Gość: CG IP: *.smgr.pl 17.08.07, 21:16 Witam! Bardzo interesuje mnie, czy wielu ludzi w Olsztynie uprawia ten sport. Jeśli tak, to gdzie najchętniej pływacie (nie tylko w rejonie Olsztyna)? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wojak Re: Windsurfing w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 21:24 Czy dużo ? Wystarczy podjechać (jak wieje dobrze) na przystań ZHP oraz zatokę przy pętli 6-tki w Likusach - oczywiście mówimy o j.Krzywym. Zobaczysz ilu pływa. Dodatkowo jeszcze j.Wulpińskie też dobry akwen do pływania. Sam pływam jeśli już na Krzywym, czasami j.Piłakno k.Sorkwit (mam tam domek więc łatwiej ;) ). Polecam jezioro w miejscowości Narty. A tak wogóle to Mierzeje Wiślana i Hel :). Pozdro :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CG Re: Windsurfing w Olsztynie IP: *.smgr.pl 22.08.07, 23:00 No właśnie! Jeżeli chodzi o mierzeję, to nie wiesz może, czy istnieją tam jakieś miejsca, gdzie można normalnie podjechać i popływać, bez żadnych opłat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CG Re: Windsurfing w Olsztynie IP: *.smgr.pl 22.08.07, 23:15 Ajjjjjj. Sorki, chodziło mi o półwysep, nie o mierzeję. ;) Odpowiedz Link Zgłoś