bpkw 13.11.03, 17:28 Decyzja juz zapadla. Nie bede kontynuowac tego watku. Oddam go w dobre rece. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bpkw Re: Oddam watek w dobre rece. 13.11.03, 17:29 Chodzi oczywiscie o "Apel..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Oddam watek w dobre rece. IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.11.03, 20:22 Czy chodzi o kobiece ręce ?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Oddam watek w dobre rece. 13.11.03, 20:25 Gość portalu: rita napisał(a): > Czy chodzi o kobiece ręce ?????????? Jasne, ze tak !. Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Oddam watek w dobre rece. 13.11.03, 21:50 ...a pewna osoba,na spotkaniu w sobotę w eNce,mówiła,że będzie apel do panów.Czy osoba to jeszcze pamięta? Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Oddam watek w dobre rece. 14.11.03, 10:51 Jeśli to byłam ja, to nie;) Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Oddam watek w dobre rece. 14.11.03, 13:16 Bpkw!! Nie jest prawdą, jakobym nie bywała na forum. Tylko od zjazdu lipcowego popełniłam prawie 500 postów, sama gały wytrzeszczyłam że aż tyle 8-) To ile się musiałam napisać łącznie od sierpnia 2002? A jeśli nie chcesz ciągnąć swojego wątku - wymyśl nowy. Sam kiedyś wspominałeś, że chodzi Ci po głowie jakiś pomysł. A więc do roboty bo Twoje wątki są bardzo popularne. Nie leń się, dziewczyny czekają! Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Oddam watek w dobre rece. 14.11.03, 16:56 Zgadzam sie z Andulka!! Wszystkie czekamy, jak nie wiem co! A Ty co? Ty chyba lubisz, jak my Cie tak prosimy...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Oddam watek w dobre rece. IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.11.03, 22:47 ogłoszenie nieaktualne :( bpkw - co jeszcze mozesz oddać w dobre ręce ? Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Oddam watek w dobre rece. 14.11.03, 22:50 Rita. To nie jest forum ...no wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Oddam watek w dobre rece. IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.11.03, 23:08 bpkw - jesteś wspaniały z tym wątkiem :)))) ;)))) chyba ja go wezmę, tylko nie wiem czy moje ręce są dobre ;))))))))) będę go delikatnie nosić ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Biorę go ! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.11.03, 22:18 "Wątek oddam w dobre ręce" Nasuwa się pytanie - dlaczego męzczyżni są słabsi od kobiet ? - dlaczego męzczyżni nigdy nie płaczą ? - dlaczego mężczyzni kochają bardziej sport od kobiet ? - dlaczego mężczyzni ulegają kobietom ? może są jeszcze inne pytania dlaczego ????????? ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Biorę go ! 15.11.03, 22:27 Gość portalu: rita napisał(a): > "Wątek oddam w dobre ręce" > > Nasuwa się pytanie > - dlaczego męzczyżni są słabsi od kobiet ? Tak juz zadecydowala matka natura. > - dlaczego męzczyżni nigdy nie płaczą ? Cooooo ?. Placza, placza... > - dlaczego mężczyzni kochają bardziej sport od kobiet ? Bo sport jest piekny... / to byl taki zart. Wiem, ze kiepski. / > - dlaczego mężczyzni ulegają kobietom ? Odpowiedz znajdziesz w pierwszym pytaniu. > > może są jeszcze inne pytania dlaczego ????????? ;))))))))) Nie bedzie pytania " dlaczego ? ". Bedzie natomiast zaczynajace sie inaczej. Rita. Skad Ty tak dobrze znasz mezczyzn ???. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Apel dla pań IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.11.03, 22:32 Mężczyzn to do końca sie nie pozna stąd pytania dlaczego ? Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Apel dla pań 15.11.03, 22:34 Gość portalu: rita napisał(a): > Mężczyzn to do końca sie nie pozna stąd pytania dlaczego ? Mezczyzn ??????. Przeciez to kobiety sa osnuta ciagla tajemnica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Apel dla pań IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.11.03, 22:38 weżmy problem płaczu - kobieta sie zaleje łzami ( nie mylić komsomołskimi) , a mężczyzna ma suche oczy - jak to jest , więc kto tu jest silniejszy ? Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Apel dla pań 15.11.03, 22:46 Gość portalu: rita napisał(a): > weżmy problem płaczu - kobieta sie zaleje łzami ( nie mylić komsomołskimi) ,a > mężczyzna ma suche oczy - jak to jest , więc kto tu jest silniejszy ? Lzy, lzy. Rita, doskonale wiesz, ze to jest wasza bron. Potraficie zaplakac na zawolanie. Kiedy jest jednak prawdziwy powod do lez to jestescie twarde jak glaz. Lzy z cala pewnoscia nie sa miernikiem sily. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Apel dla pań IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.11.03, 22:51 dobry jesteś, ale pod warunkiem, ze wybierzesz sobie za żonę aktorkę :) mało bpkw, mało argumentów łzy lecą z wnętrza organizmu, a więc muszą być emocje i pod wpływem emocji są łzy - więc nie mów , że na zamówienie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Apel dla pań 15.11.03, 23:01 Może facet ma i suche oczy, ale za to zawał albo wylew murowany. To może już lepiej popłakusiać - taki wentyl bezpieczeństwa... Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Apel dla pań 15.11.03, 23:02 Gość portalu: rita napisał(a): łzy lecą z wnętrza organizmu, a więc muszą być emocje i pod wpływem emocji są łzy - więc nie mów , że na zamówienie :)))) Rita, prosze. Takie teksty mozesz wkrecac Lecartowi, ale nie facetowi, ktory skonczyl 30 lat + VAT. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Apel dla pań 15.11.03, 23:07 Podobno lzy oczyszczaja "cialo i umysl". Szczesciarzem wiec ten, ktory umie plakac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Apel dla pań IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.11.03, 21:33 mężczyżni pewnie w inny sposób czyszczą sobie organizm - jak to jest ? zasięgnę zródeł ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Apel dla pań 17.11.03, 11:13 Ja mam taki teścik dla facetów. Jak się taki rozpłacze w moim towarzystwie i ja to wytrzymam, to już COŚ znaczy... Odpowiedz Link Zgłoś
lecart Re: Apel dla pań 17.11.03, 15:24 Faceci placzą bardzo bardzo rzadko ale tylk ow nadzwyczjanych sytuacjach. Chociaz mialem takie sytuacje ze ze smiechu az sie plakac chcialo ale zawsze sie powstrzymywalem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: co ty na to ???????? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.11.03, 21:21 Może może nie płaczą, ale za to częściej sie złoszczą i więcej piją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: co ty na to ???????? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.11.03, 21:42 Kto Olsztyn zdobędzie ?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: co ty na to ???????? 18.11.03, 12:27 Ha, ha nie płaczą. To trzeba zobaczyć, jak oglądam Pana Tadeusza. Ryczę jak bóbr. a pierwszy raz zaczynam, jak Tadzio nakręca zegar i wygrywa on Mazurka Dąbrowskiego. Bo to takie patriotyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: co ty na to ???????? 19.11.03, 17:56 Jeden mój kolega się popłakał mi w ramię na chemii, bo miał sen o piekle i wpadł w depresję. Tego nie wytrzymałam. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: co ty na to ???????? 19.11.03, 17:57 inka, to fajnego kolege mialas...;) Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: co ty na to ???????? 20.11.03, 07:35 Płacz oczyszcza organizm. Nie mam już ani jednej bakterii ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: co ty na to ???????? 20.11.03, 09:32 Mika - plakac? nie miec ani jednej bakterii? miec kolege placzacego po snie o piekle? Lusterko, znowu jakis smuteczek? moze do Enki wpadnij? Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: co ty na to ???????? 21.11.03, 07:37 Może wpadnę i wcale nie sama :o) I nie będę z nikim gadać ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Rozmowy w toku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.11.03, 21:32 przepraszam jak będę się tłukła ale robie remont :) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: co ty na to ???????? 23.11.03, 22:16 inka28 napisała: > O ho ho! ;) Lusterko. Ja tez powiem...o ho, ho !!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: co ty na to ???????? 24.11.03, 15:12 Rita, co za remont? Pilnujcie lusterka, coś się rozbestwiło:) Pare postów niżej o płaczu, a tu takie rzeczy! Proszę, proszę, nie poznaję kolegi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Rozmowy w toku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.11.03, 00:52 Żeby prowadzić rozmowy trzeba zrobić remont i zastanawiam sie na jaki kolor pomalować ściany watku :) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Rozmowy w toku 25.11.03, 12:17 Może taki turkusowo-szmaragdowy, jak morze? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Rozmowy w toku 25.11.03, 12:23 no tak... dorwaly sie kobity do watku... pacykowanie, kolorki.... na szczescie: "mezczyzna nie musi byc piekny, choc wcale nie szkodzi gdy jest!" :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Rozmowy w toku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.11.03, 19:39 kiedy rozstawiamy meble, są już krzesła, ławy i tapczany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Rozmowy w toku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.11.03, 21:29 o męższczyzna do remontu ????? będziesz robił elektryczność czy kominek ? to nędzie miejsce i cichy kącich na plotkowanie, tylko pomalutku przygotowuję scenografią będzie też barek ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Rozmowy w toku 25.11.03, 21:36 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=64&w=9214423&v=2&s=0 Kto się jeszcze nie wypowiedział,bardzo proszę o to.Krótko jeśli można.Tak czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Rozmowy w toku 25.11.03, 21:36 Można mnie wykorzystać (bez przesady ;) do: 1. Instalacji elektrycznych 2. Kładzenia terakoty i glazury 3. Malowania 4. Tapicerki 5. Spożywania piwa 6. Sprzątania łazienki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Rozmowy w toku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.03, 21:41 Cóż za szeroki wachlarz:) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Rozmowy w toku 25.11.03, 21:44 Wachlarz to ja mam szerszy, tylko on nie studzi a rozgrzewa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Rozmowy w toku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.03, 21:45 Oooooo !!!!hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Rozmowy w toku 25.11.03, 21:48 Tu nie ma się czego śmiać, mówiąc o wachlarzu miałem na myśli wachlarz dziedzin sportowych i wachlarz balsamów rozgrzewających - kurka, jakbym nie napisał, to i tak cały czas mam to saqmo na myśli a przynajmniej się kojarzy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Rozmowy w toku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.11.03, 21:45 ze sprzataniem łazienki to bym rywalizowała a dozorcą kto będzie ? giga - kto będzie podawał kawę gosciom ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Rozmowy w toku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.11.03, 21:46 potrzebny będzie gabinet masażu, kto obejmie pieczę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Rozmowy w toku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.03, 21:46 Ja się nie piszę, może Sola? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Rozmowy w toku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.03, 21:48 Tak Sola poda kawę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Rozmowy w toku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.11.03, 21:49 dobra, sola obejmie masaż forumowiczów ;))))))) a my giga będziemy plotkować przy kawie No to układajmy meble wybieram fotel i siadam możesz mi podać kawę ? z cukrem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Rozmowy w toku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.03, 21:51 Ja też słodzę-niestety. Aktualnie piję herbatkę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Rozmowy w toku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.11.03, 21:53 co do masażu w dni parzyste sola, a nieparzyste będzie wolne ;))) giga - ciasteczko chcesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Rozmowy w toku 25.11.03, 21:52 sola niech podaje kawę - a ja chcę masować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Rozmowy w toku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.11.03, 21:55 oso , a kurs przeszedłeś ? kartę zdrowia masz ? jakiś licencjat - nie tak łatwo objąć u nas etat masażysty zacznij moze od czego innego giga - od czego może zacząć oso ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Rozmowy w toku 25.11.03, 21:57 jak nie masować to musować szampana mogę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Rozmowy w toku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.03, 21:59 koniecznie schłodzony:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Rozmowy w toku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.11.03, 22:00 lubisz pianę widać :) tylko nie po ścianach , ledwo przeprowadzilismy remont poczekaj na dziewczyny, pewnie się niedługo zjawią :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Rozmowy w toku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.03, 22:02 Lubię piankę,zwłaszcza piwną:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Rozmowy w toku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.11.03, 22:04 giga - ja już dwa razy dziś cię żegnałam na dobranocce ;)))))))) a na czym ty siedzisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Rozmowy w toku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.03, 22:05 Różnie, różnie moja droga:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Rozmowy w toku 25.11.03, 22:05 No to Giga, słowa trzeba obrócić w czyn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Rozmowy w toku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.03, 22:08 CZto ta pianka piwna tak Cię zmobilizowała? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Rozmowy w toku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.11.03, 22:09 za czym poprę o o jakie słowa chodzi i o jaki czyn ? mogę wyjść na chwilę do WC ? Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Rozmowy w toku 25.11.03, 22:10 Giga, jutro osobiście zaproszę Cię telefonicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Rozmowy w toku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.03, 22:12 OK,do usłyszenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Rozmowy w toku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.11.03, 22:17 łazienka wysprzątana - sprawdziłam, wszystko lsni :) Ostani gasi światło Jutro wieszamy obrazy, coś puste ściany są :) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Rozmowy w toku 26.11.03, 18:27 Jeśli mnie przyjmiecie, to ja moge dbać o kwiatki. Podlewać, ustawiać świeźe bukiety itd:) Mogę? Ewntualnie mogę zmywać. A propos zmywania - Agata Christie powiedziała, że swoje zbrodnie wymyśla właśnie zmywając, bo to najnudniejsze zajęcie na świecie:) Tak więc mogę być niebezpieczna:) A właśnie, mogę też być selekcjonerką i nie wpuszczać typów:) Odpowiedz Link Zgłoś
sola28 Re: Rozmowy w toku 26.11.03, 18:50 Oso - mogę wykorzystać Cię do pkt 2? Oczywiście bez przesady ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sola28 Sprzeciw !!! 26.11.03, 18:33 Ja nie chcę podawać kawy!!! Mogę występować w seansach reklamujących masaż. Oczywiście jako obiekt masowania :) Odpowiedz Link Zgłoś
sola28 Re: Sprzeciw !!! 26.11.03, 18:34 Tylko jeszcze małe pytanko - kto będzie masażystą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Sprzeciw !!! - sola IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.11.03, 20:42 sola28 napisała: > Tylko jeszcze małe pytanko - kto będzie masażystą? pierwszy męższczyzna, ktory teraz wejdzie :) inka - może muzykę będziesz puszczać ? Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Sprzeciw !!! - sola 27.11.03, 19:00 Mam strasznie pokopany gust muzyczny, niestety:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Sprzeciw !!! - sola IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.11.03, 22:50 muzyka może być techno, zawsze przy niej rozlewam kawę hej - dziewczyny, wiosna idzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Sprzeciw !!! - sola 28.11.03, 00:47 Ten watek mial byc gwozdziem do trumny "Apelu...". Widze, ze zaczal zyc wlasnym zyciem, niczym nowotwor. Odpowiedz Link Zgłoś