Gość: f IP: *.ols.vectranet.pl 07.12.08, 22:08 Co wiecie o tej firmie ?Mają prawa czy nie. Mam dużo wątpliwości i nie wiem czy się upierać sie przy swoim czy odpuścić i zapłacić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: * Re: Windykacja KRUK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 00:07 Firma stosuje praktyki niezgodne z prawem, za co już została ukarana. O ile pamiętam, firma ta musiała zapłacić nałożoną karę w wys. chyba 1,5 mln zł. Co mnie ze zdziwieniem uderzyło to to, że reprezentuje ona interesy windykacyjne firm tzw. mocnych nie uwzględniając roszczeń wzajemnych działając po przez zastraszenie. O ile masz komplet dokumentów - co w wypadku niewielkich firm nie jest zbyt częstym zjawiskiem, nie daj się zastraszyć i kieruj sprawę do sądu. Naiwność i strach nie jest tutaj najlepszym doradcą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cynik Re: Windykacja KRUK IP: *.olsztyn.mm.pl 08.12.08, 09:41 Długi należy płacić. To jest jakby poza dyskusją. Każda natomiast firma tego typu może Ci "krzywdę" zrobić mając prawomocny wyrok w ręku. W innym przypadku to tylko zniechęci Cię do życia. A potrafi je obrzydzić... To jest zasada ich działania - będziesz ich widział i słyszał wszędzie, nawet w przysłowiowej lodówce, a po nocach śnić Ci się będą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Windykacja KRUK IP: 199.67.203.* 08.12.08, 11:52 Dziwi mnie, że przesyłają zawsze upomnienia listem zwykłym a nie poleconym - Odpowiedz Link Zgłoś