Gość: olsztyniak IP: *.ols.vectranet.pl 07.08.08, 16:54 Czy ktoś pracowal na promocjach dla tej firmy i czy wyplacila wam pieniazki? Prosze o szybka odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: s Re: Ask promotion-praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.08, 17:42 hej, pracowałam, nie polecam teej firmy byly problemy z wyplata pieniedzy, wiem, ze dziewczyny ktore nadal pracuja u niej czekaja po pieniadze 3-4 miesiaca a nawet pół roku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Ask promotion-praca IP: *.olsztyn.mm.pl 08.10.08, 14:48 ja paracowałam na promocji. i czekam juz dwa miesiace na pieniądze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ask promotion-praca IP: *.ols.vectranet.pl 12.10.08, 18:27 pracowałam dla tej agencji w czerwcu i do tej pory nie otrzymałam wypłaty Osobiście znam 6 dziewczyn które również nie mogą doczekać się wypłaty niektóre nawet od lutego wiec stanowczo NIE POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Ask promotion-praca IP: *.olsztyn.mm.pl 13.10.08, 13:26 wobraźcie sobie że dzwoniłam dziś do podwładnej szefowej, która mowiła mi ze dwa tygodnie temu pieniadze beda na moim koncie. A dziś mi mowi ze mają problemy bo maja duze braki w zdrapkach. I ze u mnie tez ich brakuje a ja jestem pewna ze nie brakuje zadnej bo je dokładnie przeliczałam. Ta firma to jednen wielki oszust!!!!! jeśli tak dalej pojdzie to chyba bede zmuszona is do SĄDU PRACY!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Ask promotion-praca IP: *.ols.vectranet.pl 14.10.08, 13:26 hej, ja też mam problemy z wypłatą. czy wiecie może jak nazywa się główna szefowa ask promotion i gdzie w Olsztynie znajduje sie ich biuro?? na jednej se stron podany był adres wilczyńskiego 6b, lecz nie znalazłam tego biura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elka :) Re: Ask promotion-praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.09, 21:55 jeśli chcecie coś z tym zrobić to piszcie do mnie : adres mojego maila :diabelek200311@wp.pl czekam .Bo ja tak tego nie zostawie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Ask promotion-praca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.08, 14:12 robota dla prokuratury. nikt nie ma prawa nikogo robić w konia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Ask promotion-praca IP: *.ols.vectranet.pl 14.10.08, 14:19 a ja mam jeszcze jedno pytanie. czy podpisywałyście jakieś umowy o prace?? bo ja nie miałam żadnej umowy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Ask promotion-praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.08, 19:56 no ja ogolnie pracowalam luty ,marzec, kwiecien i nie dostalam ani grosza ....wiec nie polecam nikomu tej firmy ..a sama nie zmierzam tego zostawic i zamierzam isc z tym do sadu cywilnego bo niestety nie mam umowy a sad pracy mi nie pomoze bez umowy;/;/;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Ask promotion-praca IP: *.olsztyn.mm.pl 15.10.08, 10:40 Główna szefowa nazywa się Joanna Wojcicka, adres firmy to niby Wilczyńskiego 6b/29 moze to jej prywatne miszkanie i nie ma zadnego afiszu. ja jeszcze tego nie sprawdzałam. nie dostałam zadnej umowy, choć chciałam, ale wykrecali sie tym ze dziewczyny nigdy nie podpisują ze pozniej trzeba sie rozliczac z urzedem itd. I to był juz pierwszy błąd nawiązywania z nimi współpracy. Jeżeli skumulujemy siły mamy większe szanese na wygraną. A w waszych przypadkach jak sie tłumaczą opóźnieniem wypłat??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Ask promotion-praca IP: *.olsztyn.mm.pl 15.10.08, 10:50 Może by tak sprawę nagłośnic w gazecie Olsztyńskiej??? zeby ostrzec innych !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: Ask promotion-praca IP: *.ols.vectranet.pl 15.10.08, 17:39 mi wcześniej tłumaczyli ze mają problemy z innymi firmami, a ostatecznie wypłatę miałam dostać 2 tygodnie temu, od kilku dni próbuję sie dodzwonić i nikt nie odbiera... Myślę że musimy się wszystkie razem jakoś zebrać i koniecznie coś z tym zrobić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Ask promotion-praca IP: *.olsztyn.mm.pl 16.10.08, 15:38 podaję swojego emaila: alusia-czarna@wp.pl, proszę o kontakt i namiary na was. abysmy mogli cos zdziałac. (mała) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Ask promotion-praca IP: *.olsztyn.mm.pl 20.10.08, 14:50 piszcie na emaila zeby zachować dyskrecję swoich danych. zalezy mi n atym zeby sprawe załatwić jak najszybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Ask promotion-praca IP: *.olsztyn.mm.pl 21.10.08, 20:38 dzwoniłam dziś do krafta, czyli producenta jacobsa (to w moim przypadku) bo kawe jacobs promowałam. i mam nadesłac jakieś dowody na to ze byłam hostessa i ze pracowałam na promocji. mam zdjecia i emaile od pani chrabąszcz. to juz wtym przypadku druga skarga na tą firmę. Pierwsza była z Pisza. Radzę wam tez zgłaszać to do głownych producentów produktów ktore promowaliscie. Wtedy jest szanasa ze wynagrodzenia zostaną jakoś wypłacone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Ask promotion-praca IP: *.olsztyn.mm.pl 24.10.08, 09:41 no hallo!!!! ludzie?? juz wam nie zależy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Ask promotion-praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 17:14 zalezy zalezy....... jesli bedziecie cos dzialac w sprawie ... to prosze o kontakt na : rozowa_pantera226@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elka :) Re: Ask promotion-praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.09, 21:31 czesc ja pracowalam na tej promocji w Ostrodzie w styczniu. I nie wyplacila mi pieniedzy ntera zpisze skarge do tej firmy wiec nie polecam tam pracowac .Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś