Dodaj do ulubionych

Oddam watek w dobre rece.

13.11.03, 17:28
Decyzja juz zapadla. Nie bede kontynuowac tego watku. Oddam go w dobre rece.
Obserwuj wątek
    • bpkw Re: Oddam watek w dobre rece. 13.11.03, 17:29
      Chodzi oczywiscie o "Apel..."
      • inka28 Re: Oddam watek w dobre rece. 13.11.03, 18:08
        Jesteś bezwzględny.
        • Gość: rita Re: Oddam watek w dobre rece. IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.11.03, 20:22
          Czy chodzi o kobiece ręce ??????????
          • bpkw Re: Oddam watek w dobre rece. 13.11.03, 20:25
            Gość portalu: rita napisał(a):

> Czy chodzi o kobiece ręce ??????????

Jasne, ze tak !.
            • thor_tr Re: Oddam watek w dobre rece. 13.11.03, 21:50
              ...a pewna osoba,na spotkaniu w sobotę w eNce,mówiła,że będzie apel do
              panów.Czy osoba to jeszcze pamięta?
              • inka28 Re: Oddam watek w dobre rece. 14.11.03, 10:51
                Jeśli to byłam ja, to nie;)
    • andulka7 Re: Oddam watek w dobre rece. 14.11.03, 13:16
      Bpkw!! Nie jest prawdą, jakobym nie bywała na forum. Tylko od zjazdu lipcowego
      popełniłam prawie 500 postów, sama gały wytrzeszczyłam że aż tyle 8-)
      To ile się musiałam napisać łącznie od sierpnia 2002?
      A jeśli nie chcesz ciągnąć swojego wątku - wymyśl nowy. Sam kiedyś wspominałeś,
      że chodzi Ci po głowie jakiś pomysł. A więc do roboty bo Twoje wątki są bardzo
      popularne. Nie leń się, dziewczyny czekają!
      • mika_1 Re: Oddam watek w dobre rece. 14.11.03, 16:56
        Zgadzam sie z Andulka!! Wszystkie czekamy, jak nie wiem co! A Ty co?
        Ty chyba lubisz, jak my Cie tak prosimy...;)
        • Gość: rita Re: Oddam watek w dobre rece. IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.11.03, 22:47
          ogłoszenie nieaktualne :(
          bpkw - co jeszcze mozesz oddać w dobre ręce ?
          • bpkw Re: Oddam watek w dobre rece. 14.11.03, 22:50
            Rita. To nie jest forum ...no wiesz.
            • Gość: rita Re: Oddam watek w dobre rece. IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.11.03, 23:08
              bpkw - jesteś wspaniały z tym wątkiem :)))) ;))))
              chyba ja go wezmę, tylko nie wiem czy moje ręce są dobre ;)))))))))
              będę go delikatnie nosić ;)))))))))
              • Gość: rita Re: Biorę go ! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.11.03, 22:18
                "Wątek oddam w dobre ręce"

Nasuwa się pytanie
                - dlaczego męzczyżni są słabsi od kobiet ?
                - dlaczego męzczyżni nigdy nie płaczą ?
                - dlaczego mężczyzni kochają bardziej sport od kobiet ?
                - dlaczego mężczyzni ulegają kobietom ?

może są jeszcze inne pytania dlaczego ????????? ;)))))))))
                • bpkw Re: Biorę go ! 15.11.03, 22:27

> "Wątek oddam w dobre ręce"
                  >
                  > Nasuwa się pytanie
                  > - dlaczego męzczyżni są słabsi od kobiet ?

Tak juz zadecydowala matka natura.

> - dlaczego męzczyżni nigdy nie płaczą ?

Cooooo ?. Placza, placza...

> - dlaczego mężczyzni kochają bardziej sport od kobiet ?

Bo sport jest piekny... / to byl taki zart. Wiem, ze kiepski. /

> - dlaczego mężczyzni ulegają kobietom ?

Odpowiedz znajdziesz w pierwszym pytaniu.
                  >
                  > może są jeszcze inne pytania dlaczego ????????? ;)))))))))

Nie bedzie pytania " dlaczego ? ".
                  Bedzie natomiast zaczynajace sie inaczej. Rita. Skad Ty tak dobrze znasz
                  mezczyzn ???.
                  • Gość: rita Re: Apel dla pań IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.11.03, 22:32
                    Mężczyzn to do końca sie nie pozna stąd pytania dlaczego ?
                    • bpkw Re: Apel dla pań 15.11.03, 22:34

> Mężczyzn to do końca sie nie pozna stąd pytania dlaczego ?

Mezczyzn ??????. Przeciez to kobiety sa osnuta ciagla tajemnica.
                      • Gość: rita Re: Apel dla pań IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.11.03, 22:38
                        weżmy problem płaczu - kobieta sie zaleje łzami ( nie mylić komsomołskimi) , a
                        mężczyzna ma suche oczy - jak to jest , więc kto tu jest silniejszy ?
                        • bpkw Re: Apel dla pań 15.11.03, 22:46

> weżmy problem płaczu - kobieta sie zaleje łzami ( nie mylić komsomołskimi) ,a
                          > mężczyzna ma suche oczy - jak to jest , więc kto tu jest silniejszy ?

Lzy, lzy. Rita, doskonale wiesz, ze to jest wasza bron. Potraficie zaplakac na
                          zawolanie. Kiedy jest jednak prawdziwy powod do lez to jestescie twarde jak
                          glaz. Lzy z cala pewnoscia nie sa miernikiem sily.
                          • Gość: rita Re: Apel dla pań IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.11.03, 22:51
                            dobry jesteś, ale pod warunkiem, ze wybierzesz sobie za żonę aktorkę :)
                            mało bpkw, mało argumentów
                            łzy lecą z wnętrza organizmu, a więc muszą być emocje i pod wpływem emocji są
                            łzy - więc nie mów , że na zamówienie :))))
                            • andulka7 Re: Apel dla pań 15.11.03, 23:01
                              Może facet ma i suche oczy, ale za to zawał albo wylew murowany. To może już
                              lepiej popłakusiać - taki wentyl bezpieczeństwa...
                            • bpkw Re: Apel dla pań 15.11.03, 23:02

łzy lecą z wnętrza organizmu, a więc muszą być emocje i pod wpływem emocji są
                              łzy - więc nie mów , że na zamówienie :))))

Rita, prosze. Takie teksty mozesz wkrecac Lecartowi, ale nie facetowi, ktory
                              skonczyl 30 lat + VAT.
                              • mika_1 Re: Apel dla pań 15.11.03, 23:07
                                Podobno lzy oczyszczaja "cialo i umysl". Szczesciarzem wiec ten, ktory umie
                                plakac:)
                                • Gość: rita Re: Apel dla pań IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.11.03, 21:33
                                  mężczyżni pewnie w inny sposób czyszczą sobie organizm - jak to jest ?
                                  zasięgnę zródeł ;)))))))))
                                  • inka28 Re: Apel dla pań 17.11.03, 11:13
                                    Ja mam taki teścik dla facetów. Jak się taki rozpłacze w moim towarzystwie i
                                    ja to wytrzymam, to już COŚ znaczy...
                                    • lecart Re: Apel dla pań 17.11.03, 15:24
                                      Faceci placzą bardzo bardzo rzadko ale tylk ow nadzwyczjanych sytuacjach.
                                      Chociaz mialem takie sytuacje ze ze smiechu az sie plakac chcialo ale zawsze sie
                                      powstrzymywalem :)
                                      • Gość: rita Re: co ty na to ???????? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.11.03, 21:21
                                        Może może nie płaczą, ale za to częściej sie złoszczą i więcej piją
                                        • Gość: rita Re: co ty na to ???????? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.11.03, 21:42
                                          Kto Olsztyn zdobędzie ??????????
                                          • oso1 Re: co ty na to ???????? 18.11.03, 12:27
                                            Ha, ha nie płaczą.
                                            To trzeba zobaczyć, jak oglądam Pana Tadeusza. Ryczę jak bóbr. a pierwszy raz
                                            zaczynam, jak Tadzio nakręca zegar i wygrywa on Mazurka Dąbrowskiego. Bo to
                                            takie patriotyczne.
                                            • inka28 Re: co ty na to ???????? 19.11.03, 17:56
                                              Jeden mój kolega się popłakał mi w ramię na chemii, bo miał sen o piekle i
                                              wpadł w depresję. Tego nie wytrzymałam.
                                              • mika_1 Re: co ty na to ???????? 19.11.03, 17:57
                                                inka, to fajnego kolege mialas...;)
                                                • lustroo Re: co ty na to ???????? 20.11.03, 07:35
                                                  Płacz oczyszcza organizm. Nie mam już ani jednej bakterii ;o)
                                                  • mika_1 Re: co ty na to ???????? 20.11.03, 07:55
                                                    Tez bym tak chciala czasem....
                                                  • inka28 Re: co ty na to ???????? 20.11.03, 09:32
                                                    Mika - plakac? nie miec ani jednej bakterii? miec kolege
                                                    placzacego po snie o piekle?
                                                    Lusterko, znowu jakis smuteczek? moze do Enki wpadnij?
                                                  • lustroo Re: co ty na to ???????? 21.11.03, 07:37
                                                    Może wpadnę i wcale nie sama :o) I nie będę z nikim gadać ;o)
                                                  • inka28 Re: co ty na to ???????? 23.11.03, 12:35
                                                    O ho ho! ;)
                                                  • Gość: rita Re: Rozmowy w toku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.11.03, 21:32
                                                    przepraszam jak będę się tłukła ale robie remont :)
                                                  • bpkw Re: co ty na to ???????? 23.11.03, 22:16
                                                    inka28 napisała:

> O ho ho! ;)

Lusterko. Ja tez powiem...o ho, ho !!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                  • inka28 Re: co ty na to ???????? 24.11.03, 15:12
                                                    Rita, co za remont?
                                                    Pilnujcie lusterka, coś się rozbestwiło:) Pare postów niżej o płaczu, a tu
                                                    takie rzeczy!
                                                    Proszę, proszę, nie poznaję kolegi:)
                                                  • Gość: rita Re: Rozmowy w toku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.11.03, 00:52
                                                    Żeby prowadzić rozmowy trzeba zrobić remont
                                                    i zastanawiam sie na jaki kolor pomalować ściany watku :)
                                                  • inka28 Re: Rozmowy w toku 25.11.03, 12:17
                                                    Może taki turkusowo-szmaragdowy, jak morze? ;)))
                                                  • zbyszek07 Re: Rozmowy w toku 25.11.03, 12:23
                                                    no tak...
                                                    dorwaly sie kobity do watku...
                                                    pacykowanie, kolorki....
                                                    na szczescie:
                                                    "mezczyzna nie musi byc piekny,
                                                    choc wcale nie szkodzi gdy jest!"
                                                    :-))))

• Gość: rita Re: Rozmowy w toku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.11.03, 19:39
                                                    kiedy rozstawiamy meble, są już krzesła, ławy i tapczany
                                                  • oso1 Re: Rozmowy w toku 25.11.03, 21:15
                                                    A zamiast podusi to co?
                                                  • Gość: rita Re: Rozmowy w toku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.11.03, 21:29
                                                    o męższczyzna do remontu ?????
                                                    będziesz robił elektryczność czy kominek ?
                                                    to nędzie miejsce i cichy kącich na plotkowanie, tylko pomalutku przygotowuję
                                                    scenografią
                                                    będzie też barek ;)))
                                                  • thor_tr Re: Rozmowy w toku 25.11.03, 21:36
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=64&w=9214423&v=2&s=0
                                                    Kto się jeszcze nie wypowiedział,bardzo proszę o to.Krótko jeśli można.Tak czy
                                                    nie.
                                                  • oso1 Re: Rozmowy w toku 25.11.03, 21:36
                                                    Można mnie wykorzystać (bez przesady ;)
                                                    do:
                                                    1. Instalacji elektrycznych
                                                    2. Kładzenia terakoty i glazury
                                                    3. Malowania
                                                    4. Tapicerki
                                                    5. Spożywania piwa
                                                    6. Sprzątania łazienki
                                                  • Gość: giga Re: Rozmowy w toku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.03, 21:41
                                                    Cóż za szeroki wachlarz:)
                                                  • oso1 Re: Rozmowy w toku 25.11.03, 21:44
                                                    Wachlarz to ja mam szerszy, tylko on nie studzi a rozgrzewa ;)
                                                  • Gość: giga Re: Rozmowy w toku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.03, 21:45
                                                    Oooooo !!!!hahaha
                                                  • oso1 Re: Rozmowy w toku 25.11.03, 21:48
                                                    Tu nie ma się czego śmiać, mówiąc o wachlarzu miałem na myśli wachlarz dziedzin
                                                    sportowych i wachlarz balsamów rozgrzewających - kurka, jakbym nie napisał, to
                                                    i tak cały czas mam to saqmo na myśli a przynajmniej się kojarzy ;)
                                                  • Gość: rita Re: Rozmowy w toku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.11.03, 21:45
                                                    ze sprzataniem łazienki to bym rywalizowała
                                                    a dozorcą kto będzie ?
                                                    giga - kto będzie podawał kawę gosciom ?
                                                  • Gość: rita Re: Rozmowy w toku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.11.03, 21:46
                                                    potrzebny będzie gabinet masażu, kto obejmie pieczę ?
                                                  • Gość: giga Re: Rozmowy w toku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.03, 21:46
                                                    Ja się nie piszę, może Sola?
                                                  • Gość: giga Re: Rozmowy w toku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.03, 21:48
                                                    Tak Sola poda kawę:)
                                                  • oso1 Re: Rozmowy w toku 25.11.03, 21:50
                                                    a kto kogo będzie masował?
                                                  • Gość: rita Re: Rozmowy w toku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.11.03, 21:49
                                                    dobra, sola obejmie masaż forumowiczów ;)))))))
                                                    a my giga będziemy plotkować przy kawie
                                                    No to układajmy meble
                                                    wybieram fotel i siadam
                                                    możesz mi podać kawę ? z cukrem
                                                  • Gość: giga Re: Rozmowy w toku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.03, 21:51
                                                    Ja też słodzę-niestety.
                                                    Aktualnie piję herbatkę:)
                                                  • Gość: rita Re: Rozmowy w toku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.11.03, 21:53
                                                    co do masażu w dni parzyste sola, a nieparzyste będzie wolne ;)))
                                                    giga - ciasteczko chcesz ?
                                                  • oso1 Re: Rozmowy w toku 25.11.03, 21:52
                                                    sola niech podaje kawę - a ja chcę masować
                                                  • oso1 Re: Rozmowy w toku 25.11.03, 21:52
                                                    oczywiście stopy procentowe
                                                  • Gość: rita Re: Rozmowy w toku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.11.03, 21:55
                                                    oso , a kurs przeszedłeś ?
                                                    kartę zdrowia masz ?
                                                    jakiś licencjat - nie tak łatwo objąć u nas etat masażysty
                                                    zacznij moze od czego innego
                                                    giga - od czego może zacząć oso ???????
                                                  • oso1 Re: Rozmowy w toku 25.11.03, 21:57
                                                    jak nie masować to musować szampana mogę
                                                  • Gość: giga Re: Rozmowy w toku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.03, 21:59
                                                    koniecznie schłodzony:)
                                                  • Gość: rita Re: Rozmowy w toku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.11.03, 22:00
                                                    lubisz pianę widać :)
                                                    tylko nie po ścianach , ledwo przeprowadzilismy remont
                                                    poczekaj na dziewczyny, pewnie się niedługo zjawią :)
                                                  • Gość: giga Re: Rozmowy w toku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.03, 22:02
                                                    Lubię piankę,zwłaszcza piwną:)
                                                  • Gość: rita Re: Rozmowy w toku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.11.03, 22:04
                                                    giga - ja już dwa razy dziś cię żegnałam na dobranocce ;))))))))
                                                    a na czym ty siedzisz ?
                                                  • Gość: giga Re: Rozmowy w toku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.03, 22:05
                                                    Różnie, różnie moja droga:))))
                                                  • oso1 Re: Rozmowy w toku 25.11.03, 22:05
                                                    No to Giga, słowa trzeba obrócić w czyn.
                                                  • Gość: giga Re: Rozmowy w toku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.03, 22:08
                                                    CZto ta pianka piwna tak Cię zmobilizowała?
                                                  • Gość: rita Re: Rozmowy w toku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.11.03, 22:09
                                                    za czym poprę o o jakie słowa chodzi i o jaki czyn ?
                                                    mogę wyjść na chwilę do WC ?
                                                  • oso1 Re: Rozmowy w toku 25.11.03, 22:10
                                                    Giga, jutro osobiście zaproszę Cię telefonicznie.
                                                  • Gość: giga Re: Rozmowy w toku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.03, 22:12
                                                    OK,do usłyszenia:)
                                                  • Gość: rita Re: Rozmowy w toku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.11.03, 22:17
                                                    łazienka wysprzątana - sprawdziłam, wszystko lsni :)
                                                    Ostani gasi światło
                                                    Jutro wieszamy obrazy, coś puste ściany są :)
                                                  • inka28 Re: Rozmowy w toku 26.11.03, 18:27
                                                    Jeśli mnie przyjmiecie, to ja moge dbać o kwiatki. Podlewać, ustawiać świeźe
                                                    bukiety itd:) Mogę? Ewntualnie mogę zmywać. A propos zmywania - Agata Christie
                                                    powiedziała, że swoje zbrodnie wymyśla właśnie zmywając, bo to najnudniejsze
                                                    zajęcie na świecie:) Tak więc mogę być niebezpieczna:) A właśnie, mogę też być
                                                    selekcjonerką i nie wpuszczać typów:)
                                                  • sola28 Re: Rozmowy w toku 26.11.03, 18:50
                                                    Oso - mogę wykorzystać Cię do pkt 2?
                                                    Oczywiście bez przesady ;)
    • sola28 Sprzeciw !!! 26.11.03, 18:33
      Ja nie chcę podawać kawy!!!
      Mogę występować w seansach reklamujących masaż. Oczywiście jako obiekt
      masowania :)
      • sola28 Re: Sprzeciw !!! 26.11.03, 18:34
        Tylko jeszcze małe pytanko - kto będzie masażystą?
        • Gość: rita Re: Sprzeciw !!! - sola IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.11.03, 20:42
          sola28 napisała:

> Tylko jeszcze małe pytanko - kto będzie masażystą?
          pierwszy męższczyzna, ktory teraz wejdzie :)

inka - może muzykę będziesz puszczać ?
          • inka28 Re: Sprzeciw !!! - sola 27.11.03, 19:00
            Mam strasznie pokopany gust muzyczny, niestety:)
            • Gość: rita Re: Sprzeciw !!! - sola IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.11.03, 22:50
              muzyka może być techno, zawsze przy niej rozlewam kawę
              hej - dziewczyny, wiosna idzie :)
              • bpkw Re: Sprzeciw !!! - sola 28.11.03, 00:47
                Ten watek mial byc gwozdziem do trumny "Apelu...". Widze, ze zaczal zyc wlasnym
                zyciem, niczym nowotwor.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka