Dodaj do ulubionych

Dobry glazurnik w Olsztynie

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.09, 14:10
Szukam dobrego glazurnika. Chodzi o to żeby był uczciwy, fachowy i nie
zdzierał. Polecacie kogoś?
Obserwuj wątek
    • maciek_ltd Re: Dobry glazurnik w Olsztynie 15.07.09, 23:05
      A co to znaczy nie zdzieral?
    • Gość: m Re: Dobry glazurnik w Olsztynie IP: *.adsl.inetia.pl 15.07.09, 23:17
      Spróbuj spytać pod tym numerem: 663 165 181
      • Gość: XP Re: Dobry glazurnik w Olsztynie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.09, 18:44
        Dzieki bardzo
        • Gość: babajacka Re: Dobry glazurnik w Olsztynie IP: *.olsztyn.vectranet.pl 16.07.09, 20:04
          Mam nadzieję,że dobry glazurnik został znaleziony.
          Nie doradzam firmy "F....... i syn". Tak omami,że nie wiadomo jakim cudem dajesz
          się zrobić na szaro.Nawet ma problem z zauważeniem wzoru na płytkach i wzięciem
          pod uwagę tego faktu w trakcie kładzenia.
          • Gość: m Re: Dobry glazurnik w Olsztynie IP: *.adsl.inetia.pl 17.07.09, 17:31
            haha ostro. no faktycznie fachowiec. ten numer co podałam to mojego znajomego.
            ma firmę wykończeniowo-remntową, więc myślę, że glazurę też zrobi bez problemu.
            • Gość: babajacka Re: Dobry glazurnik w Olsztynie IP: *.olsztyn.vectranet.pl 19.07.09, 10:41
              Dodam jeszcze - kurek z ciepłą wodą zazwyczaj znajduje się z lewej strony (tak
              mam w kuchni i ubikacji) a u mnie w łazience pracownicy w.w. firmy podłączyli
              tak,ze ciepłą wodę mam z prawej strony. Pewnie powinnam się cieszyć,ze w ogóle
              mam tę wodę. Ludzie, ale nie za te pieniądze ( pięciomiesięcznej emerytury na
              remont maleńkiej łazienki w bloku nie starczyło). Bez wystawiania faktury, bo
              chciał mi jeszcze doliczyć 22% czyli ok. 1200zł na plus.
              • Gość: Adam Re: Dobry glazurnik w Olsztynie IP: *.olsztyn.mm.pl 16.08.09, 00:47
                Podpisuję sie pod pytaniem
                • Gość: Adam Re: Dobry glazurnik w Olsztynie IP: *.olsztyn.mm.pl 16.08.09, 19:09
                  ponawiam pytanie. Jakie ceny za metr glazury-położenia?
                  • maciek_ltd Re: Dobry glazurnik w Olsztynie 14.09.09, 21:41
                    Witam

Cena ułożenia glazury za metr kwadratowy to w dobrej firmie jedna ze składowych
                    ostatecznej ceny całej robocizny. Można wyliczać wiele zadań jakie glazurnik ma
                    przed sobą wykańczając łazienkę.

Wybierając osobę do wykonania takowej usługi przestrzegam przed ludźmi którzy są
                    najtańsi w tej branży. Istnieje duże prawdopodobieństwo że jest to ktoś kto był
                    jakis czas pomocnikiem i raptem urósł w siłę, może to być ktoś kto chce sobie
                    dorobić i będzie pracował po 2-3 godziny dziennie. Wiadomo że nie wolno pakować
                    wszystkich do jednego wora ale zawsze jest ryzyko że jest to ktoś kto nie
                    potrafi fachowo ocenić sytuacji w jakiej znajdzie się po rozpoczęciu pracy lub
                    nie przewidzi wielu rzeczy które wpłyną na wydłużenie terminu odbioru co za tym
                    idzie straty finansowej dla wykonawcy. Jeśli takowy ktoś zobaczy że grunt mu sie
                    pali pod nogami to zaczyna szukac innego zlecenia a klient zostaje np z
                    niedofugowaną podłogą lub bez dociętych kawałków płytek....

Dobry glazurnik w naszym regionie zarobi min 3-4 tys miesiecznie a znam takich
                    którzy dużo więcej. Zarabiają tyle bo są fachowcamii nie muszą walczyc o klienta
                    z ogłoszen.

• Gość: Marta Re: Dobry glazurnik w Olsztynie IP: *.olsztyn.mm.pl 14.09.09, 21:47
                      3-4 tysiące? Z drzewa spadłeś! Mój super glazurnik za dwa tygodnie prac w moim
                      nowym mieszkaniu otrzymał zapłatę 5 tysięcy złotych. Co zrobił? Podłoga w
                      łazience, brudowniku, glazura w łazience ( na wys. 1 metra), malowanie ścian na
                      biało, montaż sanitariatów. W korytarzu ( w małej jego części) położył ok 5
                      metrów terakoty, w kuchni położył 7 metrów. Montaż zmywarki i innych rzeczy
                      robił już dostawca sprzętu. Równolegle do prac w moim mieszkaniu glazurnik miał
                      jeszcze jedno mieszkanie, które robił sam i dwa, w których pracowali jego
                      wspólnicy. Z jakości jestem wybitnie zadowolona, z kontaktu klient-firma
                      również, wszystko było super sprawne, konkretne, jasne... a tak sie wcześniej
                      obawiałam ekip budowlanych....
                      • maciek_ltd Re: Dobry glazurnik w Olsztynie 15.09.09, 00:53
                        Podałem minimum 3-4 tysiace i na czysto a koszta bywają wbrew pozorom spore:
                        zus, paliwo, telefon... Czytaj ze zrozumieniem
              • Gość: m Re: Dobry glazurnik w Olsztynie IP: *.adsl.inetia.pl 15.09.09, 00:34
                A ja mam kurek z ciepłą wodą z prawej strony w każdym kranie :P
                • Gość: babajacka Re: Dobry glazurnik w Olsztynie IP: *.olsztyn.vectranet.pl 15.09.09, 08:01
                  To chyba tak teraz będzie? Może to wymogi UE? Chociaż, kiedy byłam w Niemczech,
                  tego nie zauważyłam.Właśnie ta firma -pan X i syn- w mojej łazience też mi tak
                  podłączyli,chociaż wcześniej miałam tak jak wszyscy.
          • Gość: tosia Re: Dobry glazurnik w Olsztynie IP: *.olsztyn.vectranet.pl 17.08.09, 14:27
            szef w.w. firmy to bardzo elegancki paneczek ....ha ha ha
            • Gość: tereska Re: Dobry glazurnik w Olsztynie IP: *.ovh.net 14.09.09, 21:48

wdzianko typu ostry samiec
      • Gość: Piotr Re: Dobry glazurnik w Olsztynie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.09, 11:48
        505 999 445 mój nr tel
    • Gość: gosc Re: Dobry glazurnik w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.09, 12:58
      Od 35 zl wzwyz.
      • Gość: tosia Re: Dobry glazurnik w Olsztynie IP: *.olsztyn.vectranet.pl 17.08.09, 14:28
        f.... i synolo.....
    • Gość: Zadowolona Glazurnik - super IP: *.olsztyn.mm.pl 15.09.09, 10:20
      Przypadkowo weszłam na to forum, znalazłam Twoje zapytanie. Wiem, że
      późno odpowiadam, ale nie mogłam się opszeć, otóż mam super
      glazurnika. Jest to młody człowiek, z wyobraźnią. Umie doradzić,
      zrobi zakupy ( ma rabaty ). Naprawdę polecam. Podam wam numer, warto
      spróbować 603 842 218 ( chyba nie zmienił :)
    • Gość: mariusz Re: Dobry glazurnik w Olsztynie IP: *.olsztyn.vectranet.pl 19.02.14, 08:56
      506 412 758
    • Gość: Honorata Re: Dobry glazurnik w Olsztynie IP: *.net.hawetelekom.pl 21.09.14, 19:28
      Cześć! Stary temat ale może komuś pomogę, szukałam glazurnika, który zrobi łazienkę i kuchnię na tip top, jednego wzięłam i w kabelka leciała ciepła woda, więc podziękowałam, drugi przyszedł kolo 40ki, sympatyczny, dokładnie omówił co jak zrobi i ile za to weźmie, robił od 9-20, ładnie z pomysłem i czysto, niedrogo policzył, za montaż gniazdek, przełączników lampek i kibelka nie policzył, bo to w ramach uzgodnionej ceny, policzył 30zl od metra i szybko z pomysłem zrobił, polecam,, poleciłam go niedawno znajomej wiec pewnie numeru nie zmienił 604500836, coś pamiętam, że wszystko robi, nawet kostkę granitowa układa, warto go zaprosić na rozmowę, bo sympatyczny i zna się na rzeczy, to nic nie kosztuje a można się coś ciekawego dowiedzieć, nie brał zaliczki, pozdrawiam, Honorata z Olsztyna
      • Gość: Elzbieta Re: Dobry glazurnik w Olsztynie IP: *.net.hawetelekom.pl 17.12.14, 09:55
        Dziekiuje Pani Honorato za info, mieszkam na Dajtkach, miałam glazurnika, który wziął kase i nie dokonczył lazienki, porosiłam Twojego, wszystko dokończył i bardzo tanio rozliczenie po skończeniu, sympatyczny gość, słowny i bez nałogów, zdążył zrobić przed swietami, wreszcie moge polezec w duzej wannie :) polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka