Gość: stara baba IP: *.ols.vectranet.pl 26.02.09, 11:02 Czy tylko mnie drażnią wciskające się wszędzie reklamy,nawet tu,na forum ? Otwieram wątek, a tu teksty reklam.I tak ich nie czytam ale przeszkadzają i drażnią. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: OLI Re: Reklamy na forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.09, 11:13 www.mozilla-europe.org/pl/firefox/+ addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/1865 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLI Re: Reklamy na forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.09, 11:14 poprawka www.mozilla-europe.org/pl/firefox/ addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/1865 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stara baba Re: Reklamy na forum IP: *.ols.vectranet.pl 26.02.09, 13:42 * Ulokuj pieniądze na 6,5% Wygodny, pewny zysk! Załóż teraz przez internet www.ingbank.pl/elokata7 Ford Mondeo Wyprzedaż Samochodów Ford z 2008r. Tak Tanio jeszcze nie Było! Sprawdź * Ładowanie... * Sklep z ubraniami Modne ubrania dla każdego. Zrób zakupy w bonprix. www.bonprix.pl * Urlop macierzyński i wychowawczy. Duże zmiany już na początku roku. Bądź na bieżąco! prawo-pracy.com.pl Reklamy Google Dzięki Ci,Oli. Miałam jednak raczej na myśli te reklamy,jak wyżej skopiowałam. Są one dosłownie prawie wtopione w wątki na regionalnych forach. Odpowiedz Link Zgłoś