Dodaj do ulubionych

Lider LPR-u w Olsztynie

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.07, 13:45
Szkoda, że nie wiemy kiedy ci liderzy przyjeżdżają.

Chętnie zapytałbym fachowca od mundurków o posła i kandydata adwokata Edwarda Ośko, który działając jako mój pełnomocnik, bez mojej zgody zrezygnował z należnych mi odsetek, następnie nie złożył i nie uczestniczył w apelacji aż w końcu złożył kasację 4 dni za późno, co wytłumaczył, że miesiąc luty był przejściowy i to go zmyliło. Przypominam, że różnica polegała na czterech dniach, zatem należy przyjąć, że luty czasami ma 32 dni.

W dniu 2006-09-22 o godz. 12;30 jako poseł w sejmie ten sam Ośko twierdził, że w aferze FOZZ adwokaci celowo doprowadzili do umorzenia sprawy dzięki przekroczeniom terminów Cyt: „Bo zazwyczaj nie dzieje się to przypadkowo” Kon. cyt.
Zatem, należy uznać, że nie przypadkowo Pan Ośko działał na korzyść PZU pozbawiając mnie (z połamanym kręgosłupem, całkowicie niezdolnego do pracy na trwałe) po wypadku komunikacyjnym, bez mojej winy - renty i odszkodowania oraz spowodował koszty, których do kończ życia nie będę w stanie spłacić.

Zapytałbym zatem ilu takich krętaczy jest w LPR i dlaczego zniszczono mnie i moją rodzinę. Dlaczego działacz Ligi Polskich Rodzin działa przeciwko rodzinom na rzecz tak bogatej firmy jak PZU O/O, w której ubezpieczył się sprawca wypadku ?

Podczas spotkania z dziennikarzami w Hotelu Warmińskim Giertych mówił o ujawnionych we wtorek korupcyjnych materiałach CBA dotyczących posłanki Beaty Sawickiej. Atakował PO za to, że w tak "kretyński sposób dała się złapać". - Po tych materiałach mówiących o sposobach działań PO, osoby, które mają poglądy wolnorynkowe, powinny zagłosować na LPR, albo wybrać z naszych list kandydatów UPR - mówił.

Będę głosował na PIS jest to jedyna nadzieja, że zamiast do sejmu traficie do pudła i dostaniecie za darmo odpowiednie mundurki.

Obserwuj wątek
    • Gość: mark Re: Lider LPR-u w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 19:47
      Przypomnij sobie Nowinę-konopczyne - orła LPR od "byle jakiego społeczeństwa".
      Jeżeli liczysz na to, że rydzykowy PiS coś z tym zrobi, to musisz być chyba w
      "doskonałym" humorze :))
      • Gość: z_forum Re: Lider LPR-u w Olsztynie IP: *.olsztyn.mm.pl 18.10.07, 21:59
        Z forum:

>>> Obiektywnie patrząc, to taki na przykład Dochnal już trzy lata w
        areszcie siedzi bez wyroku sądu.

Obiektywnie patrząc, to Radio Maryja nie wypełnia warunków
        otrzymania koncesji, a jednak ją otrzymuje.

Obiektywnie patrząc, liderzy Prawa i Sprawiedliwości prawo traktują
        instrumentalnie i wybiórczo (vide podporządkowywanie sądów interesom
        narodowym, a nie prawu, za obraźliwe słowa pod swoim adresem ścigają
        meneli a już oligarchów nie).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka