atlantis75 21.08.07, 16:23 Znacie kogoś godnego polecenia? Z góry dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: majka Re: Pani do posprzątania szukam IP: *.ols.vectranet.pl 21.08.07, 16:48 czego sprzatanie? mieszkania ,domu ,biura ? prosze o wiecej szczegółów . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanusia Re: Pani do posprzątania szukam IP: *.ols.vectranet.pl 21.08.07, 16:53 Nie można polecać w ciemno. Szanowna paniusia myśli, że do sprzątania osoby tylko tu czatują i czekają na ofertę. Właśnie - gdyby to chociaż była oferta. Odpowiedz Link Zgłoś
atlantis75 Re: Pani do posprzątania szukam 21.08.07, 21:39 Gość portalu: Hanusia napisał(a): > Nie można polecać w ciemno. Szanowna paniusia myśli, że do > sprzątania osoby tylko tu czatują i czekają na ofertę. Właśnie - > gdyby to chociaż była oferta. IQ poniżej przeciętnej, prawda? Ja to u Hanusi-paniusi. To odwróć mózg na drugą stronę i postaraj się zrozumiec moje pytanie. Pytam się forumowiczek, czy mogłyby kogoś polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanusia Re: Pani do posprzątania szukam IP: *.ols.vectranet.pl 22.08.07, 09:25 Jesteś strasznie niemiła.Współczuję pani,która miałaby u Ciebie sprzatać. Mózg - och, pilnuj swojego ptasiego mózdżka, bo może odlecieć i nic Ci nie zostanie. Oprócz inteligencji potrzebny jest też,łaskawa pani,szacunek dla innych. Sam IQ,nawet bardzo wysoki,to za mało do zycia . Odpowiedz Link Zgłoś
mmascarpone Re: Pani do posprzątania szukam 22.08.07, 09:49 Hanusia,to Ty byłaś niemiła już w pierwszym swoim poście! Po co te złośliwości? Odpowiedz Link Zgłoś
atlantis75 Hanusia 22.08.07, 10:52 Jestem niemiła tylko w stosunku do ludzi głupich i aroganckich. Zaliczasz się do tej grupy. Gratuluję zdolności jasnowidzenia, że o moje mieszkanie chodzi - może zajmij się wróżeniem z fusów zamiast zamiast bezsensownym komentowaniem mojego postu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Hanusia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 12:03 Szanowna Pani, sadzę, ze ma Pani zbyt mało danych, aby po jednym poście nazwać kogoś "głupim i aroganckim". Te dwa przymioty są bardzo nieeleganckie. Dama z klasą nie ma owych wyrażeń w słowniku. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
atlantis75 Re: Hanusia 22.08.07, 20:33 Gość portalu: Ola napisał(a): >Dama z klasą nie ma owych wyrażeń w słowniku. Witam Panią, damy zamiast słowników mają wapory ;) Także pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
atlantis75 Re: Pani do posprzątania szukam 21.08.07, 21:40 Szczególy wysłałam na gazetowego maila do pani :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: Pani do posprzątania szukam IP: *.ols.vectranet.pl 22.08.07, 21:00 Również byłabym zainteresowana, najchętniej starszą, uczciwą panią, która 2-3 razy w tygodniu odwiedzi mnie, ugotuje obiadek dla 3 osób i w międzyczasie posprząta moje 50 m na Jarotach. Odpowiedz Link Zgłoś