sundry 23.09.08, 16:58 Codziennie spacer i świeże owoce i warzywa:)Poza tym zapisuję się na angielski:) będę zdrowa,mądra i będę dbać o siebie;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tupp Re: Rozpoczęłem program "Wellness";) 23.09.08, 16:59 wiesz co się z Tobą stanie? Będziesz piękna, mądra i pełna energii:D Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Rozpoczęłem program "Wellness";) 23.09.08, 17:01 > wiesz co się z Tobą stanie? Będziesz piękna, mądra i pełna energii:D I młoda i w ogóle. Na pewno jesteś gotowa na poniesienie takich konsekwencji? ;-) Odpowiedz Link
sundry Re: Rozpoczęłem program "Wellness";) 23.09.08, 17:19 Jestem! przyjmę to na klatę!:D i przy okazji literówkowo zmieniłam płeć:) Odpowiedz Link
ciaew Re: Rozpoczęłem program "Wellness";) 23.09.08, 17:59 ooo, to tak jak ja :) postanowiłam zmuszać się do śniadań, jeść w miarę regularnie i wykupiłam sobie karnet na basen - dwa razy w tygodniu przed pracą. więc też będę zdrowa i o siebie dbająca :) a w ramach "mądrości" będę więcej filmów oglądać i książek czytać, a co! Odpowiedz Link
dr.verte Re: Rozpoczęłem program "Wellness";) 23.09.08, 18:03 eeee tam , nie szarp się tak bardzo , i tak nigdy tej wyimaginowanej zdrowej_i_mądrej_Siebie nie dogonisz , lepiej idź na lody albo do McDonalda , przynajmniej nastrój chwilowo ci się poprawi Odpowiedz Link
sundry Re: Rozpoczęłem program "Wellness";) 24.09.08, 11:43 Nie szarpię się,po prostu jestem dla siebie dość niedobra na co dzień i chciałam coś dobrego zrobić dla siebie. Odpowiedz Link
vandikia Re: Rozpoczęłem program "Wellness";) 20.10.08, 14:40 dr.verte napisał: > i tak nigdy tej wyimaginowanej zdrowej_i_mądrej_Siebie nie dogonisz święta prawda ale pracować nad sobą i tak warto, bo inaczej człowiek opadnie i stanie się starym, nikomu niepotrzebnym kapciem Odpowiedz Link
cledomro Re: Rozpoczęłem program "Wellness";) 23.09.08, 18:12 Ja tam dbam o siebie zawsze, więc specjalnego programu wdrażać nie potrzebuję :). Odpowiedz Link
michaldolek Re: Rozpoczęłem program "Wellness";) 13.10.08, 16:55 a może odrobina relaksu ? fotele wellness...masażery ? Osobiście polecam Tobie internetowy sklep : fotele-wellness.pl/ Fajne ceny, naprawdę bogaty asortyment...miła obsługa, uczciwość.. Odpowiedz Link
michaldolek Re: Rozpoczęłem program "Wellness";) 20.10.08, 14:23 A ja polecam internetowy sklep z wellness www.fotele-wellness.pl Firma oferuje bogaty asortyment, naprawdę rozbudowany...dodatkowo konkurencyjne ceny, i ugruntowaną pozycję na rynku...wielu klientów za sobą, wszyscy pozytywnie obsłużeni...żadnych problemów... Odpowiedz Link