Gość: juras owsik IP: *.ols.vectranet.pl 09.01.09, 21:05 a co z turniejem ping ponga o 15 w hali przy basenie na Głowackiego? Przeciesz to najwazniejsza impra dnia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: żaryn Re: Mnóstwo atrakcji podczas Wielkiej Orkiestry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.09, 02:46 O boshhhe faktycznie mnóstwo atrakcji... Autor artykułu wychowywał sie chyba na plebani w Pcimiu skoro tak uważa. Niech skorzysta z dobrodziejstw internetu i poczyta co w tym dniu dzieje sie w innych miastach (nawet Białystok bije nas na głowę). Może wtedy nie piałby tak z udawanego zachwytu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Mnóstwo atrakcji podczas Wielkiej Orkiestry IP: *.olsztyn.mm.pl 10.01.09, 06:49 DeMono? To oni jeszcze graja? No powalające są te atrakcje. Niech pomyślę co tu wybrać? eh za dużo tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Mnóstwo atrakcji podczas Wielkiej Orkiestry IP: *.olsztyn.mm.pl 10.01.09, 08:23 A ja się wogólę dziwię, że ktoś jeszcze chce robić tą imprezę w Olsztynie. Czytając wczorajszą Gazetę Olsztyńską, i to jak przykłada ona w organizację imprezy myślę, że ratusz nie będzie już robił jej za rok. Wtedy podziękujemy olsztyńskiej. Skoro neguje ona honoraria artystów (choć wszyscy płacą i wszyscy biorą) to mam pytanie ile bierze olsztyńska za pisanie o WOŚP od ratusza. Skończmy z obłudą olsztyńskiej. A przy okazji.. może ktoś z władz naszego miasta się zainteresuje, czy olsztyńska uiszcza opłaty za reklamy umieszczone na miejskim gruncie i na miejskich urządzeniach? Mam tu na myśli tzw. "witacze" na wlocie do miasta. Dlaczego tam np. nie ma Wyborczej Gazety? Czy to pozostałość i niedopatrzenie po CJM? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spolegliwy Mnóstwo atrakcji podczas Wielkiej Orkiestry IP: *.ols.vectranet.pl 10.01.09, 13:54 Obok słusznych uwag nt tzw G. Olsztyńskiej mam uwage do organizatorów WOŚP, aby zaczynali co najmniej od godz. 9. i to nie wyłącznie na Starym Mieście, ale też pod marketami, gdzie kupuję i 0d 2 lat do 10:00. (!) nie spotkałem nigdy "zbieraczy" Warto tez obstawiac miejsca obłudy religijnej; dewoci tez dadzą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazem czy prądem Re: Mnóstwo atrakcji podczas Wielkiej Orkiestry IP: *.centertel.pl 10.01.09, 14:13 Czy zbieracze posiadają europejski certyfikat stosowania przymusu bezpośredniego i mogą używać np. paralizatora, jeśli ofiara nie chce sypnąć groszem? wyglądałoby to bardzo atrakcyjnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ludwik kasiora... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 08:06 www.pardon.pl/artykul/7450/chca_robic_kase_na_wielkiej_orkiestrze_komercja_zabija Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fam Co?????? IP: *.olsztyn.mm.pl 11.01.09, 11:22 22 tysiace za to ze zagra De Mono na WOŚP? Kto to zaplaci? Miasto? A mialo byc tak pieknie...- harytatywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyceron właśnie wróciłem z De Mono IP: *.gprs.plus.pl 11.01.09, 21:19 właśnie wróciłem z De Mono - ale kaplica. Ten zespół to jednak dno, efekt 'na żywo' nic nie pomaga. Mam nadzieję, że te 22 koła to pogłoski albo że rzeczywiście oddadzą to WOŚP. Tak swoją drogą - naprawdę nikt lepszy nie mógł u nas zagrać? Ludzi wchodzili, kiwali się kilka minut i wychodzili. Kaszana nie koncert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoko Re: właśnie wróciłem z De Mono IP: *.olsztyn.mm.pl 12.01.09, 00:08 Też właśnie wróciłem. Jakoś całkwicie inne wrażenia mam niż Ty Ceceron. Cały plac ludzi, brak miejsca wolengo. Super koncert i były bisy, publika nie dawała szybko im zejść ze sceny. Zawodowcy z tej kapeli. Może byłeś na innej imprezie w innym miejscu hihi. Zreszta jakbyś był to byś słyszał, jakie oświadczenie w imieniu zespołu wygłosił prowadzący. Ja i moich znajomych bawiliśmy sie doskonale. A czy mogła by byćwiksze gwiazda? Możliwe, ale wtedy zapewny ty i tobie podobni krzyczeli by, że wydano tyle a tyle za dużo. Typowy Olsztyn, choć już bez CJM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: właśnie wróciłem z De Mono IP: *.olsztyn.mm.pl 20.01.09, 17:35 ...tak tak drogi cyceronie, włśnie dlatego że większość olsztyniaków to takie sztywniaki jak ty, ten koncert wyglądał tak, a nie inaczej. Chyba nie wiedziałeś jeszcze dennego zespołu. Ale widzę że w tym mieście większość ma takie podejście, obojętnie co podadzą na tacy, zawsze jest krytyka, a wystarczy wyjść ze swojej dennej (tutaj to właściwe słowo) skorupy. Odpowiedz Link Zgłoś
taras70 Re: właśnie wróciłem z De Mono 20.01.09, 20:37 de mono to stare pierdziele, ktorym juz nawet nie wydaje sie , ze sa polskim INXS . na biletowany koncert nie przyszloby nawet 15 osob, wiec naciagaja przerozne samorzady, roznych wojtow i soltysow, ktorzy sa gotowi zaplacic nieproporcjonalnie wielka/do jakosci wystepu/ kase, zeby tylko w ich gminie czy okregu wyborczym wystapila G W I A Z D A. zalosny band , ale jeszcze bardziej zalosni sa ci, ktorzy za to placa . Odpowiedz Link Zgłoś
taras70 Re: właśnie wróciłem z De Mono 20.01.09, 20:49 a Myslovitz, ktory zaczyna trase i moglby zagrac w Olsztynie biletowany koncert dla kilkuset osob, nie ma gdzie zagrac, wiec gra w Elku . ale kultura kwitnie, wiec mozna sie wybrac do MOK-u na "bezplatne" pogadanki jakiegos jegomoscia ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: właśnie wróciłem z De Mono IP: *.olsztyn.mm.pl 20.01.09, 21:57 Idąc Twoim tokiem rozumowania, to po co?! Przyjdzie góra 16 osób. Odpowiedz Link Zgłoś
taras70 Re: właśnie wróciłem z De Mono 20.01.09, 22:22 moj tok rozumowania jest taki,ze placi sie tym, ktorzy nie sa w stanie przyciagnac ludzi na biletowany koncert /i nie chodzi tu o filharmonikow, ale o banalny zespol popowy/ a nie jest sie w stanie zapewnic miejsca innym, ktorzy sa w stanie zagrac koncert, do ktorego nie musisz doplacac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Mnóstwo atrakcji podczas Wielkiej Orkiestry IP: *.adsl.inetia.pl 21.01.09, 16:31 czy artyści występowali charytatywnie? Odpowiedz Link Zgłoś