Dodaj do ulubionych

Adamski to prawicowiec?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 13:22
A co sądzicie o sporze między panią Mierzyńską a panem Adamskim?
Chodzi mi o polemikę www.debata.olsztyn.pl/graf/Debata%
208.pdf Nieźle się tłuką. Moim zdaniem pan Adamski bardzo dobrze
odpowiedział na żenujący atak pani Mierzyńskiej. Swoją drogą
red.Adamski jest ciekawą osobą, słyszałam audycję o religii w
szkołach w Radio Olsztyn, gdzie był jako publicysta Frondy gościem.
I co ciekawe zgadzał się z drugim rozmówcą red. Szostkiewiczem z
Polityki. A tydzień temu w felietonie Adamski przyznał się do
palenia trawki...może nie taki z niego prawicowiec.
Obserwuj wątek
    • Gość: Dziki Re: Adamski to prawicowiec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 13:25
      Adamski ma swoją stronę www.lukaszadamski.pl Jego oszołomskie teksty
      dają odpowiedź, że oświecowny to on nie jest.
    • Gość: oceniacz sieci Re: Adamski to prawicowiec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.08, 23:25
      www.lukaszadamski.pl/
      stara się chłopak
      5/10
      • Gość: robi Re: Adamski to prawicowiec? IP: *.olsztyn.mm.pl 02.06.08, 23:59
        > A tydzień temu w felietonie Adamski przyznał się do
        palenia trawki...może nie taki z niego prawicowiec.

A co palą prawicowcy? Kubańskie cygara? Czy książki?
      • Gość: oj,oj semantyka prawego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.08, 13:08
        W nazewnictwie (semantyce) jest głębszy sens i chyba nie jest przypadkiem, że
        jedni klasyfikowani i nazywani są lub też poczuwają się być z prawa a drudzy z
        lewa. Może to gra słów ale czy na pewno?
        Prawica, prawa strona, prawo itd. pochodzą od prawej (ręki), a wiec tej
        właściwej, m.in. tej silnej, niezależnej, absolutnej, jedynej właściwej itd., a
        lewica... chyba wnioski nasuwają się same. Stąd może Łukasza Adamskiego należy
        postrzegać jako człowieka po prostu prawego, prawego dziennikarza i człowieka?
        • Gość: smutny Re: semantyka prawego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.08, 16:38
          Zgadzam się. to ma swoje głębsze uzasadnienie. Dorzuciłbym lewiznę
          (np. "chodzenie na lewiznę" - robienie czegoś nieuczciwego,
          zakazanego), "lewe papiery" (tj. fałszywe, podrobione), "mieć dwie
          lewe ręce" itp.
          • Gość: dodo Re: semantyka prawego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 20:42
            Został jeszcze "lewus"!
            • Gość: oj,oj Re: semantyka prawego IP: *.olsztyn.mm.pl 14.06.08, 01:36
              Jeden Lewus (pseudo kol. ze studiów) to sobie sam na plecy w czasie snu
              nahaftował, to dopiero sztuka
    • Gość: jawar Re: Adamski to prawicowiec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 00:06
      Ludzie! Ratunku! Po co nadmuchujecie balon fałszywego autorytetu?!
      Adamski ciekawą osobą?! Można pęknąć ze śmiechu! I Adamski i
      Mierzyńska są siebie warci. Tacy z nich dziennikarze, jak z
      Głażewskiego ksiądz. Radiowe pogadanki Adamskiego z drugim IPN-owcem
      są rodem z PRL-u. Podobie jego felietony - ich stylistyki i retoryki
      nie tłumaczy nawet licentia poetica tego gatunku. Czyżby Adamskiego
      kształcił redaktor nad redaktory Felo Walichnowski, były naczelny
      Panoramy Północy i pogromca z 1968 r., który jeszcze szwenda się po
      jakichś olsztyńskich szkołach i naucza tzw. dziennikarstwa?
      To że Adamski pomieścił parę tekstów we Frondzie nie znaczy, że jest
      dziennikarzem mającym warsztat. Nie znaczy, że jest autorytetem w
      swojej dziedzinie - lubi podkreślać, że skończył teologię na -
      uwaga, uwaga - Uniwersytecie Warmińsko-Mazurskim! A kto idzie tam na
      teologię? Najczęściej ci, którzy nigdzie indziej nie mają szans.
      Adamski więc jeszcze wiele musi się uczyć.
      Na forum czytałem i zgadzam się z tym, że dziennikarz nie może być
      prawicowy (jak mawia o sobie Adamski), ani lewicowy, ani rydzykowy.
      Dziennikarz z taką łatką polityczną to propagandysta. Jako
      dziennikarz ma podawać informacje rzeczowo, profesjonalnie. I nie
      rozdymać ich do bezsensownych rozmiarów, jak coraz częściej się
      zdarza - vide: kolejna informacja o próbie samobójczej CJM podana
      przez wszystkie media (sic!) jakby to była następna próba, a
      chodziło o zdarzenie sprzed dwóch miesięcy, ktore dopiero teraz
      potwierdziła prokuratura.
      I co wy z tą trawką. A nie przyznał się jeszcze do seksu
      przedmałżeńskiego? Wtedy rzeczywiście nie byłby z niego taki
      prawicowiec.
      • Gość: Radiota Re: Adamski to prawicowiec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 00:37
        Audycje, zwłaszcza ostatnie, są żałosne: poziom radiowęzła w
        zawodówce. Ciekawe są tylko niektóre informacje z akt SB -
        recytowanych przez Warota w dawkach iście końskich, równie nudnych
        jak wtręty Adamskiego. Cóż, lepszy rydz niż nic.

PS Ale że Bohdan Kurowski...
        • theedge Re: Adamski to prawicowiec? 03.06.08, 08:59
          Ciekawe jakie są kryteria prawicowości? Czyżby stosunek do KK. Takie LPR jest
          katolickie a to taka prawica jak z Urbana przystojniak.
          • Gość: olsztniak Re: Adamski to prawicowiec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 09:38
            Adamski wkurza, bo ma poglądy. I to takie, które nie muszą się zgadzać z
            "powszechnie przyjętymi opiniami". Ja Go lubię, bo ma odwagę przeciwstawić się
            tzw. większości. Ludzi odważnych trzeba dziś cenić. To wymierający gatunek.
            Odzwyczailiśmy się od nich.
            Czy "prawicowy"? A jaki ma być? "Lewicowy"?
            Znacie kogoś, kto poza Adamskim uprawia w Olsztynie dziennikarstwo polityczne,
            zaangażowane - bo ja nie
            • Gość: robi Re: Adamski to prawicowiec? IP: *.olsztyn.mm.pl 03.06.08, 09:44
              Gość portalu: olsztniak napisał(a):

> Znacie kogoś, kto poza Adamskim uprawia w Olsztynie dziennikarstwo polityczne,
              > zaangażowane - bo ja nie

Wszyscy w Olsztynie uprawiają dziennikarstwo polityczne.
              • Gość: olsztyniak Re: Adamski to prawicowiec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 10:06
                Nie myślałem o nas
              • Gość: Tomasz Re: Adamski to prawicowiec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 11:48
                Większość uprawia lizodupstwo.
                • Gość: Adam Re: Adamski to prawicowiec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.08, 12:06
                  Jakiś czas temu znalazłem podział polskiej sceny politycznej. Jak
                  się przyjrzałem temu wszystkiemu, to się trochę zdziwiłem. Sami
                  możecie Państwo zobaczyć, że prawą stronę okupuje tam PO. A przecież
                  nie trzeba wielkiego intelektu, żeby zobaczyć, że są to formacja
                  kompletnie bezideowa, która tą swoją cechę wynosi jeszcze do rangi
                  cnoty. To zwykła lewacko-socjalistyczna kontrabanda zrzeszająca
                  filoaborcjonistów i wielbicieli eurokomuny. Poza tym PiS znalazł się
                  po dwóch stronach jako authoritarian right i autoritarian left.

• taras70 Re: Adamski to prawicowiec? 24.09.08, 11:56
                    prawicowiec czy nie prawicowiec ? Adamski to na pewno hip-hopowiec a jesli
                    znacie historie z osiedlowej lawki, to kazdy prawdziwy hip-hopowiec
                    reprezentuje siebie i swoich ludzi :), czyli... blunt , kk , gangsta rap ,
                    wychowanie patriotyczne w jednym stoja domku. ...rozdwojenie jazni...
                    • theedge Re: Adamski to prawicowiec? 24.09.08, 13:18
                      Ciekawe co Ty reprezentujesz? Może "sprawiedliwość społeczną" gdzie ciężko
                      pracujący łożą na tych co się obijają, albo "darmową" służbę zdrowia na którą
                      płacisz gotówkę co miesiąc i inne socjalistyczne wynalazki nieustannie
                      rządzących lewicowców co to nie mają rozdwojenia jaźni.

• taras70 Re: Adamski to prawicowiec? 24.09.08, 13:29
                        po pierwsze: czy minalem sie chociaz w jednym slowie z prawda ?
                        po drugie: ciekawe co Ty soba reprezentujesz ? moze "to charakterystyczne
                        prawicowe domniemanie winy u innych", ktorzy nie reprezentuja Twoich pogladow
                        /chociaz akurat to w moim przypadku nie jest wcale takie pewne:)/? dodam, ze to
                        "charakterystyczne, prawicowe" podchodzenie do adwersarza nigdy PRAWICY na
                        korzysc nie wychodzi. co to ? moze blancika ?
                        • theedge Re: Adamski to prawicowiec? 24.09.08, 13:46
                          Sorki ale to ja pierwszy zapytałem.
                          A co do prawicowości i lewicowości to o ile znam lewacką doktrynę to porządny
                          lewak nie pyta się nawet o zdanie innych bo on wie, że człowiek jest słaby i
                          trzeba się nim opiekować. :-)
                          Prawicowiec nie wnika w to kto co chce i jak ktoś chce się np. ubezpieczyć to
                          nich się ubezpiecza a jak nie to nie. Lewak nie wnika, on każe wszystkim.
                          • taras70 Re: Adamski to prawicowiec? 24.09.08, 13:57
                            a ja jestem tarasem70 . lubie i makaron i ziemniaki , i Stachure i Iwaszkiewicza
                            . a najbardziej Lysiaka :))00 . nie kupuje tylko jednej gazety , pije i wino i
                            piwo . i dlatego rzadko bywam nieszczesliwy ...
                            • theedge Re: Adamski to prawicowiec? 24.09.08, 14:43
                              Ja tylko piwo, mieszanie mi szkodzi :-)
                              • taras70 Re: Adamski to prawicowiec? 24.09.08, 15:04
                                ja tez nie jem makaronu z ziemniakami , ale frytki z piwem lub makaron z winem
                                to dobre polaczenia. w swoim glownym poscie w tym temacie ,wspomnialem o tym
                                czego rozsadnie pogodzic sie nie da, bo naprawde trudno byc wiarygodnym jezeli
                                mierzy sie siebie i innych roznymi miarami. a swietych po prostu nie ma ...
                                • theedge Re: Adamski to prawicowiec? 24.09.08, 19:51
                                  Skoro świętych nie ma to niby dlaczego światy ma być Adamski.
                                  Facet o tyle jest uczciwy, że otwarcie mówi, że należy się nam odrobina wolności
                                  wyboru, której jesteśmy nieustannie pozbawiani w imię tzw. "wspólnego dobra" i
                                  choćby z tego względu należy mu się szacunek bo to raczej rzadko spotykana
                                  postawa, szczególnie że w ogólnym ryku lewicowych mediów podobna postawa
                                  nazywana jest oszołomstwem i skrajnym, faszyzującym radykalizmem.

• Gość: kolo Re: Adamski to prawicowiec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.08, 20:14
                                    Z blantami to trafiliście. W końcu sam się przyznał na antenie
                                    radiowej, że palił marichuanę. Jak na prawicowca to trochę
                                    dziwne,ale przynajmniej jest uczciwy.
                                    • theedge Re: Adamski to prawicowiec? 24.09.08, 20:51
                                      Czemu dziwne? Bo prawicowiec to moher? Pewnie uważasz - jak piszą w Wyborczej cz
                                      powtarzają w TVN, że PiS czy LPR to prawica. Współczuje poziomu IQ.
                                      • Gość: jan Re: Adamski to prawicowiec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.08, 08:46
                                        Jest złym przykładem dla młodzieży. NIe powinien gadać, że brał
                                        NARKOTYKI.To tłumaczy jego nieludzkie poglądy na wolność, gdzie
                                        domaga się by słabszy został zdeptany przez silniejszego. Adamski
                                        jest też bezczelnym chamem bo na antenie Radia Olsztyn nazwał Ojca
                                        Rydzyka- Ojcem Muchomorkiem. Jaki patrota tak mówi o jedynym
                                        właścicelu polskich mediów. Adamskinie jest prawicowcem- jest
                                        liberałem.
      • Gość: mario Re: Adamski to prawicowiec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 15:32
        Nikt nie mówi, że Adamski to nie jest prawicowiec. Jednak mówienie,
        że nie ma on warsztatu jest nie na miejscu. Owszem ma odchył
        radykalny ( zaczynał u Korwina w końcu) ale jednak jego teksty
        pojawiały się w Gazecie Polskiej, Ozonie, Frondzie, Opcji na prawo
        itp. proszę wejsc na jego stronę www.lukaszadamski.pl Można tam
        znaleźć kilka ciekawych teksów. Ja też go nie lubię, ale jest to
        dobry publicysta.
        • Gość: czesławe Re: Adamski to prawicowiec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 15:19
          znaczy prawą ręką ?
    • Gość: Pytacz z Łukty Re: Adamski to prawicowiec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 22:59
      O co chodzi z tym jego dziadkiem? Był w PZPR?
      • Gość: robi Re: Adamski to prawicowiec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 08:23
        No właśnie o co chodzi z jego dziadkiem. Jego ojciec robil kotly
        gazowe i był starszym człowiekiem.
        • Gość: BERTA Re: Adamski to prawicowiec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 16:19
          WSZYSCY O TYM WIEDZA, ZADNA REWELACJA... OJ SPIOCHU
          • Gość: Robi Re: Adamski to prawicowiec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 16:26
            Ja nie wiem Berto. Oświeć mnie a nie rzucasz oskarżenia na
            Adamskiego bezpodstawne.
            • Gość: Adam Re: Adamski to prawicowiec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.08, 20:28
              Czy jego dziadek był w PZPR?
              • Gość: Szmidt Re: Adamski to prawicowiec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.08, 14:14
                O dziadku Cenckiewicza już wiemy.
    • Gość: Jodła Re: Adamski to prawicowiec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 22:18
      Wywiad prawicowca z prawicowcem

www.ro.com.pl/article/posluchaj/wywiady_w_radiu_olsztyn/article.php/id_item_tree/e11fdedf0f48fc4a86aaeee2f887d80c/id_art/5165ce6469
      22e8b5320ad4021dac6ce8
      • Gość: Jodła Re: Adamski to prawicowiec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 22:29
        04-06-2008
    • Gość: zigi Re: Adamski to prawicowiec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 00:31
      Pitolenie o dziadku

Czy ktoś kto mówi, że czyjś ojciec, dziadek, pradziadek był kimś nie
      dobrym, lub nawet potworem (nie znam sprawy z dziadkiem), jest
      normalny?!!!

Nie można mieć wpływu na przeszłość!
      Czy ktokolwiek z nas może zmienić np. fakt że ciocia stryjecznego
      wujka od strony teścia..... była taka a nie inna osobą???

Ważne jest to kim jest ta konkretna osoba teraz!

Skąd Ci, którzy zarzucają jakąś złą przeszłość dziadka Pana
      Adamskiego, sami nie wiedzą, że np ich pradziadek nie był
      okrutnikiem???!!!!
      • Gość: J-23 Re: Adamski to prawicowiec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.08, 16:08
        pl.youtube.com/watch?v=UQNKQIGvQK4
      • Gość: Nowak Re: Adamski to prawicowiec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.08, 00:22
        W audycjach Adamski z Warotem pitolili o bracie Michnika.
    • Gość: zdezorientowany Re: Adamski to prawicowiec? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.08, 16:33
      W ostatnim numerze "Debaty" prawicowiec Adamski strzela śrutem do
      kaczek, a prawicowiec Adam Kowalczyk przekonuje żeby zostawić w
      spokoju szubienice! Ojojoj, co się na tym świecie wyprawia!!!
      • Gość: Iza z Iławy Re: Adamski to prawicowiec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 16:36
        A jakichś nowych agentów ujawnili ?
      • Gość: th Re: Adamski to prawicowiec? IP: 89.105.196.* 06.08.09, 08:24
        www.suwalki24.pl/index.php/Od-dzis-zarabiamy-dla-siebie.html
    • Gość: Józek Re: Adamski to prawicowiec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.08, 13:45
      Wypisuje się na forum, że fakt, że ktoś z rodziny Łukasza Adamskiego
      był w PZPR dyskwalifikuje go jako antykomunistę. Jest to kompletnie
      absurdlne rozumowanie. Jakoś nikt nie odmawia prawa do krytykowania
      komuny Michnikowi, którego brat był zbrodniarzem stalinowskim (
      chociaż Michnik nieczęsto krytykuje czerwonych)Adamski jest młodym
      człowiekiem i naprawdę świetnym publicystą, który nie bał się nawet
      skrytykować własnego środowiska ( jest teologiem i naraził się
      zapewne dziekanowi Rogowskiemu i Duksie za publikowanie o
      agenturalnej przeszłości ks.Rogowskiego). Choć należy przyznać, że
      Adamski czasami przesadza. Raz napisał, że ochrona mafii jest
      skuteczniejsza niż ochrona demokratycznego rządu. Innym razem
      przyznał się, że palił marichuanę i zbyt często krytykuje Kaczora.
      Ale jest młody i może wyleczy się z korwinizmów.
      • Gość: Józek Re: Adamski to prawicowiec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.08, 14:18
        No, ale Elżbiete MIerzyńską zmiażdźył swoją polemiką w "Debacie".
        Dobrze, że ktoś się zajął tymi dworskimi dziennikarzami.
        • Gość: Józek Re: Adamski to prawicowiec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.08, 22:51
          Nie podszywaj się pode mnie bo i tak inteligencją to nie grzeszysz.
    • Gość: franek Re: Adamski to prawicowiec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.08, 17:33
      Oszołom Janusz Korwin-Mikke nazwał Adamskiego znakomitym publicystą.
      Oszołomy się przyciągają. korwin-
      mikke.blog.onet.pl/2,ID343692252,index.html
      • Gość: franek Re: Adamski to prawicowiec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.08, 17:35
        korwin-mikke.blog.onet.pl/2,ID343692252,index.html To jest
        poprawny adres. Na dodatek okazuje się, że Adamski porównywał ustrój
        gospodarczy UE do nazistowskich Niemiec.....i tacy są w Radio
        Olsztyn. Eh, tęskno za Daukszewiczem.
        • Gość: john Re: Adamski to prawicowiec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.08, 18:49
          Ale proszę poparzeć na kontekst wypowiedzi Korwina w TVN24! On
          potepiał nazizm a Adamski w swoim tekscie zwraca uwagę tylko na
          podobieństwa między pomysłami gospodarczymi NSDAP a dziesiejszymi
          socjaliztami.
    • Gość: Porschatt Re: Adamski to prawicowiec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.08, 21:10
      Najlepsza dziewica to własna prawica.
    • Gość: ak Re: Adamski to prawicowiec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.08, 18:42
      www.njnowak.tnb.pl/news.php
    • Gość: * Adamski to przede wszystkim przedsiębiorca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.08, 19:35
      który zrealizowane studia w PRL-u potrafił wdrożyć stosownie do istniejących
      potrzeb rynkowych znacznie wcześniej, niż takie pseudo możliwości równości
      rynkowej stworzyła ustawa o działalności gospodarczej. Uzyskanie prawa na
      prowadzenie działalności gospodarczej nazywanej wówczas rzemieślniczą było w tym
      czasie wędrówką przez Himalaje.

Pan Adamski dysponując w tym czasie nie tylko ambicjami, zarabiał na siebie
      samodzielnie już w czasach komuny na własny rachunek, co wręcz znakomicie
      odzwierciedla jego walory przedsiębiorczości w stosunku do rewolucyjnych ambicji
      businessman'ów IV RP. Nie znam jego osobiście, choć korzystałem z efektów jego
      technicznych rozwiązań wprowadzanych na rynek.

Nie wiem, czy jest prawicowcem w pojęciu dzisiejszego Radia Maryja czy PiS,ale
      jest człowiekiem czynu nie wyciągającym ręce po jałmużnę z powodu jakiejś
      pejoratywnej komunistycznej należności, którą tak szafują na co dzień nie tak
      dawne reformatoły przekształcenia gospodarki socjalistycznej na kapitlistyczną.

Najpierw ucz się, zanim zaczniesz uprawiać tak bezsensowne grzmoty ;(
    • Gość: Kazek Re: Adamski to prawicowiec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 10:29

Ludwik XVI źle skończył, bo przestraszył się motłochu i uiważał że
      jego głos się liczy. Gdyby był królem na miarę Ludwika XIV, to dziś
      nie mielibyśmy demokracji w żadnym zakątku świata. Monarchia może
      być dobra lub zła. Demokracja zawsze jest głupia! "Aby zapanował
      socjalizm wystarczy wprowadzić demokrację" - Karol Marx.
    • Gość: Kurt Re: Adamski to prawicowiec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 13:51
      O to chodzi, ze to z kim się pie...sz, to jest to twoja sprawa i
      nikogo nie powinno to interesować. Podobnie z żarciem gówna i
      posuwanie chomika. To jest własnie poglad prawicowy - niewtrącanie
      się w życie jednostki zagwarantowanie mu maksymalnej wolności. A jak
      wiadomo wolność jednego człowieka kończy się tam, gdzie zaczyna się
      wolnośc drugiego i o ile mu nie idziesz w szkode, to ch... wszystkim
      do tego co i z kim ja robie. To własnie typowo lewicowe-ingerowanie
      we wszystkie dziedziny życia swoich obywateli Nie musze mówić jak
      strasznie gardze wścibskimi sku...synami.
      • Gość: ??? Re: Adamski to prawicowiec? IP: *.olsztyn.mm.pl 24.02.09, 14:43
        Gość portalu: Kurt napisał(a):

> O to chodzi, ze to z kim się pie...sz, to jest to twoja sprawa i
        > nikogo nie powinno to interesować. Podobnie z żarciem gówna i
        > posuwanie chomika. To jest własnie poglad prawicowy - niewtrącanie
        > się w życie jednostki zagwarantowanie mu maksymalnej wolności. A jak
        > wiadomo wolność jednego człowieka kończy się tam, gdzie zaczyna się
        > wolnośc drugiego i o ile mu nie idziesz w szkode, to ch... wszystkim
        > do tego co i z kim ja robie. To własnie typowo lewicowe-ingerowanie
        > we wszystkie dziedziny życia swoich obywateli Nie musze mówić jak
        > strasznie gardze wścibskimi sku...synami.

No to co począć z wtrącającym się w życie obywateli PiSem i Rydzykiem?
      • Gość: Ogórek Re: Adamski to prawicowiec? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.09, 15:32
        W niektórych swych wydaniach "prawica" próbuje wpie... się w życie
        obywateli jeszcze bardziej niż komuna. Zawsze tak jest, gdy
        ideologia kogoś zaślepia. Adamski będzie bronił Kościoła, Papiestwa,
        Stanów Zjednoczonych, globalizmu, wielkich koncernów, wolności
        gospodarczej ttp. choćby nie miał za grosz racji, bo tak mu każą
        jego ideologiczne prawicowe przekonania. Jak ktoś kiedyś powiedział
        (za komuny): "przekonania są gorszym wrogiem prawdy niż kłamstwo".
        Przeczytajcie felieton "Arbuzy i Żydzi" w ostatniej Debacie.
        • Gość: Kawka Re: Adamski to prawicowiec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 17:16

prawicowy Andrzej Radek
          • Gość: * Takich prawicowców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 18:03
            funkcjonujących na lewiźnie chyba nie trzeba wskazywać palcami.
        • Gość: robi Re: Adamski to prawicowiec? IP: *.gprs.plus.pl 24.02.09, 21:25
          Adamski pada ofiarą antysemityzmu!
    • Gość: Rajtar Honor - Moje serce bije z prawej strony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 21:59
      www.youtube.com/watch?gl=PL&feature=related&hl=pl&v=zpyMWbE8I14
    • Gość: ckn Re: Adamski to prawicowiec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.09, 19:56

obrzękłe prawice
    • Gość: Raduski Re: Adamski to prawicowiec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 01:09

Adamski sprzedaje towar medialny, marnej jakości, ale przynajmniej
      ma jakieś poglądy. Wyjątek wśród olsztyńskich pismaków, którzy
      ślinią się nie wiadomo czym.
      • Gość: Kinga Prawicowcy uwielbiają brutalny seks? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 10:59
        www.pardon.pl/artykul/7080/prawicowcy_uwielbiaja_brutalny_seks
    • Gość: Gość Re: Adamski to prawicowiec? IP: *.adsl.inetia.pl 28.03.09, 13:30

kto się nim interesuje poza nim samym? Swoją drogą cwanie na forum
      podtrzymuje swoje nazwisko
      • Gość: * Re: Adamski to prawicowiec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 20:53

aktywna autopromocja to połowa sukcesu (wśród sfrustrowanych
        półitnteligentów)
        • Gość: Łukasz Adamski Re: Adamski to prawicowiec? IP: *.gprs.plus.pl 29.03.09, 08:38
          Ciekawe ilu to moich "odważnych przyjaciół" z mediów kryjąc się pod
          ksywkami wypisuje na mój temat takie rewelacje. Oczywiście nikt w
          twarz nie powie swoich zarzutów. Lepiej w konspiracji obrzucać
          obelgami osobę, która nie wyznaje zasady: "nie narażać się
          politykom. W końcu dzięki nim mamy pracę". No cóż pieski szczekają,
          karawana jedzie dalej.
          • Gość: Prawniczka Re: Adamski to prawicowiec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.09, 17:45

Obrażajac kogoś na forum , mamy do czynienia z naruszeniem jego dóbr
            osobistych. Jest jeszce wiele innych przesłanek aby sprawą zajęła
            się prokuratura. Tak więc zanim wydasz na kogoś wyrok(anawt
            anonimowo) zastanów się czy warto tak ryzykować.
          • Gość: marusia Re: Adamski to prawicowiec? IP: *.kimsufi.com 26.07.09, 14:12

dobrze mu u sobańskiego za piecem
    • Gość: col.blimp Re: Adamski to prawicowiec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 11:57
      apina.biz/6128
    • Gość: ostatni normalny Re: Adamski to prawicowiec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.09, 15:47
      pamietaj ze glosujac na lewice popierasz wieksze swobody dla gejow i
      lesbijek oraz dajesz przyzwolenie arabusom na islamizacje europy
    • Gość: ex-słuchaczka Re: Adamski to prawicowiec? IP: *.ovh.net 09.07.09, 11:40

ani nie zaprotestował przeciw sobańszczyźnie, przeciw usunięciu
      warota, tak wygląda jego bezkompromisowość
      • Gość: koko Re: Adamski to prawicowiec? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.07.09, 13:08
        To Warot sam nie zrezygnował?
    • Gość: rikitiki Re: Adamski to prawicowiec? IP: *.ovh.net 25.07.09, 12:02

adamski ma wyraźną obsesję na punkcie homoseksualizmu
      niespełnienie?
      • Gość: oj oj Re: Adamski to prawicowiec? IP: *.olsztyn.mm.pl 25.07.09, 12:16
        Gość portalu: ostatni normalny napisał(a):

> pamietaj ze glosujac na lewice popierasz wieksze swobody dla gejow i
        > lesbijek oraz dajesz przyzwolenie arabusom na islamizacje europy

I arbuzom na agrykulturyzacje Olsztyna.

• Gość: Katolik z Mławy Re: Adamski to prawicowiec? IP: 84.243.224.* 28.07.09, 08:57

Zgadzam się z Adamskim. Pedalstwo trzeba tępić. Himmler wiedział,
        jak się za to zabrać.
        • Gość: lewak z Moskwy Re: Adamski to prawicowiec? IP: *.olsztyn.mm.pl 28.07.09, 09:20
          Moi kochani komunisci duzo lepiej radzili sobie z odmiencami niz hitlerowcy.
          Polecam ich metody :-) Zdecydowanie bardziej efektywne.
        • Gość: yy Re: Adamski to prawicowiec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 15:28
          transfuzja.org/pl/artykuly/felietony/kosciol_rzymskokatolicki_wspiera_cywilizacje_smierci.htm
      • Gość: L&J Pytanie do ludzi o poglądach lewicowych IP: *.rev.netart.pl 28.07.09, 09:37
        wiadomosci.onet.pl/2015997,11,item.html
        Czy oprócz nadstawiania anuska w wannie będzie to obowiązkowa
        pozycja dla waszych milusińskich?
    • Gość: marta Re: Adamski to prawicowiec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.09, 22:27

przede wszystkim jest porządnym katolikiem
    • Gość: pepe Re: Adamski to prawicowiec? IP: *.pennyauctionlive.com 10.12.09, 21:54

ośmiesza prawicę: lansuje jako porawcicowców morderców w rodzaju
      franco i pinocheta, i grzebie w życiu intymnym gejów czy kogo tam
      jeszcze, naruszając tym samym prywatność innych ludzi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka