Gość: Marek Zylinski IP: *.olsztyn.mm.pl 04.06.08, 21:59 smutno, pojednalem sie z Wojtkiem, ja mu przyznalemm racje, On mi, że mylismy sie Obaj,że nie tak, ale może ja więcej może On, ale nie tak Marek Żyliński Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marek Żylinski Re: prawda IP: *.olsztyn.mm.pl 04.06.08, 22:15 Joanno, tak było, On to wie , ja to wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek żyliński Re: prawda IP: *.olsztyn.mm.pl 04.06.08, 22:17 chcecie opowieści o prawdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tubus Re: prawda IP: *.olsztyn.mm.pl 04.06.08, 22:18 Piszesz pod swoi nazwiskiem czy sie podszywasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek zylinski Re: prawda IP: *.olsztyn.mm.pl 04.06.08, 22:26 i wtedy Wojtek mi mówió, że też pomylił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Żyliński Re: prawda IP: *.olsztyn.mm.pl 10.06.08, 23:22 Głażewski miał zawsze oczy władzy:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
tabazaa Re: prawda 04.06.08, 22:26 No dobra,myliście sie obaj.Walnij sobie następną setuchnę i gadaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tubus Re: prawda IP: *.olsztyn.mm.pl 04.06.08, 22:32 To teraz wal śmialo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Żyliński Re: prawda IP: *.olsztyn.mm.pl 04.06.08, 22:41 chcecie prawdy z Szostkiwm i z "JeZem" ? a ja za słowo ryzrykowałem swoim, dzieci moim , lub przyjaciół życiem, jak to jest?, zesrałem sie ze strachu, 185, 120 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Żyliński Re: prawda IP: *.olsztyn.mm.pl 04.06.08, 22:36 Krupiński, WZYWAM CIE, Australia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Żylinski Re: prawda IP: *.olsztyn.mm.pl 04.06.08, 22:34 kiedy Wy nie mieliscie pojecia, co znaczy SRTRACH< O TYM WIEDZIELI LAGOWSKA< LUKOMSKI< POWROZNY IKRUPINSKza Andzrzeja Bobera , jak tlukółi i wciskali mu pobicie funkcjona MO , kiedy oni go poóukli iie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mAREK zYLINSKI Re: prawda IP: *.olsztyn.mm.pl 04.06.08, 22:50 Nie czytałem ksążki Wojtka pod konie, ale jak On On umierał, to prosił Mnie o autoryzacje, a ja Go prosiłem o uczcziwosc, bo prawdy nikt nie zna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Żylinski Re: prawda IP: *.olsztyn.mm.pl 04.06.08, 22:53 do Joanny zawsze lubiłaś Wojtka, i słusznie!!! ale co Ty wiesz o nas? nazywam się Marek Żyliński jestem dumny z siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Żylinskimare Re: prawda IP: *.olsztyn.mm.pl 04.06.08, 22:58 sktos moze skwitowac walnij sete(te)nastepna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: prawda IP: *.olsztyn.mm.pl 04.06.08, 23:09 dla joanny, co Wojtas, skwitował, nie powiem ," gdybym mógł, gdym mógł, wyrwać sobie serce i wyrzucić serce" i co????????????????????????? gdzie Jarosław Szostek, ??????? gdzie T. Gandzia????, kto sie w grobie prezwraca, jalki rechot historii?? z Marka Żylińskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek zylinski Re: prawda IP: *.olsztyn.mm.pl 04.06.08, 23:40 jak bys my chcieli prawdy z tymi ludżmi nigdy by nich nie bylo!!!! starły sie trzy siły , strach, cwaniactwoo, mądrąsc naruralna narodu, trza zmian, halo uniwersalne, ja cały czas czekam, czy , Ty, Joanno, miłości Wojtka, miłości uczciwości, z Kanalia sie oppowiesz, czy z Markiem Żylińskim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Żyliński Re: prawda IP: *.olsztyn.mm.pl 11.06.08, 14:43 demko88.wrzuta.pl/audio/d6crBkuO5V/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mark Re: prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.08, 09:27 Gość portalu: Marek Żylinski napisał(a): > ... nie mieliscie pojecia, co znaczy SRTRACH < O TYM WIEDZIELI > LAGOWSKA < LUKOMSKI < POWROZNY > KRUPINSKI za Andrzeja Bobera , ... O tym także nie mają pojęcia Ci wielcy nasi "działacze" dzisiejszego reformatołstwa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Żyliński Re: prawda IP: *.olsztyn.mm.pl 10.06.08, 23:17 zytam i nie wierze!! Za młody na szmatę:-(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rezonans Re: prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 23:07 www.wrzuta.pl/audio/bQTNwGu0yn/jan_krzysztof_kelus_-_elegia_grudniowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek zylinski Re: prawda IP: *.olsztyn.mm.pl 04.06.08, 23:15 Ty to rozumiesz? , bo ja sie pobeczałem ile Ty masz lt?:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mark Re: prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.08, 09:32 Powtórka z historii, która niestety niczego nie nauczyła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Żylinski Re: prawda IP: *.olsztyn.mm.pl 05.06.08, 00:09 Tworzyłem solidarnosść na terenie ęKKryna , na wet nie wiedziałem, o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Żyliński Re: prawda IP: *.olsztyn.mm.pl 09.06.08, 00:22 Mądry jesteś, Człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a ja sraleem \ Re: prawda IP: *.olsztyn.mm.pl 05.06.08, 00:04 zapamietaj , Mark, Ewgieniewicz Żylinskij Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Żyliński Czy nas jest dużo w Olsztynie? IP: *.olsztyn.mm.pl 05.06.08, 09:30 Wczoraj mnie szlag trafił i po raz pierwszy w zyciu wpisałem sie na forum. Nie żałuję, chociaż nie byłem zbyt komunikatywny. Dzisiaj chcę rozpocząć wątek, czy Olsztyn ma szanse żyć ludżmi mądrymi w polityce? Bo w życiu prywatnym każdy przędzie, jak prządł. Jaką formację prezentuję, każdy wie, kto nie wie, odsyłam do def.konia. Zniszczyłem swój dorobek własną głupotą, ale to nie znaczy, że przestałem myśleć. Ilu nas jest?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbara Reczko Re: prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.08, 12:30 Mam dość tej pracy na rampie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otto Re: prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 08:08 www.oficynaoko.info/wyb__reg__olsztyn.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Żliński Re: prawda IP: *.olsztyn.mm.pl 08.06.08, 10:58 Marnyś. "Trzeba pożyć, żeby dożyć", Jacek Kofta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SBckie Wcisło-właz Re: prawda IP: *.olsztyn.mm.pl 08.06.08, 11:10 Tak tworzono komune. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Żyliński Re: prawda IP: *.olsztyn.mm.pl 11.06.08, 14:23 Jak wysłać muzykę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek żyliński Re: prawda IP: *.olsztyn.mm.pl 11.06.08, 15:28 Weżcie to na pierwszy link Kto to rozumie? nie uczyliście się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek żyliński Re: prawda IP: *.olsztyn.mm.pl 11.06.08, 15:50 Puść to admin. na początek. Nic więcej nie mam:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: prawda IP: *.ols.vectranet.pl 11.06.08, 21:22 pije od tygodnia non stop czy oszalał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Żyliński Re: prawda IP: *.olsztyn.mm.pl 12.06.08, 00:28 nie, jeszcze nie:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Żyliński Re: prawda IP: *.olsztyn.mm.pl 12.06.08, 00:30 Jeszcze nie, ale może się spełni Twe życzenie:-( Odpowiedz Link Zgłoś
mobydickzolsztyna Re: prawda 12.06.08, 01:16 Gość portalu: lena napisał(a): > pije od tygodnia non stop czy oszalał? Wpływ "fikołków" na specyficzną poetykę delikwenta - potwierdzam z dawnych obserwacji. Ale może i oszalał? Niby samo głupio, ale znacznie taniej. Zresztą zdeterminowana uporczywość w jednym, niewątpliwie skutkuje drugim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Żyliński Re: prawda IP: *.olsztyn.mm.pl 12.06.08, 21:58 www.youtube.com/watch?v=d11PkbPobcA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Żyliński Re: prawda IP: *.olsztyn.mm.pl 13.06.08, 14:28 Mobydick co o tym wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Żyliński Re: prawda IP: *.olsztyn.mm.pl 13.06.08, 14:35 Wasza cisza jest przerażjąca:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Żyliński Re: prawda IP: *.olsztyn.mm.pl 13.06.08, 19:31 mam Jego wpis dla Marka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaron Re: prawda IP: *.ols.vectranet.pl 13.06.08, 22:41 jest na tym forum już jeden zdeterminowany z Górowa co od kilku miesięcy użala się nad swoim ukraińskim losem i widzi to, czego inni nie widzą. Nikt go nie słucha. Sztuka dla sztuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poeta Re: prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 14:08 To wyjdzie z moich wierszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: prawda IP: *.olsztyn.mm.pl 14.06.08, 23:15 aceventuraa: pl.youtube.com/watch?v=8mK2rSPR1VE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;;;;; Re: prawda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.08, 09:18 coś pijany ten wątek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Żyliński Re: prawda IP: *.olsztyn.mm.pl 18.06.08, 14:49 Do Goscia;;;; W dzisiejszych czasach egoizmu, cynizmu, hipokryzji i cwaniactwa, cos pisanego emocjonalnie, z serca, z duszy, wg własnej wiedzy o prawdzie, uczciwości, przyjazni i solidarności ludzkiej, na pewno wygląda na pijany wątek:-( Pozdrawiam po ludzku:-)Marek Żyliński. Odpowiedz Link Zgłoś