Gość: STACHU IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 20.07.03, 17:04 Ten duet juz kilkanascie lat rzadzi w Teatrze Jaracza. Kiedy wreszcie nastapi dymisja tej dwojki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: DAREK Re: dyr HAS MAREK i Poleszak aktor. IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 20.07.03, 17:05 Gość portalu: STACHU napisał(a): > Ten duet juz kilkanascie lat rzadzi w Teatrze Jaracza. > Kiedy wreszcie nastapi dymisja tej dwojki. To juz 14 lat Has jest dyr.oBJAL RZADY za komuny. Studia ukonczyl nieszczesnik w Leningradzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwolnic Re: dyr HAS MAREK i Poleszak aktor. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.03, 16:22 Gość portalu: STACHU napisał(a): > Ten duet juz kilkanascie lat rzadzi w Teatrze Jaracza. > Kiedy wreszcie nastapi dymisja tej dwojki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: dyr HAS MAREK i Poleszak aktor. IP: *.swipnet.se 25.07.03, 22:13 Gość portalu: zwolnic napisał(a): > Gość portalu: STACHU napisał(a): > > > Ten duet juz kilkanascie lat rzadzi w Teatrze Jaracza. > > Kiedy wreszcie nastapi dymisja tej dwojki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niebajor Janusz-Mi Re: dyr HAS MAREK i Poleszak aktor. IP: *.skane.se 21.08.03, 03:48 Gość portalu: zwolnic napisał(a): > Gość portalu: STACHU napisał(a): > > > Ten duet juz kilkanascie lat rzadzi w Teatrze Jaracza. > > Kiedy wreszcie nastapi dymisja tej dwojki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIDZUWIDZU Re: dyr HAS MAREK i Poleszak aktor. IP: *.skane.se 26.08.03, 22:11 Gość portalu: Niebajor Janusz-Mi napisał(a): > Gość portalu: zwolnic napisał(a): > > > Gość portalu: STACHU napisał(a): > > > > > Ten duet juz kilkanascie lat rzadzi w Teatrze Jaracza. > > > Kiedy wreszcie nastapi dymisja tej dwojki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <longm@n> Re: dyr HAS MAREK i Poleszak aktor. IP: *.bpl.vectranet.pl / 10.13.2.* 27.07.03, 00:13 miejmy nadzieję, że wkrótce !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STACHU Re: dyr HAS MAREK i Poleszak aktor. IP: *.swipnet.se 27.07.03, 11:51 Gość portalu: <longm@n> napisał(a): > miejmy nadzieję, że wkrótce !!! PODOBNO SA NIE DO ZWOLNIENIA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foz Re: dyr HAS MAREK i Poleszak aktor. IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 29.07.03, 04:18 Gość portalu: STACHU napisał(a): > > PODOBNO SA NIE DO ZWOLNIENIA. Urząd marszałkowski rozpoczął juz przygotowania do wymiany wszystkich dyrektorów instytucji kultury w regionie, pod pozorem zmian formy ich zatrudnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STACHU Re: dyr HAS MAREK i Poleszak aktor. IP: *.skane.se 30.07.03, 01:23 Gość portalu: foz napisał(a): > Gość portalu: STACHU napisał(a): > > > > PODOBNO SA NIE DO ZWOLNIENIA. > > Urząd marszałkowski rozpoczął juz przygotowania do wymiany wszystkich > dyrektorów instytucji kultury w regionie, pod pozorem zmian formy ich > zatrudnienia. swietna wiadomosc,nareszcie ten karierowicz H. wyleci ze stanowiska. niech wezmie ze soba Darka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arturek poleszakowi bajor zalatwi nowa prace. IP: *.skane.se 30.07.03, 03:43 Gość portalu: STACHU napisał(a): > Gość portalu: foz napisał(a): > > > Gość portalu: STACHU napisał(a): > > > > > > PODOBNO SA NIE DO ZWOLNIENIA. > > > > Urząd marszałkowski rozpoczął juz przygotowania do wymiany wszystkich > > dyrektorów instytucji kultury w regionie, pod pozorem zmian formy ich > > zatrudnienia. > > swietna wiadomosc,nareszcie ten karierowicz H. wyleci ze stanowiska. > niech wezmie ze soba Darka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulu Re: poleszakowi bajor zalatwi nowa prace. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.03, 11:02 Hass jest niezniszczalny,tyle czasu siedzi na tym stołku i nikt go nie jest w stanie ruszyc,a tyle krzywdy ludziom narobił,tylu zniszczył,obraził,ośmieszył- sam jest śmieszny w swoim beztaleciu co udowadnia rezyserując od czasu do czasu bzdetne bajki lub "dzieła"-pozal sie panie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poleszczak HAS DALEJ BEDZIE DYREKTOROWAL................ IP: *.swipnet.se 30.07.03, 18:17 Tragedia dla kultury Olsztyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foz Re: HAS DALEJ BEDZIE DYREKTOROWAL................ IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.03, 21:23 spokojnie, polecą inni, poleci i on.... raczej wyjatków być tutaj nie moze. albo wszyscy-albo nikt. Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: HASS DALEJ BEDZIE DYREKTOROWAL................ 30.07.03, 21:47 oj kiedyś tam egzystowałam i ten pan nie jest do ruszenia-obawiam sie ze nie poleci Odpowiedz Link Zgłoś
acustic Re: HASS DALEJ BEDZIE DYREKTOROWAL............... 31.07.03, 00:00 Proponuję żeby wymienić tego nieudacznika i mazgaja Hasa na kogoś młodego i z jajami. Szansę mógłby dostać np. taki Mydlak, który sprawdził się jako aktor z wyobrażnią nowoczesną i świeżym spojrzeniem na teatr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foz Re: HASS DALEJ BEDZIE DYREKTOROWAL............... IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.03, 08:57 ciekawa moze byc opinia ZASP-u do ktorej powinien zwrocic sie ( albo juz to zrobil) urzad marszalkowski planujac odwołania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poleszak co ja zrobie jak wyleci moj pryncypal............. IP: *.skane.se 31.07.03, 12:13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JANUSZ I MICHAL Re: co ja zrobie jak wyleci moj pryncypal........ IP: 195.67.149.* 31.07.03, 16:05 Facecik tzn has jest dyrektorem dozywotnim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foz Re: Będzie konkurs na dyrektora teatru... IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.03, 21:16 Gość portalu: JANUSZ I MICHAL napisał(a): > Facecik tzn has jest dyrektorem dozywotnim. dożywotni to może być wyrok ( i to tez nie tak do końca ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIEBAJOR Re: Będzie konkurs na dyrektora teatru... IP: *.swipnet.se 31.07.03, 23:09 Podobno ma byc Has zwolniony.Bardzo zdenerwowany szwenda sie po teatrze. Co zrobi poles? Odpowiedz Link Zgłoś
attica Re: Będzie konkurs na dyrektora teatru... 01.08.03, 19:03 Niech błaga Mydlaka żeby pozwolił mu zostać na etacie! Odpowiedz Link Zgłoś
czeniok Re: Będzie konkurs na dyrektora teatru... 01.08.03, 19:20 To głupi pomysł, żeby dyrektorem jedynego teatru był jakiś aktor z zespołu, nawet jeśli jest to mydlak, o którym słyszy się rózne rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niebajor janusz Re: Będzie konkurs na dyrektora teatru... IP: *.skane.se 01.08.03, 19:51 czeniok napisał: > To głupi pomysł, żeby dyrektorem jedynego teatru był jakiś aktor z zespołu, > nawet jeśli jest to mydlak, o którym słyszy się rózne rzeczy co slyszales o Mydlaku? kiedy konkurs dyrektorski? Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Będzie konkurs na dyrektora teatru... 01.08.03, 21:22 Wiecie co za mojej bytności w tej instytucji gdy ktoś kichnął zyczyło mu sie sto lat a po słowach dziękuje dodawało w teatrze Jaracza w Olsztynie-to juz złośliwie-no bo kto by chciał 100 lat i to z dyrem nie do ruszenia:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foz Re: Będzie konkurs na dyrektora teatru... IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.03, 21:58 szykuje sie tez konkurs na dyr. teatru w Elblągu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zetka Re: poleszakowi bajor zalatwi nowa prace. IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.03, 21:09 uważam że bajki wystawiane w naszym teatrze sa super, widziałam te z innych teatrow szczególnie z Elbląga KOSZMARKI. Oby dyr.Hass jak najdłużej mógł pracować w naszym teatrze, bo ma za soba wierną publiczność Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witt Re: poleszakowi bajor zalatwi nowa prace. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.03, 18:55 jestes doskonale zorientowany, ja słyszalem cos wrecz przeciwnego....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witt Re: poleszakowi bajor zalatwi nowa prace. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.03, 19:02 slyszalem cos przeciwnego tj. ze jest jednym z najlepszych dyrektorow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZWOLNIONA podobno smutny chodzi po teatrze IP: *.skane.se 02.08.03, 04:10 Has ma 53 lata.Teatrowi Jaracza zaczal dyr jeszcze za komuny. Zalatwil sobie studia rez w radzieckim Leningradzie.Juz tam wyczuli miernote.Dyplom jakos tan dostal.Potem rezyserowal marne operetki.Kpil z niego Pietruski Dyrektor Operetki warszawskiej. Jakos go tam trzymal na etacie,gdyz byly to czasy komuny i ojciec wysoki oficer trzymal na tym piecze.W Olsztynie uwazany jest za aroganta i kompletne beztalencie.Sadzil, ze dotrwa do emerytury. Mam nadzieje,ze juz koniec z tym talentem rezyserskim. Oplakiwac go bedzie tylko nie-bajor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foz Re: podobno smutny chodzi po teatrze IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.03, 16:18 Gość portalu: ZWOLNIONA napisał(a): >Sadzil, ze dotrwa do emerytury. do emerytury to jeszcze ma kawał czasu . chyba jednak odejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: podobno smutny chodzi po teatrze IP: *.pl 07.08.03, 20:42 I co? Lżej? Zwolniona za co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ymca Re: dyr HAS MAREK i Poleszak aktor. IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 04.08.03, 09:28 Z plotek wynika, że Hass ma jednak poleciec, poza tym dyr. teatru w Elblągu chyba tez. Co w Elblągu bedzie, nie wiadomo, ale w Olsztynie chyba jest szykowany ktos z Warszawy. Podobno jakies duze nazwisko... Zobaczymy. Na pewno nie zaden Mydlak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: dyr HAS MAREK i Poleszak aktor. IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.03, 20:31 w olsztynie przymiarki są tez do odwołania dyrektora filharmonii, teatr lalek uchowa się chyba ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ymca Re: dyr HAS MAREK i Poleszak aktor. IP: *.plusgsm.pl 05.08.03, 22:51 Gość portalu: Bartek napisał(a): > w olsztynie przymiarki są tez do odwołania dyrektora filharmonii, teatr lalek > uchowa się chyba ... oby... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JANUSZ NIEBAJOR Re: dyr HAS MAREK i Poleszak aktor. IP: *.swipnet.se 05.08.03, 22:57 Konkurs:zgadnijcie nazwisko przyszlego dyr. Janusz Kijowski. Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: dyr HAS MAREK i Poleszak aktor. 06.08.03, 00:25 Az nie chce mi sie wierzyc aby Janusz Kijowski sie zgodził,lubi ten teatr i zespoł,ale w dyrektorowanie sie nie bawi -to rezyser z duszą artysty a nie kierownika budowy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foz Re: dyr HAS MAREK i Poleszak aktor. IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.03, 18:37 angela-rt napisała: > Az nie chce mi sie wierzyc aby Janusz Kijowski sie zgodził,lubi ten teatr i > zespoł,ale w dyrektorowanie sie nie bawi -to rezyser z duszą artysty a nie > kierownika budowy:) oj niejedna dusze artysty żądza władzy zgubiła...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ymca Re: dyr HAS MAREK i Poleszak aktor. IP: *.plusgsm.pl 06.08.03, 19:45 Gość portalu: foz napisał(a): > angela-rt napisała: > > >Az nie chce mi sie wierzyc aby Janusz Kijowski sie zgodził,lubi ten teatr > i > >zespoł,ale w dyrektorowanie sie nie bawi -to rezyser z duszą artysty a nie > > >kierownika budowy:) > > oj niejedna dusze artysty żądza władzy zgubiła...... nie przesadzaj w koncu nie ma nic złego w tym, że artysta chce zajac sie sztuka ani tez w tym, ze władza szuka najlepszych pomysłów personalnych dla swoich placówek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foz Re: dyr HAS MAREK i Poleszak aktor. IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.03, 21:20 Gość portalu: ymca napisał(a): > nie przesadzaj w koncu nie ma nic złego w tym, że artysta chce zajac sie sztuka > ani tez w tym, ze władza szuka najlepszych pomysłów personalnych dla swoich placówek co innego sztuka, co innego dyrektor instytucji, a to ze wladza szuka to normalne -tylko pytanie . czy najlepszych ? czy - swoich. ale to juz odwieczny problem kazdej władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijowski Re: dyr HAS MAREK i Poleszak aktor. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.03, 19:06 No tak Kijowskiego naznaczyl minister kultury , kolega koledze, miedzy nami filmowcami POLSKA KOLESIOW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mercurio Re: dyr HAS MAREK i Poleszak aktor. IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 12.08.03, 09:22 A ja tam sie bardzo ciesze z informacji o Kijowskim. I co to za teksty: minister, kolesie - w koncu kazdy kogos zna, a w I lidze znaja sie wszyscy. A moze ty zalujesz, ze ciebie nie zna minister i nie bedziesz dyrektorem? W koncu jest szansa, ze Olsztyn wejdzie do elity. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrozek Jak potoczy sie dalsza kariera Poleszaka aktora. IP: 194.103.189.* 08.08.03, 00:37 Bede uwaznie sledzil dalszy przebieg kariery tego utalentowanego aktora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moliere........ wielki talent potrzebuje wielkich rol.....to oczyw IP: 194.103.189.* 08.08.03, 00:55 Gość portalu: Mrozek napisał(a): > Bede uwaznie sledzil dalszy przebieg kariery tego utalentowanego aktora. Odpowiedz Link Zgłoś
czeniok Re: wielki talent potrzebuje wielkich rol.....to 09.08.03, 20:07 Mydlak będzie dyrektorem - takie decyzje podjął już marszałek i wydział kultury, wiem to na pewno. Wielki talent potrzebuje wielkiej roli. Odpowiedz Link Zgłoś
starka1 Re: wielki talent potrzebuje wielkich rol.....to 10.08.03, 14:13 Kto to jest ten Mydlak??? To jakiś żart, czy może jest taki kandydat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIEBAJOR PODOBNO HAS DALEJ DYRKTOREM..... IP: 195.67.149.* 11.08.03, 18:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stachu Re: PODOBNO JEDNAK NIE.....a kto zostal dyrektorem IP: *.swipnet.se 14.08.03, 17:29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JANEK NAZWISKO NOWEGO DYREKTORA TEATRU JARACZA IP: 195.67.149.* 15.08.03, 17:23 ....kto zgadnie............ Odpowiedz Link Zgłoś
czeniok Re: NAZWISKO NOWEGO DYREKTORA TEATRU JARACZA 15.08.03, 20:02 Maciej Mydlak, decyzja już zapadła!!! Odpowiedz Link Zgłoś
leszek_peszek Re: NAZWISKO NOWEGO DYREKTORA TEATRU JARACZA 16.08.03, 18:35 Najlepsza idea jest taka - dyrekcja dla Maćka Mydlaka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARNOLD S Gniew przygniata depresje. IP: *.skane.se 18.08.03, 05:34 Terminator 3. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duet Re: Gniew przygniata depresje. IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.03, 18:02 duet!!! i co jeszcze masz do powiedzenia?? Bo jak widac to coś mało.... Duet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwek Re: Gniew przygniata depresje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.03, 14:33 i smieszno i straszno . co bedzie teraz ??......Mydlak...w Tobie nadzieja nasza...jak nie ty , to kto ? Kieslowski ....a co my ? Odpowiedz Link Zgłoś
acustic Re: Tymoteusz Rymcimcim Kieślowski 22.08.03, 22:49 Mydlak zagrał u Kieślowskiego kiedy był na trzecim roku lalek we Wrocku - Kieślowski wypatrzył go na korytarzu animującego Tymoteuszem Rymcimcim. Połączenie talentów obu dało wybuchową mieszankę w postaci całego Dekalogu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzeźwy Re: Tymoteusz Rymcimcim Kieślowski IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.03, 23:21 będziecie prowincjonalni kabotyni ze łzami wspominać Hasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kariera. Re: NIE TYLE HASA IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.03, 03:14 tschpiotka napisała: > NIE TYLE HASĘ CO JEGO KIEŁBASĘ ostro. ale na razie Hass juz nie dyrektor. i do szkoly Jego ponoc Go nie wpuszczają ? i co dalej będzie. ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: NIE TYLE HASA IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 25.08.03, 14:22 te, Kariera, twój nik wskazuje, że jesteś niezłym wsiokiem! lepiej pocieszaj hasa, zaproś na szarlotkę, daj buzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juhu Re: NIE TYLE HASA IP: *.pl 27.08.03, 00:06 Tschpiotka - idiotka. Tak trzymaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chybawidzu Re: NIE TYLE HASA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.03, 15:30 Wysoce artystyczne te wszystkie wypowiedzi, ciekawe czy rzeczywiście macie prawo do takich ocen? No cóż artystą się jest, dyrektorem się bywa. Dlatego ciekawi mnie, czy jesteście artystami, czy jak to ma być w nowej rzeczywistości- menagerami, że śmiecie wypisywać takie bzdury zupełnie nie orientując się poprostu w polityce, bo w tej sprawie nie chodzi o osoby, chodzi sprawy polityczne i ustawienie kolesi - tylko czy napewno "kolesi" artystów? Swoją drogą ciekawi mnie jakiego to kiepskiego artystę Hass zwolnił, że tak się teraz na nim mści wypisując te bzdury, bo mało ciekawe. Dobry artysta sobie radzi, a ten widać albo ogórki sprzedaje, albo....A szkoda gadać -Polska rzeczywistość, polityka... Ciekaw tylko jestem dlaczego pani.P. była nauczycielka może być szefową kasy chorych, no cóż - polityka - swój człowiek!!! Chyba się zapiszę do partii, żeby potem nie mieć takich problemów jak Hass, wtedy mnie nie ruszą... I znowu będę mógł chodzić do teatru, a może już go nie będzie? Bo chyba o to chodzi w tej całej sprawie, ale widzę, że są tacy co lepiej się orientują niż ja... Ciekaw jestem tylko czy więcej razy niż ja byli w teatrze, ale tak to już w tym "Olsztynku" jest - nauczycielka od służby zdrowia, pedagog od kultury, żeby nam tylko księża jeszcze dykotek nie zaczęli urządzać, albo żeby aktorzy...A... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiktor Re: NIE TYLE HASA IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.03, 19:17 Gość portalu: chybawidzu napisał(a): > Wysoce artystyczne te wszystkie wypowiedzi, ciekawe czy rzeczywiście macie > prawo do takich ocen? No cóż artystą się jest, dyrektorem się bywa. Dlatego > ciekawi mnie, czy jesteście artystami, czy jak to ma być w nowej rzeczywistości > - > menagerami, że śmiecie wypisywać takie bzdury zupełnie nie orientując się > poprostu w polityce, bo w tej sprawie nie chodzi o osoby, chodzi sprawy > polityczne i ustawienie kolesi - tylko czy napewno "kolesi" artystów? Swoją > drogą ciekawi mnie jakiego to kiepskiego artystę Hass zwolnił, że tak się teraz > > na nim mści wypisując te bzdury, bo mało ciekawe. Dobry artysta sobie radzi, a > ten widać albo ogórki sprzedaje, albo....A szkoda gadać -Polska rzeczywistość, > polityka... Ciekaw tylko jestem dlaczego pani.P. była nauczycielka może być > szefową kasy chorych, no cóż - polityka - swój człowiek!!! Chyba się zapiszę do > > partii, żeby potem nie mieć takich problemów jak Hass, wtedy mnie nie ruszą... > I znowu będę mógł chodzić do teatru, a może już go nie będzie? Bo chyba o to > chodzi w tej całej sprawie, ale widzę, że są tacy co lepiej się orientują niż > ja... Ciekaw jestem tylko czy więcej razy niż ja byli w teatrze, ale tak to już > > w tym "Olsztynku" jest - nauczycielka od służby zdrowia, pedagog od kultury, > żeby nam tylko księża jeszcze dykotek nie zaczęli urządzać, albo żeby > aktorzy...A... nie zapominaj, ze Hass dyrektorem jest juz ponad 14 lat. zrobił taki teatr, jaki umiał, radzil sobie jak mogl , ale te wypowiedzi tez o czyms swiadcza. zmeczenie materiału, przesyt czlowieka . i tyle. i jest okazja zeby dołozyc. a to ze to polityka, tego nikt nie kwestionuje, tak było jest i bedzie. z jednym sie zgadzam. jak ktos nie wie jak sie zabrac do takich dzialan, to nie powinien tego robic. niestety nasze wladze robia to naiwnie myslac,ze jak sie uda ta rewolucja, to przypodobaja sie ministrowi w w-wie. i sie na tym przejadą. nie chodzi o to, zeby Hassa przykryc wiekszym nazwiskiem, ale zeby na funkcjonowanie teatru w Olsztynie miec program i pomysł jak go zrealizować i zeby słuzył wszystkim takze lokalnemu srodowisku ( jakie ono by nie było). nie sztuka importowac sztuki z w-wy , ale swoimi silami robic to, na co nas stac. nasze władze tego jeszcze niestety nie rozumieją. a na dyrektorskim stołku sie bywa i nikt nikomu tutaj nie gwarantuje emerytury. to ryzyko które kazdy podejmuje sam i w momencie kiedy sie na niego wchodzi trzeba miec swiadomosc ze kiedys sie odejdzie. moze nawet jutro. a powody zawsze sa mniej lub bardziej polityczne. Odpowiedz Link Zgłoś
tschpiotka Re: CZY HASSA 31.08.03, 14:29 CZY HASSA ZWOLNILI CZY ZWOLNILI HASSA - A HASS TAŃCZY, ŚPIEWA, BIEGA NA GOLASA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DZIUBA Re: CZY HASSA IP: *.skane.se 01.09.03, 03:46 bzdrynga napisała: > ty mała, brudna, zmierzgła świnio Kogo byly dyrektorek ma na mysli? a mieszkanko najpierw sie sprzedalo, a potem kupilo. Odpowiedz Link Zgłoś
czeniok Re: CZY HASSA 02.09.03, 21:32 a mydlak kupił se suszarke do włosów (rzadkich!) i zestaw do manicure Odpowiedz Link Zgłoś
starka1 Re: CZY HASSA 04.09.03, 14:46 nieprawda ty bydlaku, sam sobie malujesz paznokcie u gir, maciek to widział i teraz go nienawidzisz ty dziwaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAREK Czy Darek P maluje paznokcie u nog? IP: *.skane.se 04.09.03, 20:25 starka1 napisała: > nieprawda ty bydlaku, sam sobie malujesz paznokcie u gir, maciek to widział i > teraz go nienawidzisz ty dziwaku Odpowiedz Link Zgłoś
weuen Re: Czy Darek P maluje paznokcie u nog? 05.09.03, 17:30 Oczywiście, że Darek maluje paznokcie i to nie tylko sobie ale również kolegom. Pan P. skończył technikum kosmetyczne w Kędzierzynie Kożle i przez kilka lat pracował w olsztyńskim Studio Urody, w którym zapoznał się z Panem Maćkiem M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieważne kto do wszystkich! IP: *.ols.vectranet.pl 08.09.03, 18:42 Słuchajcie, od dłuższego czasu śledzę "postepy" na ten temat (dyr Hass - dwa s, tak na przyszlosc - i Poleszak aktor) i dlugo nie moglam sie zdecydowac aby napisac - przeciez i tak nie bylibyscie w stanie mnie zrozumiec! ale trudno, miarka sie przebrala! nikt z Was nie ma prawa oczerniac nikogo, szczegolnie jesli go nie zna. co Wy mozecie wiedziec o pracownikach naszego TEATRU??!! nie znam Was, wiec nie bede rzucac epitetami, tak jak to Wy macie , niestety, w zwyczaju. na Wasza szkode nikt sie tymi idiotycznymi, a przede wszystkim zalosnymi opiniami nie przejmuje. misja nie zostala wykonana? moze zamiast tracic czas na dziecinne obrazanie innych wybralibyscie sie do TEATRU, a zamiast oczerniac ARTYSTOW, zaczelibyscie ich w koncu doceniac i podziwiac? Gwarantuje, wyjdzie Wam to na zdrowie - zawisc nie jest najlepszym lekarstwem na niewrazliwosc (i glupote) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
attica Re: do wszystkich! 09.09.03, 12:17 Dobrze znamy aktorów tego teatru i swobodnie poruszamy się w dyskusji o jego repertuarze, pani Nieważne Kto. Misja dyplomatyczna, której pani się podejmuje skazana jest z góry na niepowodzenie a stan zimnej wojny i permanentnych intryg trwać będzie do czasu kiedy to wszystko się rozpie rdo li a na gruzach starego powstanie nowy feniks teatru z np. Mydlakiem jako dyrektorem. Może być zresztą ktoś inny, byle podobnej postury. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyllut DO PROSTEGO CZŁOWIEKA 09.09.03, 13:56 PRZEMIŁY PANIE HASSIE, ZOSTAŁO COŚ DLA NAS W KASIE? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawnik-widz Re: DO PROSTEGO CZŁOWIEKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.03, 17:36 To już są pomówienia, a zo to się płaci i na szczęście bardzo duże pieniądze, więc zachęcam do takich pomówień, a ja chętnie te kasę zgarnę, odnalezienie nr id to pestka, a tym samym właściciela tych steku bzdur i pomówień. Nie czujcie się bezkarni i nie myślcie, że jesteście tu anonimowo, chyba że stukacie z kafejki, to co innego, ale jeśli stukacie z domu to życzę powodzenia. Portal który te dyskusje firmuje też może mieć kłopoty, nie mówiąc o stronie finansowej. Tak więc do dzieła!!! Swoją drogą dziwię się, że Pan dyr. Hass nie założył jeszcze sprawy temu portalowi, taka bezkarność nie będzie trwać wiecznie!Ale cóż, przypuszczam, że to tylko banda dzieciaków, pseudo "fanów" Pana Mydlaka. Ciekaw jestem tylko, co rodzice zrobią jak będą musieli potem za tę zabawę zapłacić.A swoją drogą jako częsty gość naszego teatru jakoś nie zauważyłem wielkości Pana Mydlaka, chyba, żeby oceniać go od strony tuszy a nie tej aktorskiej. Odpowiedz Link Zgłoś