ludwika_32 19.02.08, 17:22 Zdradził mnie mąż jestem załamana Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edico Re: zdrada 19.02.08, 17:30 Jest wyjście. W rewanżu możesz się zemścić z sąsiadem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mobydickzolsztyna Re: zdrada 19.02.08, 18:01 Po prostu - nie ma mądrych, Kochana! Ja Was - Dziewczyny, uważam za "centrową" ISTOTĘ Ludzkości. Za "Kaganek Człowieczeństwa" niesiony przez Mrok. Z tymi pieluchami, garami i wstrętem do miecza. My jesteśmy tylko pomocni - z maczugą, z adrenaliną, z kielnią. Czasem jednak - NIE jesteśmy! Nie dostrzegamy Znicza w Waszych delikatnych dłoniach. Nie zauważamy "NAJWAŻNIEJSZEGO z NAJWAŻNIEJSZYCH" w troskliwym towarzyszeniu Wam i pełnym miłości i Podziwu - Służeniu! Przeżyj, Kochana - te przerażające, nieludzkie zapisy, które się niebawem pojawią. JA Ciebie NIE mogę wesprzeć - poza modlitwą, tą pogardzaną ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mark Re: Pomódl się też za tego nieszczęśnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.08, 18:14 wiadomosci.o2.pl/?s=257&t=463029 Odpowiedz Link Zgłoś
mobydickzolsztyna Re: Pomódl się też za tego nieszczęśnika 19.02.08, 19:03 Widzisz! Już to robią. "To Ksiądz Cię zdradził" Ohyda Nas zalewa. Ciebie jako Osobę i Nas - Ciebie kochających! I Ty się czujesz przerażająco, ale i My. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mark Re: Pomódl się też za tego nieszczęśnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.08, 19:31 Samo czucie to za mało, skoro pod strzechą grasują modlitewne wróble: www.kidprotect.pl/2008/01/09/chopiec-oskary-ksiedza-i-popeni-samobojstwo/ Odpowiedz Link Zgłoś
mobydickzolsztyna Re: Pomódl się też za tego nieszczęśnika 19.02.08, 19:37 Dobrej nocy, Miła Pani! Już nie czytam piszących. To - jacyś bliscy duchem "jemu" Śpij spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mark Re: Pomódl się też za tego nieszczęśnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.08, 20:05 Dymy kadzideł, procesje, strojne szaty kapłanów, światła na grobach, kult świętych wizerunków, medaliki traktowane jak talizmany, błagalne i dziękczynne wota, a z drugiej strony - taki magiczny katolicyzm ludowy. Świat nie podlega jednak przyrodniczemu fatalizmowi, tylko odpowiedzialni są zań ludzie i tylko ludzie. Proces wyzwolenia człowieka uciskanego rozpoczyna się w chwili, gdy sobie to uświadomi. Na pociechę przed zaśnięciem: "Ludu mój, wyjdźcie z niej, byście nie mieli udziału w jej grzechach i żadnej z jej plag nie ponieśli" (Dzieje Apostolskie 1:4). Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Pomódl się też za tego nieszczęśnika 19.02.08, 22:04 rzeczywiście bardzo ludzkie podejście do osobistej tragedii niepublicznej osoby. pogratulować dobrego smaku. dobranoc państwu. Odpowiedz Link Zgłoś