Gość: miau IP: *.dobremiasto.net 18.03.08, 20:24 A Sokołowski to niby bezpartyjny fachowiec? A z jakiej partii startował do rady miasta? Nie z Platformy Obywatelskiej przypadkiem...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: john szuje komuno-PeOwskie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.08, 20:35 Takie z nich profesory jak z koziej d... trąbki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antymenel Re: szuje komuno-PeOwskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.08, 14:34 Jesteś lepszy jako profesor?A może sam jesteś lepsza szuja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio Re: Wyrzucają się nawzajem z telewizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.08, 20:37 Pan Sokołowski to wieloletni działacz Unii Demokratycznej i Unii Wolności jak również mianowaniec Platfusów.Zgrywa"bezpartyjniaka"i liczy na poważne polityczne synekury.Nie wiadomo po co wywołuje polityczny konflikt,bo wkrótce media publiczne zostaną sprzedane/nowa ustawa przeszła dzisiaj w sejmie/a w mediach prywatnych dla takich profesorów od siedmiu boleści nie będzie miejsca.Nie mówiąc o pozostałych "buntownikach"twórcach"postkomunistycznych układów w mediach i nie tylko.Iwański to czołłowy wspieracz Ordynackiej i Bogdanowicza a Prusiński to PZPR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sm Profesor buuhaaaaaaaahaaaaa Sokołowoski :) IP: *.olsztyn.net.pl 18.03.08, 20:37 Dajcie spokój z reklamowaniem tego typka z kompleksami. Kto miał z nim zajęcia dobrze wie jakim jest on wielkim naukowcem. A swoją drogą koleś z choinki się nie urwał i nie trzeba być ślepcem, żeby zauważyć że to zwykły aparatczyk z uwielbianej przez media partii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ckm Dyrektor oddziału buuhaaaaaaaahaaaaa sm:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.08, 14:48 Prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: auslander Platformen,guten morgen IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.08, 20:41 youtube.com/watch?v=mFvw2ux7S0o&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Wyrzucają się nawzajem z telewizji IP: *.ols.vectranet.pl 18.03.08, 20:51 Zlikwidować zarówno radę jak i TVP 3 Olszyn.Koszta ogromne skutek jak ewidać (relacja na żywo z teatru)szkoda kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pisowidz [...] IP: *.olsztyn.mm.pl 18.03.08, 21:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wacek Re: Wyrzucają się nawzajem z telewizji IP: *.ols.vectranet.pl 18.03.08, 22:22 ani jeden ani drugi. Sokołowski zawsze był konfliktowy. Nauczył sie pisać, od lat tworzy różne papiery na ludzi, którzy mu nie leżą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yad [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.08, 22:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l. Re: Wyrzucają się nawzajem z telewizji IP: *.ols.vectranet.pl 18.03.08, 23:10 dupowśliz , można prosić o rozwinięcie. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EXOlsztyniak Wyrzucają się nawzajem z telewizji IP: *.multicon.pl 18.03.08, 23:14 Dość dawno wyprowadziłem sie z olsztyna i nie bardzo orientuje się w lokalnych "układach", ale wydaje mi się że człowiek który z wykształcenia jest medioznawcą (z tytułem profesora, nie wiem czy belwederskiego) chyba bardziej nadaje się na to stanowisko niż młody człowiek- mniej więcej w moim wieku, który pojęcie o tv ma mniej więcej takie jak ja, tyle tylko że jest z jakiejś partii politycznej. W tym wypadku z PIS-u, chociaż miałbnym bardzo podobne odczucia gdyby był z jakiejkolwiek innej partii- to gwoli odpierania argumentów, że "boli mnie: określona przynależność partyjna. Tyle tylko że on niespecjalniue cokolwiek robi- może ze strachu że coś spie.... nie mając o tym pojęcia?? Odwagi Panie Przewodniczący! :) Odpowiedz Link Zgłoś
aclarc Re: Wyrzucają się nawzajem z telewizji 20.03.08, 13:59 człowiek który z wykształcenia jest medioznawcą z tytułem profesora, nie wiem czy belwederskiego) Problem polega na tym, że nikt do tej pory nie widział tej jego - zrobionej w Moskwie - habilitacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szeryf Sokołowski to "ekspert" IP: *.ols.vectranet.pl 18.03.08, 23:56 Jesli Wyborcza kreuje Sokołowskiego na speca o mediów to zapraszam na zajecia do Pana "profesora". Smiech, groteska i drwina z profesionalizmu. Moze sie nie spodoba to mojemu wykładowcy ale takiego "eksperta" można zlaleźć rzucając kamieniem o 12 w południe pod Alfą. Każdy bedzie lepszy którego sie trafi. Do góry głowa młoda siło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olsztyniak Re: Wyrzucają się nawzajem z telewizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.08, 05:03 ale Lulewicz jest Przewodniczącym jak rozumiem już drugą kadencję. Czyli w trakcie pierwszej to jeszcze miał kompetencje i wszystko było w porządku - a teraz nagle je utracił bo wybory wygrała PO i jej działacz MUSI DOSTAĆ STOŁEK PRZEWODNICZĄCEGO?! ech...Gazeta Wybiórcza:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Patrząc z boku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.08, 08:24 Przygladam sie całej sytuacaji z boku i stweirdzić moge, że o ile Pan Sokołowski jako aparatczyk PO znalazl poparcie w Wybiórczej to zwolenników jego na formu jakośc trudno szukać. Czyżby nasz tekspert od mediów walczył sam szabelką. Powodzenia póki PO na fali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CIUCŁAŁA WSTYD I HANBA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.08, 08:33 Ciągnie PO do władzy. Już wkrótce będą wymieniać sprzątaczki w Miejskim Ośrodku Kultury w Purdzie na swoich zaufanych sprzątaczy. WSTYD I HANDA!!!!!!!!!PANIE DOKTORZE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: WSTYD I HANBA IP: 195.47.201.* 19.03.08, 09:13 Czas pozbyć się dyrektora Kowalskiego, czy ktoś, kto pokazuje sie na antenie w czapie z czerwona gwiazdą jest godny aby kierować publiczna telewizją w regionie? Czy gdyby pojawił sie ze swastyka tez nikogo by to nie ruszyło? Czy to są media publiczne czy też może poprostu dom publiczny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Wyrzucają się nawzajem z telewizji IP: 213.184.19.* 19.03.08, 10:37 No to ładnie sie Pan Lulewicz wkręcił. Po co my ten abonament płacimy? Komu? Jakie studia skończył Pan Przewodniczący? Studia partyjniactwa? Nic dziwnego, że nasz telewizja regionalna przypomina koncert życzeń... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Wyrzucają się nawzajem z telewizji IP: 195.47.201.* 19.03.08, 12:54 Tak, koncert życzeń PO i środowiska ordynackiej, nic dziwnego, że portki niektórym zafalowały gdy na horyzącie pojawił sie ktoś spoza tego kółka wzajemnej adoracji...Trzymam kciuki za pana Lulewicza, może wreszcie,ktoś zrobi porządek w tym grajdole! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sitom Wyrzucają się nawzajem z telewizji IP: *.ols.vectranet.pl 19.03.08, 11:18 Zgadzam sie z większością krytycznych opinii, zwłaszcza nt hochsztaplera Sokołowskiego, który mąci wszędzie szukając dochodowych synekur dla siebie, a sam jest intelektualnym zerem po moskiewskich studiach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfa Re: Wyrzucają się nawzajem z telewizji IP: 195.47.201.* 19.03.08, 12:58 Na pytanie jakie pan Lulewicz ukończył studia mogę odpowiedzieć jedynie w ten sposób: mam nadzieję, że inne niż panowie Sokołowski i Kowalski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOA Wyrzucają się nawzajem z telewizji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.08, 13:56 a p. Ireneusz zdobył "Laur Czerwonej Róży" w Kortowie za audycję o BAM (Bajkalsko-Amurska Magistrala) - mocna rzecz i świetna, chóralna muzyka rodem z ZSRR! A potem był wredakrtorem Naczelnym Radia WaMa! Świetne rekomendacje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kisajno Re: Wyrzucają się nawzajem z telewizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.08, 14:40 Powiem ci w zaufaniu,że jak się 48 lat temu upił to śpiewał niemoralne piosenki.Najbardziej aktywni są-jak podejrzewam, niedorobieni studenci UWM majacy kłopoty z zaliczeniami. Lulewicz reprezentuje poziom kwalifikacji poniżej zera.Zastanawiam się co w tej radzie "programowej" robi taki znakomity fachowiec PiS jak Mirosław Nowakowski,z zawodu architekt robiący kasę na swojej przynależności partyjnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor nieznany Re: Wyrzucają się nawzajem z telewizji IP: *.olsztyn.mm.pl 19.03.08, 15:36 Wrzuciłem Sokołowskiego na google i wyskoczyła informacja ta: wysylkowa.pl/ks808177.html z której wynika, że Sokołowski jest autorem ciekawego dzieła nt. mediów. Aż się prosi, aby wykorzystać wiedzę profesora w TV. Powinny się liczyć kwalifikacje, a nie znajomości w pisie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera Re: Wyrzucają się nawzajem z telewizji IP: *.ols.vectranet.pl 19.03.08, 16:41 jedna jedyna książka, o niczym więcej nie słyszałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vega Re: Wyrzucają się nawzajem z telewizji IP: 195.47.201.* 20.03.08, 08:56 Teraz licza sie znajomości w PO a nie kwalifikacje....a 48 lat temu to Lulewicza jeszcze na świecie nie było, wiec nie mógł spiewać żadnych piosenek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antymenel Re: Wyrzucają się nawzajem z telewizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.08, 13:42 Odnoszę wrażenie,że panowie nie bardzo się zrozumieli.Młodości brakuje jednak polotu i dowcipu. Odpowiedz Link Zgłoś
aclarc Re: Wyrzucają się nawzajem z telewizji 20.03.08, 14:07 Bez przesady. Sokołowski napisał jedynie wstęp, nic więcej. A wstęp jest tylko streszczeniem najważniejszych artykułów, nie ma tam jego żadnego merytorycznego artykułu. Organizował konferencję, to i dali mu wstęp napisać. Na nic więcej go nie stać. O tym, że to facet, który nie potrafi zbudowac zaufania, jątrzy i knuje, niech świadczy fakt, że podzczas ostatnich wyborów na elektorów na UWM otrzymał raptem jakieś 6 głosów. Zresztą, ja się nie dziwię. To typowy karierowicz, po trupach do celu. Dodam jeszcze, że mam nim zajęcia i z tego co widzę, u studentów także nie ma zaufania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G Wyrzucają się nawzajem z telewizji IP: *.olsztyn.net.pl 20.03.08, 10:21 to my mamy jakąś telewizję regionalną ? i ona ma radę ? i Mosiek jest jej przewodniczącym? niesamowite a co z Lulejką ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LullaBye Tutaj też o tym. Temat staje się słynny: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.08, 12:41 newsbar.pl/368/buntu-ciag-dalszy#more-368 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Tutaj też o tym. Temat staje się słynny: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.08, 12:52 Wolne żarty...karierowiczom należy wskazać należne im miejsce. Czas na kompetencje. To szok PiS-ie. Nie podkładajcie się personalnie, bo stracicie więcej niż zyskacie. To dobra rada przed Świętami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Tutaj też o tym. Temat staje się słynny: IP: *.ols.vectranet.pl 21.03.08, 21:49 I co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Tutaj też o tym. Temat staje się słynny: IP: *.olsztyn.mm.pl 22.03.08, 14:28 skoro wystąpili z votum to sygnal dla ludzi z zewnatrz ze źle się dzieje. brawo za odwage ...slyszalem dawno od pracownikow ze nie jest dobrze w lokalnej tvp3 . z doswiadczenia wiem ze na układy nie ma rady i tu sie zgodzę z toba Ola - desperackie posuniecie ktore ich osobiscie dotknie najbardziej. góra broni żłoba a pracowników dobierze sobie nowych potulnych i bedzie dalej tak jak jest. jakoś tam się kręci . że na da Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc cd Re: Tutaj też o tym. Temat staje się słynny: IP: *.olsztyn.mm.pl 22.03.08, 14:31 ..zapomnialem dodac... dobierze sobie mniej asertywnych hehe w ogole chyba w koncu mało twórczych i na tym TRACI PROGRAM ...ale kto by sie tam przejmował Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Wyrzucają się nawzajem z telewizji IP: *.olsztyn.mm.pl 22.03.08, 14:35 ... dobierze sobie mniej asertywnych hehe w ogole chyba w koncu mało twórczych pracownikow i na tym TRACI PROGRAM ...ale kto by sie tam przejmował ...zniszczyć miejsce pracy w obronie stołka ...no bo gdzie ja bede kosil siano jak tu jest tak wygodnie \było prosze pana - było Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yad Wyrzucają się nawzajem z telewizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.08, 21:54 Już dawno mówiłem , że kowalski powinien zamiatać ulice w Brodnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: Wyrzucają się nawzajem z telewizji IP: *.ols.vectranet.pl 30.03.08, 23:56 Oj chyba nie! Odpowiedz Link Zgłoś