TF1 i ZDF i DSF już o Formule 1 nie ma co marzyć. Także o najwyższej rangi imprezach na Eurosporcie. Tłumaczą się, że Nadawcy zagraniczni nie chcą z nimi podpisać umowy. Trzeba zapłacić panowie, to podpiszą. Ciekawe, że Multimedia podpisała z Eurosportem i nadaje. Za to, że nie ma Eurosportu to wam nigdy nie wybaczę i pies was..., kupuję sobie talerz i wszystkich do tego namawiam, niech bankrutują i pod most nocować, czego im serdecznie życzę. Odpowiedz Link Zgłoś