wilowka 02.03.11, 21:15 Psychologia tłumu, czy inny zbiorczy popęd pączkowy... aaach! ale mi się pączka chce! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wilowka Re: Ale mam ochotę na PĄCZKA 02.03.11, 21:49 Ale tu narzekam, pochylam się nad swoją słabością, a tam prrrragnę ;) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Ale mam ochotę na PĄCZKA 02.03.11, 22:14 tez sie chyba skuszę Odpowiedz Link
kkuki Re: Ale mam ochotę na PĄCZKA 02.03.11, 22:30 Nawet sobie teraz nie wyobrażasz, jaką mi krzywdę wyrządziłeś :( Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Ale mam ochotę na PĄCZKA 02.03.11, 22:35 kkuki napisała: > Nawet sobie teraz nie wyobrażasz, jaką mi krzywdę wyrządziłeś :( dlaczego? Odpowiedz Link
kkuki Re: Ale mam ochotę na PĄCZKA 02.03.11, 22:49 Bo mi też chce się pączka. Bo tu nie ma dobrych pączków, jeśli w ogóle jakieś są. Bo ten pączek jest piękny. Bo jak weszłam w ten wątek niczego nie spodziewająca się, to ta fota mi się załadowała po sekundzie- jak mam pączkową chcicę i nagle mi wyskakuje wielki apetyczny pączek na pół ekranu to to boli :( Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Ale mam ochotę na PĄCZKA 02.03.11, 22:58 aha może pani Teleskopowa coś doradzi w kwestii pączków na Wyspach? powinno coś być, nie chce mi sie wierzyc zeby tak cienko było w tej kwestii Odpowiedz Link
filipinka.z.konopii Re: Ale mam ochotę na PĄCZKA 02.03.11, 23:20 w polskim sklepie są! a poza tym w ostatki zjesz naleśnika... Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Ale mam ochotę na PĄCZKA 02.03.11, 23:07 izabellaz1 napisała: > Jutro będę robiła :) > z nadzieniem różanym czy beznadziejne? ;] Odpowiedz Link
izabellaz1 Re: Ale mam ochotę na PĄCZKA 02.03.11, 23:13 Z prawdziwie różanym...z płatków :) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Ale mam ochotę na PĄCZKA 02.03.11, 23:17 izabellaz1 napisała: > Z prawdziwie różanym...z płatków :) > to nie jest prawidłowa odpowiedź, powinienem unikac czytania takich postów:D Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Ale mam ochotę na PĄCZKA 02.03.11, 23:42 izabellaz1 napisała: > A co żeś przeczytał?:P > wyimek ze "Słodka Basń" by A Blikle ;] dobra, trzeba założyć jutro kask i jakos przetrzymac to pogańskie zażeranie się pączkami dookoła pfff dobranoc Odpowiedz Link
izabellaz1 Re: Ale mam ochotę na PĄCZKA 03.03.11, 09:28 Wpadnij do nas. Będziesz miał trening i obżarstwo w jednym :) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Ale mam ochotę na PĄCZKA 03.03.11, 10:03 izabellaz1 napisała: > Wpadnij do nas. Będziesz miał trening i obżarstwo w jednym :) > ja dziś w piłe, trening przygotowawczy przed waznym meczem w sobote co do pączków, ustaliłem przed chwilą z głosem wewnętrznym że nie jem ani jednego załozlyem sobie ze przez cała zime nie tykam słodyczy i musze sie trzymac , teoretycznie jeden by nie zaszkodził ale ja jestem łasuch i jeden by sie zmienił w x albo xx pff Odpowiedz Link
sru_karka Re: Ale mam ochotę na PĄCZKA 03.03.11, 10:21 Oj tam, oj tam :) Paparazzi i tak Cię już przyłapali... :P Odpowiedz Link
nexstartelescope Re: Ale mam ochotę na PĄCZKA 03.03.11, 10:34 Kóki, Angole mają takie pseudopączki z dziurą, nazywają się donutsy (względnie doughnuts)t , ale do prawdziwych pączków to one się nie umywają :( Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Ale mam ochotę na PĄCZKA 03.03.11, 11:39 nexstartelescope napisała: > Kóki, Angole mają takie pseudopączki z dziurą, nazywają się donutsy (względnie doughnuts)t , ale do prawdziwych pączk > ów to one się nie umywają :( pani Teleskopowa, mistrzyni podpinania się w drzewku tematycznym ;] Odpowiedz Link
nexstartelescope Re: Ale mam ochotę na PĄCZKA 03.03.11, 12:59 forumowicz_pospolity napisał: > pani Teleskopowa, mistrzyni podpinania się w drzewku tematycznym ;] Spaaadaj, myślisz, że po przeczytaniu całego wątku jeszcze mi się chce wracać , żeby odpisać pod odpowiednim postem ? :P Odpowiedz Link
kkuki Re: Ale mam ochotę na PĄCZKA 03.03.11, 12:27 Ja wiem! Nie chcę podróbków, mi się zachciało prawdziwego ciepłego pączka. Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Ale mam ochotę na PĄCZKA 03.03.11, 12:43 kkuki napisała: > Ja wiem! > Nie chcę podróbków, mi się zachciało prawdziwego ciepłego pączka. stanowczo powinnas dziś omijac forum oraz wszytskie inne polonika w sieci Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Ale mam ochotę na PĄCZKA 03.03.11, 11:02 Jeszcze nie jadłem, ale przez szybę samochodu widziałem kolejkę po pączki :) Może na deser przed obiadem się skuszę. Odpowiedz Link
conena Re: Ale mam ochotę na PĄCZKA 03.03.11, 13:00 no to masz: pączuś ja chyba pęknę zaraz, wszyscy dookoła żrą pączki. ja nie mogę, bo nie chcę być grubciejsza. Odpowiedz Link
izabellaz1 Re: Ale mam ochotę na PĄCZKA 03.03.11, 14:36 U mnie pączuchy gotowe :) I racuchy z serem, rodzynkami i jabłkami :) Będzie tłusto, że hej! Odpowiedz Link
sru_karka Re: Ale mam ochotę na PĄCZKA 03.03.11, 14:45 Łał! Zazdraszczam Twojej rodzinie ;) Odpowiedz Link
izabellaz1 Re: Ale mam ochotę na PĄCZKA 03.03.11, 14:49 I wspaniałym znajomym, którzy byli dla mnie motywacją, bo tylu pączków bym nie zrobiła dla dwóch osób (bo dziecię to pewnie z połowę zje)! :D Odpowiedz Link
sru_karka Re: Ale mam ochotę na PĄCZKA 03.03.11, 14:52 Rozumiem, że dzisiaj u Ciebie "Pączek Party"? ;) Nigdy w życiu nie robiłam pączków ;/ Może kiedyś? Odpowiedz Link
izabellaz1 Re: Ale mam ochotę na PĄCZKA 03.03.11, 15:00 sru_karka napisała: > Rozumiem, że dzisiaj u Ciebie "Pączek Party"? ;) TAK! :))) > Nigdy w życiu nie robiłam pączków ;/ Może kiedyś? Naprawdę uczciwie i bez przechwałek - to banalne więc zrób jeszcze dziś :) Odpowiedz Link
wilowka Re: Ale mam ochotę na PĄCZKA 03.03.11, 18:05 Byłam jedyną osoba w pracy, która nie przyniosła pączka (zapomniałam o mojej chcicy) co tylko wyszło nam na dobre. 7 osób kupiło pączki. W sumie były 54. Zeżarłam 4 Zrewanżuję się w ostatki :) Odpowiedz Link