Dodaj do ulubionych

co sadzicie o Szpitalu Miejskim - o. polozniczy?

02.10.03, 13:24
Obserwuj wątek
    • angela-rt Re: co sadzicie o Szpitalu Miejskim - o. poloznic 02.10.03, 14:21
      Najlepszy w Olsztynie,w edycji rodzic po ludzku zdobyl najlepsze opinie od
      kobiet rodzacych i od oceniających z zewnątrz
      • Gość: sari Re: co sadzicie o Szpitalu Miejskim - o. poloznic IP: *.ols.vectranet.pl / 80.51.241.* 02.10.03, 16:15
        Za bardzo - jak dla mnie - stawiają na naturalne porody. Czyli nie wybłagasz
        cesarki choćbyś na głowie stanęła.I te tłumy ludzi przewijające się przez salę
        porodową ... Ale za to później opieka nad Tobą i noworodkiem - bez zarzutu.
        • Gość: koza Re: co sadzicie o Szpitalu Miejskim - o. poloznic IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 02.10.03, 20:03
          Jest swietny, wspaniali lekarze i ordynator. Zaluje, ze nie jestem
          kobieta tylko koza.
          • Gość: giga Re: co sadzicie o Szpitalu Miejskim - o. poloznic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 20:43
            Naprawdę nie masz czego żałować:)
            • Gość: rita Re: co sadzicie o Szpitalu Miejskim - o. poloznic IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.10.03, 21:25
              dawno, dawno temu był bardzo dobry , moja matka pojechała mnie tam urodzić i
              nie żałuję tego :)
              • Gość: giga Re: co sadzicie o Szpitalu Miejskim - o. poloznic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 21:30
                Ja swoje maleństwa rodzilam w wojewódzkim,też nie żaluję:)
                • Gość: rita Re: co sadzicie o Szpitalu Miejskim - o. poloznic IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.10.03, 21:55
                  a ty w którym szpitalu sie urodziłaś ?
                  • Gość: giga Re: co sadzicie o Szpitalu Miejskim - o. poloznic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 22:07
                    W kolejowym,wtedy był jeszcze taki.
                    • Gość: koza Re: co sadzicie o Szpitalu Miejskim - o. poloznic IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 02.10.03, 22:51
                      Jest nadal, tylko przejal go Miejski.
        • ainer1 Re: co sadzicie o Szpitalu Miejskim - o. poloznic 03.10.03, 12:29
          Witaj Sari ponownie :>>>
          Czy mialas tam okazje rodzic czy ktos Ci bliski?
          Szczegolnie interesuje mnie ta przesada w naturalnosci i co to za tlumy?
          Renia
          PS: jezeli masz chwile to prosze tez o mail
          • mamaoscara Re: co sadzicie o Szpitalu Miejskim - o. poloznic 05.10.03, 00:58
            ainer1 napisała:

> Witaj Sari ponownie :>>>
            > Czy mialas tam okazje rodzic czy ktos Ci bliski?
            > Szczegolnie interesuje mnie ta przesada w naturalnosci i co to za tlumy?
            > Renia
            > PS: jezeli masz chwile to prosze tez o mail

Napisałam do Ciebie, daj znać czy mail dotarł.
            • ainer1 czy w Szpitalu Miejskim - zzo jest odplatne? 08.10.03, 13:46
              wiem, ze jest anestozjolog 24h/24h i ma pytanie czy stosuja znieczulenie
              zewnatrzoponowe i jesli, to ile kosztuje?
              • Gość: sari Re: czy w Szpitalu Miejskim - zzo jest odplatne? IP: *.ols.vectranet.pl / 213.76.143.* 08.10.03, 14:33
                Podaj swój e-mail-napiszę jeszcze raz, bo coś nie doszło.
                • ainer1 Re: czy w Szpitalu Miejskim - zzo jest odplatne? 09.10.03, 09:35

ainer1@NOSPAM.gazeta.pl
                  • Gość: edta Re: czy w Szpitalu Miejskim - zzo jest odplatne? IP: 80.51.57.* 09.10.03, 20:16
                    Rodziłam w Miejskim trzy lata temu i rok temu. I muszę powiedzieć, że z
                    pierwszym dzieckiem było lepiej niż z drugim. Pielegniarki były bardziej
                    życzliwe i "dostrzegalne" ba oddziale.

Edta
                    Ps. Koleżanka miała znieczulenie zewnątrzoponowe darmo i darmo też partner mógł
                    uczestniczyć w porodze.
    • ainer1 Re: co sadzicie o Szpitalu Miejskim - o. poloznic 16.10.03, 21:41
      Może ktoś ostatnio tam rodził i mógłby do mnie napisać?

z góry dziękuję,
      Renia
    • Gość: SUPER!!! Re: co sadzicie o Szpitalu Miejskim - o. poloznic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.03, 16:56
      SUPER!!!
      • ainer1 Re: co sadzicie o Szpitalu Miejskim - o. poloznic 17.10.03, 17:28
        Ciesze sie SUPER!!!, że jest SUPER, ale moze mi tak SUPERkrótko powiesz co
        dokładnie jest SUPER w Szpitalu Miejskim? Było by SUPER!!!
        • being28 Re: co sadzicie o Szpitalu Miejskim - o. poloznic 17.10.03, 17:44
          To jakis debil, pewnie z jakiegos urzedu. Znalazl wreszcie internetowe wydanie
          GW i pisze bzdury (bo co innego potrafi?)
          • ainer1 krew pępowinowa 28.10.03, 20:45
            Witam serdecznie!

Czy szpital miejski wspolpracuje z jakims bankiem krwi pepowinowej?
            Może macie doświadczenia na ten temat?
            I druga sprawa:
            Czy któraś z mam słyszała może o możliwości oddania krwi charytatywnie, nie
            placąc za nia? A gdyby - odpukac - była potrzeba to rodzice dziecka, którzy
            oddali krew pępowinowa moga liczyc na pomoc banku?

Nie znam szczegółów a szukam rozwiązań,
            Renik
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka