kacprzycki 13.11.08, 21:04 jeden obowiązek - reprezentacyjny spełniał celująco a co robiła wówczas komisja rewizyjna RM ? Rada Miasta ma ustawowo zapisane narzędzia umożliwiające kontrolowanie prezydenta !! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alka Do głupka Kacprzyckiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.08, 21:19 Komisja Rewizyjna była z SLD! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacprzycki Re: Do głupka Kacprzyckiego IP: *.olsztyn.net.pl 13.11.08, 21:22 no oczywiście w radzie miasta teraz wyjdzie raptem że wszyscy są z SLD?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ter Re: Do głupka Kacprzyckiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.08, 00:28 przestań oszołomie...z każdym dniem tracisz twarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-kasprzycki Re: Do głupka Kacprzyckiego IP: *.olsztyn.mm.pl 14.11.08, 07:04 Panie Kasprzycki, tak bardzo chce byc pan radnym, że aż rozum panu odebrało. Wzywać do zostawienia cjm-gwałciciela-kłamcy tylko po to żeby zostać radnym? Wsty i żenada. nawet kacykowie tak pazernie się nie zachowywali jak pan. wstyd. mojego głosu pan nigdy za to nie dostanie. i wielu moich znajomych też! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Obietnicami prezydent przekonał do siebie ludzi IP: *.epwik.com.pl 14.11.08, 07:24 To i tak mały Pikuś w porównaniu z TUSKIEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Obietnicami prezydent przekonał do siebie ludzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.08, 08:50 Pamietajcie!Glosujac na Czesia cala Rada Miasta jest odwolana!Jesli chcemy cos zmienic to glosujmy na Czesia!!!!Od odejscia Czesia nic sie w miescie nie dzieje!No zapomnialem wiecej mamy piekarni!Co rog to piekarnia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: st Obietnicami prezydent przekonał do siebie ludzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.08, 08:55 Popieram tez glosuje na NIE! Na tak bedzie bez zmian! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaciekawiony Re: Obietnicami prezydent przekonał do siebie lud IP: *.olsztyn.mm.pl 14.11.08, 09:02 Hmmmmm, a jak czym niby polityk ma pozyskiwać wyborców? Auta ma im kupować? Śniadania robić? To jasne, że się obiecuje, problem jest tylko w tym co się obiecuje i czy się spełni to co się obiecywało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: Obietnicami prezydent przekonał do siebie lud IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.08, 09:03 A w dodatku byl na tyle sprytny, ze wszystkie wydatki, promocje, kwiatki zalatwial tak, ze wspolpracownicy, wiceprezydenci i Rada Miasta nijak sie nie skapneli co i jak. Odpowiedz Link Zgłoś
wes.t Re: Obietnicami prezydent przekonał do siebie lud 14.11.08, 09:10 To według ciebie za kwiatki ma być odwołany? Jak się chce uderzyć, kij zawsze się znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaciekawiony Re: Obietnicami prezydent przekonał do siebie lud IP: *.olsztyn.mm.pl 14.11.08, 09:16 może zagłosujmy tak, by odwołać hurtem radę: panią Ciunbel za apteki i qrefsko drogi dklep dla dzieci, pana Dąbkowskiego za chlebek, pana Gornowicza...jak pomyślimy to powód znajdziemy, radną Sosnowską za niski wkład w życie miasta a za duży wkład w pogadanki o procedowaniu, radnego Baczewskiego za bycie obleśnym i za obsceniczne występny na sesjach rady (raz coś gaworzył o masturbacji), panie lekarki za to, że się obijają i przynoszą ujmę kobiecej inteligencji,kogoż to jeszcze mamy w radzie i za co powninniśmy go spuścić na bambus banany prostować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaciekawiony Re: Obietnicami prezydent przekonał do siebie lud IP: *.olsztyn.mm.pl 14.11.08, 09:17 a radnego szostka ( tego, któy do rady się dostał ze względu na zbieżność nazwisk z dyrektorem WORDu za klikanie na forum w trakcie roboty:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaciekawiony Przepraszam, nazwisko powinno być z dużej litery/b IP: *.olsztyn.mm.pl 14.11.08, 09:19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANTYŁUK Re: Przepraszam, nazwisko powinno być z dużej lit IP: *.ols.vectranet.pl 15.11.08, 08:25 a Łukaszewskiego za drogie śmieci i ścieki i za to że się nigdy uccziwą pracą nie schańbił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pimpom Re: Przepraszam, nazwisko powinno być z dużej lit IP: *.olsztyn.mm.pl 15.11.08, 15:22 i za zatrudnienie swojej laski w ratuszu, jako asystentki Głażewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan Obietnicami prezydent przekonał do siebie ludzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.08, 10:07 JAK TO LATWO KOPAC LEŻACEGO!GDZIE WIELCY DZIENNIKARZE Z WYBORCZEJ BYLI WCZESNIEJ? NIE WIDZIELISCIE BLĘDOW , BO LICZYLISCIE NA PRZYCHYLNOŚĆ I REKLAMĘ ???? BYLISCIE NA KAŻDEJ IMPREZIE KTORA ROBIL PREZYDENT.ZAWSZE PIERWSI PRZY STOLACH I KIELISZKACH.DZISIAJ WAM TEGO BRAK. MOZE POLICZCIE NA ILU BANKIETACH DARMOWO SIE BAWILISCIE,BO PRASA TO POTĘGA I WAM SIE NALEŻYYYYYYYY !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do dziennikarzy Re: Obietnicami prezydent przekonał do siebie lud IP: *.adsl.inetia.pl 14.11.08, 21:36 JAK TO LATWO KOPAC LEŻACEGO!GDZIE WIELCY DZIENNIKARZE Z WYBORCZEJ > BYLI WCZESNIEJ? NIE WIDZIELISCIE BLĘDOW , BO LICZYLISCIE NA > PRZYCHYLNOŚĆ I REKLAMĘ ???? > BYLISCIE NA KAŻDEJ IMPREZIE KTORA ROBIL PREZYDENT.ZAWSZE PIERWSI > PRZY STOLACH I KIELISZKACH.DZISIAJ WAM TEGO BRAK. > MOZE POLICZCIE NA ILU BANKIETACH DARMOWO SIE BAWILISCIE, gdzie byli lokali dziennikarze, jak zwykle w kieszeni i na usługach płacących i zapraszajacych. To w olsztyńskim wydaniu nazywa się wolność prasy. Panie z E 7 maja wiecej godności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywna Obietnicami prezydent przekonał do siebie ludzi IP: *.olsztyn.mm.pl 14.11.08, 11:36 Nawet wroga p.Malkowskiemu gazeta pisze "nie szczedzil czasu i wysilku"Tak bylo!Widzimy co sie dzieje teraz.Nic.Ale Ciunel i inni radni za wszystko zlo winia Malkowskiego,bo przeciez nie przyznaja sie do tego ,ze brakuje im wiedzy i checi do pracy na rzecz miasta.Gazecie Wyborczej nalezy pogratulowac "obiektywizmu".Wstyd mi za was. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klint Całe PO z Tuskiem na czele stosuje tę metodę IP: *.zetosa.com.pl 14.11.08, 16:32 przekonywania do siebie ludzi. Tylko ślepcy i niemądrzy tego nie widzą i dlatego popierają PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chochlik Obietnicami prezydent przekonał do siebie ludzi IP: *.ols.vectranet.pl 14.11.08, 17:44 Od ponad pół roku trwa show Głażewskiego i Dąbkowskiego. I co? Wielkie g... Jestem za odwołaniem tych specjalistów od rządzenia miastem. Na pewno nie poprę tych .... (niedomówienie). Odpowiedz Link Zgłoś
wes.t Re: Obietnicami prezydent przekonał do siebie lud 14.11.08, 17:58 A jak chcesz odwołać Głażewskiego? Nie jest radnym. Nic nie słyszałem, że chce się podać do dymisji. Tak to już w życiu jest, cudze błędy widzimy tylko nie swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Obietnicami prezydent przekonał do siebie ludzi IP: *.uwm.edu.pl 14.11.08, 20:17 Ogladam i słucham tę żenującą maskaradę "ważnych" osobistości miasta Olsztyn odnośnie Prezydenta Małkowskiego. Nie jestem w stanie zrozumieć, jak można być tak podłym w zjednoczeniu się w obłudzie i przeinaczaniu faktów. Wynika z tego, że ten "podły" Małkowski nic nie robił, nic nie zrobł, tylko pokazywał się publicznie dla reklamy swojej osoby. Pamiętam jak w gronie 4 osób i sędziów czuwał calą noc podczas bicia rekordu Ginesa przez Boleslawa Krawczyka, tam pokazywał się publicznie... Tam był jednak Malkowski i nikt więcej z tych co teraz tak go krytykują. Radny Gronowicz, taki ważny profesor wszzedł do Rady Miasta na plecach Małkowskiego, teraz go poniża. Zwyczajnie brakuje słów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Obietnicami prezydent przekonał do siebie ludzi IP: *.ols.vectranet.pl 15.11.08, 15:08 Dla władzy, pieniędzy i zemsty ludzie zrobią wszystko, zapominają że mieli kiedyś zasady, każda droga jest dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grumblers Obietnicami prezydent przekonał do siebie ludzi IP: *.26.52.martel.pl 15.11.08, 21:56 Śmieszy mnie to, że współautorem tekstu jest pan Maciej Nowakowski. To Pan pisał rozdział "Panu Bogu świeczkę..."? Nie ma Pan moralnego prawa wytykać CJM, że współpracował z olsztyńskim Kościołem!!! Tym samym Kościołem, który przez 6 lat karmił i utrzymywał Pana w seminarium duchownym, pozwolił przyjąć święcenia i gwarantował przyzwoite życie!!! Obłuda, to jedynie ciśnie mi się na usta!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowakowski i spółk Re: Obietnicami prezydent przekonał do siebie lud IP: *.adsl.inetia.pl 16.11.08, 00:03 Gość portalu: grumblers napisał(a): > Śmieszy mnie to, że współautorem tekstu jest pan Maciej Nowakowski. > To Pan pisał rozdział "Panu Bogu świeczkę..."? Nie ma Pan moralnego > prawa wytykać CJM, że współpracował z olsztyńskim Kościołem!!! Tym > samym Kościołem, który przez 6 lat karmił i utrzymywał Pana w > seminarium duchownym, pozwolił przyjąć święcenia i gwarantował > przyzwoite życie!!! Obłuda, to jedynie ciśnie mi się na usta!!! A mnie to nie śmieszy, lecz napawa obrzydzeniem widok takich etyczych wzorów, jak Maciej Nowakowski i większość dziennikarzy olsztyńskiej gazety wyborczej. Te osoby, obok CJM powinny być przez mieszkańców Olsztyna rozliczone i na taczce, jak Maryna z miasta wywiezione. Byłby to jeden z licznych kroków potrzebych do uzdrowienia Olsztyna. Odpowiedz Link Zgłoś