Dodaj do ulubionych

kto łamie prawo-dom noclegowy Manor

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.07, 20:39
Jak to jest?Wokół tej budy afera za afera.Nikomu to nie
przeszkadza.Urzędy które ścigaja babcię z pietruszką na ulicy do tej
budy nie zaglądaja.W dodatku popiera czynnie łamanie prawa Urząd
Miejski organizując tam imprezy dla podległych instytucji.
Olsztyn miastem bezprawia?
Obserwuj wątek
    • Gość: gość wieczorny Re: kto łamie prawo-dom noclegowy Manor IP: *.ols.vectranet.pl 23.11.07, 21:04
      o co chodzi?
      • Gość: antymenel Re: kto łamie prawo-dom noclegowy Manor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.07, 21:38
        Właściciel nielegalnie rozpoczął działalność, podobno nawet nie
        uzywa kas fiskalnych a Urząd Miejski organizuje imprezy dla swoich
        pracowników w tym hotelu.Podobno 4 gwiazdkowy??
        • Gość: he Re: kto łamie prawo-dom noclegowy Manor IP: *.olsztyn.mm.pl 24.11.07, 20:01
          po 1. nie tylko Urząd Miejski :) firma w której pracuję już trzeci raz wysyła
          tam pracowników
          po 2. jeśli chodzi o afery przykład - w tym hotelu odnotowano zatrucia grupowe
          podanym jedzonkiem...
          • Gość: Stokrotka Re: kto łamie prawo-dom noclegowy Manor IP: *.ols.vectranet.pl 29.11.07, 16:02
            Coś w tym musi być, bo mnie i moich znajomych ten lokal zastanawia
            od dłuższego czasu...
            Kto może sobie pozwolić, zeby tak duży hotel stał prawie pusty od
            kilku miesięcy??? Przecież powinien zarabiać na siebie, a nie sobie
            stać:-)))(dokładniej chodzi mi o wynajem pokoi , a nie o organizację
            imprez)
            Poza tym już latem odbywały się tam wesela i inne imprezy - czy
            legalnie????
            No i z tym jedzeniem, ja po imprezie w tym lokalu przez tydzień
            dochodziłam do siebie!!!
        • Gość: bogdan Re: kto łamie prawo-dom noclegowy Manor IP: *.centertel.pl 31.01.08, 19:20
          legalnie lub nie to można zgłosić a urząd miasta tak jak inni
          klienci instytucjonalni rozliczają sie f-rą vat a pok tourist jest
          firmą zarejestrowaną i prowadzi działalność gospodarczą. po co ta
          nienawiść więcaj miłośći, cieszmy się żecie jest takie krótkie.
      • Gość: Marcin i Beata wesele wesele wesele manor hotel Olsztyn IP: *.ols.vectranet.pl 23.08.08, 00:27
        A my wam powiemy tak......

Podjęliśmy decyzję, że zorganizujemy w Manorze nasze wesele. Hotel wywiązał się
        w 100% z umowy. Wszystko było dopięte na ostatni guzik. Jedzenie super (nikt z
        gości nie zatruł się!!! Jedzenia starczyło jeszcze na poprawiny i też nikt tego
        nie odchorował).
        Problemy robią ci, którzy zamawiają 2 ciepłe posiłki i 4 przekąski na wesele dla
        100 osób I budzą się z pustką na stole w dniu ślubu.
        Wódka zmrożona była idealnie :-) wobec opinii wielu komentatorów, że wódkę
        dostali ciepłą. Jeszcze jedno sprostowanie: Obsługa była super wobec nagonki,
        która jest szeroko głoszona w sieci o złodziejstwie Hmmmm........... do zwrotu
        dostałem 3 kartony wódki ( zmrożonej ). Wszystko na tip-top spakowane po weselu.
        Uważamy, że problemy robą ci, którzy nie potrafią zaplanować nic i aby wyjść z
        twarzą przed znajomymi bądź współpracownikami walą takie świnie w sieci.
        Dochodząc do meritum: WESELE JAK Z BAJKI, NOC POśLUBNA RÓWNIEŻ :-) Pozdrawiam
        do zobaczenia na pewno na chrzcinach ...i wcześniej również ;)

SPECJALNE PODZIĘKOWANIA DLA :
        - właściciela hotelu ;)
        - kadry zarządzającej ;)
        - obsługi ;)
        - szefa kuchni i jego załogi ;) ( pieczone szynki były boskie )
        - szefowej cukierni i jej załogi ;)

W związku z ustawą o ochronie danych osobowych stwierdziliśmy we dwoje, że nie
        będziemy wymieniać wszystkich z imion i nazwisk.

Jeszcze raz dziękujemy wszystkim, którzy przyczynili się do zorganizowania i
        uczestniczyli w obsłudze wesela, które odbyło się 15.08.2008 w Hotel Manor
        Olsztyn( Gutkowo )

Beata i Marcin Zawadzcy
    • Gość: bogdan Re: kto łamie prawo-dom noclegowy Manor IP: *.centertel.pl 31.01.08, 19:06
      czy mowa jest o hotelu manor nie piszcie proszę do tych co wiedzą o
      co chodzi jakie łamanie prawa coś więcej na ten temat a tok po
      polsku to pachnie mi tu atakiem z przystani nad jeziorem długim.
      • mameluch Re: kto łamie prawo-dom noclegowy Manor 31.01.08, 20:11
        po pierwsze, po polsku to Ty naucz się pisać, bo ciężko zrozumieć te trzy
        linijki tekstu.
        po drugie, gdzie nad Długim jest jakakolwiek przystań?
        • Gość: aaaa Re: kto łamie prawo-dom noclegowy Manor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.08, 22:07
          tak poważnie, to chciałem zaprosić żonę na herbatkę, czy ktoś wie ile muszę zabrać pieniążków?
          • Gość: oko Re: kto łamie prawo-dom noclegowy Manor IP: *.ols.vectranet.pl 01.02.08, 01:24
            Nie wierzcie w te brednie,to atak konkurencji.Manor jest OK ,byłem
            na kilku imprezach.Myślę że niebawem będzie najleprzym lokalem w
            Olsztynie.
            Drobne niedociągnięcia są napewno, ale na tle konkurencji wygląda
            imponująco.
            • Gość: budowlaniec Re: kto łamie prawo-dom noclegowy Manor IP: *.centertel.pl 04.02.08, 21:15
              to prawda jak ktoś ze wsi olsztyn chce po polsku przywalić to mu się
              uda ale byłem na imprezie firmowej w manorze walcie śmiało nie ma
              kurzu i skrzypiących desek jak było rok temu na naszej imprezie w
              innym lokalu [ bez reklamy] bywałem w świecie manor jest eleganckim
              hotelem jak mówił przdmówca małe niedociągnięcia się zdarzają jestem
              tolenancyjny i daję im czas na rozkręcenie., na dole w klubie też
              była impreza ostatkowa jak mówili goście też było trochę minusów ale
              za 30 Pln od osoby zabawa do rana przy żywej muzyce halo to jest ok
              na naszej firmówce zafundowanej przez ANITECH było super jedzenie
              picie i obsługa ok sam szef hotelu wszystkiego doglądał tak trzymać
              manor dużo pracy przed wami ale widzą to w dobrych kolorach.
              • Gość: OK Re: kto łamie prawo-dom noclegowy Manor IP: *.swarzedz.inotel.pl 25.05.08, 11:05
                i tu konflikt i problem. Hotel świeci pustkami, bo na dole są
                imprezy. Właściciel musi się zdecydować, czy to lokal, czy hotel. Ja
                nocowałem w nim i odradza. Nie wyśpisz się, jak w piwnicy jest
                impra!!! A noc kosztuje ponad 300pln. Ciekawe z czego utrzymuje sie
                tak wielki hotel. Bo nie wierzę, że z imprez za 30pln od osoby.
                Polcema każdy inny hotel w Olsztynie do nocowania, tylko nie ten -
                bo to obciach.
              • Gość: ? Re: kto łamie prawo-dom noclegowy Manor IP: *.swarzedz.inotel.pl 25.05.08, 11:07
                Kto temu hotelowi dał 4* ???!!!
                • Gość: xxx Re: kto łamie prawo-dom noclegowy Manor IP: *.olsztyn.mm.pl 25.05.08, 12:55
                  Sami sobie dali!!!!!!!!!! O ile wiem to trzeba spełnić masę wymagań,
                  żeby odpowiedni urząd nadał te cholerne gwiazdki
                  • Gość: h Re: kto łamie prawo-dom noclegowy Manor IP: *.olsztyn.mm.pl 25.05.08, 14:33
                    a jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kasę i nie trzeba więcej komentować :D
                    • Gość: turysta Re: kto łamie prawo-dom noclegowy Manor IP: *.ols.vectranet.pl 25.05.08, 15:09
                      Hotel z Klasą.Nie popierdółka,konkurencja ma problem i szuka haka.
                      • Gość: XXX Re: kto łamie prawo-dom noclegowy Manor IP: *.olsztyn.mm.pl 25.05.08, 19:39
                        Fantastyczna droga dojazdowa :) MIeszkam w pobliżu i kilka razy w
                        tygodniu ludzie się pytają mieszkańców jak tam dojechać. Jakoś nie
                        wyobrażam sobie jak miałby dojechać przez wiadukt pożadny autokar
                        turystyczny
    • pingen126 Achtung –Vorsicht 26.05.08, 14:49
      Achtung –Vorsicht das ist eine falle mit dem Hotel.
      Kalte Wasser im Zimmer - Vergammelte Essen und Maximum Halbe Stern.
      Die Internet Seite eine Große betrug.
      • Gość: MARTA 33 MANOR*** hotel IP: *.olsztyn.mm.pl 03.07.08, 00:17
        nie wiem czemu tak oczerniacie ten hotel, bylam tam juz na dwoch duzych
        imprezach!! nie mialam zadnych rozstrojow zoladka po jedzeniu i poza tym
        jedzonko bardzo mi smakowalo!! obsluga kelnerska jest bardzo mila, usmiechnieta
        i pomocna ;) poza tym bylam tez tam indywidualnie z rodzina pare razy i tez
        trafilismy raz na impreze w tym samym czasie. ale nie przeszkadzalo nam to wcale
        w tym zeby sie wyspac!! a nasz sym przynajmniej sie wybawil z goscmi ;) musze
        przyznac ze miejsce w ktorym sie znajduje jest przepiekne, zacisze, jezioro,
        lasy!! wewnatrz hotel wyglada oszalamiajaco!! na pewno odwiedze ten hotelk z
        rodzina nie raz!! naprawde goraco polecam polecam!!
        • Gość: lop Re: MANOR*** hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.08, 00:52
          oszałamiające plastikowe kwiaty, kanapy i kute poręcze (prawie jak płotki na
          cmentarzu...)
          no niestety daje -2 gwiazdki. a za osobisty wdzięk właściciela jeszcze drugie
          -2. Razem minus cztery.
        • Gość: antymenel Re: MANOR*** hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.08, 16:46
          Miałas remont w domu że musiałaś spać w tej norze?
          • Gość: zuzka Re: MANOR*** hotel IP: *.olsztyn.mm.pl 03.07.08, 18:42
            BArdzo to ciekawe, że pan P. nabył ten hotel za 2 mln zł, czyli tyle
            ile mniej więcej kosztuje dobrze położony i wykończony dom
            jednorodzinny.... Co więcej pan P. ma sporo długów u dostawców
            wszelkiego rodzaju usług typu media także w swoim prywatnym domu.
            Zastanawiam się, czy nie jest on tylko figurantem przy jakiś lewych
            interesach jakiegoś bossa mafii?
            • Gość: majkel MANOR **** IP: *.olsztyn.mm.pl 03.07.08, 22:00
              a z kad Ty mozesz wiedziec ile wlasciciel dal za ten hotel???? jestes jego
              ksiegowa ze wiesz o jego niby dlugach i kosztach jakie dal za hotel, hheh,
              smiszni sa ludzie tacy jak Ty co roznasza ploty!! hhehe. heja podobno... a mowi
              sie... a chodzą słuchy... hheh. nie moge z was ludzie!! mi tam sie ten hotel
              osobiscie podoba i nie interesuja mnie jakies dlugi wlasciciela ktore podobno ma
              hheh albo to ze niby dal za hotel 2 mln, hehe, jak tak bylo to tylko mu
              pozazdroscic!!
              • Gość: turek Re: MANOR **** IP: *.ols.vectranet.pl 04.07.08, 00:29
                Hotel jest OK!
              • patrykpatryk82 Re: MANOR **** 12.07.08, 03:24
                Pracuje w branży hotelarskiej w jednym z Olsztyńskich i to dobrych hoteli.Jestem
                w sumie na bierząco w sprawach jak sytuacja przedstawia się jeśli chodzi o
                Olsztyńskie hotele.Prawda jest taka, że dzisiejszy Hotel Manor wybudował pan
                Żejmo co trwało wiele lat! Bank nie chciał udzielić mu ostatniego kredytu na
                wykończeniówkę i facet mając długi stracił ten swoją inwestycję. Faktycznie i to
                jest prawda, że za dość bardzo małe pieniądze obecny właścicel przejął owy
                niedokończony hotel, kory ma dziś nazwę Manor. Teraz przechodzę do meritum
                sprawy, jest prawdą że hotel donie w długach, ma na karku komornika, pracowniką
                płaci się w ratach, czesto z miesięczym lub i dłuższym opóźnieniem(wiem.....bo
                mam tam znajomą osobę). Manor jest spalony u wszystkich dostawców(wiem bo
                rozmawiałem z przedstawicielami handlowymi), ma kolosalne długi, jedzenie jest
                po prostu paskudne(jeśli ktoś ma ochotę na zupę właśnie przed chwilą rozmrożona
                w mikrofali i podaną na stół to zapraszam do Manoru bo tam tak właśnie jest),
                pracowało już tam 3 lub 4 szefów kuchni, którzy dali sobie na spokój po nie
                otrzymywaniu pieniędzy! Kelnerami są studenci, obsługa fatalna, ceny jak z
                kosmosu! Aha ostatnio było tam przyjęcie weselne, o 22-ej zgasło światło, goście
                siedzieli przy świecach! Elektrownia za długi odcieła im prąd za długi!!! Wygląd
                tego hotelu wcale nie świadczy o jego klasie!!! Nie zasługuje na miano 3
                gwiazdek, bo do czegoś takiego to musi być wszystko na tip-top, a jak ma być
                kiedy hotel tonie w długach a pracownicy spie..ją od tego miejsca jak
                najszybciej! Szczerze...najlepszyi hotelami w Olsztynie są Warmiński, Hotel Park
                i Willa Pallas.
            • Gość: antymenel Re: MANOR*** hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 07:14
              A na placu Bema ruina coraz większa."Kopno" tego hotelu to kolejny
              przekręt.
      • Gość: regina Re: Achtung –Vorsicht IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 09:27
        a mi się odechciało tam jechać po tym jak zobaczyłam niedawno ich
        reklamę w telewizji - pusto, buro i ponuro.
        • Gość: olsztyniak Re: Achtung –Vorsicht IP: *.adsl.inetia.pl 05.07.08, 10:36
          Fajny hotel, dobrze że w końcu przestał popadać w ruinę. Gratulacje
          dla tych którzy potrafią coś realnego stworzyć. Pogarda dla stada
          durnych opluwaczy cierpiących na t.zw "syndrom olsztyński" (rodzaj
          obłędu polegający na chronicznym czarnowidztwie i niszczeniu
          wszystkich którzy coś dla dobra wspólnego zrobili).
          • Gość: xxx Re: Achtung –Vorsicht IP: *.olsztyn.mm.pl 05.07.08, 14:54
            Cena nie jest tajemnicą, bo sprzedawał go syndyk na licytacji
            • Gość: lexus nie tak zle jak o nim pisza!! IP: *.olsztyn.mm.pl 08.07.08, 21:58
              a mnie tam sie podoba!! ciekawy hotel , ciekawy!!
              • Gość: wania Re: nie tak zle jak o nim pisza!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.08, 23:58
                zuzka niegłupio napisała, przeczytajcie to jeszcze raz, będą z tego jeszcze
                jaja, a jest to pamiętajcie miejsce krzywdy porządnego człowieka, na tym się nie
                buduje
                • Gość: Marcin i Beata Re: nie tak zle jak o nim pisza!! IP: *.ols.vectranet.pl 23.08.08, 00:04
                  A my wam powiemy tak......

Podjęliśmy decyzję, że zorganizujemy w Manorze nasze wesele. Hotel wywiązał się w 100% z umowy. Wszystko było dopięte na ostatni guzik. Jedzenie super (nikt z gości nie zatruł się!!! Jedzenia starczyło jeszcze na poprawiny i też nikt tego nie odchorował).
                  Problemy robią ci, którzy zamawiają 2 ciepłe posiłki i 4 przekąski na wesele dla 100 osób I budzą się z pustką na stole w dniu ślubu.
                  Wódka zmrożona była idealnie :-) wobec opinii wielu komentatorów, że wódkę dostali ciepłą. Jeszcze jedno sprostowanie: Obsługa była super wobec nagonki, która jest szeroko głoszona w sieci o złodziejstwie Hmmmm........... do zwrotu dostałem 3 kartony wódki ( zmrożonej ). Wszystko na tip-top spakowane po weselu. Uważamy, że problemy robą ci, którzy nie potrafią zaplanować nic i aby wyjść z twarzą przed znajomymi bądź współpracownikami walą takie świnie w sieci. Dochodząc do meritum: WESELE JAK Z BAJKI, NOC POśLUBNA RÓWNIEŻ :-) Pozdrawiam do zobaczenia na pewno na chrzcinach ...i wcześniej również ;)

SPECJALNE PODZIĘKOWANIA DLA :
                  - właściciela hotelu ;)
                  - kadry zarządzającej ;)
                  - obsługi ;)
                  - szefa kuchni i jego załogi ;) ( pieczone szynki były boskie )
                  - szefowej cukierni i jej załogi ;)

W związku z ustawą o ochronie danych osobowych stwierdziliśmy we dwoje, że nie będziemy wymieniać wszystkich z imion i nazwisk.

Jeszcze raz dziękujemy wszystkim, którzy przyczynili się do zorganizowania i uczestniczyli w obsłudze wesela, które odbyło się 15.08.2008 w Hotel Manor Olsztyn( Gutkowo )

Beata i Marcin Zawadzcy
    • Gość: Roman Re: kto łamie prawo-dom noclegowy Manor IP: *.adsl.inetia.pl 17.09.08, 21:09
      Ja również byłem w tym hotelu i to teraz w sobotę na weselu. Hotel oszałamiający, obsługa kelnerska miła, uśmiechnięta a jedzonko palce lizac.
      Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka