Gość: Krysia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.09, 21:09 poczytajcie: newsbar.pl/3569/ja-rowniez-nic-nie-obiecywalam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maretina Re: obiecanki-cacanki 08.03.09, 21:14 mielismy zbiorowa fatamorgane, albo ktos tu krecil "fakty i akty":D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hen Re: obiecanki-cacanki IP: *.ols.vectranet.pl 08.03.09, 21:30 To było jakoś tak: "i nikt nam nie wmówi, że białe jest białe, a czarne jest czarne." A może mylę autora tej doniosłej myśli... Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: obiecanki-cacanki 08.03.09, 21:30 to powiedzial wlasciciel kota alika i od niedawna rowniez konta bankowego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hen Re: obiecanki-cacanki IP: *.ols.vectranet.pl 08.03.09, 21:32 Ale przyjęło się jako tzw. zasada prawna w kołach zbliżonych do rządu Rzeczypospolitej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyz Re: obiecanki-cacanki IP: *.olsztyn.mm.pl 08.03.09, 21:17 Ale nie skupiajcie się tylko na obiecankach czy ich braku. Warto również wziąć sobie do serca to zdanie: > spośród 16 miast wojewódzkich Olsztyn, niestety, był na ostatnim miejscu, jeśli chodzi o składanie własnych projektów, a na pierwszym, jeśli chodzi o ich wycofywanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: obiecanki-cacanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.09, 21:36 A dla mnie jest jasne, że całe to peło miało, ma i będzie mieć Olsztyn w d...pie. Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: obiecanki-cacanki 08.03.09, 21:58 czuję się tak jakby ktoś mi napluł w twarz a do tego słyszę , że głażewski posadowił swą cieńką dupę na ciepłym stołku u protasa i ma kuźwa mać odpowiadać za wykorzystanie funduszów unijnych to jest po prostu chamstwo i bezczelność Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaszłą pomyłka Re: obiecanki-cacanki IP: *.olsztyn.mm.pl 08.03.09, 22:03 1. Wspomniana osoba ma szeroki a nie wąski tyłek. 2.Jego wynagrodzenie będzie odwrotnie proporcjonalne do kwalifikacji, wykształcenia i umiejętności, a powinno być wprost proporcjonalne do tego, co uczynił w wyżej wymienionym temacie w ratuszu dla Olsztyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyz Re: obiecanki-cacanki IP: *.olsztyn.mm.pl 08.03.09, 22:04 A może by Olsztyn dał Panu Bogu szansę i wreszcie "kupił ten los..."? Odpowiedz Link Zgłoś