Dodaj do ulubionych

Akcja oddawania krwi

06.08.08, 15:25
Rada Miejska SLD w Olsztynie wspólnie z Warmińsko - Mazurską Radą Wojewódzką
SLD organizują w dniu 8 sierpnia 2008 r. (piątek) w godzinach 8-12 w sali
konferencyjnej Domu Rzemiosła (ul. Prosta 38) akcję honorowego oddawania krwi.
Do przyłączenia się do tej inicjatywy zapraszamy członków SLD i wszystkich
mieszkańców Olsztyna.

www.sld.olsztyn.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: padalec Re: Akcja oddawania krwi IP: *.centertel.pl 07.08.08, 08:51
      Nareszcie!będzie czym reanimować żmije!.Ssssy...
      • Gość: waldek Re: Akcja oddawania krwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.08, 09:28
        chyba ludzi mój drogi
    • Gość: znawcanietoperków Re: Akcja oddawania krwi IP: *.olsztyn.mm.pl 07.08.08, 21:31
      A co Wy chcecie krew oddawać? Oddajcie raczej to, co zabraliście. Krwi od Was
      nie przyjmą, bo trzeba mieć chociaż trochę czerwonych ciałek. U Was tylko różowe
      dupcie pozostały. Różowe od zajmowanych stołków.
      • yadol Re: Akcja oddawania krwi 07.08.08, 21:45
        co jeszcze chłopaki wymyślicie? proponuję skoki na banji z wiaduktów nad Łyną w
        wykonaniu waszych byłych i obecnych liderów ,może ktoś was w końcu zauważy
        • Gość: As Re: Akcja oddawania krwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.08, 22:27
          Nie ufam Wam. Nie przyjdę
        • Gość: waldek Re: Akcja oddawania krwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.08, 11:32
          a moze tak kilku tchórzów z tego forum ukrytych pod pseudonimami
          chciałoby komuś życie jednak uratować
          • Gość: As Re: Akcja oddawania krwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.08, 00:40
            No i widzisz Waldek, aż 7 osób przyszło aby mu SLD krwi utoczyło. Ja
            wiem gdzie jest stacja krwiodawstwa i trafię a SLD niech zajmie sie
            zajmie porządkowaniem swoich szeregów a nie akcją propagandową i to
            jeszcze w jakim szczytnym celu. Tylko 7 osób ( w tym sami
            organizatorzy) - no i macie swoje poparcie.
    • Gość: kadet Re: Akcja oddawania krwi IP: *.olsztyn.mm.pl 08.08.08, 09:35
      Ale ten krwiopijca z agencji ochrony E W-M to mógłby parę litrów oddać. Za całe SLD.
      • muraszka1 Re: Akcja oddawania krwi 08.08.08, 12:04
        czyzby za przykladem premiera ?
        podobno ma oddac szpik i krew ?
        jaki wspanialy jest ten premier;)
        • yadol Re: Akcja oddawania krwi 08.08.08, 18:25
          jeżeli ktoś oddaje krew to nie w ramach jakiejś szemranej propagandowej akcji
          sld, ty waldek swoje życie ratuj bo nie tą drogą idziesz co rozum nakazuje, sld
          nie jest od zbierania krwi - niech zacznie w końcu działać a nie wydawać
          oświadczenia i zbierać krew, harcerskie mocno metody , bo wy pewnie z czerwonego
          harcerstwa
        • edico Re: Akcja oddawania krwi 09.08.08, 02:48
          Oddałem krwi do pewnego czasu już na grube litry. Jak to czasami bywa, głupim
          przypadkiem zachorowałem nie na żarty. Ponieważ w tym czasie bez wizyty w
          przychodni nic nie można było w tym zakresie zrobić, nie pomogły żadne prośby o
          przyjęcie poza kolejką. Odczekałem swoje będąc z bólu i gorączki bez mała w
          pijanym widzie. Po przyjęciu przez lekarza zadałem pytanie, czy honorowe
          krwiodawstwo do niczego służby zdrowia nie zobowiązuje. Na odpowiedź, że jego to
          nic nie obchodzi, podarłem swoją legitymację i wraz ze złotą oznaką wrzuciłem do
          kosza. Nie zmienia to postaci rzeczy, że w efekcie badań wylądowałem w szpitalu.
          Przez czterdzieści lat pracy skorzystałem może w sumie ze może 2-3 m-ce ze
          zwolnień lekarskich (nigdy tego nie liczyłem) łącznie z pobytem w szpitalu. W
          każdym bądź razie od tego czasu nie zamierzałem już być nadal dojonym osłem i
          nie oddałem ani jednej kropli krwi. Dzisiaj po latach nadal spoglądam na to
          zdarzenie z wielkim smutkiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka