Dodaj do ulubionych

Parada Równości w Olsztynie.

IP: *.olsztyn.vectranet.pl 13.08.09, 22:54
180 plis.
Obserwuj wątek
    • Gość: hiacynt Re: Parada Równości w Olsztynie. IP: 84.243.224.* 14.08.09, 11:51

dogłębne poparcie

kode: choco
      • ksiaze_olsztyn Re: Parada Równości w Olsztynie. 14.08.09, 21:07
        A po co w Olsztynie to lewackie święto pseudo-tolerancji?
        • Gość: aa Re: Parada Równości w Olsztynie. IP: *.olsztyn.vectranet.pl 14.08.09, 23:35
          Bez sera.
        • Gość: eliza162 Re: Parada Równości w Olsztynie. IP: *.barczewo.macrosat.pl 15.08.09, 12:09
          z kim wy się chcecie równać? geje i lesby? jesteście, to siedźcie
          cicho, nikt was nie prześladuje, ale żeby się pokazywać- co wam to
          da?normalni ludzie nie robią parad- uprawiają seks w domu, wiec
          róbcie sobie w domu to co chcecie, ale paradować z tym zupełnie nie
          widzę sensu. Brac przykład z zachodu, tam już dawno nie ma nic
          świętego.
          • Gość: hellboy Re: Parada Równości w Olsztynie. IP: *.ovh.net 15.08.09, 12:12

a w tym kraju święte są święte krowy rodzaju rydzyka
          • Gość: gej Re: Parada Równości w Olsztynie. IP: *.olsztyn.mm.pl 16.08.09, 00:03
            ale jaja
            • Gość: stara baba Re: Parada Równości w Olsztynie. IP: *.olsztyn.vectranet.pl 16.08.09, 08:37
              Podpisuję się pod zdaniem elizy162 i nie mieszajcie żadnych świętych krów ( są
              czy nie ma?).
              • Gość: gość Re: Parada Równości w Olsztynie. IP: *.olsztyn.mm.pl 16.08.09, 09:54
                Nie obnażaj się ze swoja innoscią,uprawiaj sex w domu,normalny katolik tak
                czyni,mi nie przeszkadza twoja innosć,ale nie muszę jej oglądać na
                ulicy,poprostu jest obrzydliwa.
                • Gość: hihi Re: Parada Równości w Olsztynie. IP: *.olsztyn.mm.pl 16.08.09, 10:17
                  Mozesz byc inny pod warunkiem ze udajesz takiego samego jak ja.
                • privus A czy Paetz jest katolikiem? 07.05.10, 17:53
                  Jeżeli tak, to przecież to wszystko jest takie katolickie ;)
                  W czym więc widzisz problem? W stroju zewnętrznym?
                  Jest to najmniejszy problem, bo przebrać się można przecież zawsze :)
          • Gość: * Re: Parada Równości w Olsztynie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.09, 19:33
            Elizo162, czy uważasz, że to co robił abp Patez, prałat Michał Moskwa czy nasz
            olsztyński Kramek jest normalne?
        • Gość: * Re: Parada Równości w Olsztynie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.09, 19:29
          Parada równości i tolerancji to nie parada gejów i lesbijek, jak to w większości
          przekazów chce się sprowadzić. Jest to parada tolerancji różnych mniejszości, w
          tym, narodowych, religijnych i seksualnych o czym jako Ukrainiec powinieneś
          pamiętać. Gdyby każdy z was to tolorował, to nie było by dyskusji na ten temat.
          Mało tego, nie było by nawet parady, bo nie było by takiego zaintersowania.
          Właśnie do takiego stanu doprowadza prawiczkowa "jedynie słuszna racja".

Osobiście do homoseksualistów nic nie mam, oby tylko nie wychowywali dzieci tak,
          jak to się dzieje w zakonnych katolickich sierocińcach czy przytułkach.

I nie pisz mi tu czasem o jakimś pejoratywnym obrażaniu uczuć, bo wszyscy maja
          takie same prawo mieć swoje.
        • Gość: antymenel Re: Parada Równości w Olsztynie. IP: *.olsztyn.mm.pl 17.10.09, 23:05
          Celem wyrażenia poparcia księdzu arcybiskupowi Paetzowi i wielu jego
          kolegom.
    • Gość: ducky stroje na paradę IP: *.uk2net.com 23.08.09, 11:59
      image09.webshots.com/9/7/57/42/126975742KPvdXY_ph.jpg
      • Gość: azalia Re: stroje na paradę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.09, 12:04
        Gej i lejba w przeciwieństwie do moherów to ludzie myślący.
        • Gość: jagoda Re: stroje na paradę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.09, 19:51
          I co z tego, że myślący? Heteroseksualni ludzi to nie myślą? Nie obrażaj ludzi!
          Czy kilka procent populacji musi pokazywać społeczeństwu swoje wyuzdane
          zachowania na ulicy? Widziałam taką paradę w Berlinie - rzeczywiście, to było
          obrzydliwe.
          • Gość: * Re: stroje na paradę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.09, 16:46
            Gość portalu: jagoda napisał(a):

> Czy kilka procent populacji musi pokazywać społeczeństwu swoje wyuzdane
            > zachowania na ulicy?

A kilkadziesiąt procent populacji już ma takie prawo???
      • Gość: hacha Re: stroje na paradę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.09, 12:07
        image09.webshots.com/9/7/57/42/126975742KPvdXY_ph.jpg
        • Gość: stara baba Re: stroje na paradę IP: *.olsztyn.vectranet.pl 23.08.09, 16:32
          Nie chodzi o udawanie,nie chodzi tutaj o myślenie. Tutaj chodzi o nie
          afiszowanie się z kim kto sypia. To jest indywidualna i osobista sprawa. Czy mój
          chłop, stojąc na szczycie góry,drze pysk na całą okolicę,że sypia z babą, starą
          babą - na dodatek?
          Te parady są właśnie takie, o których trzeba wszystkim się chwalić. Głupota to
          właśnie parada czy manifestacja.
          • Gość: Proszę was Re: stroje na paradę IP: *.olsztyn.mm.pl 23.08.09, 17:17
            Proszę was geje i lesby nie obnoście się z tym waszym czymś, uwierzcie mi na
            taki widok normalnemu człowiekowi robi się mdło .Żyjcie sobie nie obchodzi mnie
            to ale moje dziecko się pyta dlaczego te panie lub panowie się całują ze sobą i
            co mu mam powiedzieć?Obrzydlistwo.
            • Gość: hulabula Re: stroje na paradę IP: *.olsztyn.vectranet.pl 23.08.09, 20:07
              Jeśli Wy, heterycy nie będziecie się obnosić ze swoją heteroseksualnością to my
              też nie będziemy :P
              • Gość: * Re: stroje na paradę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.09, 20:12
                A jaką to niby maja seksualność nie heretycy? O ile się nie mylę, np. abp Paetz
                nie jest heretykiem ;))
                • Gość: gość Re: stroje na paradę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.09, 22:48
                  A muszą być jakieś parady? Co to za nowe obyczaje?
                  • Gość: ANIA Re: stroje na paradę IP: *.olsztyn.vectranet.pl 23.08.09, 22:55
                    Promocja!
                    • Gość: * Re: stroje na paradę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.09, 23:01
                      Lepsza już taka promocja, niż tajemne i służalcze podciąganie czarnej kiecki dla
                      dogodzenia swemu hierarsze :)
                      • Gość: babajacka Re: stroje na paradę IP: *.olsztyn.vectranet.pl 24.08.09, 10:14
                        Porównanie zupełnie bez sensu.
                        • Gość: * Czyżby babojackowa? :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.09, 16:55
                          wiadomosci.wp.pl/kat,1371,title,Wyznania-kochanki-ksiedza,wid,10828770,wiadomosc.html?ticaid=18ef0
                          f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=130593
                          ja-grzesznica.bloog.pl/id,2690414,title,Pytania-na-ktore-nie-moge-odpowiedziec,index.html
                          www.forumix.pl/thread-3471.html
                      • Gość: Thorn Re: stroje na paradę IP: *.olsztyn.mm.pl 24.08.09, 11:06
                        Ale żeś się wysilił głupszego porównania nie czytałem,widzę że twój móżdżek nie rozwinął się nawet do poziomu móżdżka koliberka.Odpocznij sobie parę dni bo na pewno się spociłeś wymyśleniem tego tekstu.Co ma gejostwo do kościoła,nie trzeba chodzić do kościoła żeby nie móc się po prostu pogodzić z tym,że tyłek służy do czego innego.Pasuję ci takie porównanie? Chyba nie jest to zgodne z naturą że począć dziecka też nie można ze związku mężczyzna - mężczyzna.To jak mam się na to godzić . Ale niestety tolerować muszę te wszystkie wybryki natury,bo tak należy nazwać geja , lesbę,i innych popaprańców.Ale parada i obnoszenie się z tym wszystkim to już lekka przesada,na dodatek po ostatnich waszych sabatach,gdzie obnosiliście się (poprzez całowanie, obrzydlistwo)z tą waszą innością, i co ja będę miał powiedzieć swoim dzieciakom z którymi będę akurat przechodził?
                        • Gość: babajacka Re: stroje na paradę IP: *.olsztyn.vectranet.pl 24.08.09, 15:55
                          Dzieciakom trzeba powiedzieć prawdę, bo ta jest jedna. Słów dobierzesz tylko
                          odpowiednich do ich wieku.
                        • Gość: * Re: stroje na paradę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.09, 20:00
                          Powiedz to kościółkowym od Paetza zaczynając.
                        • Gość: * Thorn deliberuje :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.09, 16:59
                          Pociągnij dalej i wyjaśnij, co ma np. Paetz do kościoła?

Myślę, że jako ktoś z móżdżkiem trochę większym od koliberka bez większego trudu
                          dokona rozbioru logicznego swego postu ;))
          • Gość: xara Re: stroje na paradę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.10, 23:53
            Gość portalu: stara baba napisał(a):

> .. Tutaj chodzi o nie afiszowanie się z kim kto sypia.

A więc jeżeli po cichu, to wszystko jest w jak najlepszym porządku?
            Zapytaj się molestowanych dzieci przez księży, to Ci powiedzą, gdzie mają taki
            porządek.
    • Gość: wolf Re: Parada Równości w Olsztynie. IP: 67.159.44.* 22.09.09, 00:51

jestem straight, ale uważam, że taka impreza przydałaby się,
      rozruszałaby wiochę (olsztyn) i może podpromowała nawet - a gdy
      słyszę o jakichś festiwalach twarogu i strzyżenia owiec, to na pawia
      mi się zbiera
      • ksiaze_olsztyn Re: Parada Równości w Olsztynie. 22.09.09, 01:34
        A mi się zbiera na pawia jak widzę paradę równości.

Nie jestem straight i nie uważam, że paradowanie wesołych zboczeńców
        w jakikolwiek sposób promuje miasto.
        • Gość: juliusz Re: Parada Równości w Olsztynie. IP: *.dedicated.abac.net 22.09.09, 01:42
          dzięki za nocną szczerość

ps połykasz?
          • ksiaze_olsztyn Re: Parada Równości w Olsztynie. 22.09.09, 01:48
            Jak rozumiem, Twój świat ogranicza się tylko do połykania?

Szkoda mi Cię.
            • Gość: juliusz Re: Parada Równości w Olsztynie. IP: *.dedicated.abac.net 22.09.09, 01:55

wypluwasz? nie gadaj!
              • ksiaze_olsztyn Re: Parada Równości w Olsztynie. 22.09.09, 02:12
                Spać, trolu!
                • Gość: * Re: Parada Równości w Olsztynie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.09, 02:32
                  Przecież chodziło ci przecież o promocję miasta, w której Paetz dokonał nie lada
                  sztuki ;).
        • Gość: zls Re: Parada Równości w Olsztynie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.09, 13:02

natury nie oszukasz, książę
          • ksiaze_olsztyn Re: Parada Równości w Olsztynie. 23.09.09, 17:41
            Natury?!

To paradowanie jest zgodne z naturą!?

Myśl logicznie!
            • Gość: * Zalety logiki i jej walory :o) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.09, 17:18
              www.mmrzeszow.pl/zdjecie/rzeszowski-market-44621.html
        • Gość: antymenel Re: Parada Równości w Olsztynie. IP: *.olsztyn.mm.pl 17.10.09, 23:06
          Nie lubisz Paetza?
    • Gość: ad Re: Parada Równości w Olsztynie. IP: *.tcpjack.com 16.10.09, 16:16
      www.debata.olsztyn.pl/index.php?
      option=com_content&view=article&id=576:oblizge-
      pikno&catid=67:magdalena-uraw&Itemid=97
      • Gość: olsztyniak Re: Parada Równości w Olsztynie. IP: *.olsztyn.mm.pl 16.10.09, 16:57
        Nie byłyby potrzebne parady gdyby ludzie byli bardziej
        tolerancyjni. Tylko dlatego są te parady, a nie po to by się
        pokazywać.
    • Gość: Ryszard Re: Parada Równo?ci w Olsztynie. IP: 66.90.73.* 17.10.09, 22:41

Wolę parade równości niż ryczące pielgrzymki do Gietrzwałdu.
      • ksiaze_olsztyn Re: Parada Równo?ci w Olsztynie. 17.10.09, 22:48
        Jesteś pewny? :D :D :D
        • Gość: inka Re: Parada Równo?ci w Olsztynie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.09, 23:36

też wolę kolorowych od ryczących
          • Gość: * Re: Parada Równo?ci w Olsztynie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.09, 02:29
            W każdym bądź razie będzie to na pewno miej szkodliwe od blokowania przez pół
            dnia całego miasta z nieodłącznym wycinaniem wielu setek brzózek.
    • Gość: ak Re: Parada Równości w Olsztynie. IP: *.net 19.11.09, 08:39
      pbartosik.blogspot.com/2008/12/narzucona-tolerancja.html
      • Gość: * Re: Parada Równości w Olsztynie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.09, 09:05
        Nie każdy jest zwolennikiem kościelnego szowinizmu ścigającego
        Nieznalską, Alicji Tysiąc i wielu podobnych wypadków.
        • Gość: aaa Re: Parada Równości w Olsztynie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.09, 16:29
          Święte słowa.
    • Gość: waldi Re: Parada Równości w Olsztynie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.09, 12:58

nawet biedroń olsztyn chwali
      adaromanowska.blogspot.com/2009/11/biedron-musi-wybuchnac-bomba.html
      • Gość: fansld Re: Parada Równości w Olsztynie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.09, 14:41
        Straszny ten nas spoleczny stereotyp. Nie tolerujemy homosiow. To wszystko przez
        czarna koscielna mafie.
        Mam nadzieje ze juz wkrotce rzady Watykanu sie skoncza i nastanie era
        tolerancji. Po ulicach beda chodzic calujacy sie homosie, zoofile beda szli za
        raczke.. hmm. ze swoimi "kochanymi" zwierzaczkami, ksieza pedofile z gromadka
        dzieciaczkow, a ekshibicjonisci beda biegac na golasa po starowce.
        Jak tolerancja to tolerancja. Dla wszystkich mniejszosci a nie tylko dla jednej.
        Niech zyje rownosc, tolerancja braterstwo dla wszystkich :D Prawda Panie Edico? :D

• Gość: jerzy Re: Parada Równości w Olsztynie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.10, 19:02

międzymęski anal godzi w moje poczucie estetyki, może nie jakieś
          wysublimowane, ale jednak godzi
    • Gość: siak Re: Parada Równości w Olsztynie. IP: 67.159.5.* 10.12.09, 00:22
      niepoprawni.pl/blog/710/homo-wladislaus
    • Gość: max Re: Parada Równości w Olsztynie. IP: *.67-202-80.static.steadfast.net 07.05.10, 14:57

żadnych parad nie będzie, będą ryczące procesje, olsztyn to
      prowincja klechistanu
      • Gość: gośc Re: Parada Równości w Olsztynie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.10, 15:17
        I całe szczęście!
    • Gość: czesław Re: Parada Równości w Olsztynie. IP: *.pl 08.05.10, 13:39

ja chcę taką paradę

deser.pl/deser/1,97052,7835042,Nagi_protest__Kobiety_tez_maja_prawo_chodzic_po_ulicy.html
    • Gość: murzyn Parada Równych i Równiejszych w OLN IP: *.pl 08.05.10, 20:16
      Tylko taka jest możliwa...
    • Gość: robi Re: Parada Równości w Olsztynie. IP: *.pl 17.07.10, 09:25

będzie za rok, na czele z łukaszem
      • Gość: . Re: Parada Równości w Olsztynie. IP: *.centertel.pl 25.07.10, 20:02
        i za co te kary na tych pederastów?
    • Gość: Robert Re: Parada Równości w Olsztynie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.10, 12:00
      deser.pl/deser/1,97052,8225344,Ten_pan_w_kwiecistej_sukience___to_burmistrz_stolicy.html

Taki festiwal rozruszałby senne miasto, wypromował Olsztyn na całą
      Europę.

• Gość: wiktor Re: Parada Równości w Olsztynie. IP: *.com 07.03.11, 21:28

no to może bałtroczyk niech wystartuje w przyszłości w wyborach na prezydenta, miałby spore szanse
    • Gość: Sylwek Re: Parada Równości w Olsztynie. IP: *.centertel.pl 10.10.10, 19:32
      w Belgradzie ciotki mają ciężko
      wiadomosci.onet.pl/swiat/centrum-belgradu-zniszczone-mln-euro-strat,1,3729366,wiadomosc.html
      • Gość: Józef Re: Parada Równości w Olsztynie. IP: *.182.150.176.nat.umts.dynamic.eranet.pl 10.10.10, 19:50
        Gdyby Serbia była członkiem UE to mieliby problem. Członkiem nie jest, więc się nie dziwmy. Jeżeli ktoś czego nie akceptuje i na silę mu się to wciska, to takie potem są efekty. Tamto społeczeństwo jest przepełnione nacjonalizmem i homofobią w odróżnieniu od internacjonalistycznych homofilów jakimi są Polacy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka