Gość: olsztyniak IP: *.olsztyn.vectranet.pl 08.09.09, 11:43 Dzis przejezdzałem koło parkingu przy drodze do Rusi i az miło było popatrzec na dwie usmiechające sie i machajace panie. Jedna miała apetyczne uda:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Tirówki IP: *.ru 08.09.09, 13:38 Może Ty i olsztyniak, ale krypto-alfons, że aż mały boli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Tirówki IP: *.olsztyn.mm.pl 08.09.09, 19:49 Ozorem byś zajechał co?Tirówki, ale smaczek dla takich jak ty ,ślini się do wywłoki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olsztyniak Re: Tirówki IP: *.olsztyn.vectranet.pl 09.09.09, 11:06 Nie macie pojęcia o pięknie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczony Re: Tirówki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.09, 13:56 racja!jak takie "śmierdzicipki" moga byc w ogóle sexy-gdzie one sie myją po wykonaniu swoejej pracy...????-w słoiku..????blee, bo zwymiotuję!poza tym jeśli mowa juz o wyglądzie to nic w nich pieknego, wręcz przeciwnie-sa brzydkie, maja krótkie i grube nogi- zero figury a twarze opuchnięte jak właśnie po nieprzespanej nocy... widziałem, bo niestety codziennie jeżdże tędy do pracy;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Tirówki IP: *.polkomtel.com.pl 09.09.09, 18:38 to nie sa tirówki tylko automaty do lodów i ssaki leśne hehe, jeźdże tam do domu i nie wiem co mam dzieciom mówić, co to za panie i dlaczego do nas machają ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: be Re: Tirówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.09, 22:18 Mów kolego dzieciom,że te panie las sprzątają. A ten olsztyniak to chyba szedł od kiosku z piwem na Zatorzu i dotarł na parking,że te się zrobił fanem tych pań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: Tirówki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.09, 13:58 miasto powinno cos z tym zrobic...weź ty czowieku stań teraz z dziećmi na parkingu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj,oj Re: Tirówki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.09, 14:33 A może powinna się tym zająć Fundacja Holowczyca "Bezpieczny kierowca", przecież mają adekwatną nazwę dla akcji ochrony nie tylko kierowców transportu ciężarowego przed tirówkami, pewnie tez maja stosowne zapisy w statucie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Tirówki IP: *.olsztyn.vectranet.pl 11.09.09, 02:44 hołowczyc już zajął się chyba tematem bo widziano tam jego samochód. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brrr Re: Tirówki IP: *.olsztyn.mm.pl 12.09.09, 08:48 w jakich godzinach najczęściej tam stoją, gdyżjezdze tamtędy czasami i nikogo nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Tirówki IP: *.olsztyn.mm.pl 12.09.09, 21:48 tez tam czasami jadę ale stoi zawsze jedna i ta sama, taka czarna ,niska , niezbyt piękna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Tirówki IP: *.gumm.org 13.09.09, 14:33 dobra obciągara zawsze znajdzie klientelę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga Z zapisków tirówki IP: *.pipni.cz 14.09.09, 00:36 Wczorajsza niedziela była cudnie słoneczna w tych cudnych lasach w których pełno grzybiarzy wylegujących się przy drodze i czekających na to że ktos kupi te ich grzyby A my? A my stoimy cały dzień. Moja kol;eżanka aby byc bardziej zauważąlną cały czas tańczyła tyłkiem. Podziwiam jej sprawność... Mam jakis rozbity tyłek - to od trzech zboczonych którym spodobało się właśnie to moje miejsce...Mam uczucie, że nie zwieraja mi się zwieracze...Ale finansowo opłaca się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manager Re: Tirówki IP: 66.90.73.* 20.09.09, 16:49 Byłem na lodzie u przydrożnej dziwki. Zanim wjechaliśmy w las zamieniliśmy pare słów i okazało sie, że jest studentką zaoczną i dorabia sobie do czesnego. Trochę niezdarna i spięta była, musiałem jej mówić, co ma robić, ale w trakcie zajeebiście pojękiwała i widać było, że sie stara jak tylko potrafi. Ogólnie podobało mi się, dobrze wydane 40 złotych. Odpowiedz Link Zgłoś