inka28 07.09.03, 00:16 Ja już dotarłam. Pozdrowienia dla Angeli, Andulki, Thora i bpkw. Co niektórzy jeszcze imprezują :))) Ja się kładę lulać (prawdziwymi snami;). Radość dnia - podpisałam sie przy Lady!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bpkw Re: po spotakaniu 07.09.03, 01:38 inka28 napisała: Co niektórzy jeszcze imprezują. Już nie imprezują. Kondycyjnie młodzieżowe forum zupełnie wysiadło. Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: po spotakaniu 08.09.03, 11:45 Nie kondycyjnie, tylko Wy macie większe doświadczenie:) Odpowiedz Link Zgłoś
lecart Re: po spotakaniu 08.09.03, 14:25 hehe - czyli spotkanie sie udało :) pamietajcie im iwecej pijecie tym stajecie sie mniej ekonomiczni! :D to jest przestroga :P Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: po spotakaniu 08.09.03, 15:27 Lecart, coś w tym jest! Właśnie zauważyłam, że mam literówke w temacie wątku. To jest właśnie efekt tej mojej "nieekonomiczności". Ale nie będę tego poprawiać, niech zostanie jako przykład folkloru:) Odpowiedz Link Zgłoś
lecart Re: po spotakaniu 08.09.03, 17:52 Ano faktycznie mozna to folklorem nazwac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2 Re: po spotakaniu IP: *.skane.se 10.09.03, 05:53 inka28 napisała: > Ja już dotarłam. Pozdrowienia dla Angeli, Andulki, Thora i bpkw. Co niektórzy > jeszcze imprezują :))) Ja się kładę lulać (prawdziwymi snami;). > Radość dnia - podpisałam sie przy Lady!!! Odpowiedz Link Zgłoś