Dodaj do ulubionych

PiS ma nowego "bohatera"

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.08, 21:58
Radio Erewań doniosło, że Rosjanie "szczelali" do prezydenta seriami z
odległości 30 m., a on wziął i uciekł. Teraz czekam na kolejne wydanie książki
"O człowieku, który kulom się nie kłaniał" :(

Mam tylko jedno skromne pytanie, kiedy wreszcie nasz prezydent przestanie
przekształcać swój pałac w rozgłośnię Radio Erewań?
Obserwuj wątek
    • Gość: yy, Re: PiS ma nowego "bohatera" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.08, 22:01
      Zamiast zajmować się Polską ,to błąka się gdzieś po świecie.
      • Gość: * Re: PiS ma nowego "bohatera" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.08, 22:05
        Robi sobie międzynarodowy "pijar" :)
        • Gość: yy Re: PiS ma nowego "bohatera" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.08, 22:14
          Po co mu ten "pijar"? Szuka pracy w międzynarodowych instytucjach
          jak Kwaśniewski?
          • Gość: * Re: PiS ma nowego "bohatera" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.08, 22:25
            Trudne pytania stawiasz. Na żadne awanse w instytucjach międzynarodowej nie ma
            szans ze względów językowych. W kraju po dotychczas dokonywanych egzorcyzmach
            pijarowych, jego druga kadencja coraz bardziej ulatuje między annały bajeczek.
            Nie bardzo widzę sens tego wszystkiego po za tym, że chce się pokazać, że coś
            tam bliżej nie określonego koniecznie chce.
            • Gość: maja Re: PiS ma nowego "bohatera" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.08, 22:41
              Po prostu pajac się miota, on doskonale wie jak jest postrzegany. Swoją
              śmiesznością niestety naraża nas i ośmiesza . Kto mi powie po co on tam jechał?
              Totalny brak wyobraźni, odpowiedzialności i szacunku dla pełnionego urzędu.
    • Gość: Nimrod Duck Hunting Perfect Duck Decoy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.08, 22:55
      www.youtube.com/watch?v=ynekluJWkuY
    • Gość: marcin Re: PiS ma nowego "bohatera" IP: *.olsztyn.mm.pl 24.11.08, 06:11
      Mogę podejrzewać,że te serie z AKM to gruzińska prowokacja aby
      podnieść nadwątlone "image" naszego prezydenta.Jedzie "bronić"
      napadniętej i szykanowanej,okupowanej Gruzji a tam do niego
      strzelają.Jak on się narażą dla zapewnienia demokracji i
      przeciwstawia sie imperium sowieckiemu.Pic na wodę i fotomntaż.Jak
      się zachowywali wszyscy po tych strzałach?Wysiedli aby zobaczyć
      czy "imprezka" sie udała.Po takich prawdziwych strzałach to
      BOR "uprowadziłby" samochód z prezydentem poza ten obszar aby
      zapewnić bezpieczenstwo i ochraniać nalezycie.Kompletna
      amatorszczyzna i farsa.Kaczka wyrabia sobie image.Coś ohydnego jak
      to teraz rozdmuchują.
      • Gość: * Re: PiS ma nowego "bohatera" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.08, 09:34
        Kaczyńscy w atakowaniu wszystkich rubieży (nawet tych urojonych) zaczynają tę
        całą swoją prezydencką kampanię wyborczą w najzwyklejszy prowincjonalny kabaret.
        Gdyby to jeszcze robili ludzie wychowani na podwórku :)
        • yadol Re: PiS ma nowego "bohatera" 24.11.08, 09:52
          już jednego prezydenta odwołaliśmy... czy to co on wyrabia jest bezpieczne dla
          Polski i Polaków? są przecież jakieś granice zdrowego rozsądku i
          odpowiedzialności, ja bym mu zabrał paszport
          • Gość: lika Re: PiS ma nowego "bohatera" IP: *.ols.vectranet.pl 24.11.08, 14:56
            Wiecie co? To już naprawdę chamstwo. Nie jestem PISowcem, ani ich zwolennikiem,
            ale wasze komentarze są przerażające.
            • Gość: * Re: PiS ma nowego "bohatera" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.08, 17:11
              Nie wszyscy są tak gruboskórni, by chamstwo widzieć tylko z jednej strony.
              Chamstwo PiS zauważono już dawno, tylko na tym forum przez grzeczność tego
              problemu nikt nie podnosił. Ale skoro domagasz się uzupełnienia swej
              jednostronnej wrażliwości, której tak zaprzeczasz, pozwolę sobie na przytoczenie
              jednego z wielu takich stwierdzeń pojawiających się już od lat:

"Bracia Kaczyńscy od początku byli rządni władzy nie lubili konkurencji palili
              kukłę Lecha Wałęsy to szaleńcy mogą wciągnąć nasz kraj w wielkie kłopoty na
              linii Berlin-Moskwa.
              Dość rządów ludzi wiecznie chorych na władzę...

Na czym polega chamstwo PiS:

Na przepięknych przemówieniach Jarosława Kaczyńskiego, który związany z Ojcem
              Ryzykiem bezczelnie manipulują społeczeństwo.
              Na przepięknej twarzy Jacka Kurskiego, który jest dumnym karierowiczem i tak
              naprawdę jest nikomu nie potrzebny.
              Na przepięknych hasłach, który mają ułatwić nam zapomnieć o tym, że PiS już dwa
              lata rządził i w tym czasie był nieporządek
              Na wiecznym udowadnianiu, że przeciwnicy polityczni są wrogami narodu
              Na pustych słowach i profesjonalnym wizerunku polityków tej partii
              Na zasiewaniu podejrzeń wszystkich, którzy nie są z PiS
              Na obrzucaniu błotem dawnych koalicjantów
              Na podszywanie się pod katolicyzm nagle stali się ortodoksyjni – hipokryci
              Na niszczeniu tych, którzy mają odmienne poglądy
              Na przypisywaniu sobie nie ich sukcesów nie ich inicjatyw
              Na ciągłym irytowaniu swoich dawnych kompanów z Solidarności
              Na ciągłym odwoływaniu się do ideałów Solidarności
              Na wykorzystywaniu służb specjalnych do podkopywania konkurencji politycznej
              Na tym, że są fałszywie przekonani, że mają rację
              Na tym, że zwracają uwagę na błędy, które same są ich domeną
              Na tym, że po wygranych wyborach znowu będą rządzić

Zapraszam na więcej...
              (mudzaba.pl)"

Polecam także filmy YouTube na temat Kaczyńskich, które odzwierciedlają raczej
              powszechne odczucie na ich temat a także ich zwolenników.

Bardziej dosadną ocenę tego zjawiska zwanego PiS-em możesz znaleźć m.in. nawet
              na takich forach:
              - moja.generacja.pl
              - forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=74414235&a=74414764
              -
              fakty.interia.pl/polska/news/znowu-zobaczylismy-kogo-sobie-wybieramy/komentarze,1151031,,16963166
              czy prasę:
              - www.se.pl/wydarzenia/kraj/chamskie-pogaduchy-poslow-pis_74551.html
              - www.rmf.fm/fakty/?id=124104
              |
              Na Forum i polityka wręcz twierdzi się, że "PiS = BOLSZEWIA + CHAMSKIE SEJMOWE
              BURDY"
              www.bankier.pl/forum/temat_Re-PiS-BOLSZEWIA-CHAMSKIE-SEJMOWE-BURDY,6089238.html|
              Jakby zresztą na to nie patrzeć, nie tylko umiejętność dedukcji nie należy do
              najlepszych stron PiS-u i jego zwolenników, czego dajesz najlepszy dowód.
              • yadol Re: PiS ma nowego "bohatera" 24.11.08, 17:48
                do liki : nie rozumiem tego co napisałaś, gdzie jest chamstwo ? gdzie jest
                rozsądek? gdzie odpowiedzialność i godność? szkoda , że nie strzelali do niego z
                procy, ta sytuacja jest chora i jest częścią kampanii wyborczej, chętnie dałbym
                kopa w tyłek temu , który zarzucał kaczorowi małą aktywność , ruszył się i teraz
                mamy kabaret
            • edico Re: PiS ma nowego "bohatera" 24.11.08, 21:10
              Niezłe prasowe dossier nawet poza granicami kraju - poczytaj :)
              deseretnews.com/article/0,5143,705264037,00.html
              Czy to też chamstwo dla tego, że stawiają sprawę wprost bez owijania w
              dyplomatyczną bawełnę?
              • edico Re: PiS ma nowego "bohatera" 24.11.08, 21:14
                A tu masz zdjęcie tego bohatera. Sam jego trymuf widniejący na twarzy powinien z
                miejsca powalić na kolana Moskwę. I jak tu nie wierzyć, że z pałacu płyną tylko
                słowa prawdy ;)
            • oberpolicmajster Re: PiS ma nowego "bohatera" 25.11.08, 02:52
              "Lilko", pisz konkretnie, bo tak trzeba na forum: gdzie widziszz
              chamstwo? Bo ja np. nie uważam za chamstwa poglądu, że nasz
              prezydent kompromituje po raz kolejny Polskę tylko po to, by za radą
              swoich "genialnych" spin-doctorów zyskac parę kolejnych punktów
              procentowych. Byle miec 15!
          • Gość: * Re: PiS ma nowego "bohatera" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.08, 02:40
            Dramat polega na tym, że w aktualnej sytuacji prawnej jest to sytuacja niezwykle
            trudna. Trzeba mieś nadzieję, że aktualnie prowadzone dochodzenia pozwolą
            wyciągnąć konsekwencje w stosunku do ludzi z otoczenia prezydenta delikatnie
            mówiąc za brak profesjonalności w przygotowaniu i realizacji tej ekskapady. W
            końcu prezydent został wybrany w świadomych wyborach a nie wygrał jakiegoś
            wyścigu szczurów. A to zobowiązuje nie tylko prezydenta, ale także świadomej
            działalności i odpowiedzialności za czyny całego jego otoczenia nie wyłączając
            powinowactw rodzinnych.
            Jeżeli ktoś się świadomie porwał na pełnienie funkcji przekraczającej jego
            kompetencje, powinien w pełni ponieść zasłużone konsekwencje. Brak świadomości w
            podejmowanych działaniach powinien być po prostu leczony.
    • Gość: kontrowersje.net Re: PiS ma nowego "bohatera" IP: 217.98.64.* 25.11.08, 05:52
      To się nazywa nadawanie na tych samych falach, mentalna solidarność, albo jaki
      jeden taki drugi. Dżygit z partyzantem na bojowym szlaku. W pierwszym odruchu
      chciałem napisać krótką historyjkę, relacjonującą partyzancką przygodę
      Władysława Leśnego, pseudonim Lech Kaczyński i dżygita Gruzina. Ale mi przeszło,
      za wysoko postawiona poprzeczka, samemu Władysławowi Leśnemu w śmieszności nie
      podskoczę, a co dopiero mówić o przeskoczeniu. Jeśli nie satyrycznie, no to
      poważnie, tylko jak tu poważnie mówić o satyrze, tak czy siak zaczynając pisać o
      przygodzie Władysława Leśnego wpakowałem się w matnię formy, która nie jest w
      stanie oddać istoty treści. I pewnie machnąłbym ręką, ze wzglądu na piętrzące
      się problemy w sprawie, która splunięcia nie warta, gdyby mi się nie uruchomił
      instynkt patriotyczny i troska o sławę Polski.

Zanim o wartościach najpierw fakty i mity związane z wizytą partyzancką i już w
      startowych blokach pragnę zapewnić, że moja analiza jest czystą amatorką. Nie
      znam się ani na protokole dyplomatycznym, ani na ochronie głowy państwa, ani nie
      mam doświadczenia w bilateralnym spożywaniu kawioru. Jestem kompletna noga, ale
      zamierzam z tego stanu rzeczy uczynić naczelny argument analizy zatytułowany:
      „Skora nawet ja wiem, to co robili tamci?”. Na moje laickie oko sprawy mają się
      tak. Cytując klasyka ktoś tam, ktoś tam ustalił coś tam, coś tam i tak doszło do
      historycznej wizyty w Gruzji. Takie wizyty, z tego co mi wiadomo, są
      przygotowywane przez korpusy dyplomatyczne obu krajów i praktycznie każda
      sekunda jest zaplanowana, natomiast jeśli coś się spieprzy w planie, nazywa się
      to odstępstwo, albo w skrajnym przypadku złamanie protokołu. Wiemy ponad wszelką
      wątpliwość, że zgodnie z protokołem Władysław Leśny, pseudonim Kaczyński, miał
      udać się do siedziby swojego gospodarza i tam sobie mieli palcem po mapie
      podbijać Rosję i przestawiać układ sił w Europie.

Tak miało być, ale już na lotnisku gospodarz, który mentalnie jest czymś
      pomiędzy synem i młodszym bratem Władysława Leśnego dokonał zmian. Mam poważne
      wątpliwości jak te zmiany nazwać, odstępstwem, czy złamaniem? Po mojemu
      odstępstwo wyglądałoby tak. Słuchaj Władek, głupia sprawa, ale remont mam w
      chałupie, stara zła, wszędzie bałagan, to i nie będzie jak się napić. Może
      wyskoczymy do knajpy, znam tu jedną taką gdzie dobrze gotują i nie chrzczą wina.
      Głupia sprawa gospodarz ma problemy, trzeba chłopu pomóc. Dobra Gruzin, mówi
      Władek do Gruzina, nie pękaj może być knajpa, nie takie rzeczy robiło się na
      styropianie. Tak bym sobie wyobrażał odstępstwo. Niestety sprawy miały się
      inaczej. Podszedł Gruzin do Władka i zapodaje. No cześć stary, słuchaj, mamy
      małą korektę planów. Koniak się mrozi, baranina dochodzi na ruszcie, to może
      byśmy w tak zwanym między czasie zabawili się trochę. Mam tu parę ulic dalej
      takiego sąsiada, wariat jakich mało, strzela z karabinu, tłucze żonę, ponoć
      zjadł na surowo swoje najmłodsze dziecko, podskoczymy, powkurzamy go trochę,
      będzie fajnie. No dobra Gruzin, jak mówisz, że będą jaja, to czemu nie, raz się
      żyje.

I tak po mojemu wygląda złamanie protokołu, a jeśli się mylę, to na pewno tak
      wygląda czysta głupota gospodarza namawiającego gościa do narażania życia w imię
      dobrej zabawy. Już ten początek świadczy, że dwóch partyzantów, nawet
      harcerzyków wybrało się na szczenięcą przygodę, co obu dyskwalifikuje jako
      poważnych polityków, a przecież to połowa satyry. Dalej pojechali w ciemną noc,
      nie oznakowanymi pojazdami jak na kolumnę notabli przystało, wyleźli z samochodu
      i nadstawili ucha, żeby rozpoznać serię z „kałacha”. Znów się odwołam do swojej
      ignorancji i chciałbym powiedzieć tylko tyle, że gdyby mnie ktoś przed sekundą
      zatrudnił jako szefa ochrony kolumny prezydenckiej, to ja po 2 sekundach i be
      kursu eksternistycznego wiedziałbym na pewno jedno. Wiedziałbym, że nie ma mowy
      i to za wszelką cenę, aby Władek wyścibił czubek nosa poza, mam nadzieję
      opancerzoną limuzynę, skoro już się uparł na przygodę. Wiedziałbym również, że
      jak Władek jakimś cudem zerwał się z kordonu, to po tym jak wylazł i padły
      strzały, ochroniarze powinni się rzucić na Władka i przykryć sterydami, grubą
      bezpieczną warstwą.

Dlaczego tego nie zrobili? Odpowiedzi są tylko dwie. Albo są głusi ode mnie
      skończonego laika, albo wiedzieli, że uczestniczą w cyrku przygotowanym przez
      gospodarza. W tym miejscu kończy się przygoda, ale zaczynają się partyzanckie
      opowieści. Leśny Władek pseudonim Kaczyński, opowiedział kto do niego strzelał i
      dlaczego Rosjanie. Skąd ta pewność? Brak mi pojęcia. Po pierwsze to Władek,
      który jak sam mówił ostatni raz wąchał proch ponad 30 lat temu na studiach,
      rozpoznał bez pudła serię z„kałacha”, a jak kałach, to wiadomo, że Ruscy. Po
      drugie Władysław słyszał, że ci co strzelali mówili po rosyjsku, a jak po
      rosyjsku, to Ruscy. W końcu po trzecie, Władysław wie, że to byli Ruscy, bo tak
      mu powiedział Gruzin. Po tej opowieści chyba jest jasne, dlaczego zrezygnowałem
      z satyry, czegoś takiego to ja nie przeskoczę, ale mogę sobie jako ignorant
      zinterpretować. Słuchałem dwóch polskich komandosów, obaj twierdzą, że strzał z
      „kałacha” jest do rozpoznania, ale to trzeba siedzieć w zawodzie ładnych parę
      lat. „Kałachami” strzela cały świat, najpopularniejsza broń, a już w takim
      rejonie jak Zakaukazie, niemal monopol po wszystkich stronach. Po rusku mówi
      więcej niż połowa Gruzinów i spora część jest potomkami mieszanych małżeństw. W
      Osetii ruski jest bardziej popularny niż język ojczysty. Jakim cudem na
      podstawie serii w powietrze można było zbudować tak poważne oskarżenia pod
      adresem Rosji, wie tylko partyzant Władek. De facto Władek nie opowiedział
      jakiejś bajeczki, ale zarzucił Rosji próbę zamachu na prezydenta Polski. Prócz
      ataku na granice Polski, nie ma poważniejszych oskarżeń na poziomie dyplomacji.

Podsumowanie. Nie mam siły kolejny raz pisać, że mi wstyd, że błazna mamy za
      prezydenta i że ten człowiek powinien odejść, sam powinien odejść, przede
      wszystkim dla swojego dobra. Nie mam siły pastwić się nad tym człowiekiem, a
      przyjemności to już naprawdę żadnej. Piszę o tym, bo tęsknie za prezydentem,
      któremu Gruzin nie odważyłby się złożyć takiej propozycji. Tęsknie za takim
      prezydentem, który nie opowiadałby w imieniu Polski idiotyzmów, nie machał
      pięścią do Rosji, UE i NATO, bo usłyszał na ciemnej drodze serię z „kałacha”.
      Chciałbym odpocząć, chciałbym chwilkę odpocząć od przygód Władysława Leśnego. Na
      pewno są jakieś inne metody leczenia kompleksów i przedłużania organu
      płciowego, niż rozkładanie kozetek na międzynarodowych arenach, choćby te areny
      były głuchą zakaukaską prowincją. Chciałbym tylko jednego i gorąco apeluję do
      władnych, niech ktoś kompetentny pomoże Władysławowi, nie wiem może to kwestia
      zmiany leków lub dawkowania, w każdym razie, deprecha maniakalna Władysława
      zaczyna stanowić poważne zagrożenie dla naszego wspólnego narodowego zdrowia
      psychicznego i fizycznego.
      • yadol Re: PiS ma nowego "bohatera"-partyzanta 25.11.08, 10:08
        pełna zgoda, też czuję wstyd, bezsilność i strach o to co jeszcze te kurduple
        wymyślą, pewien jestem , że to nie koniec ich amatorskich występów, muszą
        nakręcić napięcie, bez tego nie potrafią istnieć,
        nie można bezkarnie leczyć swoich kompleksów i fobii kosztem całej Polski -
        tak podpowiada zdrowy rozsądek
        • Gość: * Re: PiS ma nowego "bohatera"-partyzanta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.08, 17:41
          Nie jesteście jedynymi, którym się robi słabo na pytanie - "Co nowego w PiS-iej
          Polsce?". Nie jest to już wstyd tylko cichy i wewnętrzny :(
          • Gość: samanta Re: PiS ma nowego "bohatera"-partyzanta IP: *.olsztyn.mm.pl 25.11.08, 19:48
            Ibohater oraz jego przyboczny Kamińszczak wyszli na głupków
            twierdząc,że po akcencie mowy poznali ,że strzelali
            Rosjanie.Kaczyński poznał też,że strzelali Rosjanie po serii
            z "kałasznikowa" jak powiedział.No i Osetyńcy przyznali się ,że
            oddali strzały ostrzegawcze w górę,ponieważ ktoś chcial przkroczyć
            granicę.I wyszło szdło z worka.Mozna przypuszczać,że o wszystkim
            wiedział i zaplanował Sakaaszwili,który chciał "udowodnić"
            Kaczyńskiemu jakie jest zagrożenie ze strony Rosji.Pajac
            chciał "wpuścić w kanał" drugiego i to mu się udało .To właśnie jest
            bardzo żałosne.Gdyby dopuścili do tego zdarzenia naszych BOR-owików
            to Kaczorek byłby na ziemi a maszynki grały w keirunku
            strzelających.Mogła być jatka.I aby tego uniknąć "odseparowano"
            ochroniarzy BOR od całego zdarzenia.Farsa polityczna w wykonaniu
            Sakaaszwilego.
            • yadol Re: PiS ma nowego "bohatera"-partyzanta 25.11.08, 22:56
              czy przypadkiem my podatnicy nie płacimy za to ?
              • Gość: jovan Re: PiS ma nowego "bohatera"-partyzanta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.08, 08:30
                Naprawdę nie można odwołać tego śmiesznego i groźnego zarazem
                prezydenta? Nie ma żadego sposobu? Jego wpadki stają się coraz
                bardziej ryzykowne dla Polski. Boję się, że następnym razem wywinie
                już coś takiego, że poleje się krew... Może można temu jakoś
                zapobiec?
                • oberpolicmajster Re: PiS ma nowego "bohatera"-partyzanta 26.11.08, 08:38
                  Jest tylklo jedna bezkrwawa metoda. "Zabic" go śmiechem.
                  • Gość: joi Re: PiS ma nowego "bohatera"-partyzanta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.08, 09:44
                    niestety krew się już polała, ktoś przecież do czegoś namówił gruzińskiego króla
                    • yadol Re: PiS ma nowego "bohatera"-partyzanta 26.11.08, 09:47
                      ober - jak nigdy dotąd zgadzam się z Tobą , pozdrawiam
      • Gość: * Dżygit partyzant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.08, 14:13
        Już Wałęsą mówił coś na ten temat.
    • Gość: Ambroży Warot na Prezydenta IP: 217.98.64.* 26.11.08, 23:48
      Vivat Lustracja !
      • Gość: * Re: Warot na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.08, 14:33
        Rosyjskie echa
        wyborcza.pl/1,91446,5996165,Rosja__Prasa_o_raporcie_ABW_w_sprawie_incydentu_z.html
        A dzisiaj ma być opublikowany raport o tym bohaterskim incydencie przez
        Kancelarię Premiera.
        • Gość: jovan Re: Warot na Prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.08, 17:52
          Nasz bojowo nastastrojony prezydencik jedzie teraz na tydzień do
          Azji. Tupie nóżką, że nie chce ochrony BOR. Obraził się dzieciak.
          Teraz na złość nam wszystkim da się zaatakować bo będzie łaził sam.
          Taki on to jest ten nasz drogi prezydencik - naburmuszony złośniczek
          taki. Nio nio nio.
          • Gość: * Re: Warot na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.08, 18:35
            Jak zwykle - na złość mamie i Tuskowi ;))
      • Gość: fotek Re: Warot na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.08, 09:46

www.pardon.pl/zdjecie/3/1428246/117874
    • edico Re: PiS ma nowego "bohatera" czyli "Won gnoju" :)) 28.11.08, 10:32
      Won gnoju...Tak się właśnie miał wyrazić do generała Janickiego nasz bohater
      niezadowolony z jego opinii na temat wizyty w Gruzji. Poinformował o tym z
      zażenowaniem poseł Palikot w TVN24. Z przykrością stwierdzam, wcale nie mnie to
      nie zaskoczyło. Bo czym - na dobrą sprawę poza pewną niewielką zmianą odcienia
      tej samej formy wyrażania własnych myśli różni się powiedzenie "spieprzaj
      dziadu" od "won gnoju"?
      Zaniepokojony jestem tym, że być może kolejna już prawda o naszym bohaterze z
      Osetii może ujrzeć światło dzienne.
    • Gość: Jerzy nie szanowanie naszego Profesora Prezydenta. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.08, 08:50

swkatowice.mojeforum.net/nie-szanowanie-naszego-profesora-prezydenta-temat-vt6459.html
      • Gość: * Re: nie szanowanie naszego Profesora Prezydenta. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.08, 14:09
        Po pierwsze - nie profesor.
        Po drugie - polecam lekturę jego rozprawy doktorskiej, chociaż by tak sobie a muzom.
      • Gość: * Szacunek dla Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 23:15
        Lech Kaczyński powiedział, że tak jak do tej pory będzie przeciwstawiał się
        wprowadzeniu wizji "Polski liberalnej".
        www.polskieradio.pl/iar/wiadomosci/artykul71198.html
        Prezydent Lech Kaczyński miał grozić znanej dziennikarce Monice Olejnik po
        zakończeniu środowego programu "Kropka nad i", który był nadawany z Brukseli.
        tychy.naszemiasto.pl/wydarzenia/911531.html
        Spełniłem obietnice wyborcze - powiedział Lech Kaczyński argumentując
        zawetowanie trzech ustaw
        www.rynekzdrowia.pl/Prawo/Spelnilem-obietnice-wyborcze-powiedzial-Lech-Kaczynski-argumentujac-zawetowanie-trzech-ustaw,3104,2.html
        Pan prezydent powiedział jeszcze wiele innych rzeczy, np:
        lkwatch.wordpress.com/pan-prezydent-powiedzial/
        Szanuję urząd prezydenta, natomiast człowiek piastujący ten urząd na szacunek
        powinien sobie na to zasłużyć!!!
    • Gość: 00 Re: PiS ma nowego "bohatera" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 17:15

Orderem odznaczyć !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka