Dodaj do ulubionych

Zlot forumowiczów w pubie eNKa

06.07.03, 22:03
Zaraz,zaraz.Ja tą imprezę skądś znam.Hmm...
:-)
Obserwuj wątek
    • thor_tr Re: Zlot forumowiczów w pubie eNKa 06.07.03, 22:04
      I ja tam byłem piwko i Zbyszkową wiśnióweczkę piłem;-)
    • angela-rt Re: Zlot forumowiczów w pubie eNKa 06.07.03, 23:45
      No i wszystko jasne,dzięki wszystkim,było wspaniale i mam
      nadzieje do następnego razu:))))
    • mika_1 Re: Zlot forumowiczów w pubie eNKa 07.07.03, 00:01
      I Mika przyjechała z Krakowa....;)))
      • inka28 Re: Zlot forumowiczów w pubie eNKa 07.07.03, 00:10
        To nie tak mialo byc. Zla jestem. Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Alez zly humor.
        Dobrze, ze Wy macie lepszy. Jak bym tam byla to pewnie tez bym taki miala.
        Chociaz kto wie... Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
        • angela-rt Re: Zlot forumowiczów w pubie eNKa 07.07.03, 00:12
          a jak?
          • inka28 Re: Zlot forumowiczów w pubie eNKa 07.07.03, 00:16
            Mialam siedziec z Wami, dobrze sie bawic, czarowac towarzytwo forumowe i
            redakcyjne i nie miala mnie krew zalewac widzac zdjecie z eNki. Grrrrrrrrr...
            To nie zazdrosc, ale bezsilnosc. Mam gule w ze zlosci w gardle...
            • mika_1 Re: Zlot forumowiczów w pubie eNKa 07.07.03, 00:17
              Inka, bedę mieszkać blisko Ciebie - nie ma bata, musimy się spotkać!!!!!!!!!!
              • inka28 Re: Zlot forumowiczów w pubie eNKa 07.07.03, 00:19
                mika_1 napisała:

> Inka, bedę mieszkać blisko Ciebie - nie ma bata, musimy się spotkać!!!!!!!!!!

Kobieto, ales mi humor poprawila:)))))))))))))))))))))) Ale gula dalej jest:/
                • mika_1 Re: Zlot forumowiczów w pubie eNKa 07.07.03, 00:21
                  No, mam nadzieję:)))
                  W czwrtek przylatuję ok.16. Wieczorem powinnam już wiedzieć, co i jak wygląda... Jakiś numer telefonu Ci wtedy podam to się będziemy umawiać:))))
            • angela-rt Re: Zlot forumowiczów w pubie eNKa 07.07.03, 00:19
              Nie martw sie nie zostawimy tego tak,ale aby Cie pozłościć my balowaliśmy do
              białego rana ,jasno juz było jak do domu wracaliśmy {koło 5.00??}
              • inka28 Re: Zlot forumowiczów w pubie eNKa 07.07.03, 00:21
                angela-rt napisała:

> Nie martw sie nie zostawimy tego tak,ale aby Cie pozłościć my balowaliśmy do
                > białego rana ,jasno juz było jak do domu wracaliśmy {koło 5.00??}

a przedstawiciele red?
                Dziekuje, ze tego tak nie zostawicie:)
                • angela-rt Re: Zlot forumowiczów w pubie eNKa 07.07.03, 00:22
                  Dzisiaj bardziej grin
                  • inka28 Re: Zlot forumowiczów w pubie eNKa 07.07.03, 00:24
                    hahahahahahahahahahahahahahahahahahah:)
                    Ale pytam powaznie.
                    • bpkw Re: Zlot forumowiczów w pubie eNKa 07.07.03, 00:45
                      Powaznie to Ci powiem jedno. Dzisiejsza Gala na dziedzincu zamkowym nie byla
                      tak zachwycajaca, jak piatkowa "Ulica Szarlatanow". Byc moze cholerny ziab
                      spowodowal taka ocene. Uciekam z forum, bo od 40-stu minut jest juz
                      poniedzialek. I jeszcze jedno. Powetowalem sobie nieudane powitanie Rity,
                      udanym pozegnaniem. "Przejalem" ja o godz. 15.00 i po objazdowce po Olsztynie
                      zabralem Rite do domu a po 20.00 odwiozlem na dworzec. Rano Rita bedzie w
                      Krakowie. Juz nie mam kaca moralnego spowodowanego powitalnym falstartem.
                      • angela-rt Re: Zlot forumowiczów w pubie eNKa 07.07.03, 00:50
                        Na dworcu była powitalna delegacja z kwiatami,ale nikt nie wiedział jak Rita
                        wygląda i nie ma co sie dziwic skoro znamy sie tylko z postow,nastepnym razem w
                        tłumie sie nie schowa,wszędzie ja zobacze-pozdrawiam.
                        • thor_tr Re: Zlot forumowiczów w pubie eNKa 07.07.03, 08:10
                          Ja to mam jeszcze jeden powód do radości.Cieszę się,że gdy Rita rozgromiła mnie
                          z Lecartem w bilarda,nie musiałem wracać do domu w samych skarpetkach;-)
                          Ostrzegam,jak będziecie grać z Ritą to lepiej nie na pieniądze,bo można się
                          spłukać;-)
                          • Gość: lustro Re: Zlot forumowiczów w pubie eNKa IP: 213.76.143.* 07.07.03, 09:20
                            he, he, dobre :)))
                            • lecart Re: Zlot forumowiczów w pubie eNKa 07.07.03, 09:24
                              dokładnie :) , w bilarda nie ma szans z ritą :)
                              • Gość: zbyszek Re: Zlot forumowiczów w pubie eNKa IP: 213.25.179.* 07.07.03, 11:24
                                nie poddawajcie sie, wystarczy potrenowac- w eNce, pisze oczywiscie o bilardzie!
                                • mika_1 Re: Zlot forumowiczów w pubie eNKa 07.07.03, 11:48
                                  Lecart - miałeś dobre wejście:))) Nie dość, że od razu po "wejsciu" na forum pojawiłeś sie na imprezie, to jeszcze, idąc za ciosem, w papierowej GW;))))
                                  • Gość: zbyszek Re: Zlot forumowiczów w pubie eNKa IP: 213.25.179.* 07.07.03, 12:13
                                    oso tez mial wejscie!
                                    kielbasa w wyborczej (gazecie)
                                    a czy wyborcza kielbasa to tylko on wie!
                                    oso wybierasz sie gdzies,
                                    czy tez chcesz byc wybrany?
                                    • Gość: Andulka Re: Zlot forumowiczów w pubie eNKa IP: *.kprm.gov.pl 07.07.03, 12:14
                                      ;)
                                      • Gość: zbyszek Re: Zlot forumowiczów w pubie eNKa IP: 213.25.179.* 07.07.03, 12:32
                                        slyszalem w ptasim radio ze gdzies pokazaly sie zdjecia z imprezy!
                                        moze ktos laskawie wrzuci na widok publiczny?
                                        .... bo nie pokaze swoich!
                                        i sam bede sie napawal....
                                        • Gość: Andulka Re: Zlot forumowiczów w pubie eNKa IP: *.kprm.gov.pl 07.07.03, 12:34
                                          Zdjęć jest ze 200, zapchał byś się. Ale jedno Ci podeślę, przynajmniej
                                          spróbuję :)
                                          • angela-rt Re: Zlot forumowiczów w pubie eNKa 07.07.03, 12:37
                                            Ej nie bądzcie tacy,mi tez cosik podeślijcie-plissssss
                                            • Gość: Andulka Re: Zlot forumowiczów w pubie eNKa IP: *.kprm.gov.pl 07.07.03, 12:39
                                              Mam tu taki g*** program do przeglądania zdjęć że to będzie wieki trwało,
                                              prześlę wieczorem z domu albo pisać do beinga, to jego zdjęcia :)
                                              • angela-rt Re: Zlot forumowiczów w pubie eNKa 07.07.03, 12:43
                                                a jakieś jedno na otarcie łez?
                                                • Gość: Andulka Re: Zlot forumowiczów w pubie eNKa IP: *.kprm.gov.pl 07.07.03, 12:46
                                                  Otwórz pocztę :)
                                                  • angela-rt Re: Zlot forumowiczów w pubie eNKa 07.07.03, 12:48
                                                    Dzięki widziałam,pikne są oj az sie łllza kręci w oku:)))
                                                  • Gość: lecart Re: Zlot forumowiczów w pubie eNKa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.03, 14:17
                                                    gdyby jeszcze zamiescic fotki na jakiejś stronie albo ftp-ie :)
                                                    jakby co moge udostepnic swoj... jezeli zdjecia nie maja wiecej niz 1 GB
                                                    oczywiscie :)
    • Gość: aska Re: Zlot forumowiczów w pubie eNKa IP: *.olsz.gazeta.pl 07.07.03, 15:26
      ja tez chce zobaczyc te zdjatka. czesc widzialam, ale malo. taki jeden na b.
      mial je przyniesc na Glowackiego. i nie przynosi... :) a ja czekam i czekam....
      • mika_1 Re: Zlot forumowiczów w pubie eNKa 07.07.03, 15:45
        Wrzućcie te zdjęcia do jakiegoś ogólnodostępnego albumu, plisss.
        Każdy chce zobaczyć!!!
        • thor_tr Re: Zlot forumowiczów w pubie eNKa 07.07.03, 16:47
          Właśnie,właśnie.Ja też chcę zobaczyć.Jakby ktoś mi je przesłał był bym hepi:-)
          • being28 Re: Zlot forumowiczów w pubie eNKa 07.07.03, 17:06
            Czesc wszystkim. Jedna plytka zdjeciami jest w eNce, druga ma redakcja GW.
            Jezeli ktos moze zrobic stronke to bede wdzieczny bo ja nie mam jak. Jak ktos
            bardzo, bardzo chce zrobic stronke to jutro po 15 moge 1-na przekazac gdzies w
            okolicach centrum, moze Pieczewa. Tylko smsy 505 308 794.

Szukalem siebie na pierwszej stronie, ale mnie nie ma!!!
            Za rok musimy trafic w taki dzien, zeby nikt nam nie zabral 1-szej strony.
            Ale to dopiero za rok.
            • Gość: lecart Re: Zlot forumowiczów w pubie eNKa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.03, 20:24
              moge cos na szybkiego zrobic, server mam, zdjecia moge posadzic - tylko
              moiwe.. tak na szybkiego przegladarke zdjec w javie.
    • hubar Re: Zlot forumowiczów w pubie eNKa 07.07.03, 17:28
      Serdecznie gratuluję udanej imprezy :-)
      Może kiedys się spotkają Forumowicze z całej Polski?
      • Gość: ballest Re: Zlot forumowiczów w pubie eNKa IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.07.03, 21:24
        Czytajac Wasze wpisy mozna tylko ZAZDROSCIC!!!, dlatego gratuluje wam
        wspanialego Forum, ktorego nikt z rownowagi wyprowadzic nie potrafi !!!
        NAWET BALLEST!:-)

pyrsk
        ballest
        • brzoza2 Re: Zlot forumowiczów w pubie eNKa 08.07.03, 08:16
          Gość portalu: ballest napisał(a):
          > Czytajac Wasze wpisy mozna tylko ZAZDROSCIC!!!, dlatego gratuluje wam
          > wspanialego Forum, ktorego nikt z rownowagi wyprowadzic nie potrafi !!!
          > NAWET BALLEST!:-)
          > pyrsk
          > ballest

Balleście - niemasz zatem wyboru: albo wyprowadzisz sie z tego wyjątkowego
          forum, albo... zaprzyjaźnisz:)))

<<<~~~~~~~~~~~>>>
          • brzoza2 Re: Zlot forumowiczów w pubie eNKa 08.07.03, 08:36
            Nie kazcie nam, których TAM nie było, zbyt długo czekac na te fotki...
            <<<~~~~~~~~~~~>>>
            • inka28 Re: Zlot forumowiczów w pubie eNKa 08.07.03, 17:29
              brzoza2 napisała:

> Nie kazcie nam, których TAM nie było, zbyt długo czekac na te fotki...
              > <<<~~~~~~~~~~~>>>
              Ja tez sie bardzo do tej prosby przykladam. Chodza jakes zdjecia, a nam
              biednym nawet na otarcie lez nic nie pokazecie? Czekamy, czekamy...
              • ol4 Re: Zlot forumowiczów w pubie eNKa 08.07.03, 19:55
                Ladna ta Paulina z Krakowa co to o niej pisza w GW?:)
                • Gość: Andulka Re: Zlot forumowiczów w pubie eNKa IP: *.chello.pl 08.07.03, 20:02
                  Baaaardzo ładna :)))
                  • ol4 Re: Zlot forumowiczów w pubie eNKa 08.07.03, 20:11
                    a sa jakies fotki z tej impry?
                    • Gość: Andulka Re: Zlot forumowiczów w pubie eNKa IP: *.chello.pl 08.07.03, 20:16
                      Ze 150
                    • Gość: Andulka Re: Zlot forumowiczów w pubie eNKa IP: *.chello.pl 08.07.03, 20:17
                      A następne jeszcze będą :)
                      • ol4 Re: Zlot forumowiczów w pubie eNKa 08.07.03, 20:19
                        kobieto ale gdzie...
                        • Gość: Andulka Re: Zlot forumowiczów w pubie eNKa IP: *.chello.pl 08.07.03, 20:24
                          Zdjęcia są beinga ale on teraz nie ma technicznych możliwości zrobienia albumu.
                          Jak się ktoś z forumowiczów zlituje i zrobi to bedą. Penie chcesz Paulinę
                          zobaczyć? Trza było przyjechać a nie się nadymać, że się nie będziesz bratał
                          czy jakoś tak. Naprawdę było OK. I zaproponowalismy Cie do zaszczytnej nagrody
                          a Ty nas olałeś :(
                          Jak to Ol ;)))
                          • ol4 Re: Zlot forumowiczów w pubie eNKa 08.07.03, 20:29
                            bez takich pochopnych komentarzy.
                            gratuluje udanej integracji
                            • Gość: Andulka Zajrzyj do poczty IP: *.chello.pl 08.07.03, 21:10
                              No własnie. Może doszło a może nie bom niegramotna w te informatyczne klocki.
                              Ale się starałam :)
                • Gość: rita Re: Zlot forumowiczów w pubie eNKa do ol 4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.07.03, 20:59
                  ol4 napisał:

> Ladna ta Paulina z Krakowa co to o niej pisza w GW?:)

gdzieś ty widział Paulinę ?
                  • Gość: Andulka Re: Zlot forumowiczów w pubie eNKa do ol 4 IP: *.chello.pl 08.07.03, 21:09
                    Nie widział bo nie posłałam ;)
                    • Gość: rita Re: Zlot forumowiczów w pubie eNKa do ol 4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.07.03, 21:11
                      ale przecież napisał to w poście wcześniejszym
                      • Gość: Andulka Re: Zlot forumowiczów w pubie eNKa do ol 4 IP: *.chello.pl 08.07.03, 21:14
                        Ale CHCIAŁ zobaczyć, chi, chi
                        • Gość: rita Re: Zlot forumowiczów w pubie eNKa do ol 4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.07.03, 21:19
                          ale skąd on o niej wie , jeśli nie był na zjeżdzie
                          • oso1 Re: Zlot forumowiczów w pubie eNKa do ol 4 08.07.03, 21:24
                            Ritka, prześlij mi swój adres na aloyzy@wp.pl, to Ci prześlę niespodziankę.
                          • Gość: Andulka Re: Zlot forumowiczów w pubie eNKa do ol 4 IP: *.chello.pl 08.07.03, 21:28
                            Z notki w Gazecie
                        • brzoza2 Re: Zlot forumowiczów w pubie eNKa do ol 4 08.07.03, 21:23
                          Andulko - czytam że rozsyłasz dobrym ludziom rózne rzeczy, domyslam się, że
                          fotki. Ja tez jestem dobrym czlowiekiem, naprawde, wyslij i mnie coś ładnego. I
                          Ince, bo ona tez dobrym człowiekiem jest.
                          A tak w ogóle, to pojutrze wyjeżdżam i chciałabym przed wyjazdem do buszu (lasy
                          podlaskie) jeszcze odetchnąć ta Waszą zjazdową atmosferą olsztyńską.
                          Pliiiisssss:)))
                          <<<~~~~~~~~~~~>>>
                          • Gość: Andulka Re: Zlot forumowiczów w pubie eNKa do ol 4 IP: *.chello.pl 08.07.03, 21:28
                            Brzoza, jutro, dobrz? z domowa poczta mam jakieś problemy
                            • Gość: rita Re: Zlot forumowiczów w pubie eNKa do ol 4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.07.03, 21:30
                              brzoza, przecież możesz napisać na podany adres i fotki dostaniesz
                              • spinkaa Re: Zlot forumowiczów w pubie eNKa do ol 4 08.07.03, 22:08
                                Andulko, bede Ci bardzo wdzięczna, bo juz rano w czwartek nie bede miała
                                dostepu do maszyny. Przesyłam na zapas zaliczke w postaci dziekujących
                                cmooooków:)))
                                Rita - odwazyłam sie i napisałam pod podany adres. Zobaczymy, czy odpisze. Ty
                                go znasz, ja nie, może sie nie bedzie złoscił za taka poufałość....

• brzoza2 Re: Zlot forumowiczów w pubie eNKa do ol 4 08.07.03, 22:13
                                  Znowu się zaspinkowałam, ale to tylko ja, brzoza, a ten post powyzej jest
                                  brzozowy jak najbardziej. Andulko - juz chyba kiedys namotałam ze spinka, wiec
                                  chyba juz teraz nie musze sie tłumaczyć, co?
                                  • Gość: Andulka Re: Zlot forumowiczów w pubie eNKa do ol 4 IP: *.chello.pl 08.07.03, 22:16
                                    Przecież wiem, że to Ty :)
                                    • Gość: rita Re: Zlot forumowiczów w pubie eNKa do ol 4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.07.03, 22:21
                                      brawo brzoza za odwagę , myślę , że ci przyślą jest to jedno zdjęcie i
                                      zastanawiałam się czy ci go nie przesłać, daj znać to będę próbować
                                      • brzoza2 Re: Zlot forumowiczów w pubie eNKa do ol 4 08.07.03, 22:24
                                        A tak w kwestii formalnej - gdzie wcięło jd? Czy ktos cos wie?
                                        • brzoza2 Re: Zlot forumowiczów w pubie eNKa do ol 4 08.07.03, 22:25
                                          To wprawdzie nie ten wątek, ale jd kibicował Zjazdowi jak my, a nagle zamilkł.
                                          • Gość: Andulka brzoza, zajrzyj do poczty IP: *.chello.pl 08.07.03, 22:36
                                            Coś próbowałam, ale śmiem twierdzić, że watpię czy doszło. Sprawdź, jutro doślę
                                            jeszcze coś. Do inki też jutro bo się stresuję tylko wysyłając z domowej poczty.
                                            A jd może na urlopie?
                                            • brzoza2 Re: brzoza, zajrzyj do poczty 08.07.03, 22:49
                                              Andulko - na razie podesłał mi jedna sliczna fotke sliczny Oso. Ale Ci dobrze,
                                              takich dwóch facetów mieć przy sobie, no, no....
                                              Od Ciebie jeszcze nie doszło, ale próbuj, moze sie uda, będę sie bardzo cieszyc.
                                              A co do jd - rita mi przypomniała, że faktycznie u niego teraz gorący czas
                                              siania i zbiorów, albo odwrotnie. Ale wieczorkiem mógłby zajrzeć, przecie po
                                              zmroku na pole sie juz nie wychodzi, prawda?
                                            • koobra Re: brzoza, zajrzyj do poczty 08.07.03, 22:51
                                              płyta nagrana przez beninga niestety skopana jest był dzisiaj w eNce angela
                                              oglądała zdjęcia są super jutro będzie chyba w końcu płytka nagrana ok :)
                                              pozdrawiam wszystkich
                          • inka28 Re: Zlot forumowiczów w pubie eNKa do ol 4 08.07.03, 22:19
                            brzoza2 napisała:

> Andulko - czytam że rozsyłasz dobrym ludziom rózne rzeczy, domyslam się, że
                            > fotki. Ja tez jestem dobrym czlowiekiem, naprawde, wyslij i mnie coś ładnego.
                            I
                            >
                            > Ince, bo ona tez dobrym człowiekiem jest.

:)))))))))) Dziekuje bardzo za taka opinie. Az sie zaczerwienilam :))))))))) A
                            o zdjecia dalej poprosze:)
    • andulka7 Pełnoprawna? 08.07.03, 23:30
      Uznałam, że po zlocie mogę zostać pełnoprawną, zalogowaną forumowiczką. Mam
      nadzieję, że sie zgadzacie? Już nie będę Andulką, jestem teraz andulką7 i nikt
      mi od papug wymyślać nie będzie, chi, chi
      • thor_tr Re: Pełnoprawna? 08.07.03, 23:34
        Piknie,piknie z siódemeczką na szczęście:-)
        Witam kolejną zalogowaną osobę:-)
        • andulka7 Re: Pełnoprawna? 08.07.03, 23:36
          :DDD
        • thor_tr Re: Pełnoprawna? 08.07.03, 23:37
          Już się nikt pod Ciebie nie podszyje:-)
          • lecart Re: Pełnoprawna? 09.07.03, 00:12
            ja rowniez gratuluje pełnoprawnosci :>
            • angela-rt Re: Pełnoprawna? 09.07.03, 01:14
              andulko pieknie Ci z 7
              • brzoza2 Re: Pełnoprawna? 09.07.03, 07:28
                Andulko witaj w klubie Logowiczów:)))
                Kto następny?
                <<<~~~~~~~~~~~>>>
                • lustroo Re: Pełnoprawna? 09.07.03, 07:38
                  Wooow Andulka popełniła zalogowanie. No, no. Gratulacje :)))
                • andulka7 Re: Pełnoprawna? 09.07.03, 08:59
                  czas na ritę :)
    • andulka7 do brzozy 09.07.03, 10:48
      brzoza, doszły jakieś fotki? Inki nie pytam bo pewnie jeszcze śpi
      • Gość: ak Re: do brzozy IP: *.vit.de / 172.16.2.* 09.07.03, 11:05
        andulka7 napisała:

> brzoza, doszły jakieś fotki? Inki nie pytam bo pewnie jeszcze śpi

A ja juz nie spie i fotek tez nie mam :(.
        Moze do wieczora umyslny cosik dostarczy ?
        • brzoza Re: do brzozy 09.07.03, 11:43
          Andulko - dzięki wielkie, fotki sa sliczne, nie odpisalam, bo jestem w trakcie
          pakowania (jutro wyjezdżam) i robienia tysiąca rzeczy jednoczesnie. Pewnie
          znasz ten stan.
          Mysle, że wszystkich rozpoznałam, ale wole sie upewnić - na zdjęciu z Toba i
          Rita jest Lustro, prawda?
          Nie wiem jedynie kim jest ta dziewuszka z bardzo którkimi włosami i w
          okularkach oraz blondyneczka z włosami spiętymi do tyłu. A z facetami chyby nie
          mam problemu.... (oczywiście z rozpoznaniem, bo tak w ogóle to róznie bywa,
          che, che)
          <<<-------------->>>
          • andulka7 Re: do brzozy 09.07.03, 11:53
            w okularkach - Redakcja, blondynka w czerwonym to Jola ze Zbyszkowej kompanii,
            bpkw w niebieskiej koszuli z wąsami a te trzy gracje to fakt, od lewej lustro,
            ja i rita :)
            • brzoza Re: do brzozy 09.07.03, 11:59
              Andulko, gdybys jeszcze cos miała, to z przyjemnościa sie pogapie, moze jeszcze
              zdąze przed wyjazdem do buszu.
              Bardzo, bardzo sa ładne...
              <<<-------------->>>
              • andulka7 Re: do brzozy 09.07.03, 12:20
                Nie mogę, muszę się zabrać za robotę, od rana ino ślę i ślę... przepraszam.
                Problem w tym, że nie mam programu do przeglądania a opisałam sobie zdjęcia na
                kartce tylko bardzo ogólnie, stąd wyszukanie fot ospowiednich dla danego
                odbiorcy jest strasznie czasochłonne. Na razie dostałaś zestaw standardowy :)
                A kiedy wrócisz z krzaków pewnie oso zrobi już album :)))
        • andulka7 do ak 09.07.03, 12:17
          Posłałam cósik :)))
          Szukaj w jednej ze swoich licznych poczt ;)
          • brzoza Re: do ak 09.07.03, 12:26
            Andulko - ok, a rzeczywiście jak sie juz wygrzebie z krzaczorów, bede miała
            całą mase frajdy.
            Efektywnej i spokojniej(!) pracy:)))
            <<<-------------->>>

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka