Gość: olm IP: *.olsztyn.mm.pl 02.07.09, 23:30 W tym roku będzie organizowana? Jak tak, to kiedy? Ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: swiatowy Re: Parada Jakubowa? IP: 91.104.122.* 02.07.09, 23:37 Moim zdaniem sw.Jakub powinien z ratusza wyjechac na furmance na sianie z kula u nogi na ktorej powinien byc wykuty herb Elblaga przypiety grubym lancuchem.Toby najbardziej odzwierciedlalo sytuacje w jakiej znajduje sie Olsztyn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLA Re: Parada Jakubowa? IP: *.olsztyn.mm.pl 02.07.09, 23:38 Jak zwykle. Małkowski poprowadzi z Marcinkowską w pierwszej parze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Mam niedosyt kalendarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.09, 00:05 A kto będzie przygrywał "umpa-umpa" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Mam niedosyt kalendarza IP: *.olsztyn.vectranet.pl 03.07.09, 11:31 Mogę przygrywać "umpa umpa", a nawet "ramtam tam". Mam duży kocioł do prania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzziuuuu Re: Mam niedosyt kalendarza IP: *.olsztyn.mm.pl 03.07.09, 12:02 Gość portalu: Mariusz napisał(a): > Mam duży kocioł do prania... Olsztyńskie pranie publiczne? Maglownica też by się przydała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: do zzzzziuuuuuu IP: *.olsztyn.vectranet.pl 03.07.09, 12:27 Maglownicę też mogę przytachać. /Zappowiada się ciekawie, nie??/ Odpowiedz Link Zgłoś