angela-rt Re: co sadzicie o Szpitalu Miejskim - o. poloznic 02.10.03, 14:21 Najlepszy w Olsztynie,w edycji rodzic po ludzku zdobyl najlepsze opinie od kobiet rodzacych i od oceniających z zewnątrz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sari Re: co sadzicie o Szpitalu Miejskim - o. poloznic IP: *.ols.vectranet.pl / 80.51.241.* 02.10.03, 16:15 Za bardzo - jak dla mnie - stawiają na naturalne porody. Czyli nie wybłagasz cesarki choćbyś na głowie stanęła.I te tłumy ludzi przewijające się przez salę porodową ... Ale za to później opieka nad Tobą i noworodkiem - bez zarzutu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: co sadzicie o Szpitalu Miejskim - o. poloznic IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 02.10.03, 20:03 Jest swietny, wspaniali lekarze i ordynator. Zaluje, ze nie jestem kobieta tylko koza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: co sadzicie o Szpitalu Miejskim - o. poloznic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 20:43 Naprawdę nie masz czego żałować:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: co sadzicie o Szpitalu Miejskim - o. poloznic IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.10.03, 21:25 dawno, dawno temu był bardzo dobry , moja matka pojechała mnie tam urodzić i nie żałuję tego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: co sadzicie o Szpitalu Miejskim - o. poloznic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 21:30 Ja swoje maleństwa rodzilam w wojewódzkim,też nie żaluję:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: co sadzicie o Szpitalu Miejskim - o. poloznic IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.10.03, 21:55 a ty w którym szpitalu sie urodziłaś ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: co sadzicie o Szpitalu Miejskim - o. poloznic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 22:07 W kolejowym,wtedy był jeszcze taki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: co sadzicie o Szpitalu Miejskim - o. poloznic IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 02.10.03, 22:51 Jest nadal, tylko przejal go Miejski. Odpowiedz Link Zgłoś
ainer1 Re: co sadzicie o Szpitalu Miejskim - o. poloznic 03.10.03, 12:29 Witaj Sari ponownie :>>> Czy mialas tam okazje rodzic czy ktos Ci bliski? Szczegolnie interesuje mnie ta przesada w naturalnosci i co to za tlumy? Renia PS: jezeli masz chwile to prosze tez o mail Odpowiedz Link Zgłoś
mamaoscara Re: co sadzicie o Szpitalu Miejskim - o. poloznic 05.10.03, 00:58 ainer1 napisała: > Witaj Sari ponownie :>>> > Czy mialas tam okazje rodzic czy ktos Ci bliski? > Szczegolnie interesuje mnie ta przesada w naturalnosci i co to za tlumy? > Renia > PS: jezeli masz chwile to prosze tez o mail Napisałam do Ciebie, daj znać czy mail dotarł. Odpowiedz Link Zgłoś
ainer1 czy w Szpitalu Miejskim - zzo jest odplatne? 08.10.03, 13:46 wiem, ze jest anestozjolog 24h/24h i ma pytanie czy stosuja znieczulenie zewnatrzoponowe i jesli, to ile kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sari Re: czy w Szpitalu Miejskim - zzo jest odplatne? IP: *.ols.vectranet.pl / 213.76.143.* 08.10.03, 14:33 Podaj swój e-mail-napiszę jeszcze raz, bo coś nie doszło. Odpowiedz Link Zgłoś
ainer1 Re: czy w Szpitalu Miejskim - zzo jest odplatne? 09.10.03, 09:35 ainer1@NOSPAM.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edta Re: czy w Szpitalu Miejskim - zzo jest odplatne? IP: 80.51.57.* 09.10.03, 20:16 Rodziłam w Miejskim trzy lata temu i rok temu. I muszę powiedzieć, że z pierwszym dzieckiem było lepiej niż z drugim. Pielegniarki były bardziej życzliwe i "dostrzegalne" ba oddziale. Edta Ps. Koleżanka miała znieczulenie zewnątrzoponowe darmo i darmo też partner mógł uczestniczyć w porodze. Odpowiedz Link Zgłoś
ainer1 Re: co sadzicie o Szpitalu Miejskim - o. poloznic 16.10.03, 21:41 Może ktoś ostatnio tam rodził i mógłby do mnie napisać? z góry dziękuję, Renia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SUPER!!! Re: co sadzicie o Szpitalu Miejskim - o. poloznic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.03, 16:56 SUPER!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ainer1 Re: co sadzicie o Szpitalu Miejskim - o. poloznic 17.10.03, 17:28 Ciesze sie SUPER!!!, że jest SUPER, ale moze mi tak SUPERkrótko powiesz co dokładnie jest SUPER w Szpitalu Miejskim? Było by SUPER!!! Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: co sadzicie o Szpitalu Miejskim - o. poloznic 17.10.03, 17:44 To jakis debil, pewnie z jakiegos urzedu. Znalazl wreszcie internetowe wydanie GW i pisze bzdury (bo co innego potrafi?) Odpowiedz Link Zgłoś
ainer1 krew pępowinowa 28.10.03, 20:45 Witam serdecznie! Czy szpital miejski wspolpracuje z jakims bankiem krwi pepowinowej? Może macie doświadczenia na ten temat? I druga sprawa: Czy któraś z mam słyszała może o możliwości oddania krwi charytatywnie, nie placąc za nia? A gdyby - odpukac - była potrzeba to rodzice dziecka, którzy oddali krew pępowinowa moga liczyc na pomoc banku? Nie znam szczegółów a szukam rozwiązań, Renik Odpowiedz Link Zgłoś