voker 12.12.08, 22:12 wyjdzie taniej niż mieszkanie w Wawie gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,6055422,_GP___W_USA_dom_tanszy_niz_mieszkanie_w_Polsce.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cytrynka_ltd Re: kupuję dom w USA 13.12.08, 17:17 tylko nie bierz kredytu, bo i ty znajdziesz się na bruku z tańszym domem i resztą kredytu do spłacenia;) ja np. w ogóle nie chciałabym mieszkać w domu. mieszkanie jest przytulniejsze i wygodniejsze z wielu względów:) to już jest nieaktualne, że mężczyzna powinien zasadzić drzewo(zawsze dobrze), wybudować dom i spłodzić syna. dom jest przeżytkiem, a z synem różnie bywa. Odpowiedz Link
myshorrek Re: kupuję dom w USA 12.12.08, 22:51 wszedzie tylko nie juesej. mieszkalam 2 lata. dziekuje bardzo. teraz naprawde doceniam Polske. ;) Odpowiedz Link
llatarnik Re: kupuję dom w USA 12.12.08, 23:36 Ten Wasyluk to chyba jakiś lokalny guru czy prorok, he he he "Firma ta prognozuje, że wkrótce ceny domów w Stanach Zjednoczonych przestaną spadać i zacznie się ich powolny wzrost." Dawno się tak kurde nie uśmiałem. W USA wszyscy prognozują, że kryzys dopiero zacznie się po nowym roku, kłócą się jaka jeszcze ilość nieruchomości trafi w przyszłym roku na rynek, ale nawet optymiści prognozują liczbę iście astronomiczną. Teraz do wszystkich napalonych na "willę" w Ameryce - może tak przedtem sprawdźcie jaka jest tam szkoła w pobliżu, dobrze? Nie wiem czy Wy umieć myśleć oraz czytać, ale ja widzieć, że Wy umieć pisać, czego i Waszym dzieciom serdecznie bym życzył... Odpowiedz Link
llatarnik Re: kupuję dom w USA 12.12.08, 23:50 myshorrek napisała: > wszedzie tylko nie juesej. mieszkalam 2 lata. dziekuje bardzo. teraz naprawde > doceniam Polske. ;) To wytłumacz Vokerowi że spory apartament w centrum Warszawy kosztuje w przybliżeniu tyle samo w złotówkach, co skromne mieszkanko na dolnym lub środkowym Manhattanie czy innych ładnych miejscach w dolarach (mimo spadku cen) Odpowiedz Link