being28 15.11.03, 21:35 Tak sie zlozylo, ze mam kilka zdjec Kopernika. Jak chcesz to moge wyslac. Tylko corke od komputera zabierz bo ja tam jestem, przy Koperniku, i moze od mojego piekna oszalec:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andulka7 Re: Do Andulki 15.11.03, 21:39 Dzisiaj maszyna moja, bronię własna piersią, odrabiam tygodniowe zaległości, dawaj foty :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Do Andulki 15.11.03, 21:52 Nie doszło. Spróbuj na andulka@chello.pl. Dojdzie na pewno. Tylko czy się otworzy .... Ostatnio dostałam fotę od bpkw i się nie chciała otworzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: Do Andulki 15.11.03, 21:54 Wyslalem na poczte gazetowa. 4 zdjecia. Jak nie dojda to daj znac. Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Do Andulki 15.11.03, 22:17 Doszły, dzięki. Being, jesteś piękny. Czy Kopernik siedzi na Zamkowej, przy kościele ewangelickim twarzą do Zamku? Jeśli tak to czy ostatnie zdjęcie nie jest odwrócone, bo coś mi się nie zgadza... A może po prostu zbyt dawno nie byłam w Olsztynie ? P. S. Ten Kopernik co go widziałam jako zwycięski projekt był jakiś inny. Nie miał głowy zwróconej w prawo a ławczka była stylowa, szesnastowieczna taka... Ale może być. Przystojny facet, szczęka jak u Dolpha Lundgrena, chi, chi. Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: Do Andulki 15.11.03, 22:26 Problem z Kopernikiem jest taki ze patrzy w strone zamku. Jak sie usiadzie na kolanach (co jest trudne) to mozna zrobic zdjecie z kosciolem w tle. Jak chce sie zrobic zdjecie z zamkiem w tle to nie widac mordki astronoma, ale za to widac piekny znak "Zakaz wjazdu, nie dotyczy czegostam". Troche im to nie wyszlo, ale wazne ze Kopernik jest i bedzie. Moral: siedzi na Zamkowej, twarza do zamku, plecami do kosciola. Gapi sie w kierunku zachodnim. Czyli popiera nasze wejscie do UE, podkresla nasze prawo do ziem "odzyskanych", chce unormowania stosunkow z Niemcami i groznie patrzy w strone zdrajcow z francji i Anglii. I ma w d... komunistow!!! Serce ma po lewej stronie co oznacza, ze wielki astronom przewidzial problemy w Izraelu i liczy na pokojowe rozwiazanie. Martwil sie takze o los kolorowej ludnosci RPA. Czyli Kopernik to taki nasz Nostradamus:))) Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Do Andulki 15.11.03, 22:30 Znaczy, nie byłam w Olsztynie aż tak dawno... Tylko te automata telefoniczne w tle, brrrrrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: Do Andulki 15.11.03, 22:35 Tlo z prawie kazdej strony jest kiepskie. Nadzieja w wandalach. Zreszta dla dobrego fotografa to nie powinien byc problem:) Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Do Andulki 15.11.03, 22:35 Dobra, zamkęłam oczka, przywołałam wspomnienia, ostatnia fota nie jest odwrócona :))) Odpowiedz Link Zgłoś