hsirk 06.12.09, 10:52 (choc pewnie juz mnie zniknelas jako wroga nr 1 :) ) wiedzialem ze jestes v... ale ze r..g... nie. no ale ktoz moglby miec taki nick, jak nie ty :D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
2szarozielone Re: szaro 06.12.09, 13:33 Nie no, na wroga nie zasłużyłeś jeszcze, zwłaszcza nr 1 ;) A r...g... - to faktycznie mój drugi ulubiony ;) oczywiste, że musi być mój :-D Odpowiedz Link
hsirk Re: szaro 06.12.09, 13:38 ale jezykowo to chyba blad znaczeniowy troche. co nie przeszkadza ze brzmi super. Odpowiedz Link
2szarozielone Re: szaro 06.12.09, 13:48 Kupiłam kiedyś we Włoszech 2 książki ze wszystkimi tekstami Queen tłumaczonymi na włoski. Włoskiego nie znam, stamtąd zerżnęłam. Więc chyba nie błąd, ale nie wiem, wszystko jedno :) Brzmi ładnie. Odpowiedz Link
hsirk Re: szaro 06.12.09, 14:06 po polsku tez mowili ze to rapsodia cyganska. ale cyganeria i cyganie to jednak chyba troche rozne rzeczy, choc historycznie sie ukszaltowalo tak, ze te pojecie sa mieszane w roznych jezykach pl.wikipedia.org/wiki/Bohema Odpowiedz Link
2szarozielone Re: szaro 06.12.09, 14:10 Aaaa, no jasne... Ale sie właśnie utarło jako zgrabniejsze brzmieniowo tłumaczenie. No bo jak to inaczej przełożyć... :( Odpowiedz Link
hsirk Re: szaro 06.12.09, 15:29 no trudno. ale nie zmienia to faktu, ze z cyganami BR ani w muzyce ani w tekscie nie ma ni w chuja nic wspolnego. Odpowiedz Link
2szarozielone Re: szaro 06.12.09, 15:36 no tak :) a ja się nazywam 2szarozielone a mam 2szaroniebieskie. Też głupio :) Odpowiedz Link
hsirk Re: szaro 06.12.09, 15:42 o kurwa. masz DWIE ??? i to SZARONIEBIESKIE ??? :0 a ja nazywam sie hsirk i jestem chamem mily i w ogole do rany przyloz ze mnie kolo. tez idiotyczne. Odpowiedz Link