maretina 03.03.08, 08:44 uczciwego, ze zmyslem artystycznym,no i trzezwego. po kilku romowach z fachowcami okazuje sie, ze zaznaczenie tego ostatniego warunku wcale nie jest bezpodstawne:) pan glazurnik potrzebny bedzie od kwietnia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hyd Re: poszukuje glazurnika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.08, 09:56 A nie potrzebujesz hydraulika? Przepycham wszystkie rury! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olivka Re: poszukuje glazurnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 20:07 kochana, bardzo polecam www.przemas.vfirma.pl robił u wielu znajomych i warto. solidny, uczciwy i całkiem przystojny...haha, ale serio, dobry fachowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saskiaplus1 Re: poszukuje glazurnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 14:23 No, popatrz, ja też szukam - remont łazienki czy kuchni? Tak czy inaczej, powodzenia. Jak znajdziesz, to się pochwal. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: poszukuje glazurnika 04.04.08, 14:29 mam dobrego. pana jurka:)ja go "zwolnie" w polowie maja. mam mieszkanie w stanie deweloperskim, zatem nawet trudno te zmagania nazwac remontem:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: poszukuje glazurnika IP: *.ols.vectranet.pl 04.04.08, 14:36 "maretina napisała: > mam dobrego. pana jurka:)ja go "zwolnie" w polowie maja." Mam nadzieję,że pod koniec maja będziesz równie zadowolona jak teraz. Znam przypadki remontów, których koniec był zupełnie inny.Pozostał niesmak,że się zaufało człowiekowi. Ale to nie był pan Jurek. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: poszukuje glazurnika 04.04.08, 14:41 masz racje, na razie z pana jurka zadowoleni byli znajomi. mam nadzieje, ze powieksze grono jego wielbicieli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiatowy Re: poszukuje glazurnika IP: *.range86-141.btcentralplus.com 04.04.08, 19:30 Maretina ja bede potrzebowal glazurnika w lato,oczekuje dokladnie tego samego co Ty .Jak sie sprawdzi to daj na niego jakies namiary Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: poszukuje glazurnika 06.04.08, 13:36 pisz na meila. "mopjego" trzeba wczesniej rezerwowac. poniewaz zacznie prace za jakies 3 tygodnie, to za ponad miesiac bede mogla cokolwiek powiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: poszukuje glazurnika IP: *.gprs.plus.pl 10.04.08, 18:29 1 2 3 proba mikrofonu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: poszukuje glazurnika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.08, 11:42 Ja mam takiego świetnego fachowca "złotą rączkę" w domku :)))) Nie tylko od glazury, ale również od malowania, szpachlowania i robienia szafek :) Ale potrafię się domyślić jaka to trudność znależć kompetentną osobę. Życzę powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wega Re: poszukuje glazurnika IP: *.ols.vectranet.pl 12.04.08, 15:00 czyli nie ma fachowców. Sama amatorszczyzna. Odpowiedz Link Zgłoś